36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Megértelek. Azért az engem is bosszant, hogy örömrepekdésen kívül nem sok mindenre jó, de.. én elvagyok vele.
    A Harrierben meg azért nem működik még sok cucc, mert nincs kész. De ezt tudtuk, amikor megvettük. Előre ;)
  • Pitti
    Nagyon jó az ötlet, gyorsan fel is dobtam a drivert és targetet a laptopra. És ahogy tippelted, bizony ott is tökéletesen jó a joy, ugyanazok az értékek mindenhol és nulla a közepe. (persze kalibráció nélkül)
    DCS-ben is szuper minden... köszi
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 20:30:23
  • Pitti
    Ejj hát itt van egy csomó régi ismerős
  • PhantomAss
    Na én ezért (is) nem veszek mostanában modulokat.
    Az utsó amit vettem tán egy éve a spit volt.
    Azóta se a normandia térképet, se más modult nem vettem meg.
    Nem mintha nem engedhetném meg magamnak, csak kicsit már beleuntam az örömrepkedésbe, másra meg nem igazán jó.
    Inkább megvárom a CloD-ot, vagy próbálgatom az X plane 11-et, ezek még lekötnek :)
    Elismerem hogy pl. a Harrier is nagyon összetett dolog meg mittomém, de amíg a netkód szar meg alap dolgokkal nem törődnek, addig hanyagolom. Kiváncsi leszek a 2.5-re, meglátjuk mit hoznak ki belőle, lesz-e javulás.
  • LeonSilver
    Siker.. :D :D Viszont van a játékban (persze EA) egy akkora bug, hogy a fal adja a másikat...

• sure

Szerintem tisztán definiálva van, mi az, amiért post törlés jár, ott figyel sticky-ben, hetedikként, sárga felkiáltójellel
    New Forum Warning and Suspension of Posting Privileges Guidelines
    Lvl 1. – 10 percent warning (expires in 3 months):
    .........
    Reviews and discussion of other flight simulation games. News items are only permitted. This is a company website, not a general gaming website.
    .........

Nézd a pozitív oldalát a dolgoknak, örülj neki, hogy nem bot által kreáltnak nézték a posztot annak angolsága végett és nem bannoltak ez alapján ;)

Lvl 5. – Immediate and permanent removal of posting privileges
    • Bot advertising

• Ludowik
    A lósz..t is be lehet csomagolni szépen ,de aki ért hozzá az észreveszi hogy az akkor is csak lósz..r. Az új játékosgenerációnak még ha egy keskeny rétege is az egésznek, elsődleges a külcsín. Mert nem sajnál beleölni félmilla és egy között technikába. Csak szép legyen annyira hogy bokán fossa magát az ember. Na ezek veszik a szép grafikájú mapot meg modult . A mögöttes tartalom csak ezután jön. Szimulátornál a grafika a harmadlagos, pont azért hogy nagyobb rétegből tudjanak meríteni a játékosbázisba. Vegye meg a modult és a grafikát majd húzzuk ácsoljuk .De itt is átfordult az árkád látvány szim felé a fejlesztés. A következő majd a kontrolleres irányítás lesz.
    Akiket itt megismertem azok nem ezt a kategóriát képviselik. Persze látszik is a hozzászólásokból hogy van elégedetlenség bőven na de ED ékre nem szabad haragudni.
  • molnibalage83
    Nem ott volt. A leveles topikra reagáló topikban.
    Egész egyszerűen pislogok, hogy egy harcászati szim. fejlesztő képes olyat leírni, hogy a grafika a no.1. Arcade játéknál igen, ott az. Na de egy HC szimnél...?
  • LeonSilver
    :D
  • wolfhgb
    Na tessek, en meg poenkodtam veled tegnap, a felkesz modullal!
  • Papa01 #24850
    Basszus.... :))
  • LeonSilver
    Hát qrva jó ez a Harrier és qrva szar, hogy egy csomó minden nem működik. Persze én vagyok a barom, hogy majd' egy napot szopok a tgt-vel, és csak ezután nézem meg a rohadt fórumot, ahol írjak, hogy jaaaaa, az csak a wip-eknek működik még....
  • wolfhgb
    Kivancsi lennek, h ha egy masik gepbe is bedugod a joyt, akkor is lenne e kalibracios problema, kiprobalhatnad es megoszthatnad a tapasztaltakat, mert furcsa nekem, h a win ben nem tudtad kalibralni, lehet, h a gyari szoftver kommunikal a joy vezerlojevel es abban rogziti a kalibraciot, ha igy van, masik gepbe dugva is jo lesz ezutan. Jo ezt tudni a warthog tulajoknak.
  • sure
    Hát ja, ez pont olyan, mintha beírnék a Fradi hivatalos fórumába, hogy szépek a fiúk, és a zöld szín ugyan szimpatikusabb, de játszani nemigen tudnak, bezzeg az Újpest, na ott a labdakezelés, az összhang, minden megvan, ezért inkább nekik drukkolok. Aztán ha törlik a hozzászólást, meglepődöm.

