Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PH telis tele van agyhalott barommal. Itt is van néhány, de lényegesen kevesebb, mint ott.
Pedig tényleg jó lenne valami az ezsgé helyett, mert ez egy katasztrófa már.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://www.alza.hu/next-level-racing-wheel-stand-dd-d5695226.htm
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
https://prohardver.hu/forum/index.html
PH nagy előnye, hogy ott fejlesztési is zajlik, szóval ha van valami gixer, ami előfordul akkor lehet jelezni és igyekeznek megoldani. SG szerintem már csak lendületből megy, ismerem az érzést és átélem a helyzetüket, az én oldalam is pont ebben a cipőben jár :D Bár én ha valami szar, azért azt kijavítom, csak fejlesztés nincs rajta, bugfix az igen.
Szerk: vagy DCS csoport, nem sok élettel.
https://prohardver.hu/tema/digital_combat_simulator_dcs_world/friss.html
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.07.23. 09:17:46
Igen és azért ez qrva szomorú.
Én 2001-ben regisztráltam, de már korábban jártam ide, csak a hozzászóláshoz kellett a reg.
Nagyon kár az SG-ért :/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na, most ilyen. Baromira bíróm főleg mert SK csináltam és mert tényleg tök béna vagyok a barkácsoláshoz :D
Legfközelebb akkor fog változni, ha meglesz a virpil kollektív cucca.
Egyébként magát az asztalt jó 25 éve csináltattam. Vettem egy tábla ilyen fa izéz. Akkor még az égáz rt-nél dolgoztam. Az informatikán egyik cimborámmal megterveztük, beméreteztük, leszabattük egy faipari cégnél. A munkahelyemen volt asztalos, összeállította. Az asztallap úgy lett megcsinálva, hogy vannakn csapok, hogy ne mozogjon, de nincs ragasztva, így bármikor levehető és tök könnyű így mozgatni. Akoriban talán 10 000 forintba került (az asztalos kanna borával és láda sörével együtt), cserébe lett egy elnyűhetetlen, masszív asztal. :)

Ka-50
Ka-50
Bocsi, de valahogy nem tudtam a válasszal válaszolni. :)
Nagyon szeretem ezeket a diy dolgokat, mert rengeteg ötletet be lehet gyűjteni vele. :)))
Nagyon tetszik! :)))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Amugy meg ennyit arról, hogy nem lesz modern gép ,mert titkos és nem lehet semmi pontos infot találni rola. és tessék csak meg lehet oldani, hogy mindenki elégedett legyen a végeredménynel, a játékosok megkapják a modern gépet valoshoz közeli kezelést és nem lesz benne titkos adat sem, ugyan igy lehetne a keleti gépekkel is .
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2021.07.22. 16:26:01
Megjelenési késés = input lag, nagyon sok neked, ezt okozhatja, ha a tv-n mennek az optimalizáló programok. Nézd meg van-e a tv menüjébe pc mód, vagy valami hasonló. Ezzel kikapcsolod és 1:1-ben megy a kép a pc-ről.
Ha megnézed, akkor a térkép módban átugorja a 60fps-t. Vagy a vsync-et kapcsold be, vagy 60fps-nél kapd el, mert a tv-d nem tud többet.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.21. 22:03:03
Isten nem bottal, hanem VMware.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/changelog/openbeta/2.7.4.9632/
Az integráltnál csak 30p-t tudok állitani 4k felbontásra.
A dedikáltnál meg csak a 3d beállitásokat lehet állitani, a felbontás és képfrissitést nem .
A TV menüjében meg megint nincs semmi erre vonatkozólag.
Pedig elvileg tudja a 100hz-et a TV
LG SK558100PLA
majd próbálkozom
video
a megjelenítési késés az mi lenne?
az nagyon ugrál
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.07.21. 13:46:12
3. kép, na ezzel a beállítással biztos nem lesz 60fps (=60hz)
Régebben 1070-et próbáltam medium preset-el, elment 60-al, de szerintem most a 2.7 nem fog. Próbáld levenni az árnyékokat, a részletességet stb.
kérnék egy kis segítséget
ki szerettem volna próbálni tv-n a dcs-t
van egy 43'-os samsung tv
összekötöttem a géppel
1 nap volt mire beállítgattam hogy ne folyjon ki a szemem ha nézem
elindítottam a dcs-t de hihetetlen szaggatás, föld közelben repülve játszhatatlan
100% gpu mellett 30 fps az üres kifutón
próbáltam utána nézni a dolognak de mindnki ir mindent
ha van valakinek van ötlete az jöhet
pár kép a beállításokról
Nagyjából ilyen. Vannak már kisebb változások (például egy m,onitor van, mert a VR miatt okafogyott lett a második), de nagyjából látni milyen.
Majd valamikor csinálok az módosultról. Talán.. :D

18+
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.20. 21:38:55
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Persze fasza cucc, de... az enyém soha nem fog szétqródni. A Ford Galaxy ülés nem műbőr, sose' izzad bele a valagam :D
Bevágás nincs rajtam, de nincs is rá szükség. De mondom, ettől még lehet király a motyó.
Azokat a tartókat is ha külön veszed akkor darabja van vagy 100eur.
Ezt a videot látva eszembe jutott , hogy nálunk volt olyan ember a politikusok között akik azt mondták, mielött leváltottuk a régi gépeket , hogy nincs szűkség az országnak hangsebesség fölötti gépekre mert nem tudnak megfordulni az ország területén.
Nem az a probléma, hogy gond van a forummal, hanem azt , hogy már napok ota nem javitják ki, vagy nincs legalább hivatalos nyilatkozat, hogy mi a probléma, vagy , hogy valami alternativa hozzá. nem ártana egy uj forummotor is, mert egy csomo képmegoszó oldalt nem támogat, a belinkelt videoknak nincs elöképe stb..
videók. Kettő éve az egyik kedvenc bemutatóm a Szu-30SZM manőverező légiharc bemutató volt. A program lényege a TVC kormányzás adta lehetőségek kihasználása a manőverező légiharcban. A légiharc bemutató egy kötelékrepüléssel indult,a program további érdekessége,hogy lényegében egy "családi" légiharc volt, mert az egyik gépet Vjacseszlav Averjanov ,a másikat pedig a fia Jevgenyij Averjanov vezette. A MAKSZ-ra ma fejeződtek be a gyakorlórepülések. Tegnap felvették a Szu-30SZM gyakorló légiharc és kötelékbemutatót a városból. Az egyik kedvenc manőverem az 1:50-től induló kötelékben végzett "Harang" manőver. Ilyet 2019 előtt soha semmilyen formában nem láttam,így akkor ott élőben nagyon látványos volt. Úgy látom,hogy idén is a program része lesz:
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
11:15-11:30 Olasz Tornado egyéni bemutató
14:30-15:00 Frecce Tricolori - Műrepülő bemutató ???
15:30-16:00 Török Csillagok - Műrepülő bemutató
16:30-17:00 Orosz vitézek - Mürepülő bemutató ???
Én csak ezt találtam:
Hivatalos program 2021
Rossz helyen néztem?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.07.15. 22:07:57