Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ilyent nekem is csinált. A windowos mixed öregistent uninstalláltam majd vissza és megoldódott.
Asszem utána nem sokkal még kétszer kellett eljátszanom, azóta nem jött elő.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VR-ban vajon miért van az, hogy néha úgy dönt csak forgatni tudom a fejem, de se felfelé se előre- hátra nem mozog a nézőpont? Baromi idegesítő, nem tudom mi kapcsolja be és pláne hogy lehet kikapcsolni.
Illetve másik kérdés, hogy valamiért a motion reprojection nem igazán akar jól működni, bárhova állítom állandóan felugrán 50-60 környékére, én pedig szeretném 45-ön fixálni.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

sure
Én arra tippelek inkább, hogy a vezérlés már tudta, a találat/közeli robbanás elkerülhetetlen, és a szerteszét repülő rakétadarabok az álló légcsavarban/hajtóműben kisebb kárt tudnak okozni, így ha esetleg túléli a találatot, akkor van esélye, hogy hazaevickéljen, ha még be tudja röffenteni utána a hajtást.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.30. 17:28:14

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lehet az AI még reménykedett, hogy infrás a rakéta? De akkor meg honnan tudott az indításról? <#nemtudom>

sure
<#eljen>
Az marha érdekes, hogy leállította a légcsavart/a teljes hajást (?) még a találat előtt, a hangjából nem tudtam megítélni, villanyos vagy gázturbinás vagy valamilyen belsőégésű motor hajtotta volna

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

repvez
Nekem csak AMD volt használatban , igaz nem használok VR-t igy nem tudom az azzal kapcsolatos dolgokban segiteni, de nekem sose volt problémám az AMD driverekkel mindig a legujabbat tettem fel
Felteszem itt is, bár a tagokban elég nagy az átfedés 😊

Használ valaki radeon-t esetleg VR-ral? Ha igen, valami tudnivaló, trükk? Illetve melyik drivert érdemes használni?
Ahogy nézem a 21.6.1 a WHQL ajánlott, de van 21.8.1 is, opcionális. Stabilitás az elsődleges szempont FS2020, DCS, IL2, XP11 alatt.

Frissen sült, még meleg a stable, tegnap jött ki.

Chuck Mi-24 es manualja, kicsit részletesebb mint a jelenlegi hivatalos manual.

repvez
Üdv!
Köszönöm szépen a segítséget!
Nekem a 2.7 van telepítve, de akkor módosítani fogom a Bétára.
Apropó, a DCS-ből a bétát futtatod? Mert szerintem csak a béta alatt működik egyelöre.

Ka-50

Ebben azok a reptársak tudnak (tudnának) segíteni, akiknek megvan a modul. De akkor sem biztos hogy a segítségedre tudnának lenni, mert nem feltétlenül foglalkoztatja őket a dolog.

Ka-50

<#buck>

Ka-50

sure

ezt elírtan nem ennem hanem megvennem
Te eszed az F-16 modult? <#buck>

Ka-50

Sziasztok!
Sikerült még ennem az F 16 Viper modult. Abban kérném szépen a segítségeteket, hogy amikor egy missions szerkesztés, az F16 fegyverlistájában nem találom az AGM 154 JSOW t, pedig a leírás szerint ott kellene lennie. Mi lehet szerintetek az oka, illetve mi a megoldás erre.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Utána kéne nézni, simán lehet, hogy van ilyen korlátozás, de az is lehet, csak beállítás kérdése. Nekem rémlik 4 számjegyes lajstrom is, de lehet az is fix skin volt. Tényleg rég skineztem 😊 A srácok nem akarom ezzel zargatni, pláne, hogy nincs is meg a MI-24... majd előbb valami free week keretében kipróbálom, ha már olyan állapotba kerül, hogy érdemes és lesz szabadidőm repülni vele.

LeonSilver
Egyébként kell írni Jacknek egy üzenetet és megkérni, hogy csináljon fix lajstrom nélküli szkint is. Egészen biztos, hogy megvan neki a mentés előtti psd fájl, szóval viszonylag egyszerű, csak szabadidő kérdése.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ahol a lajstrom szám van, ott EDe csak kettő számjegyet enged.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.08.06. 22:04:51

A munka iránti minden tisztelet mellett én azt mondom, ez hibás hozzáállás. Aki az IRL gépekkel akar repülni, egyszerűen megadja azt a lajtstromszámot, de szerintem az a normálisan elkészített skin, ahol a gépen megjelenik a megadott szám és nem "bele van égetve".

LeonSilver
Megkérdeztem Jacket és úgy van, ahogy gondoltam - mondjuk nem volt nehéz úgygondolni 😄

LeonSilver
Gyanítom itt nem erről van szó. Ha megnézed a dds fájlt, ha jól emlékszem a 6-ost, akkor láthatod, hogy magára a szkinre van téve a szám.
Szerintem azért csinálta így Jack, mert ezek az oldalszámok vannak vagy voltak az IRL gépeinken.

Én mondjuk kb 1-2 éve skineztem utoljára, akkor ez működött csont nélkül, bármi oldalszám általad megadott betűtípussal. Vagy a MI-24 -en nem lehet megoldani?

repvez
Kérdezd meg EDét,hogy miért nem oldotta meg ,hogy eltérő oldalszám jelenjen meg a skineken.
Az oldalszám vajon miért fix és nem dinamikus?

Köszi, nagyon jól neznek ki!

LeonSilver
<#eljen><#worship>

VO101Tom
@Leon - Itt is köszi 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
@Tom - Itt is boldog szülinapot!

repvez
már majdnem
Hát, főzz azzal, ami van. <#buck>

Ka-50

A skin müködik, nem rossz, de én a valóságban is létező festésre gondoltam, bár elfelejtettem irni.

repvez
Gondolom nem ilyen kitalált skinre gondolt, hanem a valós verziosra.
LeonSilver
Az időjárás szerint igen.

whiteskull
Nem néztem a naptárt. Lehet Karácsony van? 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Na... működik a "válasz", nincs idióta órareklám... mi történt?

Sziasztok, a Mi-24-hez magyar festés letölthető valahonnan? A dcs oldalan a letöltéseknél sajnos nincs.

sure
Kattincs csak az oldal szélére 😄
Még a cookie elfogadás gomb is, ha új gépről/private módban nyitja meg az ember az ezsgét, a hüvely reklámra visz

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.26. 20:31:00

Végre eltűnt ez a szar...persze a válasz gomb továbbra sem műxik.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.07.26. 20:27:33

Ka-50

Köszi Tom😊

repvez
Igen azóta már olvastam a nyilatkozatot a két csapattol, amikor a videot találtam még nem tudtam részleteket .
VO101Tom

Fasza lett, látszik, hogy VR-ra van kihegyezve, sehol egy 150 centis TV vagy monitor 😄

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nyaraltam múlt héten kicsit laggolok 😊
A Heatblur az nem a True Grit "helyett" viszi tovább az EF-2000 fejlesztést, hanem a két csapat kooperációban dolgozik tovább. Az viszont, hogy miért HB neve alatt fut ezután a project, az jó kérdés, valszeg True Grit-nek volt fontosabb a deal, HB-nek nagyobb rutinja van mindenben, modul gyártás és ED-vel való egyezkedés terén is.

www.pumaszallas.hu