Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Jut eszembe, a Javelin tulajoktól kérdezném, középállásban van a joynak kotyogása? Nálam előre-hátra kottyan picit. Oldalra frankón tart.
LeonSilver
Szerintem is! Elképesztő, amit kihoztak így is a CloD-ból. Ez ember nem ellensége a pénzének, de ha valakik megérdemlik, hogy az ember fizessen a termékért, akkor ők azok. Persze a DCS modult készítők is megérdemlik, de félek ők nem sokat látnak abból, amennyiért az ember megvesz egy-egy modult.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na ez az a dolog, amivel csak nyerhetünk..végre.

Ja ja...én is ezzel nyugtatom magamat<#wink>

LeonSilver
Hát, térkép ide vagy oda én úgy gondolom, hogy a DCS még jó sokáig nem lesz alternatívája vagy konkurenciája a CloD-nak. Főleg most, hogy a CloD fejlesztése elmozdult a hobby szintről. És ezt a hobby szintet nem lekicsinylően értem, mert amit a srácok eddig, mindenféle segítség nélkül csináltak, az minden tiszteletet megérdemel.
A DCS-ben alig van korhű gép, LÓFASZ a netkód, az erőforrások egy jelentős hányada a szárazföld alatt hullámzó óceánra megy el...
Szép-szép az a videó, amit most is feltettek, de kurvára kíváncsi lennék arra, hogy milyen géppel csinálták és arra is kíváncsi lennék, hogy mi történne ha mondjuk két, virtuális század csapna össze a levegőben.
Szóval - szeretem a DCS-t, várok egy-két modult, de.... nem az az igazi.

SZVSZ

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én már kiszámoltam a magamét kb. majdnem egy havi fizetés! :-)
Végül is amennyi pénzt erre a játékra elbasztam, csinálhattam volna helyette például úgy is, hogy a 90% -át elköltöm nőkre meg piára, a maradék 10%-ot pedig elverem! :-)
Költséges hobbi, és még nem beszéltünk a számítógépről áráról...

Nagyon szép, de pont a clod miatt nagyon nem értem miért ezt csinálták meg. Nagyon gyökerek a térkép' választásban!!

Ja értem. Na igen, ehhez már erőmű kell. Már én is nézegetem az intel kávés prociját'<#nevetes1>

Tegnap olvastam hogy a RAZBAM féle MiG-19P nagyjából a jövő év elejére várható. Na arra pályázok, addigra a gépemet is fel tudom fejleszteni ha minden igaz.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Hát egy ideje már küzd a DCS-el a gépem és időm sincs már repülni. Szóval nincs értelme új PC-be fektetnem jelenleg. Így meg csak állnak a repülők :D
macleody
Mindig az IL2 CLoD jut eszembe ha videót nézek Normandiáról.
Mi történt, hogy így egybe befejezed?
Mondjuk elnézve a listádat bele sem merek gondolni mennyi pénzt baxtam el eddig rá<#whatever>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.03. 19:34:46

Ja az jó lenne. Habár legyen a netkód stabil, meg bírjon sok egységet, aztán akkor már élni fog a multi.

Megnéztem a honlapjukat és elvileg ticket leadásával gift-ként át lehet íratni a modult.
Szóval akkor lenne egy listám, van valaki akit érdekelne valami?

DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations $25
DCS: M-2000C by RAZBAM $30
DCS: L-39 Albatros $30
DCS: NEVADA Test and Training Range Map $25
DCS: MiG-21bis by Leatherneck Simulations (download beta version) $25
DCS: Flaming Cliffs 3 (download version) $20
Open beta of DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight (download beta version) $25
Open beta of DCS: UH-1H Huey (download beta version) $25
DCS: A-10C Warthog (download version) $20
DCS: Black Shark 2 (download version) $20
DCS: Bf 109 K-4 Kurfurst steam $25
VO101Tom
Nem arról volt szó, hogy most már csak admin írhatja át? Ergo lehet, viszont azt nézik, hogy valaki üzletszerűen, nagy tételben kereskedik-e serialokkal?

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Ha jól emlékszem akkor nem, már betiltották. A hivatalos fórumon volt erről egy bejelentés nemrég.

GOOBY, pls

Sziasztok!
Van még valami lehetőség arra, hogy valaki egyesével átruházzon modulokat?
Szeretném eladni a moduljaim, de egyben nem hinném hogy ez menne :/
repvez
jónak jó, csak amit hiányolok még, hogy a légcsavarszél , meg ugy maga a géptest nincs hatással a füstre, nem kavarja meg vagy vált irányt miatta.
VO101Tom
Hát, ebből sem lesz egyhamar megjelenés, ha már a legelső kérdésre (előretolt repterek) azt mondja, hogy igen, tervezik, de ez még nagyon fejlesztési fázisban van és túl korai hogy képet mutassanak... vagy azt is DLC-ben tervezik kiadni? <#alien>

www.pumaszallas.hu

<#nevetes1>

LeonSilver
Azé' mekkora köcsögök már :D

krisztian005
Ezt láttátok? 1:50-nél mutatják a Hornetet is <#nyes>

//www.youtube.com/embed/n_Xd0CMUQXg

Nem vagyok gépészmérnök, erre jutottam: a spirálrugó karakterisztikája nem lineáris, minél inkább ki akarod nyújtani, annál nagyobb erőt kell kifejteni. Valószínűleg ebből a nemliearitásból jön ki a himbán futó görgő asszimetrikus pályája, és ennek a kialakításnak köszönhetően lesz majd a boton szimmetrikus a kitérítéshez szükséges erő.
repvez
visszatérve a joyokhoz, arról van valakinek infója, hogy a VKB féle CAM részeket hogyan szerkesztik tervezik? és hogy miért nem szimmetrikus mindkét oldala a kitérítés folyamán?
Amúgy jó kis gép az. Tetszett.

