Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
Az tényleg gagyi film. Lucas papa találta ki, ő is pénzelte. Valóban hasonlít a Star Warshoz, mert Lucas az X wing-Tie fighter harcokat a ww2 harcok alapján modellezte le. Úgy gondolta hogy egy az egyben átemeli a SW manővereket ide és simán jó lesz, megfejelve néhány látványos robbanással. Kb. mint egy 2 vh-s Star Wars.
Van egy másik film is abban a témában, az nem annyira látványos viszont nem is nevezném gagyinak, Tuskege Airmen a címe (99. repülőszázad magyarul).
esetleg azt nézd meg ha még nem láttad.

GOOBY, pls

VO101Tom
Története bárgyú, de a légi felvételek meg a CG ebben nagyon szépen meg vannak csinálva.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez sem egy húúúúúúúúúúúú de fasza film - nem rossz, de nem is valami eget verő.
De ha legalább ilyen lesz, akkor minden rendben.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem kell minden szart megnézni 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Számomra az egyik legnagyobb csalódás a repcsis háborús filmeknél a Red Tails. Egy nem is tudom minek nevezzem...
A csillagok haborujaban repültek ugy a gépek. A csúspont az volt mikor az egyk amerikai a musztángjaval szemberepül a me-262vel es a me262 felrobban ugy, hogy közben megsebesül a 30 millis lövedéktől az amerikai pilota kb. 2-3 darab 30 millis lövedék találja el!
Persze német pilóták mindig mérgesen neznek, mert hiszen gonosz mind. Teljesen full gagyi

PhantomAss
Ha tényleg Spielberg-Hanks készíti, hasonlóan az Elit alakulathoz, akkor van remény. Bár nem tudom hogy kb. 10 részen keresztül mit lehet bemutatni a bombázók életéből. Mindegyik részben más várost szórnak meg?
Na mindegy, remélem jó lesz.

GOOBY, pls

2014. aztán lemondták, most újra indul. A téma ami miatt különleges, nem a trailer.<#nevetes1> Remélem újraalkotják, mert szar valóban.

PhantomAss
Ez a trailer elég gagyi. Ha ilyen lesz a sorozat akkor nem sok jót remélek 😊

GOOBY, pls

Igen, én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Talán pont az a reménykeltő, hogy leálltak, aztán újra kezdték. Talán látták, hogy szar<#alien>

repvez
Remélem összekapják magukat és lesz olyan szinvonal mint az előző sorozatnál, mert mikor először láttam ezt a trailert azt hittem valami assylum féle Zs kat film akar tarolni ugyan azzal a címmel, mert az CGI annyira gagyi, hogy még talán a CLod és a DCS is lepipálná feljavítás nélkül is effectben.

jó lenne már végre egy hiteles,realista és a fizikától nem elrugaszkodott repülős filmet látni
Jónak nézem, meglátjuk.

Jobbnak ígérkezik mint a bombázós... 😊)

www.smart-bus.hu

én ezt várom nagyon

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nézőpont kérdése<#alien>

Na erre kíváncsi leszek!

Nem inkább kínai tört be a DCS-hez? 😄

www.smart-bus.hu

DCS betört a kínai piacra. Már van kínai nyelvű fórum. Meg hamarosan elkészülő kínai gép.

VO101Tom
repvez
Van valakinek infoja, hogy mikor lesz valami bejelentés az E3 on a DCS-ről?
VO101Tom
Ma 18:00-tól folytatódik a DCS v.HunAF 1v1 bajnokság, twitch-en ugyanúgy közvetítik mint múlt héten.

https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/information

www.pumaszallas.hu

köszönöm szépen
LeonSilver

Sziasztok!
Lehet venni a TRACK IR-hez külön azt a kis sapkára akaszthatós fényvisszaverőt?
Papa01
Köszi szépen, nagyon jól néz ki! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Aztamindenit! Kb pár percig merengtem, hogy mit is láttam😊
konklúzió: beszakézott manga kreátorokat ne engedjünk CGI közelébe😊

LeonSilver
😄 Ja, eléggé lol kategória

Azért az az ablakbetörős MiG-29 egy kissé erős na. Nem valami reális az a fordulás...<#beka3>

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

üdv!
nem tudtam,hogy a HAWX-ból filmet is forgattak:

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

<#wink>megértem. De amúgy ha optimalizálják közepesen is szebb lesz mint az 1.5, és nem kell hozzá nagyobb gép.

