36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • lac coo
    Vasarlas szempontjabol ahogy latom jelenleg a dcs fele sokkal jobb..
    Hogy erted, hogy ket gep ingyenes.Alapbol van a SU25 meg valamj legcsavaros, ezekre gondolsz ?
  • sakkay
    Bocsi, nem láttam a kérdést.. Gondolom azt tudod, hogy 2 gép ingyenes. Igazából azt döntsed el melyik dcs akarod(steam vagy az orosz), mert nagyon sokat foglal, szóval két félét nem fasza a gépen tartani
  • macleody
    Igen.
  • sakkay
    Bohóckodni, bombázni jó, nem légiharcra való nekünk az biztos
    Ahhoz tényleg sok, de amikor repültem, földi céloknál észre sem vettem.
  • LeonSilver
    Áááá... 248-as ping
  • LeonSilver
    Köszi
  • lac coo
    Kosz !
    Vagyis akkor a dcs vasarlashoz dcs alapjatekot kellene felraknom....?
  • sakkay
    Through the inferno-DYNAMIC DCS.
    Most indul új kör...
  • sakkay
    Már nincsen átjárhatóság. Régen volt, de megszűnt.
  • lac coo
    Ha DCS shopban vasarolok valamit , azt akkor sem tudom STEAM-es alapjatekkal hasznalni ha bejelentkezek dcs userkent ? Vagy hogy van ez ...? Ahogy latom jobban megeri DCS- nel vasarolni mint Steamen , de a DCS alapjatekkal akadtak gondjaim a Steames meg megy szepen...(2.5)
  • LeonSilver
    Melyik az? Valamikor lehet felkukkantok reája.
  • sakkay
    Tényleg Papa van egy szeró sokan vannak rajta-most is 40 ember-és tök jó rendszer van. Szerintem érdemes lenne kipróbálnod. Minden géptípushoz jönnek a missziók folyamatosan.
    Főleg drónok adják a koordinátákat, meg füsttel is jelölnek. Huey szállít vagy telepít stb. Reggel néztem ahogyan valaki harrierrel bombázgat..vagyis próbálkozott inkább.
  • sakkay
    Tegnap fent voltam multiban, az egyik tök faxa volt, a másik-bár fps probléma vagy lag nekem nem volt-minden gép 90 fokkal a föld fele nézett és úgy repült. Viszont az egyik szeró 90 főre volt emelve. NA abba nem tudtam belépni 60 voltak kb. Kíváncsi vagyok megoldják-e a memória problémát.
  • sakkay
    De rombolható minden ház Tom.
    Na igen én is kíváncsi vagyok mi a terv. Mondjuk a szíriai térkép azért marha nagy ötlet, mert ott az arab-izraeli háborútól elkezdve napjainkig, bármelyik konfliktus mehet, + most is használnak ott mindent. A 70 évek technikájától kezdve a mai high techig' mindent
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 07:28:57
  • VO101Tom
    Szíria? Kíváncsi vagyok milyen korszakot és a térkép mely részét fogják megjeleníteni, van rá egy fogadásom, hogy nem az Arab-Izraeli háborúk miatt, sokkal inkább a mostani háború miatt készítik azt el. Előbbihez kellene Izrael és Egyiptom is, legalább Kairóig, de az Damaszkusztól légvonalban is több mint 600 km, rohadt nagy térkép kellene hozzá, kb 4x nagyobb mint a mostaniak. Meg aztán 60-as 70-es évek beli földi cuccokkal kellene telepakolni. De így vagy úgy, az legalább olyan térkép, ami valós háborús területet fed le, nem Nevada meg Dubai, ahol egy romos házat nem csináltak meg. Mondjuk rombolt környezet Normandiában sincs.
  • sakkay
    Beindultak a fiúk!!!
    Mig-19 és szíriai map csepegtetés
    Mondjuk nem ártana inkább befejezni az eddigieket, de azért hajrá..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 07:01:07
  • LeonSilver
    Ennek némileg ellentmond egy IRL Gazella pilóta magnyilvánulása, miszerint a gazella rendben van. Mint az összes többi helikopter is a DCS-ben. A KA-50 meg a koaxiális rotorelrendezésnek köszönhetően könnnyebb irányítani jól manőverezhető.
  • LeonSilver
    Na igen :)
  • sakkay
    De ez legalább hivatalos béta
  • LeonSilver
    Ja, tényleg :D Most néztem meg 1.5.8-ban, de ennyire nem durva és a villogó szar meg egyáltalán nem látszik a kabinban.
