Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.14. 20:23:31
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kurva élet, hogy ezeket így tanítják a programfejlesztői képzésen!! Az összes tököm öccse fejlesztő ugyanezekkel a hülye dumákkal operál. Szívesen megnézném egyszer azt a hárd vörkinget, de tartok tőle nem ugyanazt értjük ezalatt a kifejezés alatt! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.14. 16:45:57
www.smart-bus.hu
We are forced to postpone today's planned update due to its immaturity. We believe that it will be released at next week when the most of priority bugs will be fixed.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kiváncsi vagyok mikor lesz majd hivatalos jó minöségű video mind a botról mind a modulrol, mert eddig nem igen találtam ahhoz képest, hogy beharangozták , de semmi kontkétum nincs még róla,csak az amit Tom is linkelt.
Más: Nem tudja, valaki, hogy a Cougar vagy a FLCS markolat alatt lévő porvédő gumiharangot mire lehet kicserélni, mert elég merev és igy nem mozog könnyen a bot, kiszedett rugó nélkül se lehet könnyen mozgatni miatta.
Viszont aláírni nem kerül semmibe és az sem kötelez vásárlásra, szóval lehet többen is aláfirkantanák.
Ha valaki megfogalmazná, akkor fordítás után én simán elindítanám.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.14. 13:28:26
www.smart-bus.hu
Ez sztem csak egy sima markolat a warhog alapra , nem hinném, hogy a mechanikát is modositották volna, meg még nem mutatták, de akkor ezekszerint nem lesz hozzá külön gázkar sem hanem az A10esét kell használni hozzá.
Ez igy elég gyenge , föleg ha még vastagon is fog a toll az árazásnál.
Az oroszok a VBK-val is kb ugyan ezt tették, ott is kompatibilis a warthoggal a markolatuk egyből 2 is a ww2es szimhez a 109es markolat és az MCR
Az nekik nem lenne jó üzlet.
egyébként színre, szagra, méretre kb warthog, szóval nem valószínű az ffb.
Ha raknak bele egy ffb cuccot akkor azt mondom megérheti, de így csak egy újabb rókabőrnek tűnik nekem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.14. 08:04:33
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ez megint nem lenne fair egymás elleni repuleseknel.
Kellene már egyszer egy szintre hozni minden gépet.
Mert ha nem globális lesz akkor a 3rd party gépek biztos nem fogják használni.
Normandia pl, 10 GB memória használat, 17 GB-os swap file és 5-6 GB videokártya memória használat egy agyrém. Mi a picsának akkora textúra egy egyszerű parasztházon, hogy tankkal melléállva a vakolat repedései is élesen látszódnak? Egyáltalán minek ide tank szimulátor minőségű földi modellek, amikor a játéknak köztudottan rengeteg modellt és hatalmas térképeket kellene megjelenítenie? A LOD szintek ezt nem oldják meg teljesen, hiszen a gyors betöltés érdekében akkor is tárolni kell a memóriában, ha épp nem repülsz közel egyikhez sem. Nekem elég erős gépem lett most, 7700K proci 4.5-4.8GHz-en, 32GB RAM és GTX 1070-es kártya, de nevetséges, hogy még nekem is a grafikai beállításokon kell retkelni, mert különben játszhatatlan. Oldjam meg én azt, amit a grafikai tervezésnél, erőforrás managementnél elqrtak ők :/ Mostani patchban javítottak már sok dolgot, de erre meg így néz ki: Talaj. Épp Sakkay ellen gyakoroltunk múlt héten, akkor jött a patch. Egyből csináltam a screenshotot, hogy neki is ilyen-e, vagy csak az én gépemen állítottam el valamit? De nem, ez most ilyen. Nemtom, ki hogy van vele, de ez szerintem nagyon rusnya, valamivel több mint 2km magasról már ilyen régi il2 szerű városokat meg épületeket látsz csak, az elég gáz (tudom, tudom pre alpha, de akkor is)...
Szóval ja, tényleg faszán meg lehet modellezni bármit, hogy az fotoreal-nek tűnjön a beállított rendereken, csak nem lenne szabad elfelejteni, hogy ez még mindig egy játék, amit használni kellene több száz más objektummal együtt olyan átlag PC-n is, amiben esetleg 3-4 éves vas van belerakva. Ezért fázok én az F-14-től is meg az F-18-tól is, mert jelenleg a DCS grafikai engine rengeteg számolási igényt elvisz a CPU-GPU párostól, és ami marad, azzal vajon milyen mennyiségű és minőségű fedélzeti rendszert, fegyverrendszert lehet normálisan leprogramozni?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.13. 13:02:00
www.pumaszallas.hu
közelről ez sem...fránya tankoláslevegőben.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.13. 12:15:21
Én is elqrtam párszor, szerencsére a Spit pilótának nem volt sok órája benne, ezért nem tudta azokat kihasználni. A Spit hajtóművét nagyon könnyű tönkretenni, ha elkoptatják a sebességet akkor pillanatok alatt túlmelegedik (mesza is, de kicsit lassabban), és nem is olyan erős, így csak a vertikális manőverek működnek ellene. Egyszer mentem bele egy-két fordulóba, de úgy sem volt esélyem, hogy akkor épp fél gázon hűtötte a gépét. A kiemelkedésnél viszont könnyű lövés kapni, ha alám tud függeszkedni, mert ezek a fegyverek azért jó pár száz méterre ellőnek. A 2. menetet is emiatt vesztettem el, hűtőt eltalálta (nekem kabin nézetben eresztette a fehér füstöt rendesen), és végül az én hajtóművem adta meg magát előbb.
www.pumaszallas.hu
Nyugaton tényleg mindenki szuperszámítógépen DCS-ezik? Vagy min fog ez elfutni?
De mindenki jól repült, gratula!
GOOBY, pls
De majd az összhatás kiderül a végén.
Az E3on már a 2.2essel lesz talán demózás.
Bár azt hiszem megint át lettünk verve, mert régebben azt mondták, hogy az 1.5 és a 2.0 az a 2.5össel lesz egybe gyúrva, ha ez ilyen léptékkel megy akkor az még legalább 3 év mire oda jutunk és hogy a 2.5össel együt jön az F18-as is, azt meg már most jelentik majd be.Akkor hogy is van ez?
https://www.twitch.tv/kroc_squad/videos/all
www.pumaszallas.hu
:-)