36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25101 Én az Europe Universalis-al jártam úgy, hogy amikor akciózták az alapjátékot, akkor megvettem pár DLC-t is azzal együtt, aztán rájöttem, hogy azok nekem nem kellenek, és szerencsére visszafizették, de ott az alapjátékkal sem játszottam sokat még, valszeg azért. DLC esetében szerintem nem tudják logolni, hogy mennyit játszottál azokkal és ezért nem is lehet visszakérni az árát. De ez nem csak Steamen van így, Originen sem lehet DLC-ket visszaváltani. -
#25100 Nemrég olvastam, valaki a Normandy mapot akarta visszaadni 30 perc játék után, de nem ment mert a steam a dcs world játékidejét nézi nem az aktuális modulét. -
wolfhgb #25099 Sajnos az A 10 en el van baszva a vr ulespozicio, jobban mondva a hud kepmerete nem valtozik tavolitas kozben, helyes ulespozicioban a fele nem latszik a rajta levo infonak. A nevadat meg ugy megturboztak latvanyelemekkel, h a szoftver limit miatt, meg a 1080ti is sokszor epp kibirja magabol csavarni a 45 ot, pedig csak 60-80% on ketyeg. A nevada egyebkent megoldhato, de az A10 c problemanak egyenlore nincs javitasa. -
Solt #25098 Úgy, mert durcás leszek... :) -
feca1229 #25097 Ugy legyen!
:-) -
Solt #25096 Egyelőre csak leadtam az igényt, még nem utalták vissza... a 2 óra szerintem nem volt meg, szóval bízom benne, hogy visszaadják. -
feca1229 #25095 Nekem is Ed-en vannak a motyók. Azt viszont sajnalom. Hogy mostmar nem lehet a modulokat mind a kettőn használni. -
Solt #25094 Aha, de felbaszta az agyamat a jelenlegi steam-s 2.akárhány. Egyrészt a 980Ti alig bírja kipréselni magából a 45 FPS-t, HDD-n használhatatlanul szaggat a sok töltögetéstől, bugos valami az FFB körül mert elveszíti a joy a középállást még akkor is ha kikapcsolom az FFB-t, plusz az A-10C kabinjában képtelen voltam egy olyan üléspozíciót találni amivel normálisan látom a HUD-n az adatokat. Mondjuk ez lehet, hogy csak beállítás gond, de az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy a két tréning kampány amit még megvettem hozzá nem a Nevada maphoz készült! :)) -
wolfhgb #25093 2 ora jatekido, ha jol tudom. Es talan meg olyasmi is van, h max 2 heten belul. Igaz en edes vagyok, nem sok steam es holmim van. -
feca1229 #25092 Lehet a dcs is. A steamen jár vissza mindig, talán valami időhöz van kötve. Bár gondolom Solt tudna mesélni. -
wolfhgb #25091 Steam en miert ne kapna vissza! :) -
feca1229 #25090 És visszakaptad, vagy bíztatnak még valamivel? -
wolfhgb #25089 Jah, ertem! Vr ben probaltad? -
Solt #25088 A G940 király, nem azzal van a gond... A Nevada map és az A-10C árát kértem vissza! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.23. 23:37:56 -
wolfhgb #25087 Na! Hulladek volt a joy? Kez alol vetted? Vagy bolti volt? -
Solt #25086 Megoldottam... visszakértem az árát! -
feca1229 #25085 A STEAMen a Harrier most 20% -os akcióban van, csak ha valakit érdekel esetleg. -
Solt #25084 Valaki, akinek megvan az A-10C és G940-l nyúzza!
Nálatok is előrébb húzza a botot az FFB mint ahogy egyébként is lenne a középállás? -
feca1229 #25083 Többet nem is szerintem...
Jo szórakozást hozzá!
