36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25621 Igaz igaz, ezt el is felejtettem :)
De ne aggódj, majd megkérdezzük Wags-ot. Ő biztos tudni fogja -
#25620 Tom, simán lehet tudni mikor lesz kész. Pénteken, két hét múlva :D -
#25619 Nézz róluk videót youtube-on, melyik tetszik meg, melyik mit tud. Én nem ajánlhatok ezek közül semmit, fogalmam sincs hogy téged mi érdekel, melyik gép tetszik. Kidolgozásban ezeknél már nincs igazán különbség, mindegyik nagyon jól kidolgozott, de egyik sem egy modern amerikai típus (vadászok között).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.28. 16:04:05 -
#25618 Fogalmam sincs, hogy melyik milyen, te melyiket ajánlanád ezek közül? -
#25617 A probléma ez is a DCS-sel. A jobban kidolgozott gépekkel sokkal többet kell gépészkedni, tehát egyik géppel repülve a HC környezete miatt részben hátrányban vagy.
Számomra a szupszeronikus multuriole gép az, ami hiányzik. Valahol elképesztő, hogy a Lonci kiadása után 15 évvel sincs valódi SAR/DBS AG radaros legalább PGM nélküli gép. Mikor ez a repszimek egyik gerince szerintem. Helyette van WWII meg n+1 egyéb hülyeség... -
#25616 Konfigod és jelenlegi beállításaid nélkül erre mit lehet mondani? Fókuszájl a 100 fps-re és ne zavarjon a 40. Jelenleg ez a bevett szokás. Majd a 2.5 mindent megold, becsszóra ígérték.
-
#25615 FC3 nagyon árkád modul azokhoz képest, nincs klikkelhető kabin, hajtóműindítás egy gomb, stb. Gyakorlatilag csak a fegyvereket tudod használni, meg vezeted a gépet, és ennyi. War Thunder csak pepitában.
A különálló modulok jól ki vannak dolgozva, azok közül válassz egyet ami tetszik. Mig-21-nek sokkal erősebb gép kell mint a többinek, eléggé optimalizálatlan modul. A Viggen és az F-5 az klasszikus hidegháborús modell, a Mirage meg inkább csak levegő-levegő role-ra alkalmas, levegő-föld fegyverzet nagyon korlátozott. A10c van még ugye, ami nagyon jól kidolgozott, de az nem vadászgép. A Harrier még készülőfélben van, sok dolog nem működik a kabinban, azt csak akkor vedd meg, ha ez nem zavar.
Ugyanez lesz F-18-al is, olyan május végén jön az első beta belőle, de csak nagyon korlátozott fícsörei lesznek, nem lesz benne radar, TGP, és csak buta fegyvereket tud hajigálni. Azt három lépcsőben fejlesztik majd végleges modullá, tippelni sem lehet, hogy mikor lesz kész. -
#25614 MSI Afterburnerrel biztosan lehet, játéktól függetlenül. -
hhelikopter #25613 Jelenleg 108 - 40 FPS- em van, illetve ugrál, ami szaggatást eredményez... Lehet fixre limitálni az FPS értéket, ha igen hol?
