Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én is láttam meg olvastam is róla de abbamaradt.
Loca
Sikerült találnom egy videót, én erre gondoltam, és úgy emlékeztem hogy DCS alá fejlesztik, vagyis klikkelhető fülkéje lessz, de a videó alatt Lock On-t ir, még úgy is jó lett volna, de lehet ez a fejlesztés is megállt mert négy éves a videó és nem nagyon találni róla újabb infót.

Tessék.Gúgli a barátod.És megtalálod.

Gripen modul nem készült.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.21. 11:34:04

Ka-50

Loca
Sziasztok, régebben valaki irta hogy leforditaná a Mig-21 és a Mi-8-as manualját, nem tudjátok folyamatban van a dolog?
Egy Gripen modul is készült, arról is ha tudtok valamit, mert én semmit nem találtam róla pedig nagyon érdekelne.
VO101Tom
Módosítottam a pumaszállásról letölthető magyar Bf 109 kabinbelsőt, most már a pilóta modell is hozzá van adva (egyenlőre német egyenruhában).

http://www.pumaszallas.hu/szimulator/digital-combat-simulator/349-bf-109-k-4-magyar-kabinbelso.html

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Nagyon ritkán. Az FreeFalcon 5.0 borzasztó volt. Az 5.3 után meg atomstabil. csak aztán megállt és meghalt. A BMS4-nél visszalépést én még nem láttam sehol.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A win 8 alatt mondjuk meg valami 365 os van fent, de olyat mar a win 10 alatt is probaltam, amikor a drivereket kutyultam a multkor, azzal is szar volt.
Akkor lehet, hogy a W10-s Nv driver lesz a ludas... próbálj ki egy sokkal (pár hónappal) régebbi drivert. Ha azzal is rossz, akkor a W10, DCS, NV, Oculus négyes valahol nem szereti egymást nálad... Ilyen ez a pop szakma! 😊

www.smart-bus.hu

Ah, dehogy, már tanácstalan vagyok, van a gépemben egy másik vinyó, azon win 8, eszembe jutott, h azon is fent van a dcs, bebootoltam rola, felraktam az oculust oda is, hibátlan a cursor, elindítottam onnan is a win 10 alatti dcs telepítésem, az is jol megy, utána rámásoltam a win 8 dcs mentési mappát a win10 re, felülírtam, win10 alatt ugyanugy szar, oculus töröl és ujrarak win10 alatt ugyanaz az eredmény, több ötletem nincs, kifogytam, szar a cursor továbbra is a 10 alatt, 8 alatt patent, felraktam probaképpen még a steam es dcs t is 10 alá, hatha ugy ok lesz, de az is ugyanugy hibás, már csak a win10 maradt, mint lehetséges hibaforrás, a fent leírt próbák után, de lövésem sincs, h ujrarakás nélkül azt hogyan tudnám orvosolni, mert, h ujra nem huzom a gépet, az hotziher!
PhantomAss
És a Falcon4 tudott olyat anno hogy minden egyes peccsel valami rosszabb lett ami azelőtt jól működött?
Na ugye <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.18. 07:35:34

GOOBY, pls

azért nem tudja,mert mi így is megvesszük.és közben anyázzuk a készítőket,hogy nem tudja.ez hozzá tartozik a DCS-érzéshez.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

vagy kérni egy felderítő gép felvételeit mielőtt neki indul az ember.vagy egy valós idejű műhold képet.

molnibalage83
Valahol vicces, hogy a DCS nem tudja ezt. A Falcon4 1998-ban tudott ilyet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LeonSilver
Ja 😄 Pedig amúgy nem lenne rossz ha meg lehetne így vizuálni a célterületet és nem is lenne futurisztikus.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

a remény hal meg utoljára <#awink>
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2017.01.17. 21:03:37

LeonSilver
Jaa, a szöveget nem is figyeltem, csak eltátottam a szájamat. Azt hittem már, hogy ez valami fasza kis fícsör 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Ja, én is úgy látom hogy ez nem beépített fícsör a küldetésszerkesztőben, csak külön megnyitotta egy képnézőben.
Asszem mondja is hogy előre lementette a fotót magának.

GOOBY, pls

az olyan,mintha valami képnézegető program lenne

LeonSilver
Ezt hogy? Nézem ezt a videót és 2.17-nél eltátom a szájamat. Paszmek..., ilyent hogy lehet? Hogy lehet megvizuálni így a célterületet?

😊

Megoldódott a cursor nyűgöd?

www.smart-bus.hu

Milyen igaz, valoban csak egy jatek, bolond is voltam a multkor, mikor egy katapultalas utan fogtam magam es kiugrottam az otodikrol egy lepedo negy sarkat szoritva! Nem volt vicces! 😊
LeonSilver
Erről van szó. Vannak hibái a DCS-nek. Sőt, nem is kevesen vannak ezek a hibák.
Én is állandóan mérgelődök, amikor elkurnak valamit, ami addig működött, vagy hogy miért nincs valami fasza, dinamikus kampány, stb..
Viszont én szeretek vele játszani, szórakoztat és csak ez a lényeg hisz' ez egy játék.

PhantomAss
Bár engem hidegen hagy maga a gép, de az biztos hogy jól kidolgozták, és nagyon örülök hogy a DCS keretein belül vannak ilyen gépek is.
Amikor anno a Top Gunban (vagy Aranysasban) volt róla cikk én is csak néztem hogy miket tud...nem hittem volna hogy ilyen fejlett gép.
És azért még mindig tartom azt hogy a DCS gépekre egy rossz szavunk sem lehet a kidolgozást tekintve, a körítés az már más tészta de reméljük az is javulni fog.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.17. 07:37:10

GOOBY, pls

i robot
Nagyon kíváncsi vagyok rá! Egyre jobban tetszik ez a gép. Anno, amikor a Top Gun oldalain megláttam az első gondolatom az volt, mi ez a fos!? Főleg a tagolt hátsó rész borított ki. Persze jobban utánaolvasva egész kívánatos kis masina. Pilótafülke+műszerek nagyon állat.

