36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Hmmm...

Én letöröltem mindent és majd szűz telepítésként teszem fel steam-ről, kíváncsi vagyok. Mondjuk én meg a Nevada-l voltam így... sokkal többet vártam, nem ájultam el a kinézettől, de aztán beértem azzal, hogy legalább nincs akkora CPU limit. Aztán amikor visszaraktam az 1.5-t, akkor döbbentem rá, hogy a Nevada mégis jól néz ki. :)
  • LeonSilver
    Annyira nem néztem tegnap, mert qrva lassan jött le, és addigra már majd' leragadtak a kis szemeim.
    Majd este meglesem. De! Nekem az első benyomásom az, amit már írtam - plasztik! Kábé oylan érzésem van, mint amikor gyerekként lementem a Körmenden a Gáloshoz és vettem 2-3 forintért műanyag katonákat, indiánokat és "kóbojokat"...
    Persze lehet, hogy csak én vártam túl sokat és az is lehet, hogy egy újratelepítésnél esetleg ez változni fog. Az biztos, hogy nem vagyok hasra esve tőle.... :/
  • PhantomAss
    Majd csak figyeld meg, 90 évesen milyen jót fogunk játszani. Simán fog futni :)
  • Solt
    Nem hozza a Nevada szintjét?
  • LeonSilver
    Ja :D remélem az unokám mire nyögdíjas lesz, addiga eljön az az idő :D
  • PhantomAss
    "idővel"
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.31. 09:17:03
  • beci43
    Ez még csak béta Papa.Idővel ezt is javítgatják majd,remélhetőleg.Ettől függetlenül nekem tetszik.
  • LeonSilver
    Nekem is megvan mind a kettő. Ráadásul nekem 1080-as karim van, szóval abban hiba nincs :D
    De azt kell mondanom, hogy ez a 2.5 agyon lett hájpolva és sok tekintetben nem szebb, mint az 1.5.6 volt.
    Én egyelőre qrva csalódott vagyok.
  • Colos1357
    Nekem DS -el valamivel szebb, de ahogy te is mondod, "műanyagos". Nekem megvan Nevada és Normandia is, tartottam tőle, hogy ez is olyan lesz... És hogy nem lesz elég a GTX980, de nem lehet kártyát kapni a qrva bányászok miatt
  • LeonSilver
    Először úgy próbáltam, hogy be volt kapcsolva, nem volt semmivel sem szebb.
    Mostanra normalizálódott a helyzet - valőszínűleg valami olyasmi kavarhatott be, hogy a béta lett frissítve.
    Majd otthonról teszek fel képet.
    Viszont nekem valahogy olyan "műanyagos" érzésem van ettől a 2.5-től.. Qrva jól fut (nálam) úgy is, hogy vizet és mindent csutkára húztam, de mégsem vagyok elájulva és annyival nem lett szebb (szerintem), mint amennyire agyon van hájpolva.

Aztán lehet, hogy ha kijön a telepítő, akkor újrarakom az egész hóbelevancot, hátha...
  • Colos1357
    Deferred shading nélkül ilyen.
  • molnibalage83
    Feltettem a 2.1-et. Nem azt kellett volna?
  • beci43
    Sok a gamma,vegyél le belőle.Nálam 1.8
  • PhantomAss
    Videót csinálni, azt tudnak
  • Frenky
  • VO101Tom
    Itt valami elqrás lesz, mert ennek nem így kellene kinéznie...
  • Ludowik
    Ez mi ez az izé? Sikerült ezt összehozni?
  • molnibalage83
    Ok, akkor most melyik telepítő kell?
  • LeonSilver
    Nekem lejött nagynehezen, de... ez gusztustalan baszki.

• Solt
    Passz... én megvárom a steam verziót.
  • repvez
    itt megint nem értem az elörelátás hiányát. tehát nem most lett volna a legjobb alkalom egy uj grafmotor egy uj alap bevezetésénél megtenni a vulkan apira váltást is? Most majd megint éveket kell azért várni, hogy át tudják irni hozzá az egész motort meg a modulokat?
  • sakkay
    Most akkor holnap lesz rendes telepítő exe?
  • Solt
    Mondtak olyat, hogy a 2.5-l minden rendben lesz? :) Az tény, hogy teljesítmény szempontból jobb a 2.x verzió mint az 1.5, de attól még vannak bőven korlátozó tényezők amiken a Vulkan segíthet. Jobban aggaszt az, hogy eddig nem igazán látni példát arra, hogy nem az alapoktól újraírt játék esetében segített volna érdemben a Low-Level API-k valamelyike. Meglep, hogy egyáltalán felmerült náluk ez és kíváncsian várom mi lesz ebből... már, ha lesz belőle bármi is belátható időn belül.

