Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MiG-29 típusú repülőgép gyakorlati aerodinamikája.pdf
ez a kettő Manualt találtam Ndk-st azzal jobban elvagyok
Én nem szerettem kiszedni a rugót, átesés környékén húzva nagyon fontos, hogy csűrőirányba ne mozduljon a bot, mert jó sansz van rá, hogy a csűrő vonalában a szárny átesik, és kormánymozdulattal ellentétes irányba dugóba is pördül. Azt meg csak akkor érezni, ha van középre tartás.
www.pumaszallas.hu
MIG-29 Flight manual En.pdf
MiG-29 Gyakorlati alkalmazása Ru.pdf
MiG-29 Harci alkalmazása Ru.pdf
MiG-29 típusú front-vadászrepülőgép.pdf
MiG-29 típusú repülőgép gyakorlati aerodinamikája.pdf
Ezek kellenek?
www.pumaszallas.hu
A buszterek a kormányerő csökkentök vagy csak a microkapcsolók eléggé árnyalni tudják a dolgot.
Vagy csak sima rudazat vagy a bovdenek.
DE valóban igazad van .Még is mindenki szereti kiszedni a rugókat, hogy ne legyen visszahuzás középállásba
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
AI-ként mindegyik gépet fogod látni anélkül is , hogy megvennéd öket .
www.smart-bus.hu
Lenne egy noob kérdésem. Ugye a DCS World alap játék az ingyenes. Ha én csak az A10C géppel szeretnék egyelőre repülni, akkor elég csak azt a kiegészítőt megvásárolnom? Ha nincs meg a Flaming Cliffs 3, attól még nem szenvedek semmiben sem "hátrányt"?
Mert ugye a hagyományos elrendezésnél minél jobban nyulik a rugó annál nehezebb huzni.
Bár én inkább jobban preferálom a SAitek féle és a warthog megoldást a center rugót, mert azoknál valóban minden irányban egységes erővel kell huzni, mig ezeknél a Y,X tengelyre helyezett rugónál ha átlósan mozditja a botot akkor összeadódnak a rugóerők, ezzel gondolom nem számolnak a CAM megoldásnál sem.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.12.30. 19:59:04
Nem hittem volna hogy ezt valaha is pont én fogom mondani, de a Warthoggal annyira meg vagyok elégedve hogy egyáltalán nincs hiányérzetem.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
ugyan ez volt a helyzet a rx480assal is , hogy népkártya lesz 200 dolcsiért aztán mire ideért meg 100k fölött lehetett kapni.
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
link
GOOBY, pls
Akko vegyél egy 1060-ast pl.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azért itt szerintem a funkcionalitás a lényeg, pl a rakéta nem menjen át a fákon... és a repülő sem... az, hogy a robbanáskor mi történik - szerintem - nem fontos ahhoz képest, hogy mekkora hiányosságot pótol.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Azért egy fával való ütközéskor nem hull atomjaira egy gép...
Arkagyij Rajkin-t ismeritek?? "Nem mondom, valami van... de nem ez az igazi"..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gondolkodom még egy pöttyet,már joy az akár volna is elfogadható áron,egy loooogi G 940 et találtam,de ,hogy én már nem adok ennyi pínzt egy retek vga ért az biztos😊) Az oculust akkor felejtős ,mondtam én,hogy nem kell annyira várni azt a csodát egyelőre,és az sem most volt amikor ezt mondottam. De köszi.
Minimum egy gtx 1070 kell hozzá (de a 1080 sokkal jobb).
Én a helyedben vennék egy 1070-est, ár /értékben egész jó.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Január elején meglátom milyen lesz a beosztás.
Itthonra azért nem vennék, mert annyira jól (még?) nem megy és DCS-sel egyáltalán nem repülök és a Falcon nem támogatja tudtommal. Nem mintha azzal repültem volna az elmúlt 6+ évben...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.29. 20:03:42