36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#35834 A Subnautica nekem is ott van a top 5-ben, életem egyik játéka lett. -
#35833 Azért remélem kai előtt megkapjuk az EA-t.. -
#35832 Nem tudom.. lehet, hogy az öregedési folyamat része, mert már jó ideje nem nagyon nézek ilyen filmeket (mondjuk amúgy sem vagyon nagy filmzabáló).
Természetesen vannak filmek, amiket bármikor megnézek, de ezek olyan klasszikusok, mint a Szarvasvadász, Hamburger Hill, a dollár trilógia (Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért és A Jó, a Rossz és a Csúf), stb..
De már régóta nincs az, mint mondjuk 35-40 évvel ezelőtt, hogy szinte mindegy volt, csak lövöldözzenek benne. Nagyon megválogatom már, hogy mit nézek meg és inkább kétszer mondjuk a Szegény gazdagok mint egyszer a Rambo IV...
A DCS-vel iy úgy vagyok kábé, min Te. Játszok mmo-val, de nem pvp - csak sima pve. És olyankoat imádok, mint például a Subnautica. Mert nem kell benne mészárolni :) -
bunny #35831 Szépek a részletek, odatették magukat a grafikusok, a többi meg majd úgyis néhány update és hónap után lesz használható :D
És most off.
De úgy látszik öregszem már. Gyerekként sose értettem, hogy anyám (aki kb annyi lehetett mint most én, vagy ennyi sem) miért nem szereti a háborús filmeket, annyira, hogy nem is nézte inkább. Tök izgalmas, meg amúgy is csak egy film.
És most én is nézve az átlagos mozit, ahol hullanak az "ellenségek" mint a legyek, vagy ezt a videót, ahol egy fantasztikus gépet nézek és persze örömmel repülném - de máris az jut eszembe, hogy mekkora egy szar faj az emberiség, hogy ilyen irgalmatlan erőforrásokat fektet abba, hogy fegyvereket gyártson. Olyan eszközöket, amik arra valók, hogy megöljenek vele más tök ugyanolyan embereket mint maguk. Hogy nincs olyan, hogy jófiúk - rosszfiúk. Hogy az "ellenség" ugyanúgy egy családos ember, akinek van anyja meg gyereke meg kedvese aki hazavárja. Aki a videó elején az erdőbe fut és egy sorozattal lekaszáltam, Ahmed volt, 3 gyerek (Leia 2év, Abdul 1év és Mohamed 5 év) apja, egy feleség (aki szeret énekelni és a légynek se árt) férje, valaki gyereke aki várta haza, de lekaszáltam egy sorozattal, mert ő a "rosszfiú" vagy egyszerűen csak az "ellenség", így arctalanul megfogalmazva.
Hogy miért ne tudnának pl. az országok azon versengeni, ki tud jobb felfedező gépet készíteni? Belegondoltatok, hogy a holdraszállás óta mennyire lófaxt se tettünk le az asztalra az űrkutatásban? Miért ne lehetne ezt az erőforrást békés versengésre fordítani? Hiszen úgy is meg lehet növelni a befolyásunkat (amiről a háború szól) hogy közben nem írtom ki a másik ország (az ellenség) lakóit. A FB vagy a Google se ölt meg senkit, mégis nagyobb befolyásuk van mint sok államnak, sőt lehet az összesnél.
Na ilyenek szoktak mostanában a fejemben megfordulni. Talán ezért van, hogy én a DCS-ben is mindig fegyvertelenül csak úgy "céltalanul" repkedek, se PVP se campaign se semmi. Csak úgy élvezem a repülést, hogy leszállok egy anyahajóra. De sose vonzott, hogy akkor most öljünk meg valakit. Pedig tudom, ez csak egy játék, senki se sérül meg. -
Klusi86 #35830 -
beci43 #35829 AH-64 pre-order. -
#35828 Nyomtam egy repairt, letöltött vmi 90 gigát és jó lett most.
Ehh ennyit szívni egy nyavajás ápdéttel. -
bunny #35827 Nincs fent véletlen a vr shader-es cucc? Nekem is volt valami ilyesmi amikor 2.7-re átálltam, és úgy rémlik ott volt a gixer, mert mostmár van valami alapban a dcs-ben hasonló (szarabb) megvalósítás. A shaderek törlése is tényleg fontos, nálam az minden update után alap, el is felejtettem mondani. Amúgy a hangárban biztos nincs menü? körbeforogtál? -
#35826 ...a nemópenbéna mappából is megpróbálhatod törölni az említett almappák tartalmát...jobban elqródni úgyse tud -
#35825 Sima 2.7.2, nincs openbeta telepítve.
Annyit tudtam elérni hogy vr-ban betölt, ott vagyok a hangárban de nincs menü.
Vr nélkül nem tölt be semmit.
Ahogy néztem a fórumon másnak is van hasonló baja. -
#35824 Régi meta shader fájlok törlése?
