36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #24980 Két út van... vagy delid plusz komolyabb hűtés és akkor mehet a menet, vagy moderált feszültség alacsonyabb órajelekkel. Egy 8700K esetében nem látom értelmét a határon járatásnak. 4.6-4.7 GHz a legtöbb esetben kényelmesen megvan anélkül, hogy szét kelljen feszelni... na most ehhez képest az a 4.8-5 Ghz már sok pluszt nem ad, cserébe viszont kínozni kell.
No meg nem kell IBT, Prime és társaival kínozni delid nélkül, mert nem csak extra magasak lesznek a hőfokok, de a rossz hőátadás miatt a hőingadozás is nagy, az meg hosszabb távon nem egészséges. -
wolfhgb #24979 Viszont, ha ennyire magas a hofok, azt vizzel sem tolja le delid nelkul, az enyem 93 fokon volt kupakolas elott vizezve, 4.8 on 1.36 on, olyan volt a paszta a kupak alatt mikor lecsaptam rola mint a kreta, total ki volt szaradva, folyekony femmel, kupak alol kivakarva a szilikon, 65 fokon teljesit. Dcs alatt 35 :) -
wolfhgb #24978 Sajna 1.3 nelkul viszont kicsi az esely a 4.7 re, 1.3 nal a burning teszt alatt sem lehet 90 fokos a proci, ha megis felugrik, max lelovi, bajt nem csinal. -
Solt #24977 Delid nélkül a 6 mag miatt ne nagyon adjon neki látatlanban 1.3V-t, mert nagyon forrófejű lett a 8700K... melegebb mint a 6700/7700K. -
Colos1357 #24976 "Mondjuk az is igaz, h kb a budos eletben nem fog ugy dolgozni a procid, mint a burning teszt alatt"
DCS alatt meg pláne... -
levy668 #24975 A következő a Garmin+szigetelőszalag lesz csupán 7.99USD-ért -
#24974 Mi a bajod ezzel Pogi?
Amikor megjelent mi is átrágtuk ezt itt, elég széles spektrumon mozgott az emberek fájdalomküszöbe, volt aki kifejezetten örült neki, szerintem ez semmi jóra nem vezet, és kb azon a véleményen vagyok mint te. Konkrétan a Mi8 GPS nem is izgat annyira, inkább a rendszer, amit ezzel tesztelnek ED-nél, az nem mutat semmi jóra. A befektetett árhoz képest már most is a DCS éri meg nekem a legszarabbul, ha ezt még ilyen DLC alapú legózással akarnák megfejelni, abban én tuti nem veszek részt. -
wolfhgb #24973 EZ mondjuk 6700k nal es 7700k nal van igy, de ugyan igy megy 8700k eseteben is tudtommal. -
wolfhgb #24972 Tedd a vcort 1.3 ra. Pakolgasd a szorzot egyenkent felfele szinkron modban a procin. Minden allitas utan futtasd nehany percig az intel burning tesztet. Ha ok, pakold feljebb. Ha a teszt eldobja magat es hibara all, kezd el pakolni 0.01 lepesekkel a vcoret. Max 1.4 ig mehet, de inkabb 1.38 nal alj meg. Amilyen erteken ott meg stabil a proci, az a vege. A hofok nem mehet 90 fole a burning teszt alatt. En azt mondanam, ha 80 fole megy kozben masik huto kene. Mondjuk az is igaz, h kb a budos eletben nem fog ugy dolgozni a procid, mint a burning teszt alatt, ezert celszeru azzal tesztelni. En mast nem nagyon allitgattam, lehet meg picit javitani ezzel azzzal a kulombozo feszekkel, de tul nagy valtozast nem hoznak, ugy tapasztaltam. -
sakkay #24971 Néztem én is jól néz ki. Nagyon. -
sakkay #24970 Van itt olyan guru, hogyha küldök neki a biosról képet rá tud bökni melyiket kell állítani? Prohardveren, csak a hőmérsékletről dumálunk, de senki nem reagál nagyon a témámra. Viszont minél előbb akarom tudni bírja e a hat mag a 4.7 ghz, ezzel a hűtővel, mert szerintem éppen nem, és a boltos srác cseréli-mert szerinte meg igen. De nem akarom 2 hónapig húzni aztán visszamenni, hogy kevés..már majdnem könyörögtem had vegyek erősebb hűtőt, de váltig állította, hogy elég. Mondjuk eddig elég is, az is igaz. De nem is húzom! -
#24969 -
#24968 Na ez már tényleg a pénzlehúzás magasiskolája, DCS módra:LINK -
sakkay #24967 -
sakkay #24966 Nem kell, a gépek nekem mennek az orosz verzión is. A legújabbaknál van csak kavarás-de nekem nagyon új nincsen. -
Pitti #24965 Steam verzióval meg lehet csinálni, hogy az 1.5 és a 2.2 is azonnal használható legyen? Ha betát ki-be kapcsolgatom, akkor újra letölti az egész pakkot. függetlenül attól, hogy elvileg mindkettő ott van egyszerre. Mivel egy csomó DLC-t steamen vettem így most már muszáj ezt használnom. -
Solt #24964 -
sakkay #24963 -
#24962 Bocs, kijavítottam
"Vasárnap este van, a sok kocka már alszik még játszik... :) Holnap biztos kapsz választ..."
