36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Hát pedig szerintem majdnem borítékolható, hogy a "várni öt évet mire a hardware majd utoléri őket" fog játszani Tom.
    Mint tudjuk EDét qrvára nem érdekli, hogy milyen hardver kell a szoftveréhez.
  • VO101Tom
    Ez tök jól hangzik, kérdés ha a már most a határait feszegetik, akkor mit fog kezdeni az a rendszer ha majd valaminek történnie is kell a térképen? Az a system memory configuration a játékra vonatkozik, vagy a csak a térképre elkülönített erőforrásra? Mi fog történni, ha egy kabinbelsőben ülve számolni a complex engine management-et, aerodinamikát, belső rendszereket, sérülés modellt, AI viselkedést, és akkor a netkódról még szó sincs. Reméljük ha megvan a végleges compile ahol összevonják az elkészült részeket egy kódba, nem akkor jön a fejvakarás, hogy basszameg, három gépen kellene futtatni, vagy várni öt évet mire a hardware majd utoléri őket ahhoz, hogy akadás mentesen szépen fusson. VR szemüvegen is...
  • LeonSilver
    Fasza lesz ez - magasról :D Remélem azt az ótvar, elbaszott elefántfüvet ki lehet majd kapcsolni. Az valami elképesztően gagyi
  • sakkay
    Ezt írták, hogy:
    For the updated Caucasus map for DCS World 2.5, we’ve spent a LOT of time and effort to add a lot more detail to the world. In fact, we are right against the edge of what our system memory specification can handle. This is particularly true from lower altitudes where it is more easy to see these details. This is why most of our updated Caucasus map images to date have been from lower altitudes. For today, we’d like to show off how the map looks from a nose-bleed altitudes of 20,000 feet. The biggest changes from the 1.5 map you may note are the terrain projected shadows, realistic haze, view distances, forest rendering distances and coverage, and the improved elevation mesh resolution (no more pyramid mountains).
  • sakkay
    Ja már az is megvan figyi
  • LeonSilver
    Ez csakis a véletlen műve lehet.... valamit elbasztak ;)
  • sakkay
    Ezt olvastam a fórumon egy tesztertől:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Because the Original Plan was to simply port the Old DCS Caucasus as is to the T4 Engine, and Label that DCS 2.5.

That plan didn't pan out, as there were obvious issues w/ the old Caucasus in the new Engine.

Instead Caucasus was Literally re-built from the ground up w/:
    -New Higher Resolution Terrain Mesh
    -New Higher Resolution Textures
    -New Object Textures
    -New Airfield Textures
    -New Collide-able Trees and Forrest
    -New Deferred Shading and PBR Ready Assets.
    -Extensions of the Map's Area.

And a bunch of under the hood stuff.