Köszi -
#25612 Vadászgépek közül mit érdemes venni? Egyelőre még egyetlen modult sem vettem, a Huey-t biztosan meg fogom venni, több helikopter egyelőre nem is kell, viszont legalább 1 modernebb vadászgépre is szükségem lenne. a Flaming Cliffs 3-ban található vadászgépek mennyire gagyik pl. a 60 dolláros gépekhez képest? Azt értem, hogy egérrel nem kattinthatóak a cockpitben található gombok, de gondolom nem ez az egyetlen különbség. Melyik a legjobb/legmagasabb minőségű vadászgép jelenleg? Esetleg várjam meg az F/A-18-at? -
#25611 -
#25610 Hát akkor ez bukta. 128 GB-os SSD-m van. -
wolfhgb #25609 Csak legyen belole mihamarabb valami! -
asw27 #25608 Szerintem a 2.5 olyan 130 Gb lesz. Még hozzácsapják a Hormuzi térképet és a 250-es SSD is kevés lesz egyetlen egy játékhoz. -
#25607 Szóval a jövő heti 2.5 telepítés előtt nem érdemes semmit feltenni? Ezt is SSD-re lesz értelme feltenni? Mert nekem talán nincs is annyi helyen, hogy feltegyem, ha mindent leirtok akkor sem... -
egy kis semléltetés a különbségről a gyakorlatban, hogy mire lehetne számitani, ha jol oldanák meg a dolgot. -
Solt #25605 Á, ezen még csak most ügyködnek! Kizárt, hogy fél éven belül ebből bármi is legyen... Ami ebben jó hír, hogy egyáltalán foglalkoznak vele és már próbálkozások is vannak. Tömören ennek a lényege ugye pont az lenne amivel a legtöbb szimulátor küzd, vagyis a szoftveres CPU limit kitolása. Pontos számokra nem emlékszem, de nagyságrendileg több rajzolási parancs adható ki a Low-Level API (DX12/Vulkan) alatt.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.27. 10:39:42 -
#25604 Köszönöm a pontosítást, így sem hangzik sokkal jobban azért, viszont egyelőre nem is számít, mivel már pénteken megrendeltem a VKB Gladiator MK.II-t. -
#25603 Nem tudom megítélni. De köszi a videótkat, mert más lehet, hogy igen. -
#25602 A repvez által a #25539-ban linkelt video facebookos, nem youtube-os
Felrakta Ede a YT-ra is, másik zenével, itt tényleg egy picit mintha jobb lenne az FPS, de mikroröcögés itt is van azért
4 évszak csak másik zenével mer bisztos drága lett vóna a Vivaldira a licencdíj
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.01.27. 08:45:02 -
#25601 Nem, ez a video nem 60 fps. Vagy a youtube videó lehet, hogy az, de a rajta futó játék tuti nem.
Ha megnézed a valamelyik alsó sarkában pl, ahol a fák elég közel mennek a gép mellett, látszik, hogy nem vajsímán elúsznak, ahogy egy 60 fpsnél annak kellene, hanem ugrálnak. Rohadtul zavaró. Ez az a recegés, amiről sokal beszélnek. Meg néha amikor nem figyel, és hirtelen forgatja a fejét, akkor is akad a kép. Vagy nézd az árnyékokat, kb fél másodpercenként frissít, és azok is szakaszosan követik csak a látómező változását, ahogy elrepül felettük (3.50-nél pl a havas tájon, az különösen ótvar lett). Az egészen érezni, hogy a videokártya ezt már nem bírja.
De tudod mit, nézd meg mellé ezt a videót is, figyeld egy kicsit milyen a mozgás, nem csak a táj, hanem a többi mellette lévő repülőgép is (Karaya néha rángatja a fejét, attól vonatkoztass el kicsit, viszont ő 60 fps-ben veszi fel és abban is teszi youtube-ra), majd válts vissza a Mi8 repülésre. Váltogathatod is. Te nem érzel semmi különbséget a kettő között?
High Pressure (Stuka Loopy) -
#25600 Ennek fényében nem értem a 60 FPS-es videó hiányának kommentelését mástól. Ez 60 FPS-es YT-n. -
wolfhgb #25599 Ah, akkor orulunk. Es ez is most akkor a 2.5 el jon, vagy valamelyik penteken a jovoben? Csak ne ugy mint a multi core tamogatas. -
Solt #25598 Ez mindenkinek jó... tulajdonképpen “ugyanaz” mint a DX12 csak nincs a W10-hez kötve. -
wolfhgb #25597 Tehat amd optimalizalt lesz a jovoben a dcs grafikus motorja, mar megint az nvidiasok szivnak? Vagy ez porgeti az nvidia karikat is rendesebben? -
Ludowik #25596 1070 és 1080 tulajok örülnek, mindenki más meg bekaphatja. Kb. Sajna ez az érzésem nekem is. -
Solt #25595 Így egyszerűbb: LINK LINK -
#25594 Ez annyira nagy szám? Ez melyik VGA-knál számít? -
Solt #25593 For the past several months, we have also been working on Vulkan API integration into DCS World, which we expect to result in a substantial performance boost.
