Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy másik film is abban a témában, az nem annyira látványos viszont nem is nevezném gagyinak, Tuskege Airmen a címe (99. repülőszázad magyarul).
esetleg azt nézd meg ha még nem láttad.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
De ha legalább ilyen lesz, akkor minden rendben.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A csillagok haborujaban repültek ugy a gépek. A csúspont az volt mikor az egyk amerikai a musztángjaval szemberepül a me-262vel es a me262 felrobban ugy, hogy közben megsebesül a 30 millis lövedéktől az amerikai pilota kb. 2-3 darab 30 millis lövedék találja el!
Persze német pilóták mindig mérgesen neznek, mert hiszen gonosz mind. Teljesen full gagyi
Na mindegy, remélem jó lesz.
GOOBY, pls
jó lenne már végre egy hiteles,realista és a fizikától nem elrugaszkodott repülős filmet látni
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/media/stream/468281774277124097/
www.pumaszallas.hu
https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/information
www.pumaszallas.hu
Lehet venni a TRACK IR-hez külön azt a kis sapkára akaszthatós fényvisszaverőt?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
konklúzió: beszakézott manga kreátorokat ne engedjünk CGI közelébe😊
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
nem tudtam,hogy a HAWX-ból filmet is forgattak:
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
<#alien>#alien>
Közben túrtam a fellelhető fórumokat, és eddig a következőket állítottam:
-hdr -off
-msaa -off
-anisotropic filtering- x2
-terrain objects shadow -flat
-leszedtem a barthek terrain mod-ot(marha sok sötétzöld-szürkével ötvözve 😞 )
-kínaiaktól megrendeltem egy sárgalencsés szemüveget 😊
És az ati vezérlőben megemeltem 8300k-ra a színt
Még nem tudtam ezeket a beállításokat kipróbálni MP-ben, a sweetfx-et és a reshade-t majd ezek után próbálom(ha nem műxik az előző).
Ha valakinek ezeken kívül van még ötlete, azt szívesen fogadom.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.09. 22:22:23
A graf mediumon van 1080p-ben 24' monitor.
Esetleg hallottál olyanról, hogy egy színtévesztőknek készült szemüveg javítana rajta? Ha a beállításokon nem lehet finomítani...
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.09. 18:56:59
Van esetleg valami graf. beállítás ami a spottolást könnyebbé teszi? Vagy esetleg mod a színtévesztőknek? (nem nagy ügy csak a sötétbarna-feketét keverem 😞 sötét gép a barnás-sötétzöld föld fölött...:-P).
Remélem, hogy van valami megoldás, mert ez így nekem kissé esélytelen.
Ka-50
Ka-50