36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Az!
  • LeonSilver
    Ésss... amikor az utolsó előttit nem olvasta ... váááááááááááááá :D
  • wolfhgb
    Ultra gaz! :)
  • Ludowik
    Igen igen win 95 floppyról.
  • LeonSilver
    Én az első windows 95-öt floppyról telepítettem :D Volt vagy 20-25 lemez ha jól rémlik, 2.88 MB-os HD lemezeken volt.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.03. 22:16:06
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    Nalunk videoton tv computeren nyomtuk a basiket! :)
    10 cls
    20 input prompt
    .....
    :)
  • wolfhgb
    Kosziiiii, mar tudok aludni! :)
  • macleody
    Emlékszem, ilyen gépek voltak középsuliban :)
  • LeonSilver
    Iszonyatosan elszálltak a VGA árak (a ramok is) és nem is kapni mindig és akármit.
  • LeonSilver
    Primo " a sárisápi "Új Élet" MgTsz"
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Primo

• LeonSilver
    :D

Tessék, HT1080Z
    Ajánlom szíves figyelmedbe a hajlított, full HD monitort...

• wolfhgb
    Bocs mester, nekem ezek kimaradta, te venebb vagy! :)
  • beci43
    Osztom Papa.Próbáld ki a Harrier Instant Actionjében a Free flight missiont.Na az,vizuális gyönyör.
  • Ludowik
    Akkor léptem nagyot mikor lett egy savage 24 videókarim meg 256mb ram . Win98 . Az már akkoriban paks2 volt:D C64 meg plus4 a suligépe betárcsázós nettel netscape 1.0 negyedóra és már látszott a csaj feje megebédeltünk és lejött az egész kép a monitor akkora volt mint egy ház. Videó meg ilyenek ugyan már. És már akkor is mindenen játszottunk. tombrider 1 volt a gémek géme az f1 játékok őskora aztán az apache szim . Otthon internet az mi ,hiszen egy darabig hétfőn még adás sem volt tvben. Bizony vének vagyunk.
    Most meg nem tudok videokártyát frissíteni mert barom a világ. A kövi kártya másfél havi fizetésembe kerülne de van két gyerekem meg házam meg két kocsim. Komolyan fel kéne akasztani azt aki ezt az őrületet hagyja tombolni!
    Na a dcs béta létére jobban fut nekem mint az 1.58 végre látok egyértelmű előrelépést .
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.02.03. 21:36:45
  • LeonSilver
    Igen.
  • LeonSilver
    Igen, az az alufóliás bizbasz nekem is megvolt :D
    Vének ám... Még ZX Spectrumon is toltam. Meg Primon... valami Margaréta TSZ gyártotta vagy mi a bánat. Csak fekete-fehér képet tudott és ilyen fóliás tasztatúrája volt. Az ótvar netovábbja :D Na meg a HT1080Z... Az iskolaszámítógép. Akkora volt, mint egy bőrönd :D
  • wolfhgb
    Mellesleg a mikrokapcsolos joy mar urteknika volt es a megbizhato jatekvezerlo, a standard gumi kupakos kis grafit korong zart ossze az aramkoron egy erintkezo part, hasznalo joy ok hoz kepest, na azokat is mokoltuk rendszeresen, mikor elkopott, vagy koszolodott a kis grafitos papucs es nem zart, jott a mindenre hasznalhato jol vezeto alufolia. De a best ott elmenyem c64 en, megosztom, hatha kimaradt valakinek, a progi a kovetkezo, pucer csaj a kepernyon, szetdobott labakkal, keze a labai kozott, a lenyeg az volt, h megnyalazta az ember az ujjat, hozzanyult a gep joy portjahoz es ahogy huzogatta a nedves ujjat a port erintkezoin, a csaj a mennyekbe jutott, na ez idore ment, igy tanultam ki a ma is jol bevalt technikamat! :)
  • molnibalage83
    Gondolom ezt arra érted, hogy a játék grafikai oldalról fut, játszható és szép. A mission editior, MI és minden más stabilitására leszek majd kíváncsi.
  • wolfhgb
    Hu baszki, venek vagyunk, nem vitas! :)
  • LeonSilver

