Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ülök a bakon, aztán egyszer csak hallom, hogy dél felől alacsonyan érkezik valaki nagy csinnadrattával... olyan lendülettel jött, hogy már azt hittem a tót atyafiak rossz fát tettek a tűzre oszt megy szétcsapni köztük, de sajnos visszafordult! 😄
A többieknek köszönöm az építőjellegű hozzászólásokat! XD
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.16. 19:24:32
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.05.16. 19:21:59
Elég gyakran repkednek errefelé, van hogy jó alacsonyan, gyök kettővel. Még fogócskázni is szoktak 😊
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.16. 14:53:54
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Megfogadom a tanácsodat, és figyelek a sebesség, varió kombóra.
De mit csináljunk ha egyszer olyan jól ki vannak dolgozva a gépek...
@TakiPetya77
sztem a Mi21-gyel nem nehéz leszállni, csak a bejövetelnél kell figyelni 2 dologra: a sebesség 350 alá ne menjen a finalon, a beton érintésekor 300km/h körül lehet vagy egy kicsivel alatta is (min 270 a lefújó rendszerrel), és max 5m/s süllyedéssel érj talajt, a variót figyelni kell. Ez asszem le is van írva a manualban.
Ha így csinálod akkor sima liba, szépen ki lehet lebegtetni az orrfutót a levegőben tartva.
Meg én a joyra raktam a cockpit view up-downt, és így leszálláskor a legfelső nézőpontból jól ki lehet látni a fülkéből.
Nálam inkább az szokott lenni hogy a talaj érintésekor beakad a kép egy mp-re és onnantól nem tudom kontrollálni.
GOOBY, pls
Ha normális lesz és még ebben az évszázadban kijön, akkor az f-18-at is. Még a BO-105 is befigyelhet - ha jó lesz a repmodellje.
Szóval... qrva EDe 😄
Szerintem egyébként már rohadtul bánják, hogy nem előbb tették lehetővé a külső fejlesztéseket.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval akkor eddig rajta van a listán a Harrier, a MiG 23, a F14 és a Mi 24 (ha lesz)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.05.15. 09:06:37
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Ka-50
Ka-50
Nálam ilyen volt <#zavart1>#zavart1>
(nem, mert én is rifttel játszom)
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2017.05.13. 17:48:18
MiG-21bis -
Amint megpróbálok változtatni a billentyűzet beállításain, eltűnik a keyboard.diff fájl. Ez hogy (és miért) lehetséges ??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.13. 16:43:47
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Más: Javelinen a "MODE" gomb működik valakinél?
Ma repülés van egész nap <#crazya>#crazya>
pl steamen a p-51 + fw190 + bf109-et sikerül beszereznem annó(2015 márc.) 35 EUR ért 😊
Hát innentől dönteni kell ED vagy steam... (aztán majd kaparom az arcom, ha a másikon van leárazás)
Eddig minden modult a ED web oldalán vettem de kissé elszálltak az árakkal .
Valahogy az oroszok kissé érdekesen gondolkodnak lásd WT ---<#nemtudom>#nemtudom>
Jó hír: megjelent az M-2000C a steamen.
Rossz hír: Ezzel a modullal vége van a steam-> nem steam dcs kompatibilitásának(nem lehet a mezei dcs-re felrakni a steamos modulokat). Szerencsére az ez előtt megjelent modulokat visszamenőleg nem érinti.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ahogyan Solt mondja a beállítások nagyon fontosak. Ha nem elég sima (fps kevés), és szaggat...simán elszédülsz szinte azonnal. Ez ugye adódhat abból, hogy a grafikát a géped képességéhez mérten túllövöd! Olyankor Vr-ba szaggat, és az rohadtul szédítő. Ha viszont a géphez mérten állítod be, akkor tökéletes!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Volt amúgy Dk2 is neked?
www.smart-bus.hu
Nyilván a te döntésed, de én a helyedben minél előbb megválnék tőle, inkább játszanék monitoron egy darabig, mintsem a nyakamon maradjon. PH-n már akad DK2 58000.-Forintért...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu