36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #25861 Na most repülgettem multit egy órát25-35 embernél szaggatásmentes. Minden maxon. Nagyon ritkán van lag, a micro lag megszűnt. ssd
Nagyon úgy néz ki, hogy most tényleg nem kamu az évek óta dumált 2 hét.. -
#25860 A serialra azt írja, hogy bound to leonsilver, a listában mégsincs benne. Mondjuk nem is csodálom, amit kellett vele kínlódni mindig.. -
#25859 Nem lehet, hogy azért nincs meg a Mig21, mert nincs az accountodhoz kötve?
Esetleg megpróbálhatod, hátha sikerül...
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=116362 -
#25858 Na ami nekem megvan:
F-18 (ez még ugye nulla)
Harrier
Nevada
F-5E
Normandy
Viggen
Gazella
F-86F
FW-190
Combined Arms
A-10C
BS2
FC3
Mi-8
UH-1
Megvolt a Mig-21 is, úgy kaptam egy barátomtól (Sanyótol nyerte, de nem kellett neki) de az mostanra eltűnt... -
#25857 Gyerekek. Nincs kedve valakinek valami fasza, új bannert kreálni? -
#25856 Ja, hát qrvára elszálltak az árakkal. Nevetséges már az egész... -
#25855 Ja. Kaukázus, Nevada, Normandia meg a modulok. Most dolgozóban vagyok, de majd otthon összeszámolom, hogy mennyi. De egy-két kivételtől eltekintve sok modulom van. Bf109, Spit nincs. Meg ezek a bohóc repcsik, mint a farbatosz és társai. -
feca1229 #25854 Üdv!
Most akkor, hogy van ez? Letörlök minden DCS-et a picsába, és telepítem az ED oldaláról a 2,5-öt és ezen rajta van a Nevada a Normandia és ennyi? -
sakkay #25853 Hmm, hogy megváltozott a heli harc így, hogy vannak fák!
Kurva jó lett. A csöves légvédelmet végre optimalizálták, nem irreális a találati pontosság. Ha a multi nem fossa össze magát, akkor azt kell, hogy mondjam-új idők jönnek a modern kori szimulációban(leginkább a helikopterek szempontjából, a többi majd kiderül mit hoz az f-18). A 2vh-ra meg ott a clod. Hihetetlen a grafika, és bár a gépem erősebb mint az átlag, de iszonyat jól fut. És ez még tényleg csak béta. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Ja meg arra, hogy a néha előforduló mikro lag eltűni-e ha ssd-ről fut a progi. -
#25852 0 db modul. -
sakkay #25851 Gyerekek a gtx 1070 gaming x em, amit 1.5 éve vettem 162 ezerért most 269 ezer ft!!!! Komolyan ez már kreténség szint. -
#25850 És arról valakinek infója, hogy maga a telepités hogyan megy? ez azalatt azt értem, ha nem a C meghajtóra akarom tenni akkor is elöször a C-re menti le az egészet az ideiglenes mappába és csak utána teszi a megfelelö helyre vagy a C meghajtót békén hagyja ?
Csak mert 50GB-os a rendszer particióm,igy ha megszakadok se fogok tudni 20-25gb-nál több szabad helyet csinálni a C-meghajtón a win mellett.
Emiatt meg akkor nem tudom feltelepiteni a játékot. -
wolfhgb #25849 A 104 gb ban a 2,5 mappában akkor most neked fent van a kaukázus is nevadával és minden modulod ami megvan? mert akkor most 44 a kaukázusom, 69 a nevadám, felmegy a helyukre, mit hallani, mikor lesz belőle alfa? melyik pénteken? :) -
sakkay #25848 Minden modul fent van amit megvettem-elvileg-legalábbis amit próbáltam az ment, kb 5-6 modul.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.03. 08:22:39 -
#25847 A méret nagyban függ attól, hogy mennyi modul és map van meg. Meg hát az enyém qrva régi install, gondolom amiatt is hízott már.. :) -
sakkay #25846 Most akkor ez már teljesen faxa? Mert akkor leveszem a steamost aztán felrakom ezt. -
sakkay #25845 Bakker most néztem meg 50 Gb, viszont a "D"-re raktam!!!! és így is tök jó betöltési ideje van..Az ssd a "C".
