Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.17. 22:11:35
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.17. 21:46:59
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ÉS abba androidos mobilt téve és a trinusVR nevű programot rátelepitve a PC-re meg a mobilra .Ez a program emulálja a VIVE vagy az occulus szemcsit igy a steamVR felismeri és kiküldi a képet a telefon kijelzőjére.
Ebből is látszik, hogy minél nagyobb felbontású telefon kijelzőre lesz szükség. Én csak egy FHD kijelzéssel próbálkozok.
Elönyök:
Olcsó
kiprobáláshoz pont megfelel
ha nem jön be nem áll benne sok pénz
Hátrány
képfrissités alacsony
térérzet van,de Nincs az a ottvagyok érzés
kiegészitő fejkövető nem árt, mert a telefoné elmászik
kicsi FOV
Még én is csak most probálgatom, mit lehet kihozni belőle, mert egy kicsit talán a FOV-val kéne játszadoznom, hogy ne tünjön olyan távolinak a müszerfal
www.smart-bus.hu
Sikerült megszülni a fejlesztési "roadmap"-omat.
Gtx1060 6gb beszerzése, ha a bányász srácok végre befejezik a mókáikat, és rájönnek hogy egy célhardverrel sokkal jobban járnának.
Majd miután a jelenlegi monitorom megdöglik és/vagy szert tudok tenni egy kis pluszjövedelemre akkor egy AOC G2460PG g-sync monitor.(nem érdekel, hogy tn paneles játékra tökéletes lesz.)
Ka-50
A DCS-ben a nagyítás patentul működik .
Ka-50
Nem kell ezt túlragozni... ha abban az időintervallumban amire tervezed a VGA-t benne van egy esetleges monitor csere és türelmed is van kivárni amíg lesz megint RX580, akkor az a logikusabb és jobb döntés szerintem. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi monitor legalább annyit kihúz még nálad mint amennyi ideig tervezed az 1060-t megtartani, és főleg ha türelmed sincs várni, akkor irány a bolt... 😊
Az biztos, hogy akinek monitor csere van kilátásban, azoknak érdemes FreeSync / G-Sync monitorban gondolkoznia, mert elég sokat hozzáadnak az élményhez... nincs képtörés, nem gond, ha nincs meg mindig a fix 60 FPS, stb. Közepes erősségű gépekhez és pénztárcájú júzerekhez jobban passzol a FreeSync, sokkal nagyobb a választék, 24"-n is van IPS, ráadásul jóval olcsóbbak. Ebben a kategóriában játékélményt tekintve sokkal jobb páros egy RX570/80 plusz egy FreeSync monitor mint egy 1060 plusz egy hagyományos IPS monitor, ráadásul árban sem több. Akinek meg ott az 1080/Ti a gépében, az meg vegyen hozzá 144Hz-s 27"-s 1440p-s G-Sync monitort.
Ha kapható lenne az RX580 normális áron, akkor ezzel a monitorral játékos szemszögből eléggé ütős páros lenne: LINK Az 1060 mellé egy hasonló G-Sync monitor cirka dupla ennyi...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.16. 21:14:40
www.smart-bus.hu
Vagy várjam ki az rx570-580 vonalat és akkor olcsóbban tudok majd freesync-es monitort venni, de viszont kisebb valamivel a grafikus teljesítmény.
Áhh de gyűlölök gépet fejleszteni, mindig ezek a rohadt dilemmák...
www.smart-bus.hu
Mind1 azért köszi, ha esetleg kifingik a monitorom, akkor freesync-et tudót fogok nézni helyette.
