Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Első próbálkozásom...
Nem tudom hogyan lehet normális képet, mert csak 35Kbyte-s képet enged.
Üdv Urak!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne:
Rendszerfejlesztés előtt állok, mivel az amd fx6300 jelenlegi konfigom már egy kissé kezd beröcögni itt ott.
Mivel főleg mostanában Dcs-el játszom, ezért át kell, hogy térjek az intel rendszerre.
Sajna csak b250-es alaplap, ddr4 8g, és egy g4620 procira futja most egyenlőre.A videokártya egyelőre még bírja ,egy r9 270x.
A kérdésem az lenne, hogy ez a proci mennyire vinné a dcs-t?(online tesztek alapján jobban mint az fx6300) A végső cél természetesen egy i5-ös lenne ezzel a konfiggal.
a G4620 specs:cpu specs
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.04.30. 18:07:53

LeonSilver
Hála Istennek, nekem ezt nem kell megvennem. Nagyon ráérek vele lévén viszonylag kevés UH-1, minyó, A-10C, Viggen, Harrier repkedett Normandia felett 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ok ok...de kurva jól néz ki fű ide vagy oda<#alien>

Jól látod-ne vedd meg ha kibírod..komolyan!

A kinézet azért a mostani alap térképtől jobb. A repülőről meg a fű nem látszik általában. 😊 Az optimalizálás meg kérdés.
Papa01
Szerintem is nagy elszaladtak az árak... főleg, hogy eltűntek a régi 75%-os akciók is. 😞 59.99$/modul. Drágaság van.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.30. 17:14:10

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

macleody
Én biztos, hogy nem veszem meg, ez már pofátlanság amit művelnek. Arról nem beszélve, hogy hogy néznek már ki az épületek, a fű. Tiszta vicc. Gondolom ezen a mapon is hol van fps hol nincs.
Én a helyetekben kivárnék... ennyi egységgel meglepne, ha normálisan futna, a videón is látni, hogy van baj... szerintem aki még nem vette meg, az várja meg a fizetős bétateszterek véleményét! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.30. 17:05:07

www.smart-bus.hu

"...de még jó, hogy megvettem, mert különben most tenném."

Ezzel most megkínoztál. Én még mindig sajnálok kiadni ennyi pénzt rá, mert látom, hogy pofátlan rablás, de sajnos kellene is. 😊 Ha meg a DCS WWII behal ezek után is, akkor meg még nagyobb pénzkidobás...
Na.<#vigyor> Ez már biztató. Az első szim, ahol egy partraszállás annak is tűnik, most így hirtelen első ránézésre. Nagyon kíváncsi lennék, mennyi egység szerepelt a földön és, hogy mennyit fog bírni(meg milyen gépen)...de még jó, hogy megvettem, mert különben most tenném.<#alien> Reményhal, a legkeményebb hal...ja szerintem jót tett nekik a TF hivatalosítása.

Normadia térképről vannak újdonságok.

Csak ne lenne ilyen drága a csomag... 😞

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=186688
Üdv!

40%-os steam akció van minden modulra máj. 7-ig.! (Solt kolléga már írta)
De nem erről akartam írni.Hanem:
Megvettem az F5e-t és nagyon jó, baromi jól repül, átmenet a Sabre, és a modern jetek között.
Sokkal egyszerűbb mint a mig-21(bár azt csak kóstolgatom tanulásilag)
Nekem nagyon bejött az F5e, bár az ára még 40%-al is borsos(kb 10k HUF). Aki eddig vacillált rajta, az most ne hagyja ki, megéri, ez egy kezesbárány és méltó ellenfele a mig-21-nek.

Mert nyomi vagyok. :-)
A beállításokban nézd meg a Special fül alatti dolgokat. Nem vágom a Mirage-t, hogy van-e valami különleges feature-je, de esetleg lehet valami ami lehúzhatja az fps-t.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Sziasztok !