Caucasus for 2.5 is essentially and simply an entirely new map module, nothing from the old Caucasus was kept, every aspect has been re-done.
    Megjött a proci!!!
    És az is van benne, nem tégla!
  • sakkay
    Köszi
  • Solt
    Jól hangzik, használd egészséggel! :)
  • sakkay
    Ez lett a végén:
    asrock fatal1ty z370 gaming k6 home
    Kingston 16GB DDR4 3000MHz Kit(2x8GB) HyperX Predator Intel XMP
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.05. 20:50:41
  • sakkay
    Köszi.
  • Solt
    Nem az alaplap "tudja" 2666 Mhz-ig, hanem a CPU (kávé). Efelett tuningnak számít. Az, hogy az alaplap milyen 3000 Mhz-s modulokat támogat biztosan, azt az alaplap gyártójának a honlapján találod meg, de elvileg a ram gyártója is közzéteszi, hogy milyen CPU-l lett tesztelve, mihez ajánlják az XY modult.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.05. 18:33:18
  • sakkay
    Srácok gyors válasz kellene. Ha egy alaplap oc-ben tud(csak) egy ramot akkor az gáz, kell valamit tenni? Máshogy kérdezem. Veszek egy alaplapot 2666 Mhz ig tudja a ddr4 ramot és 4200Mhz az oc. Én egy 3000 Mhz ramot akarok bele. Menni fog? Az alaplap automatikusan megoldja?
  • macleody
  • LeonSilver
  • sakkay
    Faxa. Úgy néz ki, hogy hamarosan lesz eladó. Lassan érkeznek a dolgaim.
  • wolfhgb
    Boldogot Feri battya! :)
  • wolfhgb
    Ramnal nem igazan tud mi elhasznalodni, igy nem is erdemes a korat firtatni, nem veletlen az elettartam gari sem. :) mint a jo bor!!! :)
  • sakkay
    Ha valami élettartam garanciás, és eladom akkor annál , hogyan kell számolni a használtságot? Ramról van szó amúgy.
  • sakkay
    Aha. Köszi. Annyira nem vágom ezeket a csöveseket. Főleg a régit.
  • 2Pete
    P3d egy F-100 Super Sabre-val.
  • sakkay
    Valami Vietnámos rombolós ment akkor talán F5-el.
  • sakkay
    Ezmiez??
  • beci43
    A mostani beta frissítéssel megszűntek a Harrier kabin FPS anomáliák,szépen fut.
  • wolfhgb
    A szuret kene inkabb kitenni annak az egyennek, aki igy kiteszi forgalmazasra.
  • Pitti
    Jaja, főleg úgy, hogy infó sem nagyon van erről. Viszont van egy topic ahol nagyon sokan fejtették ki ugyanilyen problémájukat. Tegnap este bukkantam rá erre is. Tehát nem éppen egyedi eset. Általában a többség írt a supportnak akik elküldték nekik a kalibrálót.
    Simán ki lehetne tenni a honlapra a letöltések közé...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.01. 11:03:19
  • wolfhgb
    Szinte sejtettem, tehat, ha valaki uj darabot vasarol belole, akkor elso nekifutasbol erdemes kalibralnia, aztan ezt megjegyzi az eszkoz. Innentol mar csak azt nem ertem, h a 100 rugoba miert nem fer bele az a gyartonak, h ezt elvegezze a gyartasi folyamat befejezesekor, egy pici kinait ultethetne meg a sor vegere! :)
  • repvez
    Ez csak azért lehet mert a videók nagy része már 2.5os verzioval készült így abban a verzióban már működhet a tgp és a Nevada is. De amíg nem adták ki a 2.5-öst addig nem lesz.
    Ezért is gondoltam hogy a harriert az új dcs wordel együtt adják majd ki.
  • LeonSilver
    Tudom, hogy melyik mit jelent ;) Viszont emlékeim szerint láttam videót, amiben működött, ergo a videósok közül van, aki wery fontos személy. Mint ahogyan nekik Nevadában is van Harrier, míg a pórnépnek nincs.
  • VO101Tom
    A WIP az a Work In Progress-t jelenti, vagyis még fejlesztés alatt van.
    A VIP a Very Important Person, vagyis ha csak kiválasztottak kapták volna meg.
    Ez azért kicsit más, csodálkoztam is, hogy ilyet meglépnének, hogy előrendelések közt is lenne VIP meg nem VIP csomag.
    De ez amit ír, csak annyit jelent, hogy még nincs kész.
  • LeonSilver
    Aha. Közben ráleltem.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.12.01. 07:38:37
  • VO101Tom
    Jaaaa, az a VIP :)
    Akkor értem.
  • LeonSilver
    A WIP-ek gondolom azok, akik videókkal népszerűsítik a modult. Valahol olvastam a fórumon, de most nem lelem.
  • VO101Tom
    Mi az, hogy csak wipeknek működik? Ezt nem értem...
  • VO101Tom
    Hát, ha engem kérdezel már scripjük van rá, hogy ha a "Falcon 4" karaktersor egy hozzászólásban megjelenik, azonnal flageli a postot a moderátoroknak, és ha nem arról van szó, hogy a DCS mennyivel faszább mint az, akkor már törlik is...
  • Papa01 #24864
    Wow... :)
  • LeonSilver
    A TGP még nem működik, egyébként kicsit más. Körülményesebb.
    A jobb oldali MFD-n a junoszty üzemel.. ;)
  • Papa01 #24862
    A TGP és a MAVERICK kezelése különbözik az A-10C-től?
  • PhantomAss
    Ne hidd hogy nem esz a fene, szívesen repkednék én is a Harrierrel, csak most zsidó vagyok :D