Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.07. 17:53:54
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Ka-50
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.06. 17:28:23
www.pumaszallas.hu
Az ai sérülései grafikailag már jól megvannak , a törés totál profi-még a b-17 ütközés estében is. A motor találatok grafikailag vannak-de gyakorlatilag sérülés modell még nincs rá. Vagy azonnal meghal, vagy 100%-os. Sajnos képeket nem tudok csinálni, valamiért nem engedi. Tényleg..lassítás soha nem volt a dcs visszajátszásnál? Saját gép sérülései és törése parádés. Ha most ellövik a csűrődet, nagyon komoly kihívás repülni, leszállni. Leszállni leállt motorral eleve-mindenhol fasorok vannak.Volt, hogy egy sérülés miatt csak módosított flaps állással tudtam megint irányíthatóvá tennem a gépet. Ja fák. Hála az égnek annak már vége, hogyha fa-akkor robbanás. Volt, hogy 3 fával ütköztem egymás után és túléltem<#vigyor>#vigyor>. Messzert még finomabban kell repülni mint eddig-Tomtól figyeltem el-gyakorlatilag ha picit is remeg azonnal engedni kell.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.05. 13:57:39
www.pumaszallas.hu
Kár hogy már régen repültem, majd legközelebb ha lesz időm lehet benevezek én is. Nagyon meghozta a kedvem 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.05. 10:12:18
GOOBY, pls
https://www.twitch.tv/videos/149463150
Vágatlan, három órás adás, a fordulók közt elég nagy szünetekkel, azt nyugodtan pörgessétek át.
www.pumaszallas.hu
Üdv! Takipetya77
www.pumaszallas.hu
Összesen 12 induló van, én is neveztem, ma első négyből három kör fog lemenni, kb. fél óránként kezdve az új párokkal. Gyertek fel nézni, aki ráér este.
www.pumaszallas.hu
Az AI-ra sokan panaszkodnak, hogy irreálisan jó gépet repülnek, mintha nem lenne CEM, vagy bármilyen korlátozás a teljesítményre náluk. Én nem repkedtem AI ellen, úgyhogy ezt nem tudom megerősíteni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.04. 15:45:46
www.pumaszallas.hu
ide egy élő területet kellene alkotniuk, ahol tényleg használni is kell a dolgokat nem az hogy repülök az ellenséges terület felé onnan csak ellenség jön és lelövök 8 at akkor már biztos nem jön több belőle.
Neked SSD-ről megy igaz? Lehet, hogy csak azért akad kisebbet, mert onnan tölt rá az új DM. Ezeket a sérüléseket később még átírhatják, hogy betöltésnél kerüljön memóriába, kérdés mennyi memória kell ahhoz, hogy minden szar minden sérülését onnan szedje ki.
www.pumaszallas.hu
Köszi szépen!
Természetesen ez mindenki másra IS vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.04. 11:10:28