Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és azt is csak halkan tették hozzá, hogy az TFC-s szerződésbontást, és az ED-vel folyó tárgyalásaikat egyből közösségi médiába vinni sem volt túl "professzinális" megoldás. Ezzel teljesen egyetértek én is).
www.pumaszallas.hu
https://www.youtube.com/watch?v=jadviVEahD4&t=1972s
A feltöltőnek van még pár DCS videója, nem csak az amit linkeltem. Nézz majd rá oda is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.26. 22:11:07
www.pumaszallas.hu
Egyébként a fészbúk csoportba rakott fel egy normál és vészhelyzeti csekklistet is.
ZÁRT csoport, de akit érdekel az tud jelentkezni 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
EZEN a tecsőd linken egy Huey pilóta pórbál egyfajta oktatást tartani a DCS HUey kezeléséhez. Egyelőre kettő videó van, de hát ilyen a formánk - spanyolul :/
"Hi everyone!! I'm a Huey pilot in my country's Army Aviation. Before Flight School i was already flying DCS, but now with my experience i'm making this series of tutorials about the Huey in this chanel. Some of them are specific for the Huey and some of them will be general to all helicopters, specially how to perform ground maneuvers and how to fly helos. Unfortunately, is just in spanish for the moment. Please subscribe and all help is more than welcomed."
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.25. 23:06:57
www.pumaszallas.hu
bár az is igaz, hogy kabin képeket láttunk már évekkel ezelött az apacs, F16 és hind gépekről is, de mégsincs róluk máig semmi infő vagy bejelentés, hogy kiadnák vagy csak hogy készülne.
Én a tervezett planesetet csak azért hoztam fel, hogy SpitXIV kivételével elég idióta választásaik voltak, és -tudom, szarul hangzik- de sok veszteséget nem okoz ha ők lehúzzák a redőnyt.
www.pumaszallas.hu
Az, hogy számunkra (itt a közösség összességére gondolok) a jelenlegi DCS világába való gépeket csinálnak vagy nem tök irreleváns dolog.
Erre van ingerenciájuk, dokumentációjuk, akármijük - ezt csinálják. Aztán majd a piac eldönti, hogy megveszi vagy nem. ÉS egészen biztos, hogy ez a része EDét sem érdekli. A zseton az zseton - ha ide illik a gép, ha nem.
Persze lehet zsörtölődni, hogy nem idevaló - de ha ők egy állítható tábori fapinát akarnak lemodellezni, akkor azt.
Aztán vagy megvesszük vagy nem.
Csak ede bá' csinálhatja...
GOOBY, pls
- a P-40-es moduljuk volt a legjobb formában, ennek a kiadását valószínűleg nem veszélyezteti, mert ez még az eredeti DCS WW2 planeset része. A modullal csak annyi a gond, hogy late '44-es gépek közt teljesen felesleges, a P-51B-kkel váltották le a P-40 századokat '43-tól kezdve.
- dolgoztak Griffon motoros Spitfire XIV-esen, 2014-es bejelentés, 2016 végén már elég jól álltak vele, ami a 3D-t illeti, a belső programozását passzolom. Angol játékosok remegve várták, mert tényleg az egyik legerősebb nagy magasságú angol vadász, talán az egyetlen moduljuk, ami nem egy idióta gépválasztás a late'44 gépekhez
- F8F Bearcat, rossz vicc, a típus első bevetéseit a csendes óceánon akkor repülte amikor Európában a háború már hetekkel korábban véget ért, teljesen felesleges, ráadásul a balanszot nagyon nagyon felborítja. Nagyobb hülyeség betenni, mint amilyen az F4U Corsair lenne, az legalább időben stimmel - ha a térképpel nem is.
- HA-1112 Buchonon, másik rossz vicc, Spanyolok által háború alatt/után gyártott Bf 109 G, Merlin hajtóművel - abszolút semmi értelme nincs DCS-ben.
- Gloster Meteor. Ha lenne 262-es, akkor annak lenne megfelelő ellenfél, de harcban nem vetették be. Háború utolsó heteiben került csak harcoló alakulatokhoz, de nem volt szabad német megszállás alatt lévő terület fölé kirepülniük, a légi harcok akkor meg már mélyen Németország felett zajlottak. A jelenlegi gépparknál természetesen ez is nagyon durván eltolná a balanszot a szövetséges gépek felé, én 262-es nélkül nem tenném játékba.
www.pumaszallas.hu
Az biztos hogy most tényleg nem éri meg gpu-t venni.