OK, ha a DCS fórum "gumiszobájában", esetleg a "LOMAC/FC/DCS vs Falcon" topikban volt a HSZ, akkor viszont télleg g3cik
    Utoljára szerkesztette: sure, 2017.11.30. 17:57:47
  • sure
    Hát igen, cipőt a cipőboltból, kalibráló szoftvert meg a gyártótól :) Ugye milyen jó hogy RTFML-tél és nem kellett a gariztatással b@sz@kodni?
  • wolfhgb
    Ha a dcs is tudomasul veszi a kalibraciot, akkor minden hepi.
  • molnibalage83
    Törlés volt, ban nem. Ez ugyanaz a mocskos banda, hiába irkálnak ilyen szívhezszóló leveleket. Ez volt a komment. Pusztán vélemény volt, de ennyit sem tűrnek meg. Vicc...

To me, graphics ins not the biggest factor. Not even close to that. The curent level is more than fine to enjoy the flight sim or even ground based unit sim.

The higher res. terrain mesh what is only needed but not only graphical reasons it is important becuse of low level flying vs. radars and of course for any LOS required missiles.

About 13-14 years ago I played Falcon 4 SuperPAK3/4 instead LOMAC because it could provide the dynamic and semi random (the inital setup considering location could not be randomized, only the force ratio) environment which is (IMHO) is the key and heart of a tactical simulator. I did not care that LOMAC was much better looking. Why? Becase I did not have to spend a single minute to work for a dynamic environment.

To me important factors are which improving tactical modeling and weapon system modeling:

Clouds, fog, etc. have effect on IR/EO weapons and laser designation as well as on AIs eyeball and VID capability.
    Uncertainity of VID. As I know AI cannot do curently false VID while a player can.

Better SAM modeling. As I know not the Patriot or S-300 famioly or Tor-M1 have sim. eng. capability while in RL they have. (Or AEGIS.)

And finally, the most important, at least a smaller scale dynamic campaign and/or campaign generator.

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.30. 16:52:29
  • Pitti
    Nem barkács, rengeteg spéci dolgot raktam már össze és szedtem szét, de ezt most szerencsére megúsztam egyelőre, ugyanis találtam egy kalibráló progit (TM Wartog Calibration Utility 1.13) és ezzel tökéletes lett a joy. Olyan nullára áll vissza mindkét tengely középen mint a halál. A végállások is 32767 mind a 4 irányban. Brutál jó a cucc...

