36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25741 Már jó, de elbasztak valamit :D szokás szerint.
Nekem nincs kép (AV8B) sem a mavercik optikán, sem az orrban lévő szaron :D :D
-
#25740 akkor eddig te vagy az egyetlen aki pozitivan nyilatkozott eddig innen róla.
Nekem még mindig nem sikerült elinditani a frissitést, pedig már 18gb szabad helyem van a c meghajtón ahol a steam van, viszont a játék könyvtára meg a h meghajton ahol szintén van 14gb szabad hely és mégse kezdi leszedni a 9gb os frissitést.
Ki érti ezt ? -
sakkay #25739 Huhdevadállat lett ez!!!
A legdurvább teszt a dcs-ben a ka-50 mission-battle küldi! Több 100 egység harcol kis helyen folyamatos tüzérségi támogatással v sinc végig 60 fps max grafikán! NAgyon állat! -
beci43 #25738 Nyugi,nálam is csinálja.Valami karbantartás lehet. -
sakkay #25737 Na gyerekek fut-szebb- és nálam bár eddig is nagyon jól ment most kurva jól megy! Vsz jobban kihasználja a hat magot. Micro lagg van, de nem sok. -
Solt #25736 Ez nem egészen így működik... másold vissza és helyezd át a steam-n belül! DCS World - Tulajdonságok - Helyi fájlok - Telepítési mappa áthelyezése.
Egyébként megerősítve, a steam-s open beta is már a 2.5-t tölti le. -
#25735 Átraktam a steam mappát a WIN10 mellé az SSD-re... Érzésre gyorsabb a betöltés persze...de nem mindig tölt be...van, hogy olyan 4/5-ig betölt és mintha megállna...valahogy 5-6 perc körül szokott elfogyni a türelmem és kilövöm a feladatkezelővel.. :-( -
#25734 Ja, nekem is ezt írja. -
sakkay #25733 Az orosz verzióval nem szarozok, a steamost felraktam, az frissít-csak ki kell választani a bétát. -
#25732 Na most van tele a tököm az egésszel..
-
Ludowik #25731 Na erre elindítom az 1.58 at és az is elkezd frissíteni. -
Ludowik #25730 Nekem is frissít a steam open beta 9.3 Gb ot ír -
#25729 nekem is feldobta a steam hogy van frissités csak 8.9 gb ot ir ki , de azt irja, hogy nincs elég szabad helyem a c meghajtón csináltam 12,5 gb szabad helyet de ahol maga a dcs van ott meg még van 14,2gb helyem mégse akarja elkezdeni a letöltést,
steames open beta 1.5.8 as volt nálam
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.01.31. 19:24:49 -
Solt #25728 Tegnap néztem, akkor még az 1.5.x szedte le... ránézek megint, köszi.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.31. 19:25:32 -
#25727 Hát nem tudom...nekem ma délután indulásképp kapásból frissített vagy 1 órán át, majd induláskor a 2.5 verzió fogadott. Ugyan az, mint ami a non-steam verziónál. Igaz a steam 1.5.8 openbeta állapotban volt fent nálam...arról lett 2.5.
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.01.31. 19:22:53 -
#25726 Akkor valszeg a Normanida sem változott, azon még az új speedtree sincs fent... :/ -
Solt #25725 Én HDD-n a Nevada-t próbáltam, de használhatatlan...
Steam-re még nincs 2.5 tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.31. 18:24:43 -
sakkay #25724 Ja látom nincs már meg.. -
#25723 :-) ilyen képeket az enyémben is látok...sajnos csak scrollozást többnyire. Pedig egy Ryzen 1600+RX470 4GB kobinációval próbálom...ennyit jelentene, hogy HDD-ről tölt? Mert nem elég, hogy akadozva fut (most épp medium beállításon próbáltam...), de kb 5 perc mire egy sima pálya betölt...szomorú vagyok...pedig fent van az FC3 miatt a steam-es verzió is (már arra is lejött a 2.5) illetve a non-steam verzió is a Mi-8 DLC miatt. -
sakkay #25722 Akkor ezt amit Repvez berakott??
