36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25981 A szolnoki Reptárban lesz szimulátoros dogfight kupa márciusban, DCS 2.5-el és MiG-29-el! :)
Facebook oldal
Már csak a régi szép LockOn-os kupák emléke miatt is érdemes lenne menni :D
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2018.02.06. 23:56:04 -
#25980 Hát, memory leak az volt az 1.5-ben is, de az uccsó jópár patchben (én nembétát használtam) ezt mintha javították volna, már csak ezért is érthetetlen, hogy most képesek voltak kitenni a 2.5-öst így, még akkor is, ha csak béta. -
hhelikopter #25979 Sziasztok!
Valaki használja a Reshade 3.1 beállításait DCS be? Érdekelne hogy kell telepíteni, stb...
https://youtu.be/9BGsuYAYOaQ -
#25978 Nem, mert a programokban vannak belső korlátok is, különböző programrészekhez lefoglalt blokkméretek, amik a teljes program futását biztosítják. Ha azok betelnek, és nincs rendesen leprogramozva, hogy mi történjen ilyenkor, akkor a program hibázni fog. Clodos példát tudok mondani, nálunk volt, hogy a kiskaliber lövésnyomok egy idő után, ha sokat lőttél egy gépre, akkor eltűntek. Kiderült, hogy egyrészt a lövés stencilekre elkülönített memória rész volt kicsi (pár száz Kb-ra kell gondolni) azt a programozó megduplázta, illetve ha betelt, akkor ahelyett, hogy lezárta és kiürítette volna (és ezzel eltűnt minden lövésnyom a játékban) a csak a legrégebbi stencilt szedi le, és az újakat továbbra is felrakja. A felhasznált memóriablokk azonban nem lehet nagyobb mint a korábbi duplája. Ez nem okozott komolyabb szaggatást vagy netán fagyást, de szarul nézett ki.
Memory leaknél az a baj, hogy valami folyamatosan tölti a memóriát, akár a saját blokkjában, akár azon kívül is. Megint Clodos példát tudok csak mondani, anno a speedtree programozása olyan szar volt, hogy a neki lefoglalt memória helyett elkezdte feltölteni a hang számára feltartott helyet is, ami a játékban úgy jelentkezett, hogy ha be volt kapcsolva az erdő, akkor egy idő után elkezdett a hang akadozni, majd végleg elment. Ha lekapcsoltad az erdőt, akkor repkedhettél órákig is, nem volt a hangnak baja. A memory leak egy nagyon alap, rendszerszintű memóriakezelési probléma. Rohadt nehéz megtalálni és kijavítani is.
Btw nálam a 32GB memóra mellett csak 10GB-ig töltötte fel, mellette csinált 14GB swap file-t (hülyeség, ha van még fizikai RAM is), és 6GB video RAM kellett neki a 8-ból. Nem normális, sem a méret, sem ahogy elosztotta ezek közt.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.06. 21:45:46 -
Solt #25977 Más a memory leak és más az amikor a rendelkezésre álló memóriát használja. Nálad extrém sok memória van, így a memória használat is felkúszik... a memory leak meg az, amikor addig hízik a memória foglalás amíg le nem fagy vagy nem válik használhatatlanná a rendszer. Szerintem... -
#25976 Okay, csak a memory leak hibával anno Luthierék elszórakoztak másfél évet, és ki kellett cserélni a teljes hang és grafikai engine-t. Szóval ez egy rohadtul tág fogalom arra, hogy valami nagy gond van az egyik alapvető engine részében, és nem tudják miért tölti túl a memóriát, amikor "papíron" nem kellene neki. Ez egy hosszú és nagyon nehéz hibakeresés, akkor is, ha esetleg már tudják, hogy mi okozza (Clodnál anno a speedtree volt a gond, ha lekapcsoltuk a fákat, nem ment el a hang).
Ha ez most derült ki, akkor még sokat fognak bent éjszakázni mire azt mondhatják, hogy átnéztek mindent (!) és kijavítottak minden hibát.
Ha régóta tudják, akkor az egész decemberi meg januári Wags féle nyilatkozat volt full kamu, mert pontosan tudták, hogy a memóriahasználat szar. Amit mellékesen már Normandia óta lehetett tudni, én is rinyáltam rajta nem egyszer mennyire elképesztően sok memóriát eszik a DCS. Nekik, akik programozzák, azt tudniuk kell, hogy ez így volt tervezve vagy sem. -
#25975 Úúúúúú... aztaqrva -
sakkay #25974 Nemtom', szerintem inkább azt jelenti, hogy keményen dolgoznak rajta -
#25973 Köszi. -
#25972 "We are working hard towards a memory leak solution."
Nab+, van ilyen is? Akkor ebből nem lesz "két hét múlva végleges" peccs... :/ -
#25971 A civil közlekedés egészen másképpen működik, mint eddig :)
Az autók más útvonalat választanak, a vonatok megállnak a lebarmolt híd előtt. -
sakkay #25970 JAvítás érkezett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DCS 2.5.0
HOTFIX 1
Fixed crash on loading mission with Bf-109 in VR mode.
Fixed CTD in "A-10C Sturmovik" campaign mission 1.
Fixed corrupted font in kneeboard.
The Grace Period will be granted even if DRM Server is down.
Fixed login issue in Steam version.
Fixed crash on mark panels added by scripting engine.
Ground unit will not shoot at targets if a friendly unit is behind target, in the firing line.
Flak 37 will not shoots below the target at short ranges.
Corrected sound of controllable ground unit in the cruise control mode.
