36919
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • moho79
    DCS mennyire támaszkodik a CPU-ra?
    Most azon gondolkodom, hogy i5-8600k helyett i7-8086K-ra cserélnék.
    Mennyire jelentene ez DCS szempontjából nagy ugrást?
  • domotec
    Hali. Másnak sem akar működni multiplayer módban a mirage radarja? Egyszerűen nem scannel, ezáltal használhatatlan..
  • beci43
    Nem a freetracked szaggat, hanem a monitorod. Ha beesik 60 hz alá, akkor sajnos ez van.
  • moho79
    Sziasztok
    Nincs véletlenül ötletetek mitől lehet az, hogy a Freetrack.es fejkövetésem beszaggat ha kb 60 fps alá esik a játék?
    Hogy érthető is legyen felvázolom. :) A monitorom 75Hz-re van beállítva, 60 fps-ben maximalizáltam a játékot már kint az nvidia beállításában, a játékban nincs beállítva a vsync. Néha amikor leesik mondjuk 45 fps-re a játék akkor kb a gép mozgása még ok de a kamera mozgása szaggat.
  • repvez
    lehet, hogy "csak" verzioszámugrás, de az akkor is legalább két nagy verzio különbséget jelent.Ha feltételezzuk, hogy maradnak a megszokott számozásnál.
    A 2.7es elég nagy változást hozott a látványba éss azota a kisebb javítások csak a utána lévö számokat növelték és most vagyunk a 2.77xxx nél.
    tehát a következő nagy verzió ugrásnak a 2.8asnak kéne lennie és a kisebb javitások a 2.8xxx
    és majd csak ezután jönne a 2.9es.
    DE mégha ki is marad a 2.8as akkor is lényegesen elörébb tartanak. Idénre igérték a din hadjárat kipróbálható kezdeti verzioját és az anyahajós ATC rádiozást és a dinamikus fények ujradolgozását.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.11.04. 17:49:22
  • beci43
    A leap motion és glove beállítások már elég régóta ott vannak, főleg a VR menü alatt. Ez még nem a Vulkan, csak verziószám ugrás.
  • moho79
    Most jött egy nagy frissítés stabilra, változott valami?
  • repvez
    jo észrevétel és a setup menuben , meg ott vannak a leap motion és glove beállítások, hogy VR alatt kesztyűvel lehet majd kattintgatni nem csak a egérrel vagy a billentyűzettel.

Lehet , hogy ez már Vulkánnal megy, vagy az majd a 3.0aval lesz elérhető ha majd egyszer oda ér a stabil vagy az open béta.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.11.03. 19:50:05
  • moho79
    Nézzétek meg Matt videojában a verziószámot :) 2.99.0.xxxxx
  • Klusi86
  • LeonSilver
    Hála Istennek meg mindenki másnak én a 2080TI-vel elleszek még egy darabig :)
  • z0ty4
    hardveraprón ott mozog
    árúkeresőt még nem néztem
  • Wampapa
    Mennyi most a 3060 ? Két hónapja vettem, akkor ~240 volt akcióban(+egy golden 600w táp ajándékba)
  • bunny
    Nem kéne, az csak a crypto bányászatot limitálja, és azt se túl nagy sikerrel :D Én is a 12GB-ra szavazok, mert a 8 nem elég, hogy a DCS vram igényét kiszolgálja. 9-10 között szokott mozogni nálam, de más térképeken lehet több is.
  • gantus68
    12gb, nem, szerintem
  • z0ty4
    srácok RTX 3060 TI 8gb vagy RTX 3060 12gb ?
    LHR az befolyásol valamit ?
  • repvez
  • z0ty4
    Combined Arms-on gondolkozom. Funnak elég jó lenne :)
  • bunny
    Sajnos csak a régebbi cuccokra van keményebb kedvezmény, persze így is jobb, mint a teljes ár :)
  • Hiuuz #35854

Utoljára szerkesztette: Hiuuz, 2021.10.22. 20:37:45
  • z0ty4
    erre vártam
  • repvez
    Lehet, hogy lesz még majd nagyobb akcio is, vagy ha van kuponkodod akkor azzal is lejjebb viheted az árat, én 35 ért vettem kb 1 éve ilyenkor
  • repvez
  • bunny
    Hehe, igyekszem! Szerencsére nekem a mostani is megfelel, 99% F18 / UH-1 repülök vagy FS2020-ban világjárok csak fun, mindkettő aránylag élvezhető VR alatt is, szóval nekem a 9 is páros :D
  • beci43
    Új beta patch.
  • repvez
    A Vulkan bevezetésérol már közel két éve lehetett hallani, szoval az az 1-2 év vagy mostanában jár le, vagy mostantol számolva kezdősik EDE-nél sose tudni.
    A megjelent roadmap alapján idén kellene a dinamikus hadjáratbol is egy kis izelitönek megjelenni external betatester cimszoval nyár és öszre josolták benne.
    Az AI javitást is.