"C:\Users\Username\Saved Games\DCS.openbeta" (vagy nemópenbéta, gondolom), aztán itt fxo és metashaders2 mappák tartalmának törlése
AZ első indtás kicsit hosszabb lehet, míg újra összehorgolja a metashadereket (akármik is azok...), de sokan ezt rutinszerűen csinálják minden update után.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.10.08. 08:54:17 -
bunny #35823 Stabil? Beta? Alfa? Vannak mod-ok, nem gyári bármi telepítve? Töröld. Esetleg egy
"C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\bin\DCS_updater.exe" repair
futtatást is ráküldhetsz, elvileg az is megteszi (nyilván útvonal ahol a tied) -
#35822 Uraim,
updateltem a DCS-t és azóta nem hajlandó elindulni. A töltőképernyő bejön, utána feketére vált és ennyi. Tegnap óta próbálom életre kelteni de kifogytam az ötletekből.
Valami tipp esetletleg? -
Death Rattle #35821 Oké, akkor újralövöm én is. Köszi ! -
beci43 #35820 Az enyém is elszállt, újra kellett kalibrálni. -
Death Rattle #35819 Srácok, történt valami komolyabb változtatás a Mi-24P control beállításoknál ? A régi beállítás mentést nem tudom betölteni a 2.7.6-os frissítés óta. -
Klusi86 #35818 -
#35817 kár, hogy az VMH59es verziobol nem lett semmi.
-
bunny #35816 Szerintem inkább arra van, hogy meghozza a kedved esetleg a szakma vagy a pilótaság iránt. Toborzás, de ettől még élvezetes. Én repülős FB csoportban láttam, nem a yt dobta fel. -
Klusi86 #35815 -
#35814 gondolom valamilyen jo kis algoritmus mindenkinek odatolja akit érdekel a repülés valamelyik közösségi médiába, nekem tegnap YT-on dobta fel ugyan ezt én is belenéztem,
Nem rossz, vannak benne jo részek, de a legtöbb dolog nem volt ujdonság.ÉS csak csodálkozok, hogy egy egy ilyen orát meghallgat az ember és kap érte kreditet, de lényegi tudás ebbol az elöadásbol kb pár perc lenne . a többi csak anekdotázás és film, tipikus réskitoltő ora szokott ilyen lenni a nyáriszunet elötti napokban a suliba -
bunny #35813 Fb-on osztották meg, nem kimondottam DCS (bár van valami F-22 modul), de jó kis előadás, az a tipikusan "belenézek pár percet" aztán végignézed, annyira élvezetes. Nem mond nagy meglepetéseket, de nekem nagyon tetszett, jó előadó a pilóta.
-
TomStorm #35812 Te jó ég!:D
Eszméletlen -
#35811 -
#35810 ah64 gun -
TomStorm #35809 Nem szoktam fórumba meg itt max a pedál állná meg a helyét.Amúgy rádiót már vitték -
#35808 ide nem teszed be a hirdetést?
-
TomStorm #35806 Ment vissza PM Hardveraprón:) -
#35805 -
#35804 köszi. nézem is -
#35803 Trial licenses -
#35802 tutira van még próba időszak?
nálam ez a kép fogad
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2021.09.17. 16:02:53 -
feca1229 #35801 Köszi az infót! Én is erre gondoltam. Szerintem nagyon jó film lesz és látványos, remélem nem lesznek benne "gagyi" jelenetek amikkel mostanában elszúrják a repülős filmeket! -
Klusi86 #35800
-
#35799 most már bármikor bármeyik modult kiprobálhatod 2 hétig ingyen, majd 6 honap mulva ismét.
De igen valahogy ugy haloween tájékán szoktak valamit akciozni , meg talán az Őszre is volt már egy rovidebb időszak. de biztosan csak ök tudják mikor csinálják -
#35798 Srácok
következő akció mikor esedékes? halloween? Van előrébb is valami? -
#35797 -
Doba85 #35796 Sziasztok, ez a video nincs meg valakinek teljes verzióban, vagy nem tudjátok mi a cime? -
Solt #35794 Csak a kijelzőknek van frissítési frekvenciája, a V-Sync csak egy szoftveres opció ami a kész képkockák megjelenési ütemét szabályozza. Nagyon leegyszerűsítve a V-Sync a frissítési frekvenciához igazítja a képkockákat, a Freesync / G-Sync meg a frissítési frekvenciát igazítja a képkockákhoz.
V-Sync
G-Sync és Adaptive-Sync (FreeSync)
Nekem 144Hz-s G-Sync monitorom van, és én például akkor kapom a legjobb eredményt, ha az NV vezérlőpultban bekapcsolom a V-Sync-t, a programokban kikapcsolom, az FPS-t pedig 141-re korlátozom. Itt egy elég komplex teszt és magyarázat, hogy miért: LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 11:49:59 -
bunny #35793 Nade egy freesync-es monitornak mi a vsync frissítési frekvenciája? A max, amit tud?