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.31. 18:19:35 -
#25721 Hát.. most már szerintem sehogy. Nincs a letöltések között :/ -
sakkay #25720 Bakker ezt hol találtad?? -
sakkay #25719 -
#25718 innen akkor a teljes 2,5 bétát lehet leszedni?
vagy ez csak egy segédprogi az 1.5.8 as bétára -
sakkay #25717 Ja nem rossz, de azért nem olyan mint a képeken-de legalább van fa! Kíváncsi vagyok a helizésre.
Ez az 1.5 open béta nem világos. Hogyan lesz a sima 1.5 open béta?? -
#25716 Nekem most ilyen..
-
#25715 Ahogy fentebb is mondta a kolléga úr. Az open béta kell, fel fogja ajánlani, hogy frissítse -e illetve ha fent van a 2.2, akkor azt, hogy uninstallálja avagy ne. -
gantus68 #25714 1.5 openbeta kell és felajánlja a frissítést 2.5-re. Ha mégsem, akkor Update from command prompt -
sakkay #25713 Segíts Leon légyszi, most szedem a sima 1.5-öt...aztán hogyan tovább? -
sakkay #25712 Ha elmondod mit kell tenni az 1.5-el pontosan-hogy 2.5 béta legyen-megnézem neked.
Úgy döntöttem nem várom meg az 2.5 béta exét, ami elvileg holnap jön, hanem felrakom ma. -
gantus68 #25711 Üdv,
2.5: medium, deferred shaders off, mirrors off, trees 100% (mivel nembírom a földből előttem kinövő fákat :) CF/SLI-re kiváncsi lennék,nem próbálta vki? -
#25710 Kipróbáltam VR-ben is, hát a látványban nagyon nagy a különbség, simán megérte, viszont ahhoz hogy ugyanannyi legyen a GPU kihasználtság és az fps mint az 1.5.8-ban, ki kellett kapcsolnom az MSAA-t és 1.2-ről 1.0-ra kellett levennem a VR pixel density-t. Látvány miatt így is megérte, csak hát azt mondták hogy jobban fog futni ezért én arra számítottam, hogy ugyanolyan beállítások mellett majd legalább ugyanannyi lesz az fps (persze lehet hogy a 2.2-höz képest jobb, azt nem próbáltam).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.31. 11:38:52 -
#25709 Köszi. -
#25708 A következő Balázs.
Tegnap elindítottam az open béta (1.5.8) frissítőjét, ami feltette a 2.5-öt majd megkérdezte, hogy a 2.1-et törölje e, merthogy a továbbiakban nem elsz támogatottsága. -
#25707 Okas. -
#25706 Bármelyik jó csak mivel ezekből gondolom a stabil verziót tetted fel ezért az majd csak 1 hét múlva frissülnek. Ezért parancssorbol at kell állítani béta verzióra és így majd lefrossiti.
Sajnos most nem tudom mit kell bírni de az Ede fórumon ott van.
Meg valamol az update.dcsworld.com vagy valami hasonló címen van külön program hozzá -
#25705 Skacok jó a diskurzus, de akkor monjda meg már valaki, hogy akkor most 2.1 vagy 1.5.x kell ahhoz, hogy legyen 2.5-öm...? -
Solt #25704 Attól, hogy kevesebb az FPS még futhat jobban. A linkelt videóban is látható, hogy 2.x verziók esetén már jóval kisebb a CPU limit. A kevesebb FPS meg nyilván abból adódik, hogy szebb a látvány... ilyen ez a pop szakma. -
#25703 Azt mondták, hogy a 2.5 jobban fog futni mint az eddigi verziók, ehhez képest nálam kevesebb az fps és néha meg is akad a játék meg sokszor crashelt. -
#25702 Nekem még mindig az a furcsa, hogy ami videókat látok azok vagy egyedül repülő gép egy erdős rész felett vagy max 1:1 és dogfight videók. Sehol nem látok több gépes repuleseket harci helyzetben légvédelmi tűzzel stb.
Az új verziónál is a nagy füstölgő területeket csak képekben mutatták mozgás közben nem