Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használd az Nvidia shadowplayt, az jól működik. (már ha nvidia kártyád van).
Csak sajnos abban nem tudod szerkeszteni a kameraállásokat.
Jó lenne ha kijavítanák már ezt mert elég idegesítő.
GOOBY, pls
Lehet és kell is vele gépészkedni és ez tök élvezetes.
Viszont ez a EDe fícsör, ez egyre szarabb. Ez a felvevős szar, tudjátok. Lerepültem egy ilyen hajós-kilövős mutatványt, aztán gondoltam visszajátszom és közben felvesszem és feltolom a tecsődre. Hát... Ne tudjátok meg mi lett belőle 😄 Nevetséges az egész..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@asw27, neked is köszi, megnézem azt is hátha...
@beci43,
sok mindent mondanék a Mig21-re, de hogy fapados azt nem igazán 😊 Marha jól le vannak modellezve a redszerei.
Ennyire jó lett a Viggen?
GOOBY, pls
Ka-50
Ezért én a következő beállításokat használom, amivel szép nyugisan, amolyan öregurasan lehet repkedni 😊
Pitch:
Ded 5
Satu X: 100
Satu Y: 70
Kurva: 7
Roll:
Ded 5
Satu Y: 60
Kurva: 6
Rudder:
Ded: 5
Satu Y: 75
Kurva: 7
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.01.29. 10:39:46
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A 21-es az utsó peccsel annyira el lett rontva hogy alig lehet vele leszállni, 40% curvature van beállítva hogy valahogy stabil legyen.
GOOBY, pls
PITCH (DEADZONE AT 3, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 20)
ROLL (DEADZONE AT 3, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 10)
RUDDER (DEADZONE AT 5, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 20)
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2017.01.29. 08:54:10
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.28. 13:18:17
Ka-50
@PhantoMass:Köszi!
Ka-50
@Beci,
lehet hogy a cover rajta maradt, előtte nézd meg azt is.
Nálam simán működik, mindenféle rakétával, most néztem.
IR -nél hallanod kell a rakéta fejének a búgó hangját is hogy befogta a célpontot.
Ha azt hallod, a nyomógomb fedele le van hajtva és minden jól van beállítva (jó pilon kiválasztva, stb) akkor ki kell hogy lője.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.27. 15:37:06
GOOBY, pls

Ka-50
Ka-50
szoktam vele repülni, ahogy emléxem nálam nem volt gond a rakéta indítással
Milyen rakétáról van szó, infra vagy lokátoros?
Jobb oldalt fegyverzet panelen fel kell kapcsolni a pilonokat, a hud mellett pedig ki kell választani a rakéta típusát, stb. Ha lokátoros akkor lockolni is kell a célt.
Több lépcsős a történet, és elég nehéz így elmagyarázni, de van egy elég részletes PDF, ha elolvasod akkor szerintem érteni fogsz mindent:
MiG 21 tutorial
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.27. 13:41:25
GOOBY, pls
DCS fórumon is kerestem,de igazából nem találtam erre vonatkozólag semmi érdemlegeset.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.27. 13:21:24
Ka-50
Kíváncsi leszek rá... jó sokan várják, remélem nem lesz marha nagy csalódás.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Amúgy a késleltetés, amit leírsz szubjektív, valószínűleg inkább csak néhány tizedmásodpercnyi, de pont elég ahhoz, hogy zavaró legyen, mint pl. filmnél, ha a hang-kép nincs szinkronban, azt is hamar észre venni - pl. szájmozgásnál roppant zavaró akár már 2 tized mp is.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.01.26. 21:30:52
Az 1080p-hez legalább HDMI 1.3 szabvány kell. A 3D-hez és a 4K-hoz pedig legalább 1.4-es szabvány kell.
A 4K 60fps-hez pedig HDMI 2.0
Kis guglizás - nem vagy egyedül a problémával. Ha van "Game mode" a TV-n, válts erre a módra, + a képjavító eljárásokat , amiket lehet, kapcsold ki.
lenne egy kérdésem.a gépemre most egy lcd monitor van csatlakoztatva DVI csatlakozóval,és egy lcd tv,HDMI csatlakozóval.ha klónozom a monitor képét a tv-re,miért van az,hogy a tv-n,kb 1 másodpercet késik a kép,a monitorhoz képest?film nézés közben ez nem zavaró,de játék közben nagyon is az,mivel pl lövöldözés közben,az egér mozgására nem azonnal reagál a kép.és persze leszállni sem egy élmény így.egyszóval,mi az oka ennek a jelenségnek?a monitor 21 colos 1366X768,a tv 120cm képátlójú FHD
www.pumaszallas.hu
Olvastam az off fórumon a sok agyhalottat.
Nekem szépen fel van telepítve külön-külön a DCS, a DCS open beta és a DCS World 2 open alpha, oszt' jó napot. 😊
DCS_updater.exe update @release
DCS_updater.exe update @openbeta
DCS_updater.exe update @openalpha
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.01.25. 22:43:33
www.pumaszallas.hu
a rendszerek túlnyomó része titkos
Uggggyan már, az F-22 ADF is mennyire jó volt, pedig még rendszerbe se volt állítva a Raptor, mikor megjelent 😄
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...