-
#25844 :D Ja. -
wolfhgb #25843 Na, akkor nalam is lesz helyigeny boven. -
beci43 #25842 94,7 giga. -
#25841 Az enyém cirka 104 giga, de pont nem érdekel :D -
#25840 Modulok egyenként is qrva nagyok. Mennyi és milyen vásárolt modul van feltéve nálad? Na, amiatt van a különbség. -
#25839 leszedés előtt deaktiváld. akkor egy modul sem veszít aktiválást újratelepítésnél. -
#25838 Nálam 44,6 GB. Elég durva szórás. -
wolfhgb #25837 Annyi talán lesz, ha mégsem, a 2,1 nevadat leszedem, akkor nem kell újra akttivállni minden modult? -
#25836 Nálam 52GB. -
wolfhgb #25835 Kollégák, mennyi hely kell a 2,5 nek? -
sakkay #25834 Csak egy időre levették és nem lehetett letölteni...gondolom valamit csináltak vele. De lehet keverem a tegnap előtti eseményekkel Kicsit összevissza mentem mostanában melózni... -
#25833 Ez ugyanez.
Kérdés, hogy ennek tartalma eltér-e attól, amit már felraktam... -
sakkay #25832 Ezt most rakták ki szerintem. Nem kell szarozni, csak elindítod és kész. -
#25831 Közben arra gondoltam, hogy ha leszedném a non-steam DCS-t feltolnák egy full friss változatot belőle... Itt is kell még külön modult deaktiválni, mint régebben? Mert annyira nem szeretém a Mi-8MTV modul aktiválási lehetőségeit apasztani. Vagy most már nem számolja? -
#25830 Ez szerintem ugynaz, ami tegnap már posztoltak. Vagy mit látok rosszul? -
#25829 Az normális, hogy a steam-es DCS World+FC3 DLC indítása után nincs multiplayer opcióm? Illetve ki van halványodva, nem választható... -
sakkay #25828 KIjött a rendes béta!!! -
#25827 Végül megvettem a Huey-t, az ára 20%-át megkaptam bónuszként, így a 40%-os leárazással sem nyertem volna sokkal többet, várni pedig nem szeretek. Megjött a VKB Gladiator Mk.II joystick is (erről most nem írok, esetleg ha valakit érdekel akkor szívesen írok róla külön, de röviden: nagyon jó és pontos, középen is könnyedén és precízen irányítható, a minőség is szuper, a tengelyek mechanikája pedig független). Elsőre könnyebb volt mint amire az internetes leírások/videók alapján számítottam, felszállást, alacsony repülést és a "lebegést"(hover) majd pedig a leszállást próbáltam, 3-ból 3x probléma nélkül sikerült leszállni(előtte csak ArmA 3-ban vezettem helikoptert billentyűzettel, bár már ott is van advanced flight model, ami persze nyilván nem hasonlítható a DCS-hez), a ground effect viszont jóval erősebb mint amire számítottam, bár így is volt elég idő a collective növelésére. Negatívum viszont, hogy VR-ben olvashatatlanok a távolabbi kapcsolók, ezért csak próbálgatni tudtam, hogy mit hova kell kapcsolni. Ezen kívül az sem tetszett, hogy a training során nem mindig fogadta el azt, ha rákattintottam valamire (pl ajtó becsukásnál az ajtóra), mindenképpen a billentyűzeten kellett megnyomni az adott gombot. Rádiót/rendszereket/fegyvereket nem próbáltam.
Szerk: VR-ben elvileg rá lehet zoomolni a kapcsolókra, majd holnap letesztelem.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.02. 18:56:42 -
sakkay #25826 -
Pitti #25825 Nem hivatalos forrás szerint két hét múlva steam-en. Én mindenképp megvárnám a helyedben. Ezek 40-50% szoktak lenni. Mondjuk az F18 biztos nem :( -
Solt #25824 Ezt neked kell tudni, de szerintem a Su-25T-l bőven el lehet lenni pár hónapot... ha nem tudsz várni húsvétig, akkor marad a teljes áron vásárlás, mert kicsi az esélye valami "villám szélnek". -
#25823 Én sem szívesen vásárolnék teljes áron, de mivel most kezdeném ezért csak a 2 ingyenes repülő van, ezért kéne legalább 1 amivel elvagyok a következő leárazásig (a Huey-t pedig már régóta szeretném megvenni). -
Solt #25822 Leghamarabb szerintem húsvétkor, cirka 40%-s. Én a helyedben teljes áron nem vásárolnék...