Akadt némi problémám az M-2000C -vel és tanácstalan vagyok .
Nincs super számítógépem de a dcs 30 fps körül fut eddig a mirage is futott de mindíg mikor van update valamiért 1 fps re esik de csak a mirage a többi modul ,mig-21 ,A10 .... mind normálisan megy eddig egyszer fordult elő de akkor valahogy sikerült orvosolni de most nem megy .
Valakinek ötlet mit tehetnék?
Nem steames DCS-nél miért csak a logbook és az enciklopédia aktív?
Notin szinte ugyan ezt csinálja. Csak ott hibát jelez a kalibrálásra, szóval szerintem ön gyógyult a tűzgomb, de a tekerés továbbra sem jó. Cserébe viszont mégis jó a kormányom pedálja. :-) A Javelinen nem lockolhattó a pedál, ugye?
Még annyi, ha van egy ismerősöd, nála is kipróbálhatnád, hátha csak a win fosta össze magát megint.
Az lesz. Szerintem azért nem lehet kalibrálni, mert nem jó se a tűzgomb, se a pedál.
Ezt velem is eljátszotta egyszer a Javelin. Próbálgattam a kalibráló progiját és véletlenül reseteltem az egészet. Utána kihúztam, visszadugtam, Win7 restart aztán megint jó volt.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Mikor a wizot próbálgattam a Jevelinel akkor nekem is volt ilyen problémám ., valami vkb joy ....... nem emlékszem a nevére de a win eszközök-eszközök nyomtatok - és az alatt volt egy vkb-s valami na azt letöröltem utánna a Jevelin configurátorán rányomtam a Defaultra
és engedte a kalibrálást ha jól emlékszem <#falbav> nem vagyok nagy számítógép zsonglőr A Defaultal visszaáll az alap conf ja és asszem kikellet huzni a joyt és bedugni utánna lett jó
Utoljára szerkesztette: wudman, 2017.04.28. 21:37:01
macleody
Wines kalibrálásnál sem érzékeli?
Szerintem inkább küld vissza.
Na azon jól átsiklottam. Nekem nem engedi továbbra sem. Most azon agyalok szétmerjem-e szedni. Mert a tekerést nem érzékeli sehol. Hiába csinálom végig és nyomom meg a tűz gombot, csak villog tovább a piros led.
Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2017.04.28. 21:18:45
macleody
Először mikor bedugtam szerintem kalibrálta magát, mert a tools azt írt, hogy kalibrálva van. utána kalibráltam a wines cuccal. Repültem is kicsit dcs-vel meg cloddal. Aztán nézegettem a config toolst, nyomkodtam jobbra-balra és akkor ment el a kalibráció. Pedálom meg nincs hozzá, majd a G27 pedálját fogom használni.
Amit csináltam a kalibrációról, keresd lentebb.
ő, melyiket?
Megnézted a videót?
Nekem továbbra sem engedi. Vagy hibás kalibrációt dob, vagy hiába nyomom a triggert, villog tovább a piros.
Neked kalibráció nélkül is működött? Mert nekem a gázkar fordítva van, a pedált meg nem is érzékeli.
macleody
Igazad volt, a tekergetést elfelejtettem, köszi 😊
40%-s akción van a gőzön...

www.smart-bus.hu

Ez jópofa!!

Április 30-án vasárnap 10:00-tól HUNAF Air RACE! Tesztküldetés megy majd a szerveren!
A gépek a levegőből indulnak, az előtted lévő 1-es kapunál kezdődik a race, amikor megközelíted lesz egy jelzés, (flare) aztán áthaladsz a pilonok között és indul a számláló. A verseny akkor fejeződik be, amikor látod a végeredményt és a finish mellet a verseny távhoz tartozó idődet. Kapu kihagyása hibapont, nem megfelelő magasság a kapuknál szintén hibapont, ezekre figyelni kell. Jó versenyzést! Amikor befejezted a versenytávot 2 vagy 5 kör KÉSZÍTS róla egy képmentést, amivel igazolod az idődet, a jobb felső sarokban lesz látható "Print Sreen" Jó szórakozást kíván a HUNAF :-) Szerver neve: HUNAF Virtual Hungarian Air Force

Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.04.28. 19:32:07

Igen ezt néztem én is de nem tudom,hogy a Jevelinel ez kompatibilis-e <#conf>
nincs mit .
Nem nagy ajándék de mégis megtérül az árából egy pici
Igen, már megvan. Szóval tényleg a gyári számot kell beadni. Köszi<#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A weben belépsz a store és ott van promo -code oda ird be
Szóval az SN kezdetű számot kéne megadni? Mert az a gyári száma a joysticknak. Hova kell beírni?
USB2 porton használd. Csináltam egy videót, a kalibrálásról. Kicsit szar minőség, de a lényeg látható. Ha így csinálod és még mindig nem jó, akkor esetleg próbáld el távolítani az eszközkezelőből a driverét amit a windows rakott fel magától az első csatlakoztatásnál. Csatlakoztasd újra, a windózzer újra felrakja amit talál és úgy próbáld kalibrálni. Egyéb ötletem sajnos nincs<#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.28. 19:09:42
Igazán nincs mit! 😉

www.smart-bus.hu

Sziasztok

A jevelin dobozában nekem ez a kártya volt és ezen a kódot a War Thunder nél lehet beváltani.KÉP

VR inkább GPU igényes egyelőre... mire elfogy a CPU, a GPU már rég összefosta magát! 😊

@MBW126: Mobilról macerás linkelni, PH-n pár napja volt hír róla... ha jól emlékszem július környéke, pontos specifikációk nem nagyon vannak még.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.28. 17:15:17

www.smart-bus.hu

Mert angolra állítottam és nem találtam. Köszi! Ellenben USB3 porton a konfigurálás után nem hagyja abba a piros led villogását. USB 2-n meg örökké zöld-piros led villogás ami meg a hibát jelzi. <#falbav>
Mikorra várható ez a 7700K utód? Mekkora lesz az L2 cache?
Ok, de az egy futó, izé gyalogos szimulátor. Minden más csak alá dolgozik. DCS is ez, csak pepitában.
Nyomatják a vitruális valóságot, oda meg kell a proci. Szóval nem lesz itt olcsóság. De szerintem nem ez a drága. A VGA ami igazán fáj.