Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Beállítottam faszán (vagy vas-szán... 😄 ) az útvonalat nekijje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.18. 20:00:38

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én pengén vágtam, de már teljesen kiesett. A műszerek azért nem működnek, mert a helios progiban valahol be kell állítani a játék elérési utvonalát, de már fingom nincs h hol így emlékezetből, de tudom, h anno én is videokból és leírásokból fakultatív képeztem ki magam rá, neked is tuti menni fog kitartással, a kijelzőket is úgy lehet importálni a második monitorra, kb ennyi dereng még belőle így egy év távlatából. Sajnálom, biztos beugranának a dolgok, ha újra látnám a dolgokat idővel, de a vr miatt, már széthullott a helios rendszerem teljesen
LeonSilver
Paszmek... Hát nincs egy legény sem, aki értene ehhez a kurva Helios-hoz? :'(

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TU160 akkor mar 😄
😄DD

www.smart-bus.hu

whiteskull
Átírtam a lua fájlt.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

VO101Tom
Concorde szimulátorhoz tökéletes lenne 😊

www.pumaszallas.hu

Eyefinity-vel, de a DCS egyszerűen megoldja, ha beírod az összesített felbontást.

Nvidia is tudja kezelni driverből a surround-al.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2017.02.17. 15:20:05
Nálam ez úgy kezdődött, hogy volt egy 22-es monitorom, vettem használtan mellé kettő ugyanolyat cirka 38-ért, levettem a műanyag kávát (debezelled), így kb. fél cm maradt két monitor között, ami bezavar, de játék közben a szem kiiktatja egy idő után. A felbontásom bezel correction után 3224x1680. 3xFHD monitornál 3240x1920 lenne korrekció nélkül.

Persze, van akinek így sem lenne jó, megértem.
LeonSilver
Mivel csináltad? Az easy monitor cuccal?

Na várj... 4db 1080p-s monitor cirka annyi pixelt jelenít meg, mint 1db 4K-s monitor. 1 normálisabb 1080p-s monitor 60000.-Ft, ebből kell négy darabab. Ennyi pénzért már kapsz 4K-s monitort, TV-t, de akár OR-t is, és nem a képernyő közepén három helyen is a kávát bámulnod, plusz "lemaradsz" a több monitoros rendszerek nyújtotta cumi körökről is. Részemről ezt a videót még nézni is rossz... 😊)

No most látom, hogy itt ráadásul 5db monitor van... anyám borogass! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.17. 14:57:26

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egyszer próbáltam kölcsön monitorokkal. Engem kurvára zavart a káva.

Ennek is megvannak az előnyei: portrait módban nincs magasabb vga igénye, mint egy azonos felbontású single monitornak, 4k tv-nél lényegesen olcsóbban megvalósítható.

FOV bővítés: +2 monitorral 😊

Hát, én három monitort biztos nem így állítanék be. Így lényegében alig vagy semmit nem bővült a FOV, a látószög. :-)
whiteskull
Én Helios nélkül tettem be a második monitort. Igaz így csak az mfd-t tudom megjeleníteni rajta, de így is jó. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

inkább szerezz mellé egy harmadikat

LeonSilver
Ja, közben rátaláltam - de lehet feladom és kibaszom ezt a második monitort a picsába 😄
Két dolog okoz "csak" gondot 😄
- ez az export.lua mert össze-vissza minden monitorhoz van neki beállítva; nekem meg kettő 1920*1080-as minotorhoz kellene a cucc
- a másik meg az, hogy betöltöm ezt a bizbaszt, a műszerek sem működnek a kapcsolók sem
Szóval lófasz és esti fény!

Az oldalarol papikam, itt szamtalan jobbnal jobb modulhoz van profilja, az ujakhoz persze meg nincs.
http://www.captzeen.com/helios/index.asp
LeonSilver
Honnan? Mert én a helios oldalán csak ezt találom tőle: Capt_Zeen_KA50 HELIOS PROFILE V1.0

Capt zeen profiljat le kell
Szedni az oldalarol a heliosba betolteni es a dcs be bemasolni a megfelelo helyekre a tobbi filet is, amit az oldalan le is ir lepesrol lepesre, persze feluliratni a korabbiakat veluk, kis tokolodes van vele, de faintosan mukodik es baromi jo vele a game, foleg, ha erintos a monitor.
LeonSilver
Kéne némi help srácok!
Szereztem még egy hd moncsit a meglévő mellé.
Az A-10C cuccait illetve leginkább a két MFCD-t szeretném az egyikre kipakolni.

PhantomAss
Kicsit rossz minőségű, de a fotón 2 Viggen és egy magyar Mig 21-es van

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.15. 11:15:21

GOOBY, pls

VO101Tom
Ja, az értelme meg annyi, hogy légi lövészetnél pl a fényjelzős lőszert nehezebb követni, hogy mikor találja el a célt, mivel nem látod a távolságát a fénypontnak, nehéz megbecsülni mikor van még a cél előtt, mikor van ott és mikor repült már túl rajta. A füstcsíknál sokkal pontosabban lehet megbecsülni, hogy adott távolságon mi volt a lövedék pontos helye (ott lényeges, ahol nagy szögsebességű fordulónál az elétartás elég sok lehet. Használni viszont azért nem használják, mert a lövedékbe töltendő anyag, ami "csak" jelzést biztosítja, abból sokkal több kell a füstölőshöz. Második világháborús német guncamera felvételeken rendszeresen látni, hogy rengeteg vastag füstcsíkot húzó nyomjelzős lőszert lőnek el, míg az angol oldalon készült guncam-okon csak azt látni, hogy rengeteg vibráló fénypontot "locsolnak" a célra. Ott nincs (annyi) füst pl.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.02.15. 00:37:12

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ebben a videóban pl "smoke tracers"-el lőnek, én nem látom, hogy fényjelzős lenne:

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Van olyan lövedék, ami fény nékül tud füstöt húzni? Értelme mi van annak? Az angolban a tracer az, ami fényjelzős. Ha van csak füstölő, azt minek hívja az angol?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

VO101Tom
Én úgy tudom, hogy a nyomjelzős amit füstöt húz, fényjelzős ami világít.

