36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Miért?
  • macleody
    Beraktam 4 Harriert a nyanyahajóra, az első 3 beleesik a vízbe, csak az utolsó tud felszállni.
  • sakkay
    Jó ezt a kamovról főleg én szoktam mondani, de persze azért kicsit túlzó. Sokan így sem tudják repülni, szóval csak a minyóhoz képest egyszerű. A fegyverrendszer macerás, de ez az egyetlen valóban harci heli. És nagyon jó most már. Persze ha jön a hind, soha többet nem repülöm
  • sakkay
    Mi ez a kikapcsolhatatlan a minyónál???
  • lac coo
    Mittudomen ! :)))
    Ez mar nagyon izgi zsakbamacska.... :)
  • LeonSilver
    TRIM kerék - hol?
  • lac coo
    Az emagos kacatomra ezt kaptam leiraskent, ez mire illik ra ?:

Terméktípus Joystick
    Kompatibilitás PC
    Technológia Vezetékes
    Interfész
    Szín
    Egyéb
    USB
    Fekete
    H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate
    Technology
    19 gomb, 8 irányú
    nézetkapcsolás
    17 akciógomb + 1 egér fej
    elektronikus nyomógomb és 8
    irányú nézetkapcsoló
    15 gomb, TRIM kerék

• Pitti
    A warthogra kell hosszabbító. Nekem egy 20cm alu van rajt, azért így már teljesen más, ekkora karon már nincs olyan ereje a rugónak, és sokkal precízebben lehet vele dolgozni.
  • repvez
    Na sikerült felküzdeni a 2.5 öt nekem is, hát megöszülnék ha lenne hajam a betöltés időtől , meg folyamatos a játék de ahhoz képest, hogy be van kapcsolva a v sync mégis töredezik a kép, de nem csak egy vagy kép helyen mintha a v sync nem müködne hanem több részletbe .
    Meg a free flight szu25t nél 2 percs után crachelt a program oké még béta, de azért elég stabilnak kéne ahhoz lennie már , hogy ennél több ideig birja.
    A szu 25 t nem kapott uj texturát vagy nem támogatja Azt a fajta normal mappingot mint az ujabbak, hogy nem egységes a felülete a gépnek és máshogy csillan meg a fény rajta illetve a panelvonalak is besüllyednek, mert a szu25nél maradt mint volt az a tompa tempera szin mindenhol egységesen.
  • Fehercsoki
    Nekem csak a Huey van meg, meg akartam venni a Gazelle-t is, viszont azt írják hogy nem jó a flight model, hiányzik a ground effect meg a translational lift is, ami nem hangzik túl jól. A másik 2 helikopter nem érdekel, Mi-8 esetében ott a kikapcsolhatatlan stability assist system, KA-50-nél pedig azt írják hogy szinte magától repül, főleg a fegyvereket kell irányítani. Nekem pedig pont az tetszik a Huey-ban, hogy nincsenek ilyen segítségek, mindent a pilóta irányít.
  • sakkay
    Minden megvan-kivéve a gazella. Az meg nem is kell. Akinek meg nincs heli, hajrá
  • Fehercsoki
    Egyébként 30%-os helikopter leárazás van február 19-ig.
  • sakkay
    Lehet, azt nem néztem.
  • Fehercsoki
    Lehet külön adaptert venni, ez 40 euró körül van, viszont a sima Gladiator-hoz ez nem jó, Warthog sticket csak a Gladiator Pro-hoz lehet csatlakoztatni (vagy Gunfighter, de az EU-s webshopban nincs még hozzá adapter). Egyébként a Gladiator Pro és a Gunfighter is kapható Modern Combat Grippel (elvileg SU-27 replika, de nem hivatalos), ami elég jónak tűnik, nem biztos hogy megéri Warthog-ra cserélni.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.10. 13:30:48
  • PhantomAss
    Úgy rémlik létezik a VBK-nál valami talp külön, amiben az általad említett független mechanizmus van, és rá lehet csavarozni a warthogot.
    Erről nem tudsz esetleg valamit?
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.10. 13:16:12
  • Fehercsoki
    Nem tartja meg a joyt, ehhez valóban FFB kell, viszont a te valós joystickod középállása esetén a virtuális joystick nem középen lesz, hanem ott ahol megnyomtad a trim gombot.

