36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25141 Én is erre gondolok.
Össze kéne ülni és csinálni egy Góbét :) -
#25140 Lehet arról van szó, hogy xy külsős cég vállalja, hogy csinál z gépet a DCS-hez.. az ED meg leszarja, mert bevételhez jut így is. Gondolom. Az hogy a xy cég miért z gépet csinál? Ki tudja? :))
Nem hiszem hogy az ED visszautasítana bárkit is, mert totál "idegen" gépet csinál.
A JF-17 is érdekes... :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.29. 18:23:23 -
#25139 Ezek közül melyik az early access és melyiket szánják kész modellnek?
I-16??????? HAHAHAHAHAHAHAHA, az meg minek? Mi ellen? Hova? Milyen térképre? Már a 41-es gépek is halomra lövöldözték azokat a vackokat, mit akarnak late '44-es géppark ellen kezdeni? Nagyon dicséretes, hogy van néhány I-16 fanboy, akik pénzt, energiát és időt áldoznak arra, hogy kalapáljanak belőle egy modult, amivel majd lehet Normandiában repkedni, de ez rohadtul nem az az irány amerre a ww2 vonalnak mozdulnia kellene (bombázók, csatagépek, muticrew repülők - lehetőleg olyanok amik tényleg repültek is Normandiában).
Basszus, azért ED-sek még mindig meg tudnak lepni, pedig már hozzá kellett volna edződnöm a koncepciótlan és logikátlan gépválasztásaikhoz. Mi jön ezután? Spanyol polgárháborús mesza, hogy legyen mi ellen repülni vele? Vagy megmarad ez is solo repülőnek, lehet majd szép színes füstöt húzva kötelékezni, mint ahogy az egy rendes Airshow szimulátorhoz illik?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.29. 18:14:18 -
#25138 Hát... :) -
#25137 Nocsak, jövőre lehet hogy tényleg jön a Mi 24:
We and our partners plan even bigger and better things for 2018 to include:
• DCS World 2.5 by the end of January
• DCS: F/A-18C Hornet
• DCS: Strait of Hormuz Map
• DCS: F-14 Tomcat
• DCS: JF-17
• DCS: MiG-19
• DCS: Mi-24P Hind
• DCS: F-4E Phantom II
• DCS: Bo-105
• C-101CC variant for the DCS: C-101 module
• DCS: Yak-52
• DCS: I-16
• DCS: Christen Eagle II
• New aircraft carriers
• Other new maps and continued updates to our existing maps
• Several other unannounced projects
Facebook
-
#25136 Sziasztok!
Az megoldható valahogyan, hogy a BS2 upgrade verziót a BS1 telepítése nélkül felrakjam? Köszi a válaszokat! :)
Köszi a válaszokat! :) -
#25135 Ez jó lenne! :) -
Solt #25134 :D -
wolfhgb #25133 Na tessék, még mit nem, h aztán hiánycikk legyen, mert minden csaj ezt venné! :) -
Solt #25132 No igen, egy VR kesztyű ami esetleg rezzen egyet az ujjbegyednél amikor hozzáérsz valamihez... hmmm... :)) -
wolfhgb #25131 hát ez az! van még vele meló! De legalább látszik, h számolnak a lehetőséggel, már csak kesztyű vr vezérlő kell és teljes lesz az örömöm. -
wolfhgb #25130 tudtommal a star force meg lesz szüntetve, gondolom a többi modul is hasonló megoldást kap. De ez még ködös. -
Solt #25129 Az egy dolog, hogy látszik, de ugye ez térben mozog szóval szerintem ennek külön le kell programozni az interakciót. Mint a touch-s játékokban, hogy hol van a kilincs, mikor ér hozzá a kezed, stb. -
#25128 Köszi a válaszokat! :)
De akkor a régi modulokra ezt nem akarják bevezetni? :)
-
wolfhgb #25127 link
Itt tart a dolog jelenleg. -
wolfhgb #25126 Forumon meg nem bongesztem miatta, csak kiprobaltam az A 10 ben. A kezek egyebkent a menuben is latszanak, tehat nem is igazan modul fuggo. Ahogy a hmd is megy az osszes modullal, ugy ez is mukodik. Igaz, csak megjelenites szinten. -
Solt #25125 Ezt az adott modulnak is támogatni kell szerintem... :) Nincs erről több infó a fórumon? -
wolfhgb #25124 nem röhög! Kiprobáltam, szarra nem való, max pilota orrát túrni. két kesztyűs pracli, mozog és átnyúlok vele a műszerfalon! Vajon mi volt vele az elképzelésük! :) -
Solt #25123 :)) -
wolfhgb #25122 ha esetleg valaki nem tudta az oculus tulajok közül, ahogy én sem eddig, a touch vezérlők működnek már a dcs alatt, még nem proszáltam ki, de tegnap ott pihentek repülés közben a kézfejeim a kabinban, ahová a touch vezérlőket leraktam, miután egy hadonászos progi után elinditottam a dcs t. ha kapcsolgat is rendesen mindent, a kéz, amit megjelenítenek, már rögzítem is fel őket a kézfejemre valami gumipántal, h tudjam fogni velük együtt a hotast rendesen. -
feca1229 #25121 Hangulatos videó! :-) -
Solt #25120 Boldog Karácsonyt Urak! -
#25119 AV8B - Helios profil -
Frenky #25118 Boldog Karácsonyt!