Now you can delete missions or tracks with Delete key in the Mission and Track open panels.
Fixed CTD when static object destroyed by scripting engine or AI unit.
Changed tainted files checking logic.
NS430 - Arrivals should only appear once in the popup scroll window, transitions are chosen separately.
NS430 - popup window interferes with night vision goggles and has odd visual artifacts.
NS430 - GPS incorrectly activates flight plan when arriving at direct-to destination not in the plan.
Fixed launch type of AGM-84A.
UH-1H UN Pilot campaign. Fixed CTD in final mission.
CA. BMP-3. Corrected main sight appearance after switch to secondary and tun back.
NOTE
We are working hard towards a memory leak solution.
__________________ -
beci43 #25969 #25788 hozzászólást olvasd el. -
#25968 Menni megy csak fekete a talaj :)
Es a culke felbi tast ye tudom feljebb venni mert kockas vacak lesz..
Majd utana jarok.... -
#25967 Akkor ezzel mennie kell! Nekem is i7 7700k, 1080, stb.. és megy királyul. -
#25966 I7 , 16g ram, 1070...
Megnezem koszi. -
gantus68 #25965 Kipróbáltam két rx470-t CF-ben, egyelőre felejtős, képhibák, mikrolag és társai, gondolom SLI is. RAM-ról is nagyon rosszakat hallok (MP 32 giga), egyedül a multicore lett jobb 2.5-ben. -
#25964 Van egy metashader vagy mi a bánatos tök mappa valahol - ha minden igaz - abban ami van töröld ki.
Aztán a játékban állíts mindent minimumra, okézd le. Aztán állítsd vissza a beállításokat, oké és próbáld meg.
Milyen géped van egyébként? -
#25963 Nincs bajom ezzel, csak mondtam h semmit nem talaltam ;) -
#25962 Igen, ez egy ilyen topik. És többek között ezért szeretjük. -
Solt #25961 :D -
wolfhgb #25960 igen, egy kis 5cm hosszu fekete muanyag rudat, az egyik vegen lapitott kivitelben, orrvakaronak használtam eddig, azt hittem ilyen celzattal adták, mert a kezem nem fér be a résen mikor rajtam van, h megvakarjam a tokmányom. -
Solt #25959 Adtak hozzá ilyet? :D -
#25958 Ah. Semmi verzio nem bolt fennt...
Visszaolvasgam en , de eleg off ez a topic.... -
wolfhgb #25957 Legalább tudom már, h mi a f..nak adták hozzá a dobozban azt a lapított végű műanyag valamit. :) -
Solt #25956 Igen: LINK -
sakkay #25955 Vsz. akad valami régebbi verzióval, olvassál vissza pár oldalt. -
#25954 Gondoltam ránézek , most hol tart a játék, de bárhogy állítom fekete a talaj textura .... -
#25953 Solt, az oculusról le lehet szedni a fejhallgatót? -
Solt #25952 Úgy konfigurálod be ahogy akarod... a HDD kikapcsolástól a PCI Express energiagazdálkodáson át a minimum CPU teljesítményig rengeteg dolog állítható registry turkálás nélkül. -
#25951 Ööö... nem tudom, hogy az csinál-e mást is. Lehet, hogy ugyanez... -
Solt #25950 Nem egyszerűbb a teljesítmény centrikus profil? :) -
#25949 (Windows update-ek után érdemes ránézni, hogy ezt nem állította-e vissza). -
sakkay #25948 JA ok. Majd ha leszel szólj, kokettáljunk ka-50 témában -
#25947 Ka-50-nél engem nagyon zavar ez az aszimmetrikus ablak, mindig olyan érzésem van, mintha nem csukták volna be az ajtót -
#25946 Azt is nézzétek meg, hogy a CPU core parking engedélyezve van-e.
Az laptopokba tök jó, kímélni az akksit, asztali gépen tök felesleges (alacsony CPU kihasználás esetén visszaveszi a frekvenciát, viszont ha hirtelen megint sok számolási igény van, a visszakapcsolásnak van kis késleltetése, és ez okozhat akadást, recegést). Clod szerveren a kiadás utáni nagy lagokat is ez okozta, szervergépen valami frissítés visszakapcsolta, és mindenki laggolt aki ATAG-on repült :/ )
Itt egy video hogy kell kikapcsolni mindenféle külsős program nélkül, regeditből:
https://www.youtube.com/watch?v=ucMqc5ilG7Q
Video leírásban ott a reg kulcs is, amire rákeresett: 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583 -
Sidewinder #25945 Hát sajnos nem tudom mikor. A gépem szervizben van már egy hete, azóta telefonról írok ide. -
sakkay #25944 Leszel valamikor ts-en elérhető? -
sakkay #25943 Így van. -
Sidewinder #25942 Nagyon jó lesz ez, csak a végleges 2.5 se legyen lassabb.
Egy videó a kedvenc DCS helikopteremmel (Kamov Ka-50) a végén meg a másik kedvenc, a Mi-8 is feltűnik. A srác valószínűleg kezdő, mert még a hajtóműindítás sem megy neki normálisan, plusz felkapcsol minden fogyasztót, úgy hogy a generátorok még nem is mennek, egyáltalán nem használja a PZU-t( porkiválasztó), összetöri a gépet rögtön az eleján. Viszont amikor végre fölesik a levegőbe és ott is tud maradni, akkor látszik, hogy mennyire szép lett az új Kaukázus, milyen jó helyek vannak az elrejtőzésre :) Nagyon jöhetne már a DCS: Mi-24P!