Egyébként a Huey kampány (ami a helihez jár) 2. küldetése most bugos? Leszállok a piros füst mellé és nem történik semmi.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.10. 13:05:01
  • lac coo
    Koszi !
  • sakkay
    HA trimmelsz helit akkor megtartja a joyt másik középállásban? Azt hittem ilyet csak az ffb G940 tud. Vagy félreértetem valamit?
  • Fehercsoki
    Én ilyet használok, ha nem feltétlenül kell HOTAS, akkor szerintem ez a legjobb vétel (egyébként hamarosan lesz hozzá külön throttle is viszonylag jó áron, és a VKB Rudder is elég jó, jobb mint pl. az MFG Crosswind, viszont még olcsóbb is). MaRS szenzort használ mind a három tengelyen (VKB fejlesztette ki a Hall szenzor leváltására), illetve a #26001 -ben leírtam a Warthog problémáit, ezek a problémák a Gladiator-nál nem léteznek, nincs erős center detent (de lehet érezni hogy hol van a közepe + fém centering mechanizmus van az Mk.II-nél), szóval középen is pontosan és könnyedén lehet kezelni a joystickot (Warthog-nál például nem igazán érdemes úgy trimmelni a helikoptereket hogy középen legyen a joystick és kicsi mozdulatokkal lehessen korrigálni mint a valóságban, hanem máshol kell folyamatosan tartani a joystickot, mert középen nagyon erős a detent a hatalmas rugó miatt ami középen tartja a nehéz joystickot). A belseje ennek is műanyag (de üvegszál erősítésű, azaz elég tartós), viszont nem gagyi gömb gimbal van benne mint a Warthogban (vannak róla képek az interneten), ezáltal minden tengely független, azaz az egyik tengelyre kifejtett erő nem befolyásolja azt az erőt ami a másik tengelyen való elmozduláshoz kell, valamint a Warthoggal ellentétben nem köríven akar elmozdulni a joystick, hanem szépen és pontosan lehet függőlegesen mozgatni akkor is ha már oldalirányba ki van térítve a joystick (Warthognál nem független a 2 tengely). Warthog-ot egyébként nem lehet tekerni, szóval kell mellé valamilyen rudder pedál is. Van rajta elég sok gomb + mode kapcsoló + shift gomb, szóval elég sok a lehetőség (összesen 29 gomb elérhető így ha jól emlékszem), én csak az alap dolgokat állítottam be, a többit úgyis lehet egérrel kattintani a jobb helikopterek/vadászgépek cockpitjében. A throttle meglepően jó rajta, helikopter collective-et is nagyon pontosan lehet kezelni, van rajta egy kis csillapítás ezért nem lötyög, nem mozdul el magától, de nem is akad, finoman mozog. Van egy olcsóbb OEM változata is, Magyarországon ez Ravcore Javelin néven fut, néhány helyen le van butítva hogy olcsóbb legyen (keress rá az interneten), illetve kínai quality controllal készül (VKB közleményben jelezte hogy nem VKB minőség), illetve ez még a Gladiator MK.I alapján készült, viszont Magyarországon megvehető és van rá 2 év garancia (én inkább a VKB Gladiator Mk.II-t vettem). Ha még jobb joystick kell, akkor Warthog árban ott a Gladiator Pro (teljesen fém belsővel, de egyébként ugyanaz mint a sima Gladiator), vagy a Gunfighter aminek még jobb a belseje, de ez drágább a Warthognál. Egyetlen hátránya a Warthoggal szemben az, hogy nem lehet hozzá hosszabbítót venni (Gunfighterhez lehet), viszont minden másban jobb szerintem (én is Warthog-ot akartam először, de szerencsére rákerestem hogy milyen gondok vannak vele és milyen a gimbal).
  • sakkay
    Mennyire brutál jó lett a heli harc! Akinek van kamov, tegyen egy próbát, nagyon élvezetes! Mondom ezt úgy, hogy maga a gép egy herélt valami, nem is nagyon szeretem. Egyszerű repülni, illetve nem is az, hogy egyszerű, csak nem olyan autentikus mint a többi dcs heli... de nagyot lehet vele irtani! Főleg ha tűz és mozgás szerű valamit csinálsz a társsal! Alig várom a Mi-24-et
  • lac coo
    Bar ezt a valszeg fake Warthogot meg megvarom, nagyon remeg a kezem a vkb vetelen.
    Valaki hasznal ilyent, mik a tapasztalatok ? Gladiator mk2....
  • Solt
    Tom! Mennyire vagy túsz, DCS-hez hozzáférsz? Lenne egy G940-s kérésem. Kezdek idegállapotba kerülni...
  • beci43
    Nvidia.(Egyelőre)
  • Solt
    Zseniális az FFB, konkrétan a DCS alatt a legjobb! :D
  • macleody
    Nézegettem a Harriert, mondom üsse kavics megveszem hirtelen felindulásból, de nem volt annyi zsé a számlán, úgyhogy megúsztam :)
  • macleody
    Azt írta "amúgy is fos a dcsben az ffb" :)
  • Solt
    Akkor miért kapcsolja ki az FFB-t?
  • macleody
    De az van neki.
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne, hogy a DCS melyik videókártyát (AMD, Nvidia) kedveli jobban?

• LeonSilver
    Keresd meg és töltsd le a DCS Virtual Cockpit Server cuccot. Qrva jól lehet vele konfigurálni, el is menti neked, oszt' jó napot.
  • molnibalage83
    Igen. Nekem az két modult az accountomból tette fel. Sípolt, hogy nem jó a serial, meg ez meg az, oszt mégis működött elsőre a modul. A játék főmenöjéből fent a fogaskerék mellől telepítettem fel.
  • sakkay
    Már ez van szerintem is. Nem kellett egynek sem beírnom. A nevedhez van kötve minden egyből.
  • PhantomAss
    Úgy tudom visszamenőleg is, és már be is vezették.
  • Fehercsoki
    Azt hallottam, hogy új DRM lesz, eddig 10 aktiválás és deaktiválás volt, az új DRM pedig elvileg az accounthoz köti majd a modulokat és nem lesz aktiválás/deaktiválás. Ez az összes modulra vonatkozik majd visszamenőleg vagy csak az újakra?
  • sakkay
    Érdekes a longbow szerót felnyomták 50 főről 70-re. Mondjuk nálam jól futott, de kíváncsi vagyok mi lesz ebből
  • lac coo
    Majd rajzolok egyet ... :))
  • Pitti
    Sajnos nem igazán van optimalizálva 3 monitorra. Nekem sem sikerült jóra. Oculus kell aaaaaz jó
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.02.09. 11:53:42
  • lac coo
    3 monitor beallitasahoz hol talalok valami segitseget..? Most eleg nyakatekerten nez ki az egesz.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.09. 11:42:58
  • Solt
    Neked nem G940-d van?
  • GaBika6
    A-10-nél jelentkezett csak ez a probléma. indítás után az a-10C elindult felfele. Ki kellett kapcsolni beállításoknál a Force Feddback-et és megoldódott a probléma. Azt hittem valami ütközés lesz, de nem. Szívtam vele én is...

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2018.02.09. 09:15:45