Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ez "korrekt", nyűglődöm a VR-rel, na gondoltam leszedegetek dolgokat, és újra rakom. Felmerült, hogy lekapom a steam klienst is, és kap egy reinstallt. Mondom Steam uninstall ... és elkezdte törölni az ÖSSZES steam letöltött játékot anélkül, hogy egy büdös szót szólt volna, vagy megkérdezte volna, hogy biztos mindent törölni akarsz? Aztaqrva, ez aztán user friendly ... IL2, XP11 huss, meg még pár "apró" játék, szerintem 2-300 giga ment a levesbe.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nálam lehet ez a girós dolog volt, mert a fej volt rögzítve, tudtam körbenézni, dönteni mindent de előre-hátha nem, illetve pl. ki se tudtam hajolni oldalra ami amúgy simán lehetséges. Szóval nem mozgott térben a fej csak forgott.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.08.31. 21:54:13

Akkor bocsi, nekem ez működött, illetve utána a WMR elindítás magában.

LeonSilver
Persze

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Próbáltad resetelni a Környezeti adatokat a Gépház / WMR beállítások között?

Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.08.31. 21:08:16

LeonSilver
Nálam bunnyhoz hasonló történések voltak (jobbra-balra valamint fel és le működött, de sem a közelítés - távolodás nem, valamit a fej jobbra-balra forgatása sem) és a világításban semmi sem változott. Csak az oldotta meg a problémát, hogy letöröltem a windowsot mutatványt és újraraktam. Ha jól emlékeszm, akkor kétszer (vagy háromszor) fordult elő, viszont most már jó 3-4 hónapja nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fordult már elő nekem is, hogy a Z tengely "elment", de ez inkább a megvilágítás hiányában történt. Ilyenkor a Reverb csak a "giroszkópokra" (elfordulás mérőkre) tud hagyatkozni, a kamerákra nem. Ha viszont kiléptem mindenből, és előbb elindítottam külön a WMR-t, ami induláskor megkér, hogy tedd fel a headsetet, nézz jobbra, balra, aztán nézzél le, az nekem visszaállította. Ha nem, akkor még próbáld a Windows WMR beállításokban kitörölni a környezetre vonatkozó adatokat ("Clear Environment data"😉, és utána próbáld meg ugyanezt, esetleg egy kicsivel több fényt csinálj a szobában.
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.08.31. 18:34:02

LeonSilver
HP Reverbje van, mint nekem 😉

Lehet könnyebb volna válaszolni, ha leírnád a típusát. <#confused>

LeonSilver
<#eljen>
Az oculus nagyon fasza volt! A szoftverét meg nem űberelte még seni más.

Ilyen szempontból az oculus 1000x stabilabb volt, ott soha semmi gondom nem volt. Úgy látszik amihez köze van a MS -nak az csak szar lehet 😞

LeonSilver
Ilyent nekem is csinált. A windowos mixed öregistent uninstalláltam majd vissza és megoldódott.
Asszem utána nem sokkal még kétszer kellett eljátszanom, azóta nem jött elő.

VR-ban vajon miért van az, hogy néha úgy dönt csak forgatni tudom a fejem, de se felfelé se előre- hátra nem mozog a nézőpont? Baromi idegesítő, nem tudom mi kapcsolja be és pláne hogy lehet kikapcsolni.
Illetve másik kérdés, hogy valamiért a motion reprojection nem igazán akar jól működni, bárhova állítom állandóan felugrán 50-60 környékére, én pedig szeretném 45-ön fixálni.

sure
Én arra tippelek inkább, hogy a vezérlés már tudta, a találat/közeli robbanás elkerülhetetlen, és a szerteszét repülő rakétadarabok az álló légcsavarban/hajtóműben kisebb kárt tudnak okozni, így ha esetleg túléli a találatot, akkor van esélye, hogy hazaevickéljen, ha még be tudja röffenteni utána a hajtást.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.30. 17:28:14

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lehet az AI még reménykedett, hogy infrás a rakéta? De akkor meg honnan tudott az indításról? <#nemtudom>

sure
<#eljen>
Az marha érdekes, hogy leállította a légcsavart/a teljes hajást (?) még a találat előtt, a hangjából nem tudtam megítélni, villanyos vagy gázturbinás vagy valamilyen belsőégésű motor hajtotta volna

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

repvez
Nekem csak AMD volt használatban , igaz nem használok VR-t igy nem tudom az azzal kapcsolatos dolgokban segiteni, de nekem sose volt problémám az AMD driverekkel mindig a legujabbat tettem fel
Felteszem itt is, bár a tagokban elég nagy az átfedés 😊

Használ valaki radeon-t esetleg VR-ral? Ha igen, valami tudnivaló, trükk? Illetve melyik drivert érdemes használni?
Ahogy nézem a 21.6.1 a WHQL ajánlott, de van 21.8.1 is, opcionális. Stabilitás az elsődleges szempont FS2020, DCS, IL2, XP11 alatt.

