Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szar a felbontás az észleléshez. Na nem mintha nem lenne már most(nagyon) élvezetes a légiharc, de egyenlőre még kevéske. Marha fura pl. hogyha hátra nézel akkor tényleg hátra nézel..na nem olyan könnyű mint egy kis fejbiccentés a treckir-el.<#alien>#alien>
Viszont ha már forgolódás van-mindennél könnyebb tartani az ellent..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aztán kerestem egy fasza kis szoftvert (MousePos.exe), ami mutatja az egér kurzor helyét. Innen már viszonylag egyszerű volt, csak kicsit kellett finomítani.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak ámulok és bámulok, micsoda technikákat használtok. Valóságos szimulátor sarok a lakásotok egy része. :-) :-)
Én Oculus-Rift-el használom, és sajnos ott meg az a gond, h nem látom a billentyűzetet ami előttem van. Lassan ha elveszíteném a látásomat, is simán elboldogulok akármivel, mert teljesen vakon tudom már a billentyűk helyét a klaviatúrán. Viszont jó lenne bizonyos dolgokat (ilyen ránézek riftel és pl. egérrel kattintok) módszerrel kezelni, kapcsolni. Érdekes módon a P51-nél működi Rift-el.. de a Su27-nél, F15-nél nem. Azért elboldogulok ,csak könnyebb lenne egérklikkel. Általában az airshow multit szoktam "játszani" PIROS FEHÉR ZÖLD füstölővel.
az eszmecsere.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.21. 07:15:40
Nekem fiam van, 5 éves, egyenlőre még nem túrt ki a gép elől, bár a Tablet és a TV távirányítója már az ő tulajdona 😊
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem meg megvan a 19" os 4:3 as erinto monitorom, ami raadasul alvanyra epitheto, en azzal hasznaltam, priman elfer az ember elott, mint egy muszerfal, ajanlom figyelmedbe olcso penzert.
Amúgy a fájlok megvannak, amikkel felül kellene íratni az eredetit. Ilyen például, hogy AN_ALR69V_init.lua
Viszont ha ezeket bemásolom, akkor ugyan megjelennek ezek máshol, de szerte-széjjel, valami iszonyat felbontásban. ÉS ezekben a fájlokban nem látok semmi olyant, ami arra utalna, hogy hol jelenjen meg... Illetve bizos benne van, de ez már tényleg kínai nekem :/
indicator_type = indicator_types.COMMON
purposes = {render_purpose.GENERAL,
render_purpose.HUD_ONLY_VIEW,
render_purpose.SCREENSPACE_OUTSIDE_COCKPIT,
render_purpose.SCREENSPACE_INSIDE_COCKPIT}
local x_size = 1
local y_size = 1
function update_screenspace_diplacement(zoom_value)
local default_width = 0.5 * LockOn_Options.screen.height + (64 * zoom_value)
if default_width > LockOn_Options.screen.height then
default_width = LockOn_Options.screen.height
end
if default_width > 0.5 * LockOn_Options.screen.width then
default_width = 0.5 * LockOn_Options.screen.width
end
local default_height = (y_size/x_size) * default_width
local default_y = LockOn_Options.screen.height - default_height
local default_x = LockOn_Options.screen.width - default_width
dedicated_viewport = {default_x,default_y,default_width,default_height}
dedicated_viewport_arcade = {default_x, 0 ,default_width,default_height}
end
update_screenspace_diplacement(0)
function set_full_viewport_coverage(viewport)
dedicated_viewport = {viewport.x,
viewport.y,
viewport.width,
viewport.height}
dedicated_viewport_arcade = dedicated_viewport
purposes = {render_purpose.GENERAL,
render_purpose.HUD_ONLY_VIEW,
render_purpose.SCREENSPACE_OUTSIDE_COCKPIT,
render_purpose.SCREENSPACE_INSIDE_COCKPIT} -- set purposes to draw it always
render_target_always = true
end
-- try to find assigned viewport
local multimonitor_setup_name = "Config/MonitorSetup/"..get_multimonitor_preset_name()..".lua"
local env = {}
env.screen = LockOn_Options.screen
local f = loadfile(multimonitor_setup_name)
if f then
setfenv(f,env)
pcall(f)
local vp = nil
vp = env.RWR_SCREEN
if vp ~= nil then
dbg_print("ok we have directly assigned viewport to MFCD\n"😉
set_full_viewport_coverage(vp)
end
end
----------------------
rwr_symbols_bound = 0.027 -- coeff to limit indication on RWR when symbol can't be place on RWR entirely
-------PAGE IDs-------
id_Page =
{
PAGE_OFF = 0,
PAGE_MAIN = 1,
PAGE_BIT = 2
}
id_pagesubset =
{
COMMON = 0,
MAIN = 1,
BIT = 2,
}
page_subsets = {}
page_subsets
page_subsets
page_subsets
----------------------
pages = {}
pages
pages
pages
init_pageID = id_Page.PAGE_OFF
use_parser = false
--- master modes
A10C_ALR69V_OFF = 0
A10C_ALR69V_MAIN = 1
A10C_ALR69V_BIT = 2
------------------------------------
pages_by_mode = {}
clear_mode_table(pages_by_mode, 2, 0, 0)
function get_page_by_mode(master,L2,L3,L4)
return get_page_by_mode_global(pages_by_mode,init_pageID,master,L2,L3,L4)
end
pages_by_mode
pages_by_mode
pages_by_mode
opacity_sensitive_materials =
{
"font_RWR",
"INDICATION_RWR"
}
ezzel faszán meg lehet csinálni <#taps>#taps>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Viszont az a gyanúm, hogy nem fog működni. Ugye ennek a héliosznak 2013-as a legfrissebb változata, azóta nem piszkálták.
De azóta teljesen vagy jelentősen megváltozott a DCS fájlszerkezete. Nem ott vannak már fájlok illetve van, ami nincs is.
Ráadásul a w10 sem ott tárol különböző fájlokat, ahol a w7.. Ha nem leszek lusta, akkor felteszem a Falcont és megnézem, hogy azzal mi a helyzet.
Van egyébként egy, UltraMFCD nevű kis program, ami qrva jó, igaz nem tud ennyit. Viszont az ég világon semmit nem kell mókolni, kirakja az MFCD-ket (meg még 2-3 cuccot) és ezeket aztán oda mozgatod, ahová akarod és még a sakukat megfogva nagyítani is lehet őket.
Mit ezen a videón, csak nem egy monitoron mókol az ember, hanem kettőn.
Ja, és egy klikk a programban és a fő monitoron kikapcsolja a MFCD-k képét.
És amit kiraksz, az simán klikkelhető 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.19. 05:41:18
nem lehet hogy az A10 könyvtárnak a teljes útvonalat kell megadni, nem csak a gyökér könyvtárat?
dcs world/mods/aircraft esetleg?
GOOBY, pls

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.18. 20:00:38
www.smart-bus.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Nvidia is tudja kezelni driverből a surround-al.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2017.02.17. 15:20:05
Persze, van akinek így sem lenne jó, megértem.
No most látom, hogy itt ráadásul 5db monitor van... anyám borogass! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.17. 14:57:26
www.smart-bus.hu