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Szerintem mindkettő jó, a milterm b*zik lehet, hogy az egyiken fennakadnak, de nem zavartatom magam ettől.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.14. 20:41:26

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A tracer shell az magyarra fordítva nyomjelzős vagy fényjelzős lőszer helyesen?
molnibalage83
Erről hogyhoy nem volt még itt szó soha? Követte már nyomon ezt valaki? Működik?

molnibalage83
Videózni jó a DCS world. Másra kevésbé.

LeonSilver
Én is szeretnék egyet majd készíttetni, csak van némi különleges, amit én szeretnék 😊

Majd megpróbálom lerajzolni a paintba. Nem lesz valami művészi, mert a rajz-készségem kimerül a pont-pont-vesszőcskében, és az is éppen csak felismerhető 😄

Sziasztok! I. HUNAF 1v1 Cup
I. HUNAF 1v1 Cup Élőben!

Nem muszáj teljesen előre állítani a tartókat, elég jól beállítható. Mondjuk nekem így kényelmes, így áll kézre illetve, így könnyen ki- be tudok ülni a székbe. Azt a kis plusz oda figyelést, hogy ne koccoljam a joystickot megérte, utána úgyis megszokja az ember és nem üti oda 😊
i robot
Marha jól néz ki! Én is így képzeltem (székem is pont ilyen), de lebeszéltem magam róla. Tartok tőle nagyon, hogy beleverném a Joyt az asztalba.

Most sem megy csak így, hiába nyomok a kép beszúrása gombra,majd másolom be a linket.
http://www.kephost.com/image/wEEZ
http://www.kephost.com/image/wEEY
http://www.kephost.com/image/wEER

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.02.11. 16:20:16
LeonSilver
Nem tudom mi lehet... Próbáld EZT használni

Nem megy a képfeltöltés, Leon ránéznél? Köszi
Múltkorában volt szó joystick tartókról, hogyan lehetne elhelyezni a joystickot. Nos én csináltattam wolfhgb kollégával egyet magamnak, már csak annak apropóján is mert a székem karfája eltört és ez tartotta össze a háttámlát és ülőlapot és hanyatt vágni magam nagyon nem volt kedvem 😄 1,5 hét alatt el is készítette nekem és nagyon segítőkész volt, még összeszerelési instrukciókat is adott nekem telefonon 😊 Azóta már eltelt pár hét és sokkal finomabban tudom kezelni a joystickot, hogy az megfelelő pozícióban van és nem előttem fent az asztalon kitakarva a képernyőből kényelmetlen helyzetben. Ezáltal eredményesebben is repülök pl Dora-val 😄

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.02.11. 15:35:46
Köszi srácok!!
Sose volt koncepció a DCS mögött. 😞

Amilyen koncepcióban hozzák kifele a gépeket talán még TIE vadász is lehet...

Nekem úgy rémlik, hogy talán Beczl a Mig-21 után a Mig-23 akarta megcsinálni, de nem vagyok benne bztos. Végül is minden gépnek örülök, csak azt nem értem, hogy régebben miért vettem meg a Hawk T1-est. :-)

A MIG-23ast adják már, lehetőleg az MLD változatot. Meg kéne egy Phantom is.

Minél több gép lesz annál jobb, mondjuk a Harrier és az F-14 két erősen túlértékelt típus. Kíváncsi vagyok hogy pontosan melyik AV-8B altípus lesz, a képességei és a harcértéke erősen függ majd ettől. Jó lenne ha nem összesen négy Sidewinder képviselné a légiharcfegyverezetet.

Annak is örülnék, ha a Nevada mapot sikerülne nekik végre beportolni Steam alá, így 15 hónappal a megjelenés után. Valahogy mindenki gond nélkül együtt tud működni a Steames srácokkal, kivéve a DCS fejleszőit. Retkes ruszki banda.
Én az F-14 Tomcatre várok. Gyermekkorom kedvenc repcsije... szarásig néztem a Top gunt. A másik nagy kedvenc pedig az Intruder, nagyon bejött régen Az intruderek támadása cimű film.
A Tomcat a tuti

PhantomAss
Huhú, ez jó móka lesz. Asszem erre is befizetek ahogy megjelenik.

GOOBY, pls

Papa01
Ugyan, tényleg jó vidi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Akkor bocsánat, tőled és Leontol, hogy figyelmetlen voltam! :-)

Papa01
Szia!

Láttam, köszi, jó vidi, de Leonnak kedvence a Harrier. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Harrier felszállás
Szia Papa!
Ezt láttad már, úgy emlékszem, hogy neked bejön Harrier.

Ha már volt akkor elnézést.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.02.07. 22:40:32

Papa01
Az A-10c gyakorló küldetési is nagyon jól le lettek fordítva. De komplett fordítást ne várj.

Papa01
Szia! Az A-10c-ről vannak anyagok és a BS-ről.
A pcpilot.hu-n keresgélj.