36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #25661 Deferred shadingnél kapcsold ki az élsimítást,meg az aniztotróp szűrést.Nekem még fent van a régi openbeta.exe,most azzal szedem le a 2.5-öt. -
#25660 Deferred Shading okozza a GPU terhelés növekedést (nagyjából 2x-es a növekedés), nélküle jobb mint régen volt, ami azért fura mert elvileg ezzel jobban kéne futnia.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 17:40:06 -
Kapido #25659 Reménykedtem, hogy a "C"-t néztem "G"-nek, de sajnos fordítva. (GPU-CPU)
Utoljára szerkesztette: Kapido, 2018.01.30. 17:28:59 -
#25658 Első teszt alapján dupla akkora a GPU terhelés (teljesen azonos beállítások mellett!), valamint néha megakad a játék, nem tetszik:( -
Kapido #25657 Nekem a DCS World OpenBeta ikonnal elkezdi telepíteni!
~68 Gb-ról "leesik" ~20 Gb-ra a telepítés (valószínűleg kimásolta azt ami kell), és azt írta törli az OpenBeta-át.
Utoljára szerkesztette: Kapido, 2018.01.30. 17:10:24 -
#25656 Most is tudod 2.5-re frissíteni, csak előtte branchet kell váltani, például a következő paranccsal (vagy nézd meg azt amit linkeltem): DCS_updater.exe update @openbeta Ez az open alpha vagy sima verziót open beta-ra állítja át.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 17:03:49 -
sakkay #25655 Köszi..akkor várok inkább. -
#25654 Majd lesz frissítés a 2 másik verzióhoz is (open alpha és sima), csak egyelőre az open beta az első. -
#25653 Még egy nyomorult OCI-t sem képesek kitenni. Mire is számítottam 2018-ban... -
majonur #25652 marmint megvarni a hivatalos dcs word 2.5 installert, akkor mehetne a kukaba a tobbi szar, pl. az open alpha 71 gigat foglal, de updeteles kozben, egy csomo mindent onnan masol magaba a Dcs world(nem szarozik a letoltessel), meg a nevada nalam csak ott mukodott, mondjuk en amugy nem vagyok tul naprakesz, ugyhogy...
Utoljára szerkesztette: majonur, 2018.01.30. 16:33:57 -
#25651 Egyiket sem, leszedték az open beta installert egyelőre (az volt a 3. lehetőség), szerintem érdemes megvárni a hivatalos 2.5 open beta installert.
Szerk: elvileg parancssorból át lehet állítani open beta-ra, ezzel a paranccsal: DCS_updater.exe update @openbeta További info itt.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 16:28:39 -
sakkay #25650 Innen akkor melyiket is? -
sakkay #25649 Aha köszi. -
majonur #25648 elvileg open beta, de nem a sima indito ikon, hanem az update dcs world beta, az megtalalod akar a dcs world open beta konyvtarban is. -
sakkay #25647 Letöröltem mindent. Most akkor melyiket kell letölteni? Open alfa? És azt frissíti? -
#25646 Elvileg meg kell várnod az installert ami hamarosan fel fog kerülni. -
#25645 Hó, akinek nincs fent a DCS sehogy az hogyan rakja fel? Mi menete? -
#25644 Nekem az open beta van, direkt ezért töltöttem le.
Szerk: frissíteni parancssorból is lehet, nekem ezzel elkezdte frissíteni: dcs_updater.exe update
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 16:05:39 -
majonur #25643 ja, en is olvastam, nekem az open alpha, meg a sima Dcs world van fent, ezek "up to date" irnak.
allitolag az open beta frissit. -
#25642 Elvileg megjelent a 2.5, bár nekem nem talál próbál frissíteni, hanem csak elindítja a játékot. -
#25641 Akkor rendben. :) -
#25640 Mistrallal lövöldöz... -
feca1229 #25639 Nekem néha szokot olyat csinálni, hogy valamiért a beállitasokat beteszi a tengelyre és a gombokra is. Ilyenkor a gombrol kitörlöm és a tengelyen meghagyom a joystick parancsot. Máskülönben akkor szokott nálam igy repülni ahogy nálad. -
#25638 ATGM-mel lő le vadászgépeket? Juj... "Apró" modellezésbeli propblémák... -
#25637 jó kezekben :)
-
#25636 Nos én a következő beállításokat használtam a gazellánál:
deadzone. kinek mi a jó... én 5-re szoktam állítani
saturation X: ez mindig 100
saturation Y:
pitch: 70
roll: 60
rudder: 75
curvature:
pitch: 7
roll: 6
rudder: 7
-
hhelikopter #25635 Sziasztok!