Sajnos a windows kalibrálója sem volt jó...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 16:10:40
  • wolfhgb
    Ja, a szetszedes, osszerakas nem tul muveszi valoban, csak a fix hall sensorral nem igazan tud barkacsban mit kezdeni, ha pedig serul, kukazhatja kb az egeszet, mert h ugyan olyat kapjon bele polcrol valahonnan, az szinte eselytelen.
  • PhantomAss
    Ha még garis akkor én is azt mondom hogy ne csavarozd szét, inkább küldd vissza.
    Ha nincs gari akkor megpróbálhatod. Én már szétszedtem az enyémet nem egyszer, bezsíroztam, rugóval matattam, szóval nem para.
  • wolfhgb
    Garos szazezres joyt ne csavarozz szet semmikepp! Raadasul nem allithato benne sem a szenzor, sem a magnes, tehat sokmindent nem tudsz vele ugysem kezdeni. Kalibralni a win ben tudsz, a jatekvezerlo beallitasanal, a target softverben szerintem nem.
  • Pitti
    Nem tudom kalibrálni mert nincs mivel, vagy csak nem találtam meg a targetben :)
    Én is arra tippelek, hogy kicsit el van mozdulva, mert pl balra koppig elhúzva nem megy ki a végére, kicsit jobban meg kell húzni hogy odaérjen...
    Asszem szétcsavarozom... :)
  • wolfhgb
    Valoszinuleg el van benne mozdulva vagy a magnes, vagy a hall senzor. A kalibralas utan mondjuk akkor is kozepre kene kerulnie a kozeppontnak. Furcsa, mert ha nem kerul, az azert lehet, mert a maximalis kitereseknel viszont helyesek az ertekek es azt kozepeli ki kalibralaskor, viszont a kozep megsem az aminek lennie kene ugyebar. Nezd meg a maximalis kiteresi ertekeket, kozepeld ki es nezd meg, h ahhoz kepest is el van e csuszva a nyugalmi helyzet ertekileg.
  • Pitti
    Pár napos Warthog Hotas joyom nagyjából 1000ponttal jobbra áll a középhez képest. A vertikális tengely sem teljesen nulla. Hardveres deadzone-t bekapcsoltam de akkor is. Lehet ezzel kezdeni valamit? Kalibrálni valahogy? Vagy mindig kitrimmelem a repcsiben?
    Target szoftverben vettem észre... persze repülés közben is gyanús volt, hogy balra kell mindig trimmelni, de azt hittem a szél fúj :D
    Van valami mód a gariztatás előtt?
  • LeonSilver
    Kössz, már megy a tgp, viszont a kurva maverick nem akar útra kelni :/
  • beci43
  • LeonSilver
    Eccerűen képtelen vagyok használni a Litening podot :/
  • sakkay
    Szép volt.
  • LeonSilver
    Majd próbáld ki 83°-al, mintha még jobb lenne.
  • beci43
    Tökéletes!Rengeteget gyakoroltam,egészen jól megy.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ja. És a flapst autora
  • LeonSilver
    86°-ra állítsd a csöveket, ne legyen függesztmény és toljad neki a kakaót
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.29. 22:22:43
  • beci43
    Nem tudok lebegni Papa.Hogy a faxba kell?Mindig leesek.
  • VO101Tom
    Logikus, az external modellt, mission builder opciókat annak is meg kell kapnia, aki a modult nem vette meg.
  • PhantomAss
    Én úgy tudom hogy ez nem javítás.
    Amikor kiadnak egy új modult, akkor azzal együtt ugrik egyet a verziószám is. A Harrier érkezett most ebben a pakkban, nem pedig hibajavítás.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.29. 20:55:42
  • repvez
    mpndjuk érdekes ez a közlemény, hogy heteken belül jön a 2.5 .ennek ellenére ma még kijött a 1.5.8as javitás is. én ugy hondolom, ha a 2,5 ös egyesiti a két vonalat akkor az 1.5 ös ugymond kukázva lesz és igy már én nem fektettem volna bele energiát a javitásába inkább a 2.5ösbe vontam volna bele a fejlesztöket akik eddig a másikon dolgoztak.
    De mint ebbe se nagyon látunk bele ,hogy mit miért .
    Csak ugy mint a leirtaknál, hogy voltak olyan modulok amit állami kivánságra csináltak. csak kár , hogy emiatt nagyon sok idő elment .
    Mert lehet , hogy 3 év mire elkészül egy modul, de külön csoportokra osztva meglehetett volna szervezni az évenkénti kiadást, mint ahogy a CoD is csinálja.
  • LeonSilver
    Igen. És tök komolyan mondom, én fizetnék is érte. Csak csinálná meg.
  • wolfhgb
    Ügyes kis helios guru az biztos, amit csinál qva jó, csak 4kéz kéne neki is, 2fej, meg sok kv! :), Főleg így, h kedvtelésből nyomja őket.
  • wolfhgb
    ha a tray toolst becsukod, hiába kapcsolod le benne az oculus szervizt, a progiinak futnia kell, csak addig él a beállítása, ahogy kilépsz belőle ujra indul az oculus.