36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
TakiPetya77 #25781 kb. olyan mint a nevada! Nekem nagyon vakító. Ez most lett egyébként, mármint a jelenség a 2.5-be. A régebbi verziókba minden oké volt. -
Solt #25780 Cirka fél órát tudtam eddig próbálgatni, de nem tűnt fel, hogy vakítana...
Viszont ami durva, Su-25T free flight alatt van, hogy 75%-n teker a 4.4GHz-n ketyegő 4770K... mindezt egyenletesen elosztva 8 "szálon"! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.02.01. 14:42:04 -
TakiPetya77 #25779 ÉS nálad a gamma nem vakít ebbe az új 2.5-ös verzióban? -
Solt #25778 Én is VR-ban játszom, de még az életben nem kellett a gamma értékhez piszkálnom... lehet, hogy rossz a szemem!? :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.02.01. 14:36:13 -
TakiPetya77 #25777 Aha! oké, de én nem monitoron játszom, hanem VR szemcsibe...Tudom az meg az én bajom! -
beci43 #25776 Nekem a metashader mappa tele van mindenféle szarral.Akkor töröljem ki?Ettől függetlenül semmi a bajom a grafikával,nálam szép és jól megy. -
Solt #25775 Kalibráltatni kell a monitort és akkor nem kell ezzel szórakozni... -
TakiPetya77 #25774 Na igen a GAMMA. Szuper fényes , leveszed, aztán éjjeli küldetésbe zivatarba meg visszatolod... Mindig pöckölgetni kell időjárás és napszak szerint. Bravó! -
#25773 Igazából elképzelni nem tudom.. -
#25772 Ezekre hogyan jönnek rá egyébként? Programozók / modderek, akik ismerik a játékot?
Az ED ezekről vajon tud?
7 felé hazaérek, felrakom majd az FC3-at F-15-höz és akkor megnézem, hogy mit hogyan lehet beállítani. A VGA-t igazából húzhatnám is, mert auto venti beállítás van, de soha nem húztva fel még 30 fokban sem a rendszer soha a fordulatszámát. Tartalék van bőven... (CPU-nál dettó.) -
#25771 A gammát vedd le 2.2-ről 1.8 vagy 1.7-re. A 2.2 ami alapból van, az qrva sok! -
#25770 Több, gyakrabb (talán) és hamarabb van (mármint az új modul).
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.01. 13:35:40 -
#25769 Nem védem Balázs, mégpedig azért, mert igazad van! És én sem magamtól tudom, az HUAF fészbúkos csoportban olvastam - bár korábban máshol, más miatt már volt róla szó.
-
#25768 Én még egy modult sem vettem, viszont mivel a steam és az e-shop nem kompatibilis egymással, így melyiket érdemes használni (azaz hol vegyem meg az első modulom)? Azt hallottam, hogy az e-shopban több a leárazás, ez igaz? -
#25767 Pont ezért. Én most tettem fel. Akkor miért kell törölni? Ezt miért tőled tudja meg az ember?
Abban gondolkodjál, hogy jön egy új DCS felhasználó. Látja a szép videót, belövi a játékot és lát egy low FPS-es ocsmány valamit.
Bocs, nem értem, hogy miért kell védeni a védhetetlent... Egy kibaszott release nem képes az ED. Ha tudtam volna, hogy lesz OCI, akkor nem szarozok, de sanszosan ott is törölni kéne...
... amit a fórumról tudok meg tőled. Egy új felhasználó ezt honnan tudja...?
Mindezt egy 20 éve fejlesztett szériánál...?
MIVAN...?????
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.01. 13:19:43 -
#25766 Nem. Azért nem vicc balázs, mert ugye nekem már tök régóta fent volt az open béta és használtam is. Így ami abba a mappába való, azokat legenerálta már régen és gonolom nem frissült. Mindenesetre nekem megjavult tőle.
#25765 A metashader mappában lévő dolgokat kell törölni. Ez a C meghajtón van az users/felhaszn/saved games/dcs akármi mappában, ha jól emléxxem -
TakiPetya77 #25765 Na melyik mappát kell törölni? -
gantus68 #25764 Ezt a metashader mappa törlést én is kipróbálom, hátha felmegy 200-ra az fps :)
Kint van az installer: 2.5
-
#25763 Ez most vicc? Törölni kell, hogy szépen nézzen ki?
Nekema fáknak nem is volt árnyéka... -
Pitti #25762 -
#25761 metashader a mappa neve és nem a DCS mappában van. -
#25760 Nén levettem mindent minimumra majd kiléptem. Töröltem a mittudom én milyen shader mappát, újraindítottam a DCS-t, mindent maxra húztam - ezután javult meg.
-
#25759 1 perce volt időm, Szu-25T freeflight. 30-50 FPS, kis szaggatások és elég ocsmányul néz ki, hiába van belőve a deffered mittomén mi. Hát ezzel én nem lettem beljebb úgy tűnik... -
#25758 Az első betöltést meg 3 perc alatt nem képes lezavarni. A C64 ehhez képest villámgyors volt. -
#25757 Az update beta már megy. Én meg aludni, majd reggel meglátom. -
Fürtös #25756 Nekem is ez volt, én menet közben kinyomtam alóla a gépet.
Nyomj egy repairt a betara, ha kész akkor inditsd el és akkor fogja updatelni.
-
#25755 Ezzel is próbáltam.
Ha 1.5.8 van fent, akkor mi a túórért nem működik a
"DCS_updater.exe update 1.5.8" parancs?
Most akkor a zárójel a linken csak segítségként van, vagy valóban kell?
Magánál van az ED...? Most tényleg barkóbázni kell a telepítéshez...? 2018-ban...? Megáll az ember esze, de tényleg.
-
#25754 Az itt posztolt linken be sem jön semmi.
Komolyan mondom, hogy lehidalok. Egy szutyok install lezavarása sem megy... -
#25753 3,5 óra szenvedés után felrakta az 1.58xxx-et, de az update nem akar semmif frissíteni. Now what?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.31. 23:11:08 -
sakkay #25752 -
#25751 Hát qrva jó. Most már olyan, mint a videókon és nekem a robbanások nagyon bejönnek. Végre nem egyféle ótvar van :D -
#25750 Egy örökkévalóság feltenni ezt a játékot... -
Solt #25749 Akkor passz, így mennie kéne! :) -
sakkay #25748 Most repültem mindennel, steamon open béta után simán lejött-és nincs fagyás atom stabil. Ha már betöltöttem egy küldit-kilépek és vissza 6! sec alatt tölti be. Ami zavaró lehet sugarasoknak, hogy van micro lagg de jóval kevesebb mint normandián. Feltettem kíváncsiság képen a táj messzeség megjelenítést(parasztba) extrémre, és ugyanolyan jól megy. Most eddig......nagyon pozitív csalódás -
Ludowik #25747 Na röppentem egyet ugyanolyan beállításokkal minta régi stabilan megy és láss csodát nem eszik csak 10 giga ramot . Jó mondjuk egy kampányt repültem ott nincs túl sok gép. -
#25746 Pontosan igy csináltam! :-) -
#25745 Na ja... ennyi pénzt, amit eemiatt a szoftver miatt elqr az ember.. -
#25744 Pakson mi nem futna jol :P -
#25743 LooooooooooooooooooooL
megint mejött az 502-es error kód :D :D Mondom én, hogy elkurták :D -
#25742 Most már csinos nálam is és egészen faszán fut.