Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy ismerősömnek van 5 Vive-ja de ő sem tudja most kölcsönadni mert a cégében van az összes, fejlesztenek rá programokat.
Én is csak akkor próbáltam ki amikor az első Vive megjött az neki, nagyon durva élmény vele repülni a DCS-ben.
Rágom a fülét azóta is hogy adja kölcsön egy napra ha lehet, de nem nagyon tudja megoldani.
Ha esetleg összejön valamikor akkor szólok aztán ha úgy adódik hogy el tudsz jönni akkor kipróbálhatod.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.29. 14:42:44
GOOBY, pls
Még soha életemben nem volt rajtam ilyen és csakis repszimben érdekel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A vezérlése viszont elvileg fejlettebb, mert MCG + félaktív volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amúgy felszállni én is autón szoktam, csak taxizáshoz meg leszálláshoz használok manualt, mert gyorsabban reagál a motor.
Értem a működését, mert sokat írtunk már róla anno az il2 fórumban is, tudom hogy mire való, csak a játékban feleslegesnek éreztem.
Nekem tökéletesen megfelel az automata üzemmód, szóval amíg nem modellezik le úgy ahogy te is írtad, addig nem szórakozom vele.
Én ahogy beindult a motor automatára rakom azt el is feledkezem róla.
Jó lenne ha lemodelleznék az eredeti működését, de ezt nem fogják megcsinálni.
A Mustang-nál jól megcsinálták, ha nagyobb szívótér nyomást adsz mint amit az adott rpm-hez a motor elbír akkor hamar megsütöd. Általában én leveszem a fordulatszámot 2700 körülre és figyelem hogy ne toljam rá az egészet, akkor bármit kibír. És még így is van elég ereje. Persze ha kell akkor ráadom a vészteljesítményt is de azzal nagyon kell vigyázni.
@sakkay:
lehet hogy nem tudsz jobbra fordulni a kifutón, de igazából sosem volt még szükségem erre. Nem tudok olyan helyzetet mondani ahol hátrány lett volna hogy állandóan lockolva van a farokfutó és automata pp-t használok.
Én mindig lockolva gurulok és soha semmi probléma nem volt még egyik reptéren sem, mindenhová be tudok kanyarodni és helyben meg is fordul a gép ha kell egy kicsit nagyobb gázadásra. Szóval lehet hogy van különbség a manuál és az automata pp között de ez számomra csak elméleti kérdés :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.29. 11:58:33
GOOBY, pls
Próbáld ki, level flight, auto és manual pitchben, közben figyeld a pitch állásjelzőt, meg a fordulatszámot. Látni fogod, hogy autoban a fordulatszám meg a teljesítmény állandó, a pitch meg a sebességgel arányosan nő vagy csökken. Ha manual, akkor gyorsuláskor-lassuláskor a fordulatszámod fog változni. Nem szeretnék jobban belemenni a működésébe, mert akkor sokat írok :D A lényeg: kicsi állásszög = nagy vonóerő, kis sebesség, nagy állásszög = kis vonóerő, nagy sebesség. Valahol leírtam már, hogy az erővektorok hogyan változnak a lapáton az állásszög meg a sebesség függvényében, majd megkeresem.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.12.29. 11:31:32
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.12.29. 10:24:07
A gurulást én úgy csinálom hogy lockolom a farokfutót és így kényelmesen lehet vele a fékkel és a gázadással fordulni, nagyon könnyű így terelgetni.
Meg én az automata pp-t sem használom soha, guruláshoz és leszálláshoz sem, nem érzek semmi különbséget.
Az más kérdés hogy a valóságban nem így volt de ez egy játék és minek szivassam magam ha nem muszáj..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.29. 09:04:03
GOOBY, pls
(Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység.)Nagyon szeretek vele fel-leszállni. A gurulás kicsit fura még de azóta, hogy nem automata állásszöggel gurulok, az is egész tűrhető.Viszont a multi az gáz, annyira szar a netem, Arra az lesz a megoldás, hogy egy hónap múlva költözöm a barátnőmhöz<#alien>#alien> tök jó netje van.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.12.29. 08:11:54
De amikor repülök a spittel offline az feltűnik hogy -szerintem- nagyon durván gyorsul kb. 400-ig, a fóka sehol sincs hozzá képest.
Meg ugye sok múlik a körülményeken is: energiaszint, rutinos pilóta, leáll e fordulózni, stb.
Majd valamikor felmerészkedek online szerverre is azt meglátjuk.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
A spiten is érződik hogy nagyon nincs kész mert ufoként repül, gyorsul, fordul.
De kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.28. 22:20:22
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A messzerrel simán fel és leszállok földútra, mezőre, bárhova és fel is szállok.
A spittel még a kifutópályára sem mindig sikerül :)
Leszállásnál 2 fontos dolog van amire a messzernél figyelni kell (legalábbis szerintem így a legkönnyebb): a farokfutó rögzítve legyen, enélkül nem szabad leszállni, illetve kb. 200 körül pár méterrel a kifutó felett szépen kilebegtetni levett gázzal és ahogy lassul 170 körül 3 pontra letenni. Onnantól nyert ügyed van.
GOOBY, pls
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.pumaszallas.hu
Köszi
Nekem ez másfél órámba került. :)))
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hunaf szerveren a gépek mindenhol üresen indulnak, de simán fel lehet fegyverezni, nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.27. 18:40:35
www.pumaszallas.hu
Bomba is működött és lőni is tudtam.
A lőszer mutatót is feltekertem, meg a kapcsolótáblán belül alulról a második gomb V1, az a külső fegyverzethez kell, lehet az nincs bekapcsolva nálad?
GOOBY, pls
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Valaki segijjen mar, su 27 kampany masodik palyajat 50 ed szer csinalom vegig, a fenti video szerint is megvolt, de csak nincs a masodik lelott dron utan nice jobb duma es kovetkezo kuldetes leszallas utan, mi a feszkes fene lehet a baj?
Minden faxa, csak amikor magamnak felrakatom, <#alien>#alien>nem műkszik...