:-) -
wolfhgb #25082 Csak a teljesseg kedveert, ha mar 60% os leertekelesben van! :) -
feca1229 #25081 Azért csodálkoztam én is ezen, párhéttel a megjelenés után akció! Arra azért kíváncsi lettem volna, ha gyors vagyok vajon tényleg megtudtam volna venni féláron, amíg észre nem vették, hogy túltolták.
A c-101 az nekem sincs meg, amúgy megvan minden más repülő és heli. Most meglehetne venni olcsóbban, de de nem repülök az albával sem hawk t1-el sem, szóval egy másik modul ami nem lenne kihasználva. Sok sikert hozzá ha megveszed magadnak. :-)
Én a Tomcat-re várok. -
wolfhgb #25080 Na, hallod, magukhoz is nyúltak volna néhányan az előrendelők közül, ha két hétre a megjelenésétől leakciozzák 50% ra! Ők meg elővételben kaptak 10$ kedvezményt. lehet behúzom még a vigen mellé a c-101 et, már csak az a csöves nincs meg a teljes kinálatból, hozzá minden forgószárnyas, a harrier, meg majd a nyári akcioban fél áron, talán addigra már rászánják magukat a rablók, az arcsökkentésre..
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2017.12.22. 19:14:53 -
#25079 Pontosabban: Az év még nem tisztázott, csak a hónap :) -
feca1229 #25078 Na nem a Harrier az nem akciós most már kivették, éreztem, hogy abban a pillanatban kellett volna lecsapni! -
feca1229 #25077 Külön öröm, hogy a Harrier is akciós, még aztán elég korán!
Valószínűleg megveszem aztán repülök vele vásárlás után pár órát, aztán meg hetenként pár órát! :-) -
beci43 #25076 Akció a DCS oldalán,nem steames modulokra 50-60% kedvezmény.Most be lehet vásárolni GMT 15.00 órától.Itt ni.
Január 03-ig.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.12.22. 15:54:47 -
#25074 Köszi. -
sakkay #25073 Január vége az utsó időpont. -
#25072 Van bármi frissebb hír felőle? Idén jelek szerint mondjuk már nem lesz. -
sakkay #25071 Igen. Még talán többet is. -
sakkay #25070 Ja. Nagyon szép. -
#25069 Az új kaukázus lényegében ezt az upgrade-t fogja megkapni kinézet terén? -
#25068 Remélem most sikerül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25067 Nem hinném hogy szükség lenne utólag feljavitani, az 1.5-ös most nálam nincs fent, annál nem tudom de a 2.akárhanyas-ban már van deffered shading ami nagyon feljavitja a látványt, nélküle elég müanyagszerüek a fémek, de ha bevan kapcsolva akkor nagyon szép, a gamma beállitásokkal is sokat lehet javitani. Az új kaukázus meg gondolom még szebb lessz és a Hornet videot már azzal csinálták.
Néhány saját kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
wolfhgb #25066 Na jo, koztudott, h a harriert csinosra faragtak. :) de ugy korabban barmikor neztem videot a vasakrol, valahogy mindig az tunt fel, h basszus, hiaba veszek atomeromuvet es huzgalok fel mindent az egekbe, akkor sem olyan csinos a latvany, mint ezeken a kedvcsinalo gameplay videokon egy egy eladando modulnal, tutira veszem, h csinositjak, a kelendoseg erdekeben! :) -
beci43 #25065 Majd fogsz,ez a 2.5-ből van.Én a 104th féle textúra pakkot használom,baromi jól néz ki.Papáé se rossz,Barthek? -
#25064 Az enyimé mostan ilyen. Azé' ez nem annyira szar :)
-
#25063 -
wolfhgb #25062 Hat, ezek a gameplay videok valahogy mindig tok jol neznek ki, csak otthon nem tudok elocsalni a jatekbol ilyen megjelenest soha! :) -
sakkay #25061 Nagyon jól néz ki. Úgy látom meg lett oldva a remegő árnyék is szépen.