Frissen sült, még meleg a stable, tegnap jött ki.

Chuck Mi-24 es manualja, kicsit részletesebb mint a jelenlegi hivatalos manual.

repvez
Üdv!
Köszönöm szépen a segítséget!
Nekem a 2.7 van telepítve, de akkor módosítani fogom a Bétára.
Apropó, a DCS-ből a bétát futtatod? Mert szerintem csak a béta alatt működik egyelöre.

Ka-50

Ebben azok a reptársak tudnak (tudnának) segíteni, akiknek megvan a modul. De akkor sem biztos hogy a segítségedre tudnának lenni, mert nem feltétlenül foglalkoztatja őket a dolog.

Ka-50

<#buck>

Ka-50

sure

ezt elírtan nem ennem hanem megvennem
Te eszed az F-16 modult? <#buck>

Ka-50

Sziasztok!
Sikerült még ennem az F 16 Viper modult. Abban kérném szépen a segítségeteket, hogy amikor egy missions szerkesztés, az F16 fegyverlistájában nem találom az AGM 154 JSOW t, pedig a leírás szerint ott kellene lennie. Mi lehet szerintetek az oka, illetve mi a megoldás erre.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Utána kéne nézni, simán lehet, hogy van ilyen korlátozás, de az is lehet, csak beállítás kérdése. Nekem rémlik 4 számjegyes lajstrom is, de lehet az is fix skin volt. Tényleg rég skineztem 😊 A srácok nem akarom ezzel zargatni, pláne, hogy nincs is meg a MI-24... majd előbb valami free week keretében kipróbálom, ha már olyan állapotba kerül, hogy érdemes és lesz szabadidőm repülni vele.

LeonSilver
Egyébként kell írni Jacknek egy üzenetet és megkérni, hogy csináljon fix lajstrom nélküli szkint is. Egészen biztos, hogy megvan neki a mentés előtti psd fájl, szóval viszonylag egyszerű, csak szabadidő kérdése.

LeonSilver
Ahol a lajstrom szám van, ott EDe csak kettő számjegyet enged.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.08.06. 22:04:51

A munka iránti minden tisztelet mellett én azt mondom, ez hibás hozzáállás. Aki az IRL gépekkel akar repülni, egyszerűen megadja azt a lajtstromszámot, de szerintem az a normálisan elkészített skin, ahol a gépen megjelenik a megadott szám és nem "bele van égetve".

LeonSilver
Megkérdeztem Jacket és úgy van, ahogy gondoltam - mondjuk nem volt nehéz úgygondolni 😄

LeonSilver
Gyanítom itt nem erről van szó. Ha megnézed a dds fájlt, ha jól emlékszem a 6-ost, akkor láthatod, hogy magára a szkinre van téve a szám.
Szerintem azért csinálta így Jack, mert ezek az oldalszámok vannak vagy voltak az IRL gépeinken.

Én mondjuk kb 1-2 éve skineztem utoljára, akkor ez működött csont nélkül, bármi oldalszám általad megadott betűtípussal. Vagy a MI-24 -en nem lehet megoldani?

repvez
Kérdezd meg EDét,hogy miért nem oldotta meg ,hogy eltérő oldalszám jelenjen meg a skineken.
Az oldalszám vajon miért fix és nem dinamikus?

Köszi, nagyon jól neznek ki!

LeonSilver
<#eljen><#worship>

VO101Tom
@Leon - Itt is köszi 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
@Tom - Itt is boldog szülinapot!

repvez
már majdnem
Hát, főzz azzal, ami van. <#buck>

Ka-50

A skin müködik, nem rossz, de én a valóságban is létező festésre gondoltam, bár elfelejtettem irni.

repvez
Gondolom nem ilyen kitalált skinre gondolt, hanem a valós verziosra.