GOOBY, pls
Nem baj majd beomlik egyszer ez a játékpénz aztán visszaáll a piac.
és megvilágosodtam :-)
Gondolom erről írtál Solt!
Lehet, hogy láma vagyok de minek a "bitcoin vadásznák" annyi kártya? Bocsánat ha teljesen hülye a kérdés.
Csak azért érdekel mert én is video kártya vásárlás előtt vagyok, és meglátásom szerint kb 10-20 ezer forinttal drágábbak a kártyák.
FC3 gépeit kellene felhozni mai színvonalra, de azokat gyakorlatilag újra kellene programozni. Orosz technikákról nem tudom, hogy mennyire lehet infót szerezni, NATO oldalon elég necces a ma is használatban lévőkről olyan doksikat szerezni, ami egy ilyen modulhoz kellene. Hiába vannak ennyire szem előtt, rengeteg fotón meg videón látni őket, azért a avionika szoftvereiről, a valós képességekről, a tényleg érzékeny infókról a neten nem fogsz találni normális anyagot, ahhoz csak a gyártóval/légierővel egyezkedve lehetne csak hozzájutni. Ami viszont nagyon nem egyszerű.
www.pumaszallas.hu
Ezért lenne jo egy globális fizikai modelt bevezetni , mind aerodinamika mind sérülés szinten, mert enélkül még frusztrálóbb a gépek közti különbségek.
egy kicsit azért zavar, hogy elvileg a leujabb verzióval használják és még mindig a legrégebbi sérülés látványban van részünk ott is, hogyha egy rakéta eltalál valamit akkor 3 irányba szétmegy a füst egy tüzgömb körül szabályosan 120 fokra majd a célpontból 2 alkatrész szintén düstölve leszakad, semmi random vagy reális sérülés nem látszik.
Ahhoz képest , hogy nemrég mutogatták, hogy megnövelték a damadge modell részletességét és hatását a látvánnyal ugy látszik nem foglalkoznak
Amiket korábban vettél, azok továbbra is működnek úgy, ahogy megvételkor.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.23. 11:41:05
www.pumaszallas.hu
Eddig lehetett a steames modulokat a nem steamesben aktiválni, de ez pár hete (hónapja?) megszűnt!
Steam alatt vásárolt modult csak a steames, nem steam alatt vásároltat csak a nem steames DCS Worldben lehet csak aktiválni.
Ez minden újonnan vásárolt modulra vonatkozik, a régebben kiadott gépekre is ugyanúgy, mint az újakra.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.23. 00:16:26
www.pumaszallas.hu
A francia csodagépet(mc-2000c) 40%-ra leárazták, tudja valaki, hogy ezt a modult lehet e még a nem steames kliensben aktiválni?
Tapasztalatok róla? Érdemes megvenni? (jutyúb videókon sokan használják, nagy megelégedéssel, gondoltam azért rákérdezek)
A következő generáció szimulátorozni már teljesen jó lesz...
www.smart-bus.hu
Mindamellett még mindig tökéletlen ,legalábbis úgy és abban a formában ahogy én elvárnám tőle. Majd 5 év múlva már jó lesz az😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ezt szerintem nem lehet így leírni... próbáld ki valahol... a Tom által linkelt légi harc versenyen úgy tudom volt aki Riftben játszott, nem úgy nézett ki, hogy hátrányban lenne.
Itt ami fontos az a fix 90 FPS, mert ha ledobja 45 re magát, akkor a duplázott képkockák miatt ami gyorsan mozog hozzád képest, azt "duplázva" látod, célzásnál zavaró lehet.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A finnek megoldásánál 1920 x 1080 pixel van szemenként, ez majdnem kétszer annyi oszlopot jelent (2 megapixel a finn, 1,3 az Oculus).
www.pumaszallas.hu
A VR sisakok nagy előnye, hogy géptől és korszaktól teljesen függetlenül ugyanazt az élményt adják, ráadásul a kabinban fejforgás, hátra nézés is sokkal valóságszerűbb, mint épített kabinokkal. Hmm, nehéz kérdés, nem vagyok biztos benne, hogy minden pro és kontra érvet egymás mellé téve a kabin építést választanám, ha ilyen minőségű kijelzőket is fognak tudni gyártani, megfelelően széles látómezővel...
www.pumaszallas.hu