36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #25020 Javították.Ehun-e. -
wolfhgb #25019 Ah, vele nem basz ki ivan a tankolasnal! :) mondjuk, nem is ertem, o miert startol, miutan a vezergepe csobban! :) Csupa hiba ez a dcs. -
#25018 Egyáltalán nem láma megoldás, sőt, tetszik! (nem permanent fix, csak elegáns workaround ;) )
Amúgy ha AI-val vagy géppárban a decken, ő is csobban, vagy annyira nem kifinomult ez a javított FM, hogy az AI is észre vegye? -
wolfhgb #25017 Na jol van, tudom, h lama megoldas, de mennyivel volna jobb, ha szetlonem a balomon felszallasra varo wingmant, h elferjek? :) -
#25016 Ne fürgyé le!
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.12.14. 23:41:01 -
wolfhgb #25015 Na ja, csak mire rajottem, h nem en vagyok a bena, hanem valaki fasz forman elbaszott valamit, addigra kis hijjan szetvertem a gepem. Hozza teszem, feltalaltam magam, elorebb gurultam, vissza fordultam es athajtottam a mogottem felhajtott langterelon, persze az is bugos volt, nem jelentett akadalyt, tehat felszalltam hosszabb utrol! :) De mar milyen ez igy! :) -
#25014 Ó, Láttunk már ilyet (khmm, régi il2) amikor az istenbizonyaviláglegjobbFM-je szépen vízbe vezette az összes gépet hordozóról felszállásnál, mert olyan gyorsulással számolt korábban, amivel csak három, egymás mögé tett hordozóval lett volna csak elérhető a felszállási sebesség :) A Pacific Fightersre át kellett dolgozniuk az egész FM-et alapjaitól kezdve.
Aztán persze megjavították és onnantól B-29-essel is lehetett le és felszállni onnan. De arra meg azt mondták, aki ezzel szórakozik azt úgysem érdekli, hogy mi pontos és mi nem, az nem rendeltetésszerű használat, úgyhogy így marad -
wolfhgb #25013 Sajna nem csak a feklap visszajelzo hibadzik, a sea dragon kampany is szopatja a felhasznalok egy reszet, ugyanis nehany emberkenel tele tankal inditja alapbol a missziokat, ami a javitott teljesitmenyu gepnel egyenes ut a vizbe a palya vegen! :) Erdekes, h nehany felhasznalonal ezzel szemben felig a tank, amivel meg abszorvalhato a felszallas, a jobb 1 rol, ahova betoltes utan teszi a gepet a program. -
#25012 Lehet, hogy a 33-as is AFM-et kapott nemrég, ezt nem tudom. -
#25011 A hullámzások a gépek mozgásában (ha ugyanarra a "vizuális effektre" gondolunk) szerintem inkább az online mód miatt vannak, és ha ebben javulás észlelhető, az talán inkább azért van, mert a játékosok netkapcsolata és egyáltalán, maga az átlagos sávszélesség is jobb lett a LOMAC/FC óta. -
#25010 A Su-33-ason mintha kalapáltak volna valamit mostanság, de pl. most nem műxik a törzsféklap nyitott helyzetét jelző lámpa, nem tudom, ez bug vagy feature akar lenni, de már vagy 2 update óta ilyen... -
#25009 azt tudom, hogy nincs köze a külső modellnek, csak arra gondoltam, hamár ahhoz vették a fáradságot , akkor talán belenyultak máshoz is.
DE a Te nézőpontod is igaz lehet és a minél egyszerübb annál jobb elvet is követhették. Nem tudhatjuk, a lényeg, hogy azért örülnék egy ilyen modulnak.
Annak viszont kevésbé, hogy ahány modul annyi féle fejettségi szint , mind FM terén mind a kinézet vagy a sérülés terén. ezek mind kiegyenlitetlenné teszi a párharcokat mégha lenne is olyan , hogy "pár" a DCS-ben. -
#25008 3D modellnek semmi köze az FM-hez. Azt bármikor lecserélheted bármire és a modell ugyanúgy repül.
A gáz és bot mozgás az nem a AFM or PFM része. Az egy alapvető dolog :) A különböző FM-nél az a kérdés, hogy mennyi dolgot számol realtime, és mi az ami előre eldöntött, scriptelt feltételek teljesülése után automatikusan meg történik.
Például a régi Il-2-ben tudni lehetett, ha a P-39-essel emelkedés közben túl sok pedállal léped be, és dugóba esik, akkor vagy kiveszed azonnal, vagy 2-3 pördület után lapos dugóba kerül, amit földig csinál, ott már ugrani kell akármilyen magasan vagy. Minden egyes alkalommal ugyanaz történt. Az például scriptelt FM volt. Egyenes repülésnél senki nem mondja meg, hogy az egyszerű, fejlett vagy professzionális FM-ként viselkedik a bonyolult helyzetekben.