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.10. 22:11:36 -
#24961 Kikérem magamnak. Nem alszok :D -
Solt #24960 Vasárnap este van, a sok kocka már alszik... :) Holnap biztos kapsz választ... -
sakkay #24959 Baxnak rá, na majd holnap meglesem.
Felnéztem DCS nevadára 30+humán volt fent, megy a gyilkolászás meg az örömrepkedés. Az fps stabil 60(vsync) viszont megy az a fura laggolás, ami mindig van, ha sokan vannak fent. Még mindig atom szar a netkód. Anélkül meg nem sokat ér-ha nincsen faxa dinamikus kampány..márpedig nincsen. -
Solt #24958 Inkább ide menjen: LINK -
sakkay #24957 Igazából tényleg az a gond, hogy nagyon más a bios, és elég láma vagyok hozzá. Kicsit írnak mondjuk egy +szót valamihez, és már nem merem állítani, hátha nem az -
beci43 #24956 -
sakkay #24955 Csak kíváncsi vagyok mennyit bír...meg arra való(k) -
sakkay #24954 Köszi. -
Paladin #24953 Mert arra való ;)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.12.10. 15:09:36 -
beci43 #24952 Egyébként azt minek tuningolni? -
beci43 #24951 Regisztrálj ide és segítenek. -
#24950 Persze, szívesen segítek bajtársam!
Küldjél egy 8700K-t és meglátom mit tehetek ;) -
sakkay #24949 Srácok van itt olyan aki a 8700k tuningban tudna segíteni? 5 éve csináltam már az 3570knál, de olyan faxa lett, hogy többet nem kellett hozzányúlni, ráadásul ezek az új biosok nekem marha idegenek. Prohardveren meg kihalt az idevonatkozó fórum. -
sakkay #24948 Itt arra gondolok, hogy ez eddig soha nem működött ilyen stabilan, és az objekt láthatóság kiváló. Itt jegyzem meg, hogy persze 60 ember Normadián vsz. azonnal lefosná magát a dcs és pl, a 2vh gépek láthatósága botrány. Szóval van min aggódni.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 10:16:30 -
Solt #24947 Ha nem léptük volna már túl a 60 FPS-s elvárást, akkor azt mondanám, hogy van... :) -
sakkay #24946 Vsync-el stabil 60 fps nevadában, multiban 13 humánnal, vegási' reptéren és fölötte. Ez mondjuk már nagyon jó. Minden maxon. Recegés sincsen, a látótáv, és az épületek távol-láthatósága egész kiváló. Nincsen felugrás. Mondjuk ilyet szimben még nem is láttam. Egész kiváló. Van remény? -
#24945 Nekem nem :D Mondjuk nekem három, külön telepítés van. -
feca1229 #24944 hiánypótló,
mondhatnám azt is, hogy minden centjét megéri!
:-) -
sakkay #24943 Az új frissítés óta, mindegyik indító ikonommal, a 2.2(nevada, normandia) indul. Ez most mi? -
StevN430 #24942 A Yak-52 még úgy-ahogy elfogadható, meg a helye is megvan valahol, de ez??? Ezt már az ED fórumon is csak visszafogottan üdvözlik, pedig ott aztán minden kis baromság meghozza a karácsonyt... -
wolfhgb #24941 Ontjak a szart karacsony elott! :) a 21 javitasabol nincs penz.