Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A DCS-ben alig van korhű gép, LÓFASZ a netkód, az erőforrások egy jelentős hányada a szárazföld alatt hullámzó óceánra megy el...
Szép-szép az a videó, amit most is feltettek, de kurvára kíváncsi lennék arra, hogy milyen géppel csinálták és arra is kíváncsi lennék, hogy mi történne ha mondjuk két, virtuális század csapna össze a levegőben.
Szóval - szeretem a DCS-t, várok egy-két modult, de.... nem az az igazi.
SZVSZ
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Végül is amennyi pénzt erre a játékra elbasztam, csinálhattam volna helyette például úgy is, hogy a 90% -át elköltöm nőkre meg piára, a maradék 10%-ot pedig elverem! :-)
Költséges hobbi, és még nem beszéltünk a számítógépről áráról...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Mondjuk elnézve a listádat bele sem merek gondolni mennyi pénzt baxtam el eddig rá<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.03. 19:34:46
Szóval akkor lenne egy listám, van valaki akit érdekelne valami?
DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations $25
DCS: M-2000C by RAZBAM $30
DCS: L-39 Albatros $30
DCS: NEVADA Test and Training Range Map $25
DCS: MiG-21bis by Leatherneck Simulations (download beta version) $25
DCS: Flaming Cliffs 3 (download version) $20
Open beta of DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight (download beta version) $25
Open beta of DCS: UH-1H Huey (download beta version) $25
DCS: A-10C Warthog (download version) $20
DCS: Black Shark 2 (download version) $20
DCS: Bf 109 K-4 Kurfurst steam $25
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
Van még valami lehetőség arra, hogy valaki egyesével átruházzon modulokat?
Szeretném eladni a moduljaim, de egyben nem hinném hogy ez menne :/
www.pumaszallas.hu
Janáj, azt azért tudd, hogy a kamov kivételével nem valók harcra, örömrepkedésen kívül nem sokra jók. Mondjuk a kampány tűrhető. A kamov se egy nagy esélyes a dcs-ben, de ha Normandia kész-ott vannak igazi' fák, akkor egész jó lesz.
Sokat kell gyakorolni hogy oda szállj le ahova te akarsz és ne oda ahova ő :)
GOOBY, pls
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Steamen megveszem akkor az ott kapott kódot tudom a webes DCS ben aktiválni?
Eddig csak a weben vásároltam .
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A helikopterek közül melyik éri meg ?
A MÍ8 vagy a Black Shark 2 gondolkodok

2ik próbálkozás :-)
Most az egybecsomagolt ajánlatnak 60 USD az ára eredetileg, de (20%-al) akciózva 48 USD. Ha vége az ajánlatnak, minimum egy fél évig leshetem, hogy 45+30 USD lenne ez a kettőnek az ára (az üres térkép magába mit ér?). A mostani külön-külön 40%-os mínuszokkal meg újra a kettő modul 45 USD összeget ad ki. Ravaszak.
Szinte semmivel nem lesz olcsóbb később sem. (Már ha a 40% marad a trend.)
Ha meg mégis jól sikerül nekik a játék, akkor lehet lesni, mikor lesz akció...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.30. 19:54:43

Első próbálkozásom...
Nem tudom hogyan lehet normális képet, mert csak 35Kbyte-s képet enged.
Egy technikai jellegű kérdésem lenne:
Rendszerfejlesztés előtt állok, mivel az amd fx6300 jelenlegi konfigom már egy kissé kezd beröcögni itt ott.
Mivel főleg mostanában Dcs-el játszom, ezért át kell, hogy térjek az intel rendszerre.
Sajna csak b250-es alaplap, ddr4 8g, és egy g4620 procira futja most egyenlőre.A videokártya egyelőre még bírja ,egy r9 270x.
A kérdésem az lenne, hogy ez a proci mennyire vinné a dcs-t?(online tesztek alapján jobban mint az fx6300) A végső cél természetesen egy i5-ös lenne ezzel a konfiggal.
a G4620 specs:cpu specs
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.04.30. 18:07:53