Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.01.13. 17:50:35
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A 28-i hétvége az, ami szóba jön nekem, ha még akkor ott van az OR.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szerintem frissítsd az NV drivert, vagy telepítsd újra.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.13. 07:59:23
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2-s beállítással is elmegy, csak ugye a 45 FPS-l... ezen kívül a szokásos CPU limit ami gázos, főleg alacsonyan sok objektum esetén. Abban bízom, hogy a Nevada térképen ez már normálisabban össze van rakva.
Kurzor gondom abszolúte nincs. Az nem tetszik, hogy gyakran ugrál a 45 és a 90 FPS között, az meg nem túl jó érzés... úgy kell beállítani, hogy esélye se legyen a 90-re, így nem próbál feljebb lépni! 😄
ASW
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.11. 19:24:49
www.smart-bus.hu
Milyen konfiggal tolod? Nálam tök élvezhető jó minőségben a kaukázus is, 1,5 ss beállítás mellett. Viszont az egér kurzorom kezdettől fogva bugos, nálad?
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2017.01.11. 19:06:23
Arra lennék még kíváncsi, hogy a Nevada térképen mennyivel megy jobban, elvileg az jobban optimalizált, ha jól tudom.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a következő Riftet tervezem megvenni én is ha magasabb lesz a felbontása, nameg ha lesz hozzá hardver is.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Sanyo már csinálja az új jelszavam, mert hát öreg Sam és elfelejtettem 😄
Kösziii!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.pumaszallas.hu/forum/viewtopic.php?p=26896#p26896
"A lényeg, hogy felszállsz egy jól berendezett heli bázisról, és a térképet, vagy rádió vészjeleket követve bizonyos helyekre repülsz, feladatokat teljesíteni. Mikor a közelbe érsz, mindenféle történik: csaták, füstjelek, eredeti Vietnámi háborús rádióbeszélgetések, stb...
Vihetsz csapatokat az LZ-kbe, akik ott kiszállnak és harcolnak. De ki is mentheted az ott lévőket.
Csináltam egy supply base-t Khashuriban, ahonnan mnidenfélét hozhatsz.
Van egy előretolt csapat, és ha viszel oda 3 FOB ládát, akkor abból ott építhetsz egy előretolt helyőrség bázist.
Kijavítottam a beaconok morze kódjait, most már mindnek egyedi.
Plusz hozzáadtam egy esős, és egy hajnali verziót is.
"
Mission: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=178909
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.01.08. 11:08:48
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.01.08. 10:07:54
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A fórumról letöltöttem egy "magyarázó" küldit.
De az sem működik 😄

Azt mondta valami okos faszi a fórumon, hogy használjam egyelőre a Complete Troops Transport Script (CTTS)-et.
Állítólag ennyi egy egyszerű bizbasz (van bonyolultabb is, de egyelőre nekem ez sem működik 😄 ): LoadTransport("unitName", number)
Vagy mit tudom én... kurvára nem értek hozzá 😄
Ka-50