  • sakkay
    Van, csak nagyon helyesen nem a teljes körvonala' halálos a fáknak. Sajnos az ai remekül látja hol nem az és így néha rotorig a fák között van. Csak egyszer egyszer emeli ki teljesen. Ezen még lehet finomítani.
  • Solt
    Vicc kategória... gyereknek jó bohóckodni.
  • Solt
    Vive Pro a 360 fokos követés pedig már most is adott.
  • macleody
    Most akkor van fa vagy nincs fa?
  • sakkay
    Ja én is néztem, de a füst bejövetel talán régen is volt..
  • sakkay
    Bezony. És ez nem olyan stability mint a kamovnál.. Mindegyik helit repülöm-kivéve ugye a gazellát-de a legkevesebb hibát messze a minyónál lehet elkövetni. Stability ide-oda..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.10. 22:51:07
  • Sidewinder
    A Mi-8MTV2-vel kevesebbet repültem, de ott is kikapcsolható a stability assistance amennyire emlékszem. Három zöld lámpa (ami egyben gomb is) világít a középső kezelőpulton. Ezek a robotpilóta csatornái, ezek végzik a gép stabilizálását. Ha nem kapcsolod be őket indításkor, vagyis egyik sem világít, akkor nincs stability assistaned. Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor szintén az indításkor, még eléggé az elején, amikor felkapcsolod az AZSZ-eket, akkor ahogy felkapcsoltad mindegyik sort a jobb oldali AZSZ pulton( a balon lévők csak a fegyverrendszerhez kellenek),akkor megkeresed a robotpilótához tartozó három AZSZ kapcsolót, és lekapcsolod őket. Akkor garantáltan nem fog működni a stability assistance. A Kamov esetében is kikapcsolható a stability assistance ( 4 kéken világító gomb : K= "Kren" ez a gép bedöntés irányú (csűrő) mozgásáért felelős csatorna T="Tangazs" ez a bólintás irányú, H(cirill N)="Napravlenyije", ez a gép függőleges tengelye körüli mozgatásáért(oldalkormány) felelős csatorna, B (cirill V)= "Viszota" (magasság) ez a robotpilóta magasságtartó csatornája. Azt is ki lehet választani, hogy rádió vagy barometrikus magasságot tartson. Ezt a négy csatornát kell kikapcsolni, ne világítsanak a gombok, és akkor nincs stability assistance.
  • lac coo
    Van mar wifis vr szemuveg ? :))
    Meg itt mihez viszonyit a vr ??
  • LeonSilver
    Én most elővettem kicsit a KA-50-et és itt figyeltem fel rá, hogy azért akadnak problémák bőven....

- a füst vagy a felvert por simán beszambázik a kokpitbe
    - a hason levő, piros vilogó simán villog szintén a kokpitban
    - azt másnál vettem észre, hogy felszálláskor, amikor még a futók kint vannak, akkor a betonon lévő "felezővonalak" fel-fel villannak a második monitoron..
  • molnibalage83
    Nekem a hangja az ami aggasztó, ahogy nyekereg. Az alapján nem tűnik túl erősnek és masszívnak. Ok, hogy a műanyag a fémhez képest azonos erőre nagy alakváltozást reagál le, de lehet, hogy én inkább fémből csinálnám búrát és gumigörgővel a hajtást. A tapadás is jobb lenne elvileg. Persze lehet, hogy drágább is lenne.
  • repvez
    Nem lenne rossz,de a videok alapján mintha tul nagy lenne a késés a kormány vagy a pedálok elmozditása és a cucc mozgása között.
    Meg elég sok finom mozgást nem reagál le, de gondolom softveresen még lehet finomitani rajta
  • macleody
    Nem megy nekik sehogy :)
  • Ludowik
    Igen innovatív és mérnöki szemnek tetszetős masina.
  • macleody
    Mindjárt megnézem erős ellenszélben fel tud-e szállni.
  • sakkay
    Kicsit elszámolják magukat
  • sakkay
    Érdekes ötlet. De tényleg.
  • sakkay
    Hát én mindig abban repülök, de azért egy minyó vagy egy huey 3x nehezebb. Maga a repülés része csak. Persze ha a harcászati rész is nézem akkor nagyon nehéz a kamov. Most ha repülök egy 30 perces küldit, rendesen elfáradok. 2-3 után elég is. Nem véletlen váltottak aztán mégis a 2 főre.
  • molnibalage83
    Vélemény?
  • macleody
    Nemtom
  • beci43
    Nekem a kedvencem.Mióta az első Blackshark megjelent,repülök vele.Realisztikus módban azért nem könnyű vele!