Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltűnt a keyboard.diff nevű fájl a "C:\Users\Gép\Saved Games\DCS.openbeta\Config\Input\MiG-21Bis" helyről. Rejtély hogy miért. Mndom, nem állítgattam vagy változtattam semmit.
Pótoltam a Su-25 keyboard.diff-jével, aztán újra beállítva felülírtam.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
De! Mivel én nem dohányzom és nem iszom alkoholt így számomra az ezekbe belevert zseton pazarlás. Pont.
Viszont mondom - felőlem fel is gyújthatja mindenki a kazalba hordott pénzét az sem érdekel. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.05.07. 18:01:10
És ha jön a harrier megveszed-e?<#nyes>#nyes>
Bolondítani megtanultak...
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
seprik is😄 és leszállt ugyan arra reptérre.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.05.06. 22:37:24
Basszus, komolyan rá kéne feküdnünk a szimulátor kiegészítők gyártására!!! 😊
www.smart-bus.hu
Frenky!
Örömmel "hallom" lesz újra Air Race! Biztosan leszünk akik próbáljuk.
Nem lehet a többi küldetés mellé állandó sorként betenni a szerverre?
Üdv! TakiPetya77
De.
Soha, semmilyen Saitek és TM - Cougar alap, moddolt mechanika, force sensor, Warthog - cucc nem volt ennyire kézreálló, mint ez. SEMMI. Ezzel olyan könnyen megy a 21-es repülése, mint a Saitek retyáival a 29-es. A Javelin 18 kjával együtt eddig kb. 200 kt vertem el hotasra, pedálra, ilyen olyan botokra, de ez magasan űberel mindent.
Ha a VKB Gunfighter a fém, gördülőcsapágyas mechanikájával valóban annyira jó, mint amilyennek látszik, akkor végre, először az életben csinált valaki egy olyan botot, mint amit a TM-nek kellett volna kb. 15 éve a Cougar helyett.
nekem most az a legújabb,hogy a dcs nem érzékeli a joystick néhány gombját.a windows eszközkezelőben működik,de a játékban nem.
Thrustmaster T.Flight Hotas X joyom van
Igény esetén lesz egy fiX nap a héten... Megbeszélem a csoportban!
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.05.04. 16:14:03
Frenky! Az Air Race mikor lesz legközelebb? Nem lehet állandó lehetőség a szerveren?
Üdv! TakiPetya77
Szombaton felhívtam őket, hogy mi legyen. Kértek egy mailt a problémáról, ezt kedden elküldtem, mert csak hétköznap van szerviz. Aznap írták, hogy juttassam vissza. Tegnap leadtam, kérdezték mit szeretnék. Elvileg 2-3 nap míg beszerzik a cserét.