Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem utána nem sokkal még kétszer kellett eljátszanom, azóta nem jött elő.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Illetve másik kérdés, hogy valamiért a motion reprojection nem igazán akar jól működni, bárhova állítom állandóan felugrán 50-60 környékére, én pedig szeretném 45-ön fixálni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.30. 17:28:14
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az marha érdekes, hogy leállította a légcsavart/a teljes hajást (?) még a találat előtt, a hangjából nem tudtam megítélni, villanyos vagy gázturbinás vagy valamilyen belsőégésű motor hajtotta volna
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Használ valaki radeon-t esetleg VR-ral? Ha igen, valami tudnivaló, trükk? Illetve melyik drivert érdemes használni?
Ahogy nézem a 21.6.1 a WHQL ajánlott, de van 21.8.1 is, opcionális. Stabilitás az elsődleges szempont FS2020, DCS, IL2, XP11 alatt.
Köszönöm szépen a segítséget!
Nekem a 2.7 van telepítve, de akkor módosítani fogom a Bétára.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Sikerült még ennem az F 16 Viper modult. Abban kérném szépen a segítségeteket, hogy amikor egy missions szerkesztés, az F16 fegyverlistájában nem találom az AGM 154 JSOW t, pedig a leírás szerint ott kellene lennie. Mi lehet szerintetek az oka, illetve mi a megoldás erre.
Segítségeteket előre is köszönöm!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.08.06. 22:04:51
Szerintem azért csinálta így Jack, mert ezek az oldalszámok vannak vagy voltak az IRL gépeinken.
Ka-50
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ka-50
Még a cookie elfogadás gomb is, ha új gépről/private módban nyitja meg az ember az ezsgét, a hüvely reklámra visz
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.26. 20:31:00
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.07.26. 20:27:33
Ka-50
Igen azóta már olvastam a nyilatkozatot a két csapattol, amikor a videot találtam még nem tudtam részleteket .
Fasza lett, látszik, hogy VR-ra van kihegyezve, sehol egy 150 centis TV vagy monitor 😄
www.pumaszallas.hu
Nyaraltam múlt héten kicsit laggolok 😊
A Heatblur az nem a True Grit "helyett" viszi tovább az EF-2000 fejlesztést, hanem a két csapat kooperációban dolgozik tovább. Az viszont, hogy miért HB neve alatt fut ezután a project, az jó kérdés, valszeg True Grit-nek volt fontosabb a deal, HB-nek nagyobb rutinja van mindenben, modul gyártás és ED-vel való egyezkedés terén is.
www.pumaszallas.hu