Szerintem a VTB esetében nem kell nekik AFM, kötelékezni lehet egyszerűvel is. Ha csinálnának különösebb manővereket, átesés, nagy állásszögű kis sebességű manővereket, ott már inkább, bár bemutató repülésnél lehet, hogy pont az egyszerűsített FM a jobb, hiszen akkor minden gép nagyon hasonlóan fog viselkedni, nincs benne random faktor, vagy sok paramétertől függő nagyon változó helyzet. -
#25007 CSak abból, hogy valahol találtam egy oldalt , talán még ide is linkeltem, hogy teljesen uj 3d modellt készitettek a meglévő helyett és gondoltam, hogy azért finomitottak ha nem is cserélték ki az FM-et teljesen , de talán megprobálták jobban hozzáigazitani a valós értékekhez, hogy a gáz és bot mozgásokra ugy reagáljon ahogy kell.
Meg lehet csak az uj DCS verziónak köszönhető, de már nem látni, hogy olyan nagy hullámzások lennének a gépek mozgásában mint amikor még a VMH59 is szerepelt a VFAT-on. -
#25006 Mi alapján gondolod, hogy nem ugyanaz? Ránézésre én nem mondom meg, hogy egyszerűsített FM vagy sem, ha csak kötelékeznek, szoros formációban repkednek, ott ezt nem látni. FC3, Su-33, Mig-29 mind egyszerűsített FM-et használ a mai napig. F-15C és Su-27, A-10 és ezek meg sokkal jobbat. -
#25005 nem tudom, hogy vannak a jogi viszonyok, de sztem, a VTB-nek a TM a hivatalos támogatója és Matt Wagner valamelyik kiállitáson az Ő szineikben prezentálta a DCS-t, ugyhogy valami összefonódás csak van és ezek miatt talán valami belsős használatra van is engedélyük jobb FM-et használni és a segitséget is megkapják a változtatásokhoz , főleg ha pénzt is tolna a marketing miatt bele.
Mert ami a public F16 most a DCS be van meg amit a VTB használ sztem nem ugyan az. -
#25004 Én úgy tudom, hogy a nem szerződéses (fizetős) modulok csak egyszerűsített flight modellt használhatnak DCS alatt. Ha ez egy meglévő gép moddolása, akkor ráadásul az FM-je nem is F-16 paramétereivel számol (F-15 pl?)
Szerintem amíg a BMS létezik, ED-nél nem fognak F-16 modul készíteni. Már most is agyfaszt kapnak ha BMS-t valaki leírja a fórumban, képzeld mi lenne ha ennyire 1:1-ben összehasonlítható modul készülne? Mondjuk egy fasza Block 60-nak örülnék én is... -
#25003 Én inkább ww2-es vonalon vagyok/voltam aktív, legalábbis online (utóbbi hónapokban ott sem, nagyon nincs szabadidőm repkedni mostanában). Nem szoktam a fórumokat telespammelni a nyűgjeimmel, de ez az árkád rakéta és berendezés modellezés/paraméterezés nagyon elkedvetlenített DCS-től. A-10c-t akkor tettem félre amikor elkezdtünk csapatban PvP-t és házikampányokat repkedni BMS-el, egyszerűen akkora a kontraszt a kettő között, hogy a DCS üres térképei és manuálisan szerkesztett küldijei nem kötnek le. Az F-18-ast várom, hátha az hoz kis változást, de nekem nincs meg sem a Viggen, sem az F-5, sem a Mirage. Harrierre sem fizettem be, mondjuk ez még erősen WIP is ráadásul. -
#25002 VTB 2017
remélem ha kint lesz a Hornet akkor annak a fejlesztései elősegitik, hogy a F16 is megkapja a maga modulját.A VTB sztem elég sokat tesztelhette és finomithatta a FM-et meg a külső modellt is, márcsak a belsőséget kellene alátolni. -
#25001 A Viggen ezeket nem tudja? Szuperszonik is, nyugati is (ok, inkább északi), 80-as évek is?
