Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A toldásnál a csatlakozók előtt 2-3 cm-el elvágtam, és ott toldottam bele sokkal rugalmasabb kábelt, mint amilyen eredetileg benne volt. meg persze hosszabbat is. Azóta nincs baja.
www.pumaszallas.hu
A Logitech Gaming Software telepítve van hozzá? Ez teszi fel ezt a sys fájlt. Ha telepítve van, engeded rendszerindításkor indulni, vagy tiltva tartod, és manuálisan indítod, amikor csatlakoztatod a joyt?
Az a .sys hiba nekem sosem jött elő, pedig pár éve használom már a G940-et. Passz, hogy mi lehet.
www.pumaszallas.hu
A kedves G940 -esem throttle vezetéke eddig bírta... Ilyen kábelkorbácsot lehet valahol venni készen, vagy nekem kell kínlódnom vele? A cserével nincs gond, azt meg tudom csinálni, de ha ilyen apró bigyókat kell szerelni, attól diliházba kerülök.
Más, de továbbra is G940. BSOD, WmXlCore.sys, irql not less or equal című műsor. Amióta megvan a G940 (2010 vagy 11), csatlakozáskor ez néha előjön, de ez a 2. gépem a 2. op rendszerrel, aminél csinálja. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy nyugodjak bele? Vagy mást nem tisztel meg ezzel, csak engem?
Klassz videó! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.30. 18:51:31
Ka-50
Ezt is először lerepültem majd visszajátszásnál felvettem, nem is egyszer és mégis jó lett..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Használd az Nvidia shadowplayt, az jól működik. (már ha nvidia kártyád van).
Csak sajnos abban nem tudod szerkeszteni a kameraállásokat.
Jó lenne ha kijavítanák már ezt mert elég idegesítő.
GOOBY, pls
Lehet és kell is vele gépészkedni és ez tök élvezetes.
Viszont ez a EDe fícsör, ez egyre szarabb. Ez a felvevős szar, tudjátok. Lerepültem egy ilyen hajós-kilövős mutatványt, aztán gondoltam visszajátszom és közben felvesszem és feltolom a tecsődre. Hát... Ne tudjátok meg mi lett belőle 😄 Nevetséges az egész..
@asw27, neked is köszi, megnézem azt is hátha...
@beci43,
sok mindent mondanék a Mig21-re, de hogy fapados azt nem igazán 😊 Marha jól le vannak modellezve a redszerei.
Ennyire jó lett a Viggen?
GOOBY, pls
Ka-50
Ezért én a következő beállításokat használom, amivel szép nyugisan, amolyan öregurasan lehet repkedni 😊
Pitch:
Ded 5
Satu X: 100
Satu Y: 70
Kurva: 7
Roll:
Ded 5
Satu Y: 60
Kurva: 6
Rudder:
Ded: 5
Satu Y: 75
Kurva: 7
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.01.29. 10:39:46
A 21-es az utsó peccsel annyira el lett rontva hogy alig lehet vele leszállni, 40% curvature van beállítva hogy valahogy stabil legyen.
GOOBY, pls
PITCH (DEADZONE AT 3, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 20)
ROLL (DEADZONE AT 3, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 10)
RUDDER (DEADZONE AT 5, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 20)
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2017.01.29. 08:54:10
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.28. 13:18:17
Ka-50
@PhantoMass:Köszi!
Ka-50
@Beci,
lehet hogy a cover rajta maradt, előtte nézd meg azt is.
Nálam simán működik, mindenféle rakétával, most néztem.
IR -nél hallanod kell a rakéta fejének a búgó hangját is hogy befogta a célpontot.
Ha azt hallod, a nyomógomb fedele le van hajtva és minden jól van beállítva (jó pilon kiválasztva, stb) akkor ki kell hogy lője.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.27. 15:37:06
GOOBY, pls

Ka-50
Ka-50
szoktam vele repülni, ahogy emléxem nálam nem volt gond a rakéta indítással
Milyen rakétáról van szó, infra vagy lokátoros?
Jobb oldalt fegyverzet panelen fel kell kapcsolni a pilonokat, a hud mellett pedig ki kell választani a rakéta típusát, stb. Ha lokátoros akkor lockolni is kell a célt.
Több lépcsős a történet, és elég nehéz így elmagyarázni, de van egy elég részletes PDF, ha elolvasod akkor szerintem érteni fogsz mindent:
MiG 21 tutorial
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.27. 13:41:25
GOOBY, pls
DCS fórumon is kerestem,de igazából nem találtam erre vonatkozólag semmi érdemlegeset.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.27. 13:21:24
Ka-50
Kíváncsi leszek rá... jó sokan várják, remélem nem lesz marha nagy csalódás.
Amúgy a késleltetés, amit leírsz szubjektív, valószínűleg inkább csak néhány tizedmásodpercnyi, de pont elég ahhoz, hogy zavaró legyen, mint pl. filmnél, ha a hang-kép nincs szinkronban, azt is hamar észre venni - pl. szájmozgásnál roppant zavaró akár már 2 tized mp is.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.01.26. 21:30:52
Az 1080p-hez legalább HDMI 1.3 szabvány kell. A 3D-hez és a 4K-hoz pedig legalább 1.4-es szabvány kell.
A 4K 60fps-hez pedig HDMI 2.0
Kis guglizás - nem vagy egyedül a problémával. Ha van "Game mode" a TV-n, válts erre a módra, + a képjavító eljárásokat , amiket lehet, kapcsold ki.
lenne egy kérdésem.a gépemre most egy lcd monitor van csatlakoztatva DVI csatlakozóval,és egy lcd tv,HDMI csatlakozóval.ha klónozom a monitor képét a tv-re,miért van az,hogy a tv-n,kb 1 másodpercet késik a kép,a monitorhoz képest?film nézés közben ez nem zavaró,de játék közben nagyon is az,mivel pl lövöldözés közben,az egér mozgására nem azonnal reagál a kép.és persze leszállni sem egy élmény így.egyszóval,mi az oka ennek a jelenségnek?a monitor 21 colos 1366X768,a tv 120cm képátlójú FHD
www.pumaszallas.hu
Olvastam az off fórumon a sok agyhalottat.
Nekem szépen fel van telepítve külön-külön a DCS, a DCS open beta és a DCS World 2 open alpha, oszt' jó napot. 😊
DCS_updater.exe update @release
DCS_updater.exe update @openbeta
DCS_updater.exe update @openalpha