A videót illetően nekem az volt érdekes még, hogy volt amikor teljesen alacsonyan repült a fák felett és vaj sima volt, és volt amikor akadozott...
  • Ludowik
    Én is várok inkább a steames az openbeta de a másik az sima. Majd csak kijön.
  • VO101Tom
    Feltűnő, hogy egyre több DCS videóban jön elő ez a Vulcan API téma, ebben is mondja Wags, hogy "a teljesítmény kérdésében a legnagyobb hír a Vulcan API implementálása". Ugye most nem ez lesz az új mantra? "Ha majd kijön a 2.5, minden rendben lesz!" helyett a "Ha majd kijön a Vulcan API, minden rendben lesz!"-re váltunk?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.30. 20:17:21
  • SgtChris
    97%...de kb fél 6 óta erőlködik...
  • beci43
    85-90%-on jár a letöltés,még nem tudok nyilatkozni.
  • Solt
    Érdemes megnézni...

Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.30. 18:54:37
  • repvez
    ebben nem vagyok biztos, mert más is panaszkodott, hogy nem használja teljesen a GPU-t aki nem korlátozta le annak sem
  • Solt
    Nem használta volna ki, ez a videó szépen demonstrálja: LINK
  • Fehercsoki
    Azért 60%-on ment mert lekorlátoztam 90 fps-re, kihasználta volna az erejét eddig is.
  • repvez
    és az miért baj, ha most legalább kihasználja a GPU-d erejét? eddig az nem volt gond, hogy csak 60%on ment és igy ment 90el, holott mehetett volna 140fps-el is ha 100% on hajtja?

most meg ahhoz képest benen több feature meg fa , meg ki tudja még mi , de igy legalább jobban érzi majd az ember ha elfogy alóla a vas, ha minden 100on megy , de már nem tudja tartani a kivánt szintet.
  • Fehercsoki
    SSD-n van a játék, GTX 1070 a videokártyám, 1.5.8 nagyon szépen futott, 90fps-re limitálva, maximum grafikán (kivéve a látótávolság, ami csak high volt) kb. 50-60% volt a GPU kihasználtság és tartotta a fix 90 fps-t. Most csak simán a TF-51D Flight over Tbilisi küldetést elindítva, ugyanilyen beállítások mellett 100% körül van a GPU kihasználtság és 90 fps alá is sokszor lemegy.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 18:39:02
  • sakkay
    Milyen videókarid van?
  • Solt
    Ha a vizuális élvezet nőtt, akkor miért vagy meglepődve azon, hogy a GPU terhelés is? :) Az új verzió lényege, hogy az eddigiekhez képest csökkenti a szoftveres CPU limitet, ergo nőni fog a GPU kihasználtság, mivel olyan szituációkban is dolgozik már a GPU ahol eddig "malmozott".

Cirka az várható mint a Nevada map esetén, vagyis szebb, jobb a hardveres kihasználtság, viszont a látvány oltárán némi FPS mennyiség feláldozódik.

Egyébként SSD-n van a játék? Ha nem, akkor az akadás a HDD "miatt" van.
  • Fehercsoki
    Igen, olyan mint a hivatalos videókban, nekem tetszik. Deferred Shading nélkül viszont nagyon ocsmány, rosszabb mint az 1.5.8 volt (viszont úgy fut mint az 1.5.8). Egyelőre megpróbálkozok a legújabb videokártya driverrel, hátha segít.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 18:24:29
  • Solt
    A látványbéli különbséget látod?
  • Fehercsoki
    Kikapcsoltam, de így is 2x akkora a GPU terhelés mint Deferred Shading nélkül. Nálad nem növekszik ilyen mértékben a terhelés Deferred Shadingel?
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.30. 18:17:09
  • beci43
    Nekem most jön le,majd preferálok.
  • repvez
    mennyit tölt le ha nincs fenn a non steam verzió?