36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#26141 Ez megvan a TIR5-ben is és qrvára utálom. -
#26140 Ertem , azert koszi ! :) -
wittman #26139 Senki nem gondolta meg magát, főleg ennyiért...
Cserébe szabadulnak fel TrackIR 3Pro és 4Pro-k. Valószínűleg lesz aki eladja. Én is gondolkozom, hogy megszabadulok a 4Pro-tól, de amennyit ér, abból 4db EDTracker kijön.
Szóval aki, akar 4Pro-t előnyeivel(6DOF) és hátrányaival(központosítani kell sokszor repülés közben is), annak megéri, de én inkább az EDTrackert ajánlanám, inkább rohadjon rajtam a TrakIR 4Pro-m. -
#26138 Hát.. azt a 17 darabot 17 emberke rendelte, abból nem hiszem, hogy lenne eladó. Ha csak esetleg valaki meg nem gondolta magát. -
#26137 Taxizással óvatosan. A ,amkókerekek miatt kicsiz instabil, nem lehet 120-al taxizni :) Én olyan 15 csomesszel szoktam. A hajtómnűvek teljesítményét beállítom és a fúvókák mozgatásával variálom a sebességet, velük lassítok. -
#26136 Hali, Ha esetleg lesz eladó, vagy van, akkor jelezd ...Köszi ! :D -
#26135 Pedig a DCS az free to play játék, nem is tudtad? -
wittman #26134 17db-ot, csak időhiány van. Több mint a fele már átadva, használják is, TrackIR 3Pro és 4Pro ment a plocra. Igaz, hogy nem teljes értékü 6DOF, de cserébe atomstabil.
-
sakkay #26133 Hihetetlenül fura, mondjuk még így is egyszerűbb mint a minyó. Persze hajóra biztos megint más-jövő héten pár nap szabi, úgyhogy ráugrok. -
#26132 Egyébként a Harrier az egyik legélvezetesebb modul még így is, hogy egy-két-sok dolog nem működik még vagy nem jól. Asszem a rádiózás is még csak az egyszerű megy, bár nem már nem 100%
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.11. 18:58:20 -
sakkay #26131 Töszi. -
#26130 Én nem tudom, csak azt, hogy az 59-esek egy "csomót" vettek. Egy kupacban rendeltek asszem 10 felett, így a szállítási összeg ugye eloszlott. -
gsg16 #26129 de ez nem tudja a 6DOF-ot,ha jól tudom -
#26128 Hát... először az indítási procedúra, aztán a fel- leszállás. Mint másnál. Aztán rövid leszállás, függőleges leszállás. Betonra.
Ha faszán megy, akkor lehet próbálkozni hajóra. A TGP még nem teljesen fasza, de a lézeres bombákhoz már használható.
-
sakkay #26127 Elsőre sikerült a fel-leszállás ezzel a nemtommineve'-irányított sugárral-hát ez valami hatalmas!!!!!!Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ilyen faxa! -
#26126 Mind vájlinggal a retyón ülni, tisztára úgy néz ki :P -
sakkay #26125 Na Papa, megvette. Rájöttem te vagy az oka
Szóval pár szóban-akár priviben is ha ráérsz-légyszi írd meg hol érdemes kezdeni a tanulást. Köszi! -
#26124 edtracker?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2018.02.11. 17:53:19 -
#26123 Persze itt ajánlgatom :D de rajta múlik - egyébként nagyon jó fej, szoval azért esélyes, hogy megcsinálja. -
#26122 Wittman kolléga. -
#26121 Ki az had kerjem meg ! :) Természetesen kifizetem ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.11. 17:21:24 -
#26120 Van itt olyan, aki összerakja neked, ha szépen megkéred. Nekem volt Wii még TIR előtt, nem rossz. -
#26119 Ez egy picit drágább, DIY összeszerelni meg nem biztos, hogy nekem sikerül ! :)) -
#26118 EZ jobb, mint a Wii kontrolleres móka. -
#26117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valakinek nincs esetleg elado, vagy nem keszit valaki WII kontroller+freetrackez valo ir ledes cuccot ? Koszi !!! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.11. 16:10:26 -
sakkay #26116 Ja hát lehet akkor előrendelem az f18-at, aztán megveszem a harriert.Annak a bónuszán meg a mi-24-et majd ha jön..Mééég jó, hogy nem érdekelnek a csöves repülők mi lenne ha érdekelnének is? Így megtakarítok egy csomó pénzt csak közben elköltök egy közmunkásnyi fizetéstédesfaxom de hülye vagyok. -
#26115 Lehetséges, akciós modulért nem jár bónusz, előrendeléskor is fel lehet használni a bónuszpontokat (de érdemesebb az F/A-18-at megveni, mert a teljes árért kapod a bónuszpontokat). -
feca1229 #26114 Amugy szerintem is lesz akcio. A Valentin (Bálint) nap mindig nagy buli!Ahol persze van egy kis angolszász vagy amarikai piachoz való kötődés. -
feca1229 #26113 Nekem ugy rémlik, hogy bónuszpontokat nem hasznalhatsz mikor a modul akciós.
Sajnos...
Azért figyelnek rá, hogy nagyot ne nyerjél!
:-) -
sakkay #26112 Lehetséges szerintetek akció a jövő héten? Mégiscsak Bálint nap
Ha mondjuk megveszem a harriert, a bónus pontokat elő rendeléskor is lehet használni mondjuk az f-18-ra?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 13:11:39 -
#26111 Ja, egész jó a szerver.
-
#26110 Nekem VR-ben Medium látótávolság és mellette 100% fa, a fa nálam nem igazán terheli a GPU-t.
lac coo: mindegyik működik, de néhány mission/campaign még bugos lehet. -
#26109 Nálam egy 4.5GHz-en ketyegő FX8320, és egy húzott RX480 8GB alatt sem túl rózsás :) -
#26108 Egyébként minden repülő működik a 2.5 alatt ? -
#26107 Hát még ki kell tapasztalni, hogy mit merre érdemes beállitani, hogy a látvány és a folyamatosság is megfelelő legyen.
Egy 7850 2gb és a 965x4 8gb rammal már nem olyan izmos -
sakkay #26106 Aha, a fegyvertelen p51 a másik. -
sakkay #26105 Maxon van nekem is. Helihez a legfontosabb. -
#26104 Gondolom itt szinte mindenkinél maxon van. Nálam 70%, mert alatta már nagyon zavar a látvány. Sajnos eléggé eszi az fps-t. -
#26103 A fa megjelenités kinek hány % on van? mert alapbol nekem 20% ra tette azt felhuztam 40%ra ,de még igy is csak elöttem 1-2km-re kezdenek kinöni és 3000men már nem látszanak igy meg olyan mintha a régi 1,5ös lenne csak.
Meg ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy a terület részletesebb mesh felbontást kapott, nem jelentek meg kisebb sziklák vagy részletesebb hegyvonulatok vagy dombok, csak egy kicsit finomabb átmenet lett , nem olyan baltával faragott a táj. -
#26102 ED E-shopból vásárolj inkább, steamen minden drágább (mert euróban kell fizetni steamen, e-shopban pedig dollárban), illetve E-shopban sokkal több leárazás van (most pl. 30%-os helikopter leárazás) és steamre minden később érkezik. Ezen kívül az E-shopban a vásárlásaid 20%-át megkapod bónusz dollárban, azaz ha pl. veszel valamit 50 dollárért akkor kapsz 10 dollárt amit a következő vásárlásodnál elhasználhatsz.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.11. 10:56:29