DE az alábbi videoban, amit bemutattak 2020 decemberében a legtöbb azért ha nem is teljesen ,de azért kiadásra került. (Felhők, moskito, mi24, apacs, Marina map)
    Talán idén decemberben is csinálnak egy 2022 and beyond videot.
  • beci43
    Légy bizakodó, én is optimistán állok a kérdéshez már évek óta...
  • bunny
    Leginkább azt, hogy majd egyszer lehet akár belőle valami :D
    Semmi konkrétum, őszintén szólva én nem látom nagy esélyét, hogy 1-2 éves távlatban ez bevezetésre kerüljön vagy ha be is hozzák, valami érdemi javulást okozzon. Iszonyú meló átírni egy grafikus engine-t az alapoktól, miközben a programozók világa sajnos irtózatosan hígul. És ha "kész" is lesz, mire abból egy elfogadhatóan hibamentes valami lesz, hát az ED sebességével ez évek.
    Meg aztán a megvalósításaik, ott van pl VR shader kiváltása, ami sz*rabb lett mint a rajongó által összerakott, eddig tök jól működő hobbi project - legalábbis nálam eddigi folyékony élmény eléggé darabos lett, mióta "gyárilag támogatott" funkció lett belőle. Attól, hogy vulcanAPI és multiprocesszor támogatás esetleg belekerül még nem biztos, hogy bármi javulni fog, azokat a LEHETŐSÉGEKET jól használni se árt, és nem vagyok biztos benne, hogy ezt megugorják.
  • repvez
  • LeonSilver
  • beci43
    Többek között írnak a Vulkanról és a többszálúság kezeléséről, a VR optimalizálásról is.
  • LeonSilver
    Kössz Papa
  • repvez
  • Papa01 #35839
    Isten éltessen :)
    Mondjuk én VR nélkül nyomtam, de úgy is levett a lábamról. VR-al párszor biztos nugátos lett volna a gatyám... :D
  • LeonSilver
    Nagyon érik, hogy kib**zom a 3.14csába ezt a tetves billentyűzetet... Asus Strix tatic pro. Egy katasztrófa... pedig a makrózhatóság miatt jó lenne. Sose' vegyetek ilyent.
  • LeonSilver
    A Subnautica az utóbbi évek legjobb játéke. Ezt tök komolyan mondom. Vannak kisewbb hibái VR-ben, de van hozzá egy mod, ami nagyjából javítja ezeket. Fergeteges és szinte letehetetlen.. észre sem veszed és cxsak úgy repülnek az órák :)

Én régebben Conter Strike-ot is játszottam. Ez még a 2000-es évek elején volt. Két, akkor eléggé ismert klánban voltam ( [HUS] és a [WB]). Qrvára utáltam, amikor terrorista csapatban voltam :D :D Tudom, baromság, de engem akkor is zavart. :D
  • bunny
    Én pl. most legutóbb az Assassin's Valhallával voltam úgy, hogy egyszerűen nem volt gyomrom játszani vele. Előtte az Origins és a görögös (nem ugrik be a neve) esetében még lehetett jófiút játszani, csak az katonákat ölte le az ember, oké, persze ott is felmerül amit írtam de mégiscsak tudtad, sanyargatják a népet meg mittomén. Cserébe gyönyörű tájakon kolbászoltál, volt benne másféle kihívás, nem csak a kasza. De a valhallában az volt a sport, hogy lemészárolni békés falvakat, kifosztani templomokat stb. Esélyem se volt még csak látszólag se jófiúnak lenni. Próbáltam egy ideig játszani vele és valahogy jófele kanyarítani, de végül töröltem a francba.

Nekem a legjobb, amikor nem is emberek ellen játszol, pl robotok. Kevésbé gond morálisan. De leginkább tényleg az a tuti, ha a harc csak egy nagyon marginális dolog, vagy elkerülhető és nem az a főcél.

Na, de elég az offolásból :) Ja, Subnautica megvan de még sose játszottam vele. Akkor előveszem, pláne VR-ben.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.10.09. 12:45:01
  • LeonSilver
    Ugye? És akárhányszor végig lehet játszani. VR-ben egészen elképesztő!
    A Below Zero is jó, de szartak beletenni a VR-t, ezért utálom (az Epic games-t)
  • Papa01 #35834
    A Subnautica nekem is ott van a top 5-ben, életem egyik játéka lett.
  • LeonSilver
    Azért remélem kai előtt megkapjuk az EA-t..