Fél évig csak jókat mondok róluk, ha ezt belátható időn belül megteszik! -
#25592 Okas és mikor jön már el az, hogy a felhő, köd satöbbi hat az MI vizuális érzékelésére és IR szenzorokra? Mikor lesz már végre az, hogy a grafikai kinézeten túl az időjárást mindenkire, az MI-re és a játékosra is egyformán hat? Vagy, ha pl. van TGP lock, akkor elveszti, ha ködfolt vagy füst másik be, stb.
Én az ilyen dolgokat hiányolom. 20 éve nem sikerült ezen a területen előrelépni... -
sakkay #25591 Ez jól megy.
. -
sakkay #25590 Infó. -
sakkay #25589 Igen. -
Fürtös #25588 Nem megy bele semmi a gimbalnál. Egész egyszerűen az a probléma,hogy a későbbi szériák minősége szarabb mint a koraié.
A legnagyobb gond az egymáson "csúszó" müanyag alkatrészének felületi megmunkálása, én ekkora fröcsöntési sorjákat utoljára gyerekoromban a lengyel piacon vett mig 17 makettnél láttam :D
Előbb utóbb ugyis szét fogod szedni mert ezzel nem tudod legaranciázni,esetleg ha mégis visszaveszik akkor is ugyanolyan szart kapsz.
Én azt mondom vedd meg aztán ha szerencséd van nem kell hozzápiszkálni.
Ha meg nincs hát akkor szétdobod ,nem egy nagy varázslat.
Nekem 2 év után kezdett rendetlenkedni a hat switch a gázkaron de az is simán cserélhető úgyhogy nincs baj vele.
Mindezek ellenére azt mondom jelenleg ez a legjobb a piacon jelenleg. (VKB-t még nem próbáltam sajnos).
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.26. 19:28:46 -
wolfhgb #25587 Pompas, akkor aki meg venni akar valamit, azt tegye feb 1 elott es mar ne varjon akciora, mi? :) -
#25586 Nem kell megvenni semmit sem újra. -
wolfhgb #25585 Link
Most itt jol ertem, h februartol aki venni akarja a felsorolt modulokat, az ennyit fog fizetni a 2.5 alatt a modulokert? De akinek mar megvannak, azt ugye nem erinti? -
#25584 És szerinted meddig fog openbeta állapotban bátatesztelődni a 2.5? Csak kíváncsi vagyok, milyen tól-ig tippet mond az örök optimista? Ha szerinted ez nem egy bughalom lesz (ahogy szokták), akkor kb. 1-2 hét múlva jöhet is a végleges, ahogy Rik is írta? Február közepe, Igaz?
Nekem az nagyon furcsa, hogy én még olyan videót nem láttam sem Wags-tól (pedig neki elég erős gépe van), vagy bárkitől dev update-ben, ahol ne ilyen 20-30 fps-el recegő repkedést mutattak volna, főleg ha nagy erdő is van alatta. Legutóbb a négy évszakos volt ilyen. Most vagy az van, hogy nem tudják hogy kell 60 fps-es videót youtube-ra tölteni, vagy ha az van amit én gondolok, akkor ez is olyan lesz mint Normandia. 1070 és 1080 tulajok örülnek, mindenki más meg bekaphatja. Kb. -
#25583 A fórumokon a Molykote EM-30L zsírt ajánlották, olyat rendeltem az ebayről egy kis tégellyel. -
sakkay #25582 Akkor sem hazudtak akkorát mint szoktak-ha így lesz ahogyan írják.