www.smart-bus.hu
Teljesítményben nem egy szint, de a bányászok annyira felverték a 480/580 árát, hogy a használt 480/580 annyiért kelt el mint amennyibe az új 1070 került! Persze már emelkedni kezdett a plusz kereslet miatt az 1070 ára is... 😊
www.smart-bus.hu
Köszi.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.16. 16:24:48
Szegíny 580, még csak nem is egy kategória. Tudom, hogy tudod, csak hátha valaki nem<#nevetes1>#nevetes1>
Az 1060 jó VGA, 1080p-n biztos elleszel vele még pár évig, de ha ebben az időszakban esedékes lenne egy monitor csere, akkor én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy kivárom amíg újra lesz RX580, mert egy FreeSync monitor sokat tud dobni a játékélményen.
www.smart-bus.hu
Mondjuk még nem is lehet kapni normális helyen, nem tudom mi folyik ebben az országban. az rx sorozatból is csak az 560-ok vannak 570, 580 hírből sincs...
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.16. 15:35:34
www.smart-bus.hu
Nekem a DCS nem Steam-os verzió.
A lapos és a setup résznél müködik van kép és a google eartVR is jó , de játéknak nem jön át a képe.
Rift-be hogyan lehet nagyítani? Mármint "messzebre" nézni? Sokszor jó lenne távcsövezni messzebbre mint a normál nézet.
Üdv! TakiPetya
„ne legyen elektronikai szempontból bonyolultabb,. mint egy asztali rádió, és mechanikailag pedig mint egy mosógép”
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.16. 08:09:59
microfos patent
Szóval mielőtt bárki belekezdhetne a tervezésbe/gyártásba, a fent megnevezett jó szándékú cégnek kell lerakni gondolom jelképes 1 USD licencdíjat <#nevetes1>#nevetes1>
Nincs probléma, csak 20 évig érvényes, szóval 2018-tól már bárki gyárthat FFB joyt.
Előfordulhat, hogy a kedves thrustmaster is erre vár?
edit:
Vagy inkább 2021?
microfos 2
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.16. 08:08:54
És tényleg, visszaolvasva az eddigi ED bejelentéseket, a HOTAS szót minden esetben csak a Warthog mellé csapva használták, az F-18-assal nem. Csak hogy együttműködnek, meg hogy F-18 "élményt" elhozzák, satöbbi satöbbi.
www.pumaszallas.hu
Régebben olvasgattam a il-2 BoS fórumot(az original-t) és ott egy srác(Baur) elkezdett tervezni egy kg-13-as warthog grip-et 2014 márciusban jelentette be a fórumon, 2014 júliusban már lehetett rendelni tőle, és imádták az emberek.(mondjuk az ára is borsos volt, de kis szériában legyártott dolgok azok ilyenek)
Szóval 1 tervező/kivitelező, kevesebb mint fél év, jó minőségben...eh bitch please thrustmaster...
ugy néz ki mintha csak az az egy kész példány lenne mégcsak belöle ami az üveg alatt volt.
Pedig általában a nagy bejelentések után már a boltok polcairól is meg lehetett venni régebben a terméket, de lehet már ide is begyürüzött az early access és arra kell éveket várni majd, hogy egy uj hardver prototipusát bemutassák majd ujabb éveket, hogy pár kiválasztott tesztelje , hogy késöbb meg lehessen venni a félkész terméket, ami után ha fizetsz megkapod a javitó készletet , hogy használni is lehessen.
www.pumaszallas.hu
A másik: úgy látszik nem csak a szőke nők tudnak jelentőségteljesen bólogatni, hanem a barnák is, szinte láttam magam előtt azt, hogy amikor az ürge magyarázott ő fejben átvette a bevásárló listáját, és erősen gondolkozott mikor van időpontja a kozmetikushoz.
A kipróbálható gázkar meg a warthog féle jóság volt.(amivel semmi gond nincs imádom)
Szóval grat, jó kis bemutató, egy atomgépen (alienware 1080-as féle szügyigtuning jóság) futtatott félkész modul, a félkész nevadán, egy warthog hotason... ehh<#taps>#taps>
www.pumaszallas.hu
Amugy nem is tudtam, hogy már nem is EDe alkalmazott Matt hanem TM vagy ez csak egy kiállitásra szólt?
www.pumaszallas.hu