Gyerekkoromban sok diafilmet néztem, de úgy érzem kinőttem ezt a fajta szórakozást.A vasam a jelenlegi normandiát meglehetősen kis sebességgel tudná pörgetni, majd megveszem, ha a programozó bácsik optimalizálták.

Vegyed meg a Normandiát!
<#alien>

Köszi!
Közben túrtam a fellelhető fórumokat, és eddig a következőket állítottam:
-hdr -off
-msaa -off
-anisotropic filtering- x2
-terrain objects shadow -flat
-leszedtem a barthek terrain mod-ot(marha sok sötétzöld-szürkével ötvözve 😞 )
-kínaiaktól megrendeltem egy sárgalencsés szemüveget 😊

És az ati vezérlőben megemeltem 8300k-ra a színt
Még nem tudtam ezeket a beállításokat kipróbálni MP-ben, a sweetfx-et és a reshade-t majd ezek után próbálom(ha nem műxik az előző).
Ha valakinek ezeken kívül van még ötlete, azt szívesen fogadom.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.09. 22:22:23

SweetFX vagy ReShade 3.xx -el realtime bele lehet nyúlni szinte bármelyik játék a megjelenítésébe. ha mediumon beállításokon játszol érdemes likvidálni a képjavító fícsörök nagyrészét, mert elég szépen meg tudják emelni a gépigényt. Ha esetleg a fenti két progi miatt nem enged be a multiba akkor még talán a vga beállíásainál a szín- és a gamma értékek módosításával hátha össze tudsz hozni egy olyan kombót aminél láthatóvá válik a kérdéses két tartomány.
DCS 1.5. Most kezdtem neki a hidegháborús vasaknak(mig-21, f-5e) multiban, és esélytelen a szabad szemmel a gépek érzékelése(főleg földközelben).
A graf mediumon van 1080p-ben 24' monitor.

Esetleg hallottál olyanról, hogy egy színtévesztőknek készült szemüveg javítana rajta? Ha a beállításokon nem lehet finomítani...

Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.09. 18:56:59

Mihez kell pontosan? Melyik szim?

Üdv Urak!
Van esetleg valami graf. beállítás ami a spottolást könnyebbé teszi? Vagy esetleg mod a színtévesztőknek? (nem nagy ügy csak a sötétbarna-feketét keverem 😞 sötét gép a barnás-sötétzöld föld fölött...:-P).
Remélem, hogy van valami megoldás, mert ez így nekem kissé esélytelen.

Tényleg srácok. Hallott valaki új joy-ról ami ffb-s? Akár csak kósza hírként is.

:-DDD

LeonSilver
<#zavart1>

Megtanultam-legalábbis alapfokon a bms falcont-tetszik is. De kijött a dcs normandy, most ez van az agyamba. Az a baj, hogy egy szim és egy stratégia (maximum) egyszerre<#alien> Nem is tudom mi lenne ha hirtelen kijönne a hind..sokkot kapnék lehet<#vigyor>

LeonSilver
Ja, az is egy kaszálógép lesz 😄 Biztos, hogy sokan meg fogják venni olyanok is, akik egyébként nem helikoptereznek.

Hát tuti. Én a mi-24 bejelentést várom!!!!Azonnal előrendelem. Normandián nagyon nagyot fog rombolni!!

LeonSilver
Mindjárt itt az E3, és ahogy nézem tényleg kinyomatják az F-18-at.. Baromi nagyot fognak kaszálni vele szerintem.

Én is sejtettem hogy az lesz...

Ka-50

Ja köszi, az lesz az<#wink>

Ha nvidiát használsz kapcsold ki a játék felvételét vagyis,hogy feltudod venni a játékot illetve steamelni tudod ez a kis kamera és a mikrofon jel Geforce experience itt tudod ki és bekapcsolni
Verziószám ugyanaz,úgyhogy tényleg lövésem sincs akkor mi a fax frissült benne.Nem tudom mi lehet nálad az a jel,készíts egy képermyőmentést,tedd be ide,meglessük mi az.

Ka-50

Szerintem közben megbánták, visszakozni nem lehet,inkább ellehetetlenítik a felhasználót. pl engem sikerült. Már csak náluk vásárlok-k. anyjukat persze.