LeonSilver
Hála Istennek nem vagyunk egyformák.

repvez
Nem rossz a video, meg a gép kidolgozása, de hogy nem emelte meg a pulzusom egy fokkal sem az izgalom miatt, mintha a világ legnyugisabb dolga lenne a pilótáé egy ilyen bevetés alkalmával, semmi feeling nem jön át , nincs atmosférája a dolognak, bocs , hogy ezt kell mondjam, de a BMS videok alatt sokkal nagyonn izgalmak vanank ahogy él az egész terület és mindenki mindenkire vadászik.
Papa01
Nem semmi vidi... mondjuk az a kukkolós fegyver nem egy user friendly eszköz... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver

molnibalage83
Az R-27R kinematikailag elvileg jobb volt és a vezérlésre is. Nem direk SARH volt, hanem elején MCG-s ami elvben jobb loftolást tette lehetővé, mint pusztán a kiinidulási adatok alapján saját rakéta robotpilótával dolgozni. Max. G értékben is picit jobb volt asszem az R-27R.

Durva amúgy hogy ez a MiG-29A (9.12) modern BVR harcban semmivel sem nyújtott többet egy MiG-23asnál, ezzel a kemény két darab BVR rakétával. Talán hatékonyságban egy picivel jobb volt az R-27R mint az R-23R/R-24R.
Persze nyilván közelharcban nagyot alakított az R-73asokkal és a sisakcélzóval. Már ha eljutott egy darabban a közelharcig.
Papa01
<#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

2Pete
Koszi, beallt a 45, hibbbatlan a mukodes! 😊
Nem tudja veletlenul valaki, h az eger kurzor kepet honnan veszi elo a progi? Marmint hol talalhato a mappakban a grafikai modellje?
"C:\Users\<felhasználó neved>\Saved Games\DCS\Config" könyvtárba készítesz egy autoexec.cfg fájlt, ezzel a sorral:

options.graphics.maxfps = 45
LeonSilver
Lehetne mán' 27.-e..

Koszi, meglesem az opciot.
sure
A hír igaz, csak nem Ladát, hanem Moszkvicsot, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, szóval a DCSW telepítési könyvtárban a Config alkönyvtárban a graphics.lua fájlban lehet a maxfps-t megadni.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
A DCS World telepítési könyvtárban van a graphics.cfg, ahol régen (már a Lock Onban) lehetett buzerálni mindenféle grafikai opciót, keresd meg benne a maxfps nevű sort, ott tudod megadni a maximum FPS-t.
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.01.14. 09:40:20

Isten nem bottal, hanem VMware.

Meg lehet valahol nezni, mi volt fent korabban? Hogy lehet a jatekban fixalni az fpst 45 on, h ne valtozzon folyton? Mert a vsync nel is ingadozik csak 60 ig teszi, ugy is szar arnykepes a terep. Akkor volt fasza, amikor fixen volt a 45.
Tudni kéne konkrétan melyik driver volt, és akkor meg lehetne nézni mi változott. Így ezt nehéz megmondani...

www.smart-bus.hu

De mar rajottem mi a baj, eddig amikor beallitottam a javaslatod, stabil 45 fps t irt ki a fraps repules kozben, most meg ugyanazzal a beallitassal ingadozik az fps, felugrik 70-80 ra, varosban meg 40 ala is es beszaggat, hogy lehet, h a multkor nem ment 45 fole, hanem ott dekkolt, es nem lattam mindent duplazva a terepen, ha oldalra neztem?
Valami 368 as
A legfrissebbet... melyik volt amivel jobb volt?

www.smart-bus.hu

Solt kollega, melyik nvidi drivert hasznalod? Mert most felraktam a legujabbat, eger eppugy szar, az erdekesseg az, h a nevadaban is eppugy szar, viszont most meg az fps em is beesik 45 ala es beszaggat, ami eddig nem volt igy, szarabb az ujabb driver.
En azokat ropkodok, 100 fos serverekrol viszont nekem nincs tapasztalatom, akkora uber meg nem vagyok! 😊
No de online egy 100 fős szerveren ahogy hallom hagy még kívánnivalót a dolog.Biztos jó meg odabaxik a látvány ,de ha picsán lőnek miatta akkor ez még nem az igazi. Kampányt tán az életben nem abszolváltam esetleg a régi Il2 ben valamikor 20 éve.
Ha az ember elegedett lenne maximalisan, soha nem venne ujabbat, ez nem passzol senki uzleti profiljaba, szerintem mar 980ti al is tok jol hasznalhato a vr, persze kompromisszumok vannak, de ezek teljesseggel elfogadhatok ezidaig! 😊 1080ti al is lesznek, de 50% al kevesebb, ami pont a fele a jelenlegi elvezheto allapotnak. Honapok ota hasznalom, kampanyokat csinaltam vele vegig libaborrel, eleinte en is ugy gondoltam, h csak oromrepkedesre lesz hasznalhato, ebben pozitivan csalodtam! 😊
Ebben én is biztos vagyok! 😄

www.smart-bus.hu

Akkor jó😊
De úgyse lesz jó majd meglátod.Vagyis ,hogy nálad valami nem lesz kerek arra mérget veszek😊)))