DCS HUNAF -
feca1229 #25117 Sajnalatos. Remelem megoldódik a problemád! -
Solt #25116 Remélem benéz ide... köszi! :) -
#25115 Nem baj, majd megcsinálják remélhetőleg. Az A10c egy nagyon jó kis gép, próbálj beszélni Gabikával, ő sokat repült vele, neki is G940 van. -
Solt #25114 Buktam, nem adják vissza, pedig a két kampányt még csak nem is aktiváltam... :( Így jártam... -
wolfhgb #25113 Su 25 nel igazabol csak hud on celoz az ember a foldi fegyverekkel, A10 nel a tgp kepernyon maceras a celok rogzitese vr alatt az iranyitott fegyvereknek, de akinek jo a szeme es birja az alacsony felbontasu megjelenitest az mfcd n, az biztos boldogul vele, en nem kinoztam a retinam ilyesmivel. :) -
Solt #25112 Egyelőre kivárom mi lesz, visszaadják avagy sem... ha nem akkor belemerülök jobban. A földi célokkal nekem nincs gondom... legalább is a SU25-l nem volt...
Viszont ami zavar az az FBB, azzal az 1.5 alatt sem stimmel valami. Tom, vagy akinek G940 van, ha akad pár perce jelezzen, köszönöm! -
sakkay #25111 Figyi Solt instant missionál van egy jó küldije Normandián is azt hiszem! -
wolfhgb #25110 Igen, az A 10 gyakorlok azok az 1.5 re vannak. Sajnos pont az A 10 az, amelyik igazabol nem kimondottan alkalmas vr elvezkedesre, a foldi celok igazabol label nelkul eszrevehetetlenek vr ben, mondjuk nevadaban a homok miatt egy fokkal jobb a szitu, a hud kepen pedig allitolag az ules emelesevel lehet picit javitani, marmint a katapult ules emelesen a kabinban, bal oldalt fent van a kapcsolo, ami emeli es sullyeszti. -
Lysandus #25109 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Solt #25108 Na de bazzeg, miért nem javítják? Ha ez bug és nem én bénáztam, akkor VR alatt konkrétan játszhatatlan... nem adják vissza az árát akkor befeszülök! A Normandia Map egyébként nem rossz, miután áttettem SSD-ra és kikapcsoltam a HT-t megszűntek az anomáliák, csak a GPU nyalja, de azt kőkeményen. Úgy voltam vele, hogy milyen fasza lesz az A10-l a gyakorló küldetéseket lenyomni itt... jól betanulom aztán lehet vele élvezkedni. Na most erre az A-10 játszhatatlan, a két gyakorló kampány meg a Kaukázus mapra készült, de mondjuk ez legalább az én hülyeségem... feltűnhetett volna! :) -
#25107 Boldog karit kedveskémi ;)
-
#25106 Meg. Az e-mail címedhez van kötve a cucc. Szerintem qrvajó! -
wolfhgb #25105 Viszont kivanom es en is bekes boldog karacsonyt kivanok mindenkinek.
A harrier mer csak felhasznalonevhez rendelt kulcsal mukodik, nincs benne star force es a jovoben mar ez lesz a trend az uj moduloknal. -
feca1229 #25104 Hát Urak eltelt megint egy év!
Boldog karácsonyt kívánok mindegyikőtöknek és kedves családotoknak!
F. -
#25103 Urak!
Akinek megvan a Harrier, megnézné, tényleg megszűnt a Starforce-os aktivációs mizéria? Illetve, most hogy működik a védelem akkor?
Köszi a választ és Boldog Karácsonyt! :) -
#25102 Nekem volt ugye ilyen ótvar lógi joyom és nem csinált semmi ilyent, amit írtál.