Igen, ez beruházással jár, ha nincs meg a modul, az, hogy a kívánatos funkciói mennyire realisztikusak, valószínűleg kis netes utánajárással (vagy az itteni fórumtársak véleménye alapján) talán eldönthető - nekem nincs meg, sem ajánlani, sem ellenezni nem tudom. Hogy maga a DCS hogy fut a konfigodon, az a Su-25T-vel / P51-el is felmérhető. Igen, emlékszem amikor vetted a gépedet, nagyrészt ez a topik rakta össze (pár hétig napi 50-100 hozzászólást generálva), és mintha nem lett volna kielégítő a végeredmény, de lehet, rosszul emlékszem és nem a rosszul futás, hanem más miatt (a VO101Tom által is részletezett abszurditások miatt) raktad ismét félre. Bár látod, ő is néha ekézi, egészséges mértékben, de ezeknek tudatában azért játszik vele :)
És függetlenül attól, hogy néha b@szogatlak, mert bocsi, gyakran valóban erősen irritáló stílusban sikerül megnyilvánulni, a fanatizmusod, a témákba, részletekbe merülésed a repülés/haditechnika tekintetében abszolút tiszteletre méltó . Ha mégis megint elkezdesz DCS-ezni, szerintem igenis jó hasznodat tudná venni a közösség; megfelelő módon, formában előadott konstruktív javaslatokat hamarabb "meghallanának" a fejlesztők a hivatalos fórumokon is, annyi, hogy nem kell folyamatosan a BMS-hez hasonlítgatni ;) -
#25000 Nem tudsz radarral ráfogni, de ha szemberepül veled és mindketten indítotok rakétát, az ráfoghat az Amraam-ra is. Az egyik ilyen video ikonos szerveren volt, ott kifejezetten ezt mutogatta a gyerek, de a másik full real-on, ott teljesen véletlen jött össze ugyanez, csak a rakéta füstcsíkokból lehetett látni, hogy a bejövő Amraamra ment a rakéta és el is pukkant mindkettő. Röhejes. -
#24999 Számomra a '80-as évek ruzel, szóval kell a fenének TGP, CCIP és CCRP köll, meg buta bomba... :)
De a többi tényleg elég gáz... Mondjuk AAM-et nem tudod radaron befogni ezért labelssel jópofa trükk, de ezt nem adja elő senki 100% realismra kapcsolva. Mondjuk, ha többi rakéta aerodinamikája is ilyen szar, akkor tényleg elég lol. -
#24998 Szerintem hanyagolt a DCS-t. Ha a BMS-el ennyit problémázol annak paraméterezése és fegyverei miatt, akkor a DCS-től sikítani fogsz. A fegyverei nagyon árkádosak, jóformán akkor és úgy indítasz ahogy akarsz, Maverick simán elindíthatod szárnyvég felé, vagy majdnem maga alá, elég ha TGP fogja a célt, az be fog találni. "kulcslyuk"-ról nem is hallottak. R73-assal vagy R77-essel simán lelövöd a bejövő AIM-120-at (két külön videón is volt ez), Amraam találati aránya szarabb mint bármi másé (volt arról videó, hogy gyerek RWR-t figyelve amikor a belső körre váltott a 11 órába kitett (M) jel, akkor elkezdett egy 6G-s palástorsózást, az Amraam hatból hatszor elment mellette). RWR egy qrva pontos, tévedhetetlen, árkád valami, mindent lát, mindent atompontosan be is irányoz.
Ha ezeket az F-18-assal együtt rendbe teszik, akkor talán lesz egy ilyen gép, de az F-18 fejlesztése qrva lassan halad, most ott tartanak, hogy ha valamikor az első elővételi változat majd kijön, akkor csak buta fegyvereket fog tudni nem lesz rajta TGP sem, valamint két másik lépcsőben fogja megkapni azokat a képességeket, amit most igérnek (Lot 20). ED-nél ez mennyi idő? Fogalmunk sincs... -
#24997 A mikroszaggatás ellen régen nem lehetett hardversen sem tenni. Ha ez lesz, akkor szarjanak sünt... A konfigom látható lent. 2,5 éves konfig. Telne rá, hogy fejlessszem, de eddig semmi nem igényelte... -
#24996 Ha még sokáig halogatod, megint elavult lesz hozzá a géped és ismét csak csalódni fogsz :)
Ehhez a látványhoz bizonyára igen combos konfig kell, Matt Wagner az egyik hivatalos PR-osa (vagy mifenéje) Edééknek, már a DCS BS idején sem szarral gurigázott HW tekintetében, és mégis ezen a videón is ott az az idegesítő "mikroszaggatás" -
#24995 Végén még repülni fogok a DCS-sel. Az egyetlen bajom, hogy 10+ év után sincs nyugati supersonic gép, amivel lehet csapásmérést tolni, mert az F-15 AG képességét nem csinálták meg... -
wolfhgb #24994 Bocs, targyalasom volt, de mar beszeltunk! :) -
Solt #24993 Ha tudsz majd hívj már vissza légy szíves, szar van a palacsintában... -
#24992 Harrierhez a hiányzó mipmapokat (ami miatt ótvar a felirat a kokpitben) meghegesztette Mustang.
