36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#26021 Igen en is erre tippelek :) -
#26020 Ez ennyiért 100% - na jó, 99 - hogy csak a joy. -
#26019 Azt doboz meretebol azonnal latni fogom, gondolom, at se veszem... -
#26018 Azért jól nézd meg, mert még a 88900 ft is nagyon gyanús a komplett szettért, biztos hogy jár hozzá a joystick és a throttle is? Ha igen akkor vedd meg, ha problémás akkor meg visszaküldöd te is. Emag-nál a komplett szett neve "Thrustmaster HOTAS WARTHOG", a te képeden pedig mögé van írva a "Joystick" is, szóval lehet hogy a kép rossz.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.08. 12:04:06 -
#26017 -
Solt #26016 60000.-Forintért számlára 2 év garanciával és a 14 napos elállási joggal konkrétan ajándék szerintem! :) -
Solt #26015 Most kipróbáltam, akkor húzza hátra ha elengedem... ha fogom akkor nincs gond. Van a bot oldalán egy érzékelő, ha elengeded a botot akkor kikapcsolja az FFB-t, ilyenkor kezdi el hátra húzni az A10-ben. -
#26014 Európai webshop szállít Magyarországra (néhány munkanap alatt megérkezik), 2 év garanciát adnak és elvileg jó a support is. -
#26013 Nekem tul olcsonak tunt :))) Fene tudja mi baja van...
Ezeke a VKB cuccok csak kulfoldon kaphatok ? -
#26012 Köszi, akkor megvan a megoldás. Nem kell A10c-t repülni vagy kukába az FFB-s joyjal :D -
Solt #26011 Nem, azóta nem játszottam az A10C-l, vártam a 2.5-t... :) -
#26010 Solt, írtad nemrég, hogy A10C-ben az FFB hátrahúzza a joyt. Megoldódott? Gabika épp ezzel kínlódik most. -
Solt #26009 Akkor annyiért én elhoznám... a bontatlan új ára ennek a duplája körül van. -
#26008 Elvileg kep alapjan komplett szett volt...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.08. 10:24:50 -
Solt #26007 Ha nem csak a gázkar volt annyi, akkor számlára garanciával jó vétel 60000.-Forintért... eleve van 14 napod az elállásra, az alatt kiderül ha valami gáz van vele, utána meg ott a garancia amit még mindig intézhetsz a TM-l. -
#26006 ° A kosaramban volt de visszamondtam vegul, majd ujbol kirakjak gondolom.... -
#26005 A kosaramba volt fe viddzsmomdtsm mar.... -
Solt #26004 Én nem látok ilyet... -
#26003 Ja 2 év gari, csak kérdés hogy tudod-e érvényesíteni (bár jobb a helyzet ha a forgalmazó nem az emag), PH-n van egy használt 40-ért, inkább kipróbálás után vedd meg azt szerintem. Emag egy román bolt, nem magyarországi, ezért gyakorlatilag azt csinálnak a vásárlóval amit akarnak, a magyar fogyasztóvédelem nem tud velük semmit sem kezdeni, keress rá hogy milyen tapasztalatok vannak az emaggal. Ha Warthog-ot veszel akkor szerintem mindenképpen vegyél a gimbalhoz dust covert (kb 4 euró, EU-ból lehet rendelni), illetve hosszabbítót.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.08. 09:49:37 -
#26002 90 rol 60 ra levittek az arat ket ev garival.... -
#26001 VKB Gladiator MK.II a legjobb ennyiért (vagy olcsóbban a Ravcore Javelin ami ennek a régebbi változata, viszont OEM változat kínai quality controllal), ha HOTAS kell akkor pedig a Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS (viszont a minőség az pont olyan mint amit egy olcsó TM joysticktól lehet várni). Emag-tól én nem vennék semmit, nem tudom hogy mennyivel lenne így olcsóbb a Warthog, de nem éri meg, az újracsomagolt azt jelenti hogy valaki visszaküldte, valószínűleg azért mert volt valami baja (Warthognak elég sok hibája van sajnos). Egyébként a Warthog csak kívül fém, belül műanyag, ráadásul nem is jó fajta, gömb gimballal rendelkezik, ami hajlamos "ragadni", valamint nem függetlenek a tengelyek (azaz ha pl. elmozdítod balra a joystickot akkor ha felfelé is el akarod mozdítani akkor az nem igényel extra erőhatást, valamint egy köríven akar elmozdulni a joystick a gömb gimbal miatt, ezért például nehezebb egyenesen felfelé mozdítani ha már pl balra is elmozdult a joystick), valamint az O-ring is hajlamos szétszakadni és kiesni a joystickból, illetve a por bele tud menni a gimbalba mert nem fedett.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.08. 09:43:31 -
#26000 EMAG on van egy ujracsomagolt Warthog, van ertelme beprobalkozni vele ? -
#25999 Kb 30 000 ig melyik joy eri meg manapsag az arat, nem igen ismerem ezeket az ujakat...?
Regi saitek mar lotyog mindenfele.. -
#25998 Hááát... én már begyűjtöttem :) És pont azért, amit említesz. Remélem faszán csinálják meg, bár nekem az edigi modulokkal sincs semmi bajom. -
sakkay #25997 Fuu azt azonnal megvenném..és mit gondolsz az f-18-ról? Azon is gondolkozok. Végülis multi-role gép, a földön szétbaxni mindent-is elég jónak tűnik -
#25996 Szerintem tök megérni ;) Egyrészt kuriózum, másrészt a függőleges leszállás igazi kihívás.
#25992 Valóban!!! Tök király lenne a 25 meg a 25T ha úgy meglenne csinálva, mint az A10C -
sakkay #25995 Bár nem érdekelnek a modern' gépek, lehet egy akcióban megveszem. -
#25994 Hát.... qrva jó! Bár a TGP még egy ótvar, és emiatt elég nehézkes egynémely szeretetcsomag használata, de azért egész jól összerakták.
Komolyan mondom, hogy egy élmény. -
sakkay #25993 Tényleg papa, milyen a Harrier? -
sakkay #25992 Nagyon kár, hogy nincsen olyan jellegű repülő mint a su-25, de rendesen megcsinálva, klikkelhetősre stb. Az a-10 bár egyszer kitanultam, nagyon nem jött be. -
sakkay #25991 -
#25990 -
#25989 Hmm és ez még sokkal olcsóbb is, 200 euró alatt lesz az alap változat, remélem nem kell már sokat várni rá. -
#25988 ez a komolyabb verziója
-
Solt #25987 Így már világosabb... -
#25986 290 EUR, ami nem sokkal drágább mint a Warthog throttle külön. -
#25985 Ezt most láttam a arckönyvön. Kíváncsi lennék az árára, de az biztos, hogy elég rendesen odaver a wartburgnak....
-
#25984 tegnapi esti mission vége
-
Pitti #25983 VR-ban csak nálam forognak a felhők ha forgatom a fejem? :) ráadásul a látómező szélén el is tűnnek a kisebb pamacsok, ha elfordulok. Ha visszanézek megjelennek. Ez eddig is így volt csak nem vettem észre?
-
#25982 Nem is rossz ez a reshade, köszi.
Elindítod a reshade setup.exe-t, megkeresed a DCS.exe-t, bejelölöd a directx10+-t, letöltöd a shadereket amit felajánl.