Először is köszönöm a türelmeteket, segítségetek! Egyszerűen képtelen vagyok egy normális 180 fokos fordulót csinálni, a gépet megdöntöm, a Joystickot - saitek X 52 PRO - megtartom az adott pontba, a gép visszabillen, annak ellenére, hogy a Joystick a bedöntési pontban tartom folyamatosan. Ez olyan mintha az autót jobbra kormányzom, a kormányt ott megtartom, viszont ennek ellenére az autó középre visszaáll.
Az alább mellékelt videón a pálya fölött csodás fordulókat csinálnak a géppel, na ez nálam nem így van.
A tengely beállításokat megnéztem, bár már semmibe se vagyok biztos. ( Minden javaslat, esetleg részletesebb vélemény jól jön azzal kapcsolatba mi lehet a gond )
A gépet DCS 2.2 használom, a kérdésem, az, hogyha a géphez Gazelle kiadnak frissítést akkor a szerverről frissül automatikusan?
Még az is számomra kérdés, hogy a gépen az üveg miért nem reflektálódik, mint ahogy a mellékelt képen, erre van ötlet? beállítás?
Gépem:
Windows 10 64bit
i7 2600K Overclocked @ 4.7Ghz
ASROCK P67 Extreme4 Gen3
CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL9 KIT
ASUS Radeon R9 290X 4GB GDDR5
NOCTUA NH-D14
-
wolfhgb #25634 4000en repülve, 0 gép és ugyanannyi látószög mozgás mellet, kevés épület és mozgó ojjektum a látótérben, legyünk őszinték, ennél optimálisabb körülmény már csak a föld alatt repülve volna! ügyesen választják mindig a videokhoz a feltételeket. :) Megnéznék egy város felett átrepülést 500 on, manőverező géppel, miközben ránéz az elsuhanó városra maga alatt. -
#25633 Ez az egyik .
-
#25632 Kell állítani a joyon, hogy finomabban lehessen irányítani, de most fejből én meg nem mondom mit-mennyire. -
#25631 Hát... pedig a típust itt a DCS-ben repülte már valódi,gazella pilóta Is és szerinte majdnem tökéletes.
-
#25630 Én láttam a yt-on videót ahol egy olyan pilóta repült vele aki a való életben is repüli, és neki nem volt semmi gondja.
Nézz körül az ED fórumon, hátha kijött vmi peccs amivel jó szokás szerint elqrtak valamit (lásd pl. mig 21 orsózás).
Vagy nézd meg a controlst, hátha duplikálva van vmi és öszeakadtak, ez is szokott változni a peccsek során.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.29. 14:08:25 -
Kapido #25629 Csak egy aprócska felvetés... Megnézted a tengelyek beállításait! A kollektív kar mozgatásával ez a mozgás nálam akkor eredményez ilyet, amikor még nem állítom be a tengelyeket. Akár több kontrollernek (oldalkormány, csűrő, gázkar) vagy a trackir-nek, egérnek is be van állítva ugyanaz a tengely, és az sem biztos hogy a megfelelő tengely. A konkrét gép "controls" alatt legyen beállítva (ne a "general" alatt). Nézd végig a sort, hogy nincs e más is ráállítva! -
#25628 A flight dynamics angol kifejezést átrakta tükörfordításban magyarba. Ennyi. (Mi ebben a furcsa?) -
Solt #25627 Repülési dinamika? Egyébként repülöd a típust, hogy ennyire biztos vagy a dolgodban? -
hhelikopter #25626 Tegnap megvettem a Gazelle helikoptert. A helikopter használhatatlan, a repülési dinamika egyszerűen iszonyat, nevetséges! Így nem repül egy helikopter! Nagyon nagy hiba van a repülési dinamikával, a készítőknek újra kellene modellezni a dinamikát. A meglévő dinamika átalakítása sem elegendő! Alapvető hibák vannak a fordulással, a gép emelkedésével, gyorsulásával! A legnagyobb hiba a fordulással van. Javaslom a készítők induljanak ki az UH 1 modell repülési dinamikájából mert az realisztikus!
Nagyon nagyot csalódtam ebben a modellben, többet ettől a gyártótól nem veszek terméket addig még a Gazelle repülési dinamikáját nem modellezik újra.
Az UH 1 véleményem szerint kifogástalan, de ez....
https://youtu.be/8xycGJ0jgsQ -
#25625 1 hét sem kell és megtudjuk. Én szerdán már beterveztem a korai hazaérkezést és csinálom helyet a vinyón. :) -
sakkay #25624 Jó lenne az utsó -
#25623 Az ütközésmodell számolása távolsághoz kötött, lehet, hogy ilyen magasan már alig vagy egyáltalán nincs fa, amire számol ütközésmodellt. Az is lehet, hogy ez egy fejlesztői változat, amiben csak azok a modulok működnek, amiken épp dolgoznak/aktiválnak. És persze az is lehet, hogy megoldották a recegést, és akkor mindenki happy lesz.
-
sakkay #25622 Ebben a vidiben sehol nincsen szaggatás. Pedig van fa, nem kevés.