ITT a link a letöltéshez. -
Solt #24991 :DDD -
wolfhgb #24990 Na de olyan meg nem volt!!! :) szent szar! :) -
Solt #24989 Majd figyeld meg, hogy amikor egyetértek veled, akkor például mindig igazad van! -
sakkay #24988 -
wolfhgb #24987 Na most mar tedd fel azt a vcoret sakkay kolega 1.3 ra, inditsd az ibt t, aztan lassuk azt az orbitalis hofokot alap orajelen! :) az en atlagos 6700k m, 1.3 on 4.6 ra huzva mocskos szar kupakolassal volt 65 fokos, meglepne, ha az ove alap orajelen velhetoen jobb kupakkal ezt uberelne, ami ugyebar meg nem egetvero hofok. -
wolfhgb #24986 Nem is mi lennenk, ha egyezne a velemenyunk. :) -
Solt #24985 Az 1.3V indulásnak rengeteg, főleg IBT-l. 1.175V-n egy 8600K delid nélkül ilyen hőmérsékleteket produkál: LINK 85-90 fokosak a magok! Ne feledd, hogy itt nem négy, hanem hat darab fizikai mag fűt! 1.3V-n ahogy elindítod az IBT-t, kiakad a "hőmérő"! :)
Én továbbra is azt javaslom, hogy delid nélkül a processzor alap feszültségén kell kezdeni, meg kell nézni ott mit megy, aztán szépen fokozatosan emelni a szorzót és a feszt egészen addig a hőmérséklet határig amíg még hűthető. Tesztre meg ott az Aida64, a hibát azzal is megtalálni és nincs "kínozva" a CPU.
-
wolfhgb #24984 Azert te is tudod, h a van olyan es a nagy atlag kozott oriasi szamok vannak! Azt meg le merem fogadni, h ha 1.3 ra rakja a vcoret es alapon elinditja az ibt t, nem igen lesz a hofok tobb mint 50 fok, ami meg jocskan a piros alatt van, tehat ha innentol 100mhz kent halad, kb 5 fokonkent fog valltozni a hofok, latni fogja, h az aktualis hutesevel meddig mehet. Ha elengedi mondjuk 80 ig, ott belovi stabilra, jatekban lesz max 45 fokos, ami elmegy hosszutavon is. Persze, ha napokig rart akar csomagolni egyhuzamban, akkor allitsa vissza elotte alapra a procit! :) -
Solt #24983 5 perc IBT vagy Prime az kb semmit nem ér, viszont jó nagy hőterhelést lehet adni vele... Nekem volt olyan, hogy 1 óra stabil Prime után is fagyott játék a tuning miatt, legutóbb meg a memória tuning szívatott meg. Memtest stabil volt, még is állandó USB gondjaim voltak... mire rájöttem, hogy a memória tuning az oka, már agyvérzés közeli állapotban voltam! :)
Nekem az Aida64 vált be a legjobban... azt futtatom 20-30 percet, ha van időm akkor 1 órát. 100%-n tekeri a CPU-t de mégsem fűt be neki annyira, jó 20 fokkal kisebbek hőmérsékletek mint IBT vagy Prime alatt. Ha itt stabil, akkor játszom... ha több óra GTA V megvan gond nélkül, akkor nagy baj már nem lehet, de ha akad is gond, egy lépcsővel feljebb a vcore-t és meg is vagyunk.
Attól, hogy az 5GHz 1.4V körül van meg, még nem következik, hogy a 4.7-hez kell az 1.3V... sok proci adott MHz értéken falba ütközik, és azon túl már drasztikusan kell emelni a feszt. Az 5GHz jellemzően már a "falon túl van", ezért kellenek ilyen magas V értékek. PH-n van olyan akinek a 4.7 GHz 1.2V-n van meg...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.12. 13:57:28 -
wolfhgb #24982 Az 5 ghz mar jonehany 8700k eseteben keri az 1.4 koruli vcoret. Ha jol skalazodik a proci, akkor kb 100mhz kent ker 0.03 vcore fesznovelest, namarmost ebbol arra kovetkeztethet az ember, h a 4.7 kb 1.31 kornyekere teheto, o erre az ertekre palyazik, ezert mondtam, h lojje a vcoret mindjart 1.3 ra es nezze 100mhz kent, h mit bir alaprol, 1.3 rol 3.7ghz rol indulva meg a hofok sem lehet tulzottan nagy, latni fogja meddig mehet el, ha igy megvan a 4.7 elviselheto hofokon, akkor johet lejjebb a vcore al, ha magas a hofok, akkor meg kell az extra hutes. -
wolfhgb #24981 Kinzasra en sem gondoltam, nem kell orakig jaratni, 5 perc es kiakad ha nem stabil, viszont ibt vel hamar latja az ember, ha gond van. Nelkule meg ha mondjuk 2 nap mulva epp a winbe fagy bele es osszebasz mindent, az nagyobb galibat is csinalhat, mint mondjuk osszefagy az ibt, bezar es annyi.