Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MiG-29 típusú repülőgép gyakorlati aerodinamikája.pdf
ez a kettő Manualt találtam Ndk-st azzal jobban elvagyok
Én nem szerettem kiszedni a rugót, átesés környékén húzva nagyon fontos, hogy csűrőirányba ne mozduljon a bot, mert jó sansz van rá, hogy a csűrő vonalában a szárny átesik, és kormánymozdulattal ellentétes irányba dugóba is pördül. Azt meg csak akkor érezni, ha van középre tartás.
www.pumaszallas.hu
MIG-29 Flight manual En.pdf
MiG-29 Gyakorlati alkalmazása Ru.pdf
MiG-29 Harci alkalmazása Ru.pdf
MiG-29 típusú front-vadászrepülőgép.pdf
MiG-29 típusú repülőgép gyakorlati aerodinamikája.pdf
Ezek kellenek?
www.pumaszallas.hu
A buszterek a kormányerő csökkentök vagy csak a microkapcsolók eléggé árnyalni tudják a dolgot.
Vagy csak sima rudazat vagy a bovdenek.
DE valóban igazad van .Még is mindenki szereti kiszedni a rugókat, hogy ne legyen visszahuzás középállásba
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
AI-ként mindegyik gépet fogod látni anélkül is , hogy megvennéd öket .
www.smart-bus.hu
Lenne egy noob kérdésem. Ugye a DCS World alap játék az ingyenes. Ha én csak az A10C géppel szeretnék egyelőre repülni, akkor elég csak azt a kiegészítőt megvásárolnom? Ha nincs meg a Flaming Cliffs 3, attól még nem szenvedek semmiben sem "hátrányt"?
Mert ugye a hagyományos elrendezésnél minél jobban nyulik a rugó annál nehezebb huzni.
Bár én inkább jobban preferálom a SAitek féle és a warthog megoldást a center rugót, mert azoknál valóban minden irányban egységes erővel kell huzni, mig ezeknél a Y,X tengelyre helyezett rugónál ha átlósan mozditja a botot akkor összeadódnak a rugóerők, ezzel gondolom nem számolnak a CAM megoldásnál sem.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.12.30. 19:59:04
Nem hittem volna hogy ezt valaha is pont én fogom mondani, de a Warthoggal annyira meg vagyok elégedve hogy egyáltalán nincs hiányérzetem.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
ugyan ez volt a helyzet a rx480assal is , hogy népkártya lesz 200 dolcsiért aztán mire ideért meg 100k fölött lehetett kapni.
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
link
GOOBY, pls
Akko vegyél egy 1060-ast pl.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azért itt szerintem a funkcionalitás a lényeg, pl a rakéta nem menjen át a fákon... és a repülő sem... az, hogy a robbanáskor mi történik - szerintem - nem fontos ahhoz képest, hogy mekkora hiányosságot pótol.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Azért egy fával való ütközéskor nem hull atomjaira egy gép...
Arkagyij Rajkin-t ismeritek?? "Nem mondom, valami van... de nem ez az igazi"..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gondolkodom még egy pöttyet,már joy az akár volna is elfogadható áron,egy loooogi G 940 et találtam,de ,hogy én már nem adok ennyi pínzt egy retek vga ért az biztos😊) Az oculust akkor felejtős ,mondtam én,hogy nem kell annyira várni azt a csodát egyelőre,és az sem most volt amikor ezt mondottam. De köszi.
Minimum egy gtx 1070 kell hozzá (de a 1080 sokkal jobb).
Én a helyedben vennék egy 1070-est, ár /értékben egész jó.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Január elején meglátom milyen lesz a beosztás.
Itthonra azért nem vennék, mert annyira jól (még?) nem megy és DCS-sel egyáltalán nem repülök és a Falcon nem támogatja tudtommal. Nem mintha azzal repültem volna az elmúlt 6+ évben...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.29. 20:03:42
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Nem kevés, de azért nem is egy nagy összeg.
Én is megebszélném sakkay mesterrel és elmennék Szombathelyről.
Azért nem etszem, mert ismerem maga. Addig nem nyugodnék, amíg nem szereznék riftet vagy valami más cuccot.