<#nevetes1>

Én is így gondoltam. Na most én a Szu-25-öst repülöm vagy két hete. Gondolhatod mekkora expert lennék ha a "magic" a gép elején vagy tetején található légcsavar által "termelődne" :-)
<#alien> A helikkel a legnehezebb repülni. Aztán a 2 vh gépek, utána a csövesek. Na azokkal-a repülés pofon egyszerű-minden más viszont nagyon összetett.

Nem tudom hogy keveredtem a dologba. Én még merev szárnyassal sem tudok repülni, pillanatnyilag még csak távolságot tartok az anyaföldtől. :-)
Ja szerintem is a minyó egészen egyedi. Nagyon élveztem vele a repülést. Még az is lehet, hogy egyszer megveszem hozzá a mostani kampányt.
Janáj, azt azért tudd, hogy a kamov kivételével nem valók harcra, örömrepkedésen kívül nem sokra jók. Mondjuk a kampány tűrhető. A kamov se egy nagy esélyes a dcs-ben, de ha Normandia kész-ott vannak igazi' fák, akkor egész jó lesz.

PhantomAss
A minyót ajánlom, azt nagyon nehéz jól repülni. A leszállás nagy kihívás, főleg ha nincs egy jó joystickod.
Sokat kell gyakorolni hogy oda szállj le ahova te akarsz és ne oda ahova ő :)

GOOBY, pls

Itt Itt leírják. Azt is hol a Steames serial, meg azt is hogy tudod aktiválni.
Köszi az infót <#worship>
Igen. Amit a STEAM-en veszel azt tudod az ED-en is aktiválni, de forditva nem működik. Az ED-en vásárolt motyót nem tudod aktivalni a STEAM-en.

ezt nem tudom,nekem mindenem edétől van.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

igen ,azthiszem ez lessz a következő modul amit megveszek

Steamen megveszem akkor az ott kapott kódot tudom a webes DCS ben aktiválni?

Eddig csak a weben vásároltam .
a Fekete Cápa 2 nagyon jó

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nehézség szempontjából szerintem a MI8, utána az UH1, de a KA50 is egy komplex modell, mindhárom tud külső súlyt emelni, minden heliben kattintós a fülke. A Gazelle egy könnyű helikopter, nálam ez a preferencia sorrend.
Sziasztok!

A helikopterek közül melyik éri meg ?
A MÍ8 vagy a Black Shark 2 gondolkodok
TakiPetya77 Küldtem egy üzenetet.

2.09.03 by HUNter

Szép teljesítmény! Ez a mostani best of by Lajos Szőnyegi 1:56:94 @ Batumi - TF-51 :-)

2ik próbálkozás :-)
Ja. Ezért vettem meg én is. A gond az az, hogy ha megvan és nem lesz nagy multi élet, vagy esetleg dinamikus kampány-na az tuti nem lesz-akkor pár hónap után ezt sem fogom nagyon használni. Nevadával is ez volt. Minden a multin fog múlni<#vigyor0>

Talán kibírom, de ha számolgatok egy kicsit.
Most az egybecsomagolt ajánlatnak 60 USD az ára eredetileg, de (20%-al) akciózva 48 USD. Ha vége az ajánlatnak, minimum egy fél évig leshetem, hogy 45+30 USD lenne ez a kettőnek az ára (az üres térkép magába mit ér?). A mostani külön-külön 40%-os mínuszokkal meg újra a kettő modul 45 USD összeget ad ki. Ravaszak.
Szinte semmivel nem lesz olcsóbb később sem. (Már ha a 40% marad a trend.)
Ha meg mégis jól sikerül nekik a játék, akkor lehet lesni, mikor lesz akció...
Mindenesetre ez nem sikerült<#nevetes1> Próbáld itt fent a kép beszúrásával.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.30. 19:54:43

Első próbálkozásom...
Nem tudom hogyan lehet normális képet, mert csak 35Kbyte-s képet enged.
Üdv Urak!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne:
Rendszerfejlesztés előtt állok, mivel az amd fx6300 jelenlegi konfigom már egy kissé kezd beröcögni itt ott.
Mivel főleg mostanában Dcs-el játszom, ezért át kell, hogy térjek az intel rendszerre.
Sajna csak b250-es alaplap, ddr4 8g, és egy g4620 procira futja most egyenlőre.A videokártya egyelőre még bírja ,egy r9 270x.
A kérdésem az lenne, hogy ez a proci mennyire vinné a dcs-t?(online tesztek alapján jobban mint az fx6300) A végső cél természetesen egy i5-ös lenne ezzel a konfiggal.
a G4620 specs:cpu specs
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.04.30. 18:07:53

LeonSilver
Hála Istennek, nekem ezt nem kell megvennem. Nagyon ráérek vele lévén viszonylag kevés UH-1, minyó, A-10C, Viggen, Harrier repkedett Normandia felett :)