Még c64-hez olyan joy volt, amiben "mikorkapcsoló" volt.
    Na most ez egy érintkezőt és egy, nem túl igényes rugót takart. Ez a rugó viszonyag hamar megadta magát.
    Én a távirányítós autó bovdenvezető, acél(os) izéjéből vágtam ki egy megfelelő méretűt, a két végét kihajtottam kampósra és ezt tettem be az eltört vagy majdnem eltört rugó helyére :) Soha többet nem kellett javítani :D
  • LeonSilver
    Na most ha a rotorszél szétbarmolná a füstöt, akkor lennék teljes mértékben elégedett.. ;)
  • wolfhgb
    Amikor meg csak a jatektermekben jatszott az ember kormannyal az autoszimulatorban, mert a pc k hez meg csak az analog yojt ismertek es gyartottak, 2 axissal es 4 tuzgombal, ami analog 15 pin es gameportra csatlakozott a hangkarin, ez a p100 as idoszakomban volt 286 utan, na akkor csinaltam az elso kormanyom, egy db 100 ohm os es 2 db 50 ohm os potibol a pedaloknak, az osszes haverom nalam csorgatta a myalat es sorban allt, most meg fanatec meg direct drive, meg kistokom hall sensor! :)
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Paszmek... mekkora szó volt, ha valami 800*600-ban futott :D Sőt! nekem volt valami "hangkártyám" (a nevére már nem emlékszem), ami úgy lett sufnituningolva és a nyomtatóportra kellett dugni :D
  • LeonSilver
    Hát srácok, bármennyire is fáj kimondanom, de ami fasza az fasza. Nincs mit szépíteni a dolgon.
    EDe ugyan az a hazudós banda, akik voltak, de ezt most nagyon összerakták. Qrva szép és egészen pöpecül fut.
    Jó, tudom - egy negyed Paks van ebben a qrva kompjúterben, de hát 2018 van, a XXI. század...
    Akármennyire is jó volt, és azt a fílinget semmisem hozza vissza, amit annak idején a szaros, vektorgrafikás ELITE vagy X-Wing nyújtott, azért na... mégsem kolbászolhatunk ma már kettőnyolcvanhatosokkal....
  • VO101Tom
    Akkor a nem steames véglegest várod meg. Ha nem akarsz béta verzió hibáival szórakozni, ráadásul az elsők közt, akkor ne tedd fel. Én sem tettem fel, még olvasni is fárasztó mennyi szívás van az installal, grafikai setuppal, ráadásul ha tényleg hamar jön a végleges akkor csinálhatod újra két hét (?) múlva...
  • wolfhgb
    A steam essel egyutt edenel is alfara valt az open beta?
  • wolfhgb
    Oh, koszonom mester a pontos listat, hasonlo az enyem is, csak a csavarosok helyett van meg egy ket haszontalan csovesem, c 101, alba, hawk, mig 21, ez nem haszontalan, jegyeznem meg, :) mielott ramformednek okkal nehanyan, de a tobbi az kb nekem is megvan, normandiam nincs, talan annyival akkor kevesebb lesz a 100gb os mappa, gondolom azert az sem kicsi.
  • molnibalage83
    A moduljaim nem steam-esek.
  • VO101Tom
    Bétáról beszélünk, aminél te egy önkéntes bétateszter vagy. Örülj, hogy nem kékhalálozik minden félórában. A többi csak bónusz.
    Várd meg a véglegest Steamen, ott majd lesz egyklikkes install.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.03. 18:55:00
  • molnibalage83
    Elvileg neked nem volt meg a DCS. Csak korábban a BS1-et vetted meg, ha jól emlékszem a hozzászólásaidra. Ha nem volt meg a DCS World, akkor miért nem egyből a 2.5-öt tetted fel?! Miért tetted fel az 1.5-öt?!

Öööö, talán mert....

nem volt 2.5 install...?

Az 1.5.8-at kellett feltenni és parancssorral hackelni...

Bocs, de merre jártál az elmúlt napokban...?

Ezen felül a visszajelzések alapján azt látom, hogy az 2.5 OCI után is törölgeni kell sokaknak.

Az, hogy "ez a legjobb szimulátor", generálisan nem igaz. Egy szimulátor nem csak a gépek modellezét jelenti...

Egyes területeken a DCS jobb, más téren meg azt sem tudja, amit a 20 éves Falcon 4.0 tudott...

Az idegeskedést akkor úsztam volna meg, ha a ED képes kitenni egy OCI-t és nem kell törölgetni és nyomozni és imádkozni, hogy erre valaki rájöjjön.

Te mennyire lennél pipa, ha Steam-es AAA játék pl. a Witcher III ilyenekre készítene? Bocs, de a közösség kb. a föld alá ásná el a készítőket. A ED csak azért engedhet meg magának ilyen kreténséget, mert versenytársa lényegében nincs.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.03. 18:39:03
  • sakkay
    Csak kaukázus, mert nem akarom leterhelni' az ssd. Meg a vh vonalat a CLOD-ban viszem, mert a dcs még évekre van a használható 2 vh-tól, ráadásul alapvető problémák vannak a választott gépekkel-dehát ezt neked kell a legkevésbé magyarázni
  • sakkay
    Lehet.
  • VO101Tom
    Ez jól hangzik. Normandiát is próbáltad, vagy csak Kaukázust? (Nem tettem még fel a bétát, és múltkor is Normanián voltak a problémák, nem Kaukázussal).
  • Fürtös
    Ha lenne "Like" gomb,nyomnám :D
  • LeonSilver
    Hát bajtársam, szerintem ezen ők lepődtek meg a legjobban... :D
  • sakkay
    Persze. Csak én a büdös életbe nem gondoltam, hogy ez ennyire jó lesz egyből.
  • Sidewinder
    Nem akarok vészmadárkodni, de volt már olyan a történelemben sajnos, hogy kijött egy klasszul futó openbeta, majd utána a végleges változat pedig lassabb lett,a franc tudja miért. De ne legyen igazam!!!
  • Sidewinder
    Elvileg neked nem volt meg a DCS. Csak korábban a BS1-et vetted meg, ha jól emlékszem a hozzászólásaidra. Ha nem volt meg a DCS World, akkor miért nem egyből a 2.5-öt tetted fel?! Miért tetted fel az 1.5-öt?! Valószínűleg megúsztál volna elég sok idegeskedést. Kivéve persze, ha az ED köpködése volt a cél. Félreértés ne essék, nem makulátlan brigád, de jelenleg az a helyzet, hogy összességében ennél jobb szimulátor nincs a piacon( gépek repmodellje, grafika), még úgy is,hogy vannak komoly hiányosságai. Maximum vannak szebbek,amik nem is igazán mondhatók szimulátornak(pl. wártündér), vagy olyan szimulátorok amik bizonyos részterületeken jobbak például rakétafegyverzet szimulálása, dinamikus kampány (Flakon 4 és továbbfejlesztései). De az összességében ez a legjobb elérhető szimulátor jelenleg.