Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bányászás ugyanolyan elhasználódást okoz, mintha folyamatosan játszottál volna, mert a VGA -t a hőmérséklet terheli. Egy ilyen kártyánál a kockázati tényező egyrészt a hűtés elhasználódása (csapágykopás), másrészt a GPU kiforrasztódása lehet. Ha egy szétbányászott kártyát veszel, és dobsz rá pl. egy Arctic Cooling hűtőt, akkor még évekig használhatod hiba nélkül.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2017.06.29. 06:47:09
Ugyan nem olvastam a garanciális feltételekre vonatkozó leírást, de elég erősen kétlem, hogy ki lenne emelve benne az, hogy számítási/számolási feladatok a nem rendeltetés-szerű használatba tartozna.
Egyébként is mitől is lenne az? XYZ játékkal terhelni rendeltetés-szerű, mást számolgatni meg nem az?
Küldtem már éppen elég sok szart garba, még olyan cuccot is, amit nyilvánvalóan az user balfaszsága tett tönkre, mégsem kellett sem vitatkozni se semmit sem csinálni. Garos volt - megnézték - kicserélték - vevő megkapta, örült.
Ha fizikailag sérült és nem látni rajta konkrétan, hogy mondjuk lefeszegetted a ramot róla, akkor sem tudnak mit tenni.
Mindig nekik kell bizonyítani azt, hogy az user volt a ludas és nem fordítva!
"A folyamatos, magas hőmérsékleten működéstől a ventillátorok csapágyazásából kifolyik a zsír" 😄 Hát.. néhány vga-t már tartottam a kis kacsómban, de ilyesmivel sohasem találkoztam. Nem beszélve arról, hogy ez NEM az user sara. Már bocs, de az user pont leszarja (jogosan), hogy mikor-miből-mi folyik ki.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
De nekem pont mindegy, mire költöd a pénzed.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: MBW126, 2017.06.28. 22:27:50
És még ha húzvan is van a kártya szoftveresen, akkor azt senki nem mondja meg (a tulajon kívül).
Persze ettől még igaz az, hogy a legjobb ezeket a cuccokat kerülni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez tipikusan oylan lehet, mint az alig használtnak hirdetett cuccok, amik fényképéről lerí, hogy szarrá van használva 😄
www.smart-bus.hu
HAHAHAHA, ez a gyökér vett rá két vizesblokkot, ami nem is rá való, anélkül hajtotta eddig a kártyákat, most meg csak "csomagban" akarja eladni? Neeeee <#taps>#taps>
www.pumaszallas.hu
(Bocs nem tudtam kihagyni)
Nos ez a két kártya nem feltétlen eladó, azért se írtam árat. DE
megfelelően korrekt árért megfontolnám az eladását.
Szóval kinek mennyit ér?!
Kérem olyanok mondjanak árat érte akik rendelkeznek is ezzel az összeggel.
Amit tudni kell róla: December közepén vásárolt
A két kártya csak a két darab EKWB vizesblokkal lenne eladó (mert mit kezdenék a megmaradt vizesblokkal?!) (darabja 108 euro volt, a vizesblokknak tehát durván 70 000 ft)
Az egyik kártya nem volt használva egészen kb most június 22.-éig kb). Akkor kezdtem velük bányászni, de nem nyírtam őket, alul feszelve használtam.
A vizesblokk nem volt ráhelyezve, ennek két oka van, egyrészt a vízhűtéshez szükséges radiátort, nem vettem még meg, tehát félbe maradt az építése.
A másik pedig az, hogy a vizesblokk nem teljesen rávaló mivel, ezen több féle videokimenet van (ezt a képen meg is jelöltem, a kártyán. és a vizesblokkon, hogy cnc-vel hol kéne lemaratni).
Ezt egyébként megtudom csináltatni, és úgy már tökéletesen ráfog illeni!!!
Ez a kártya majdnem akkora mint a konkurens rx 480-ak 2x-ese.
Az összes RX 480 közül ez a legerősebb kártya, boost-on 1338mHz!!!
A bányászás, bár esett az ethereum, de még mindig megéri!
Azért fontolnám meg az eladását, mivel kinéztem egy ingatlant.
Tehát a 2db kártyára várom az ajánlatokat, és a használatlan 70 000 forint értékű vizesblokkra!
A kép, illusztráció (mivel nem volt kedvem kivenni a kártyát, se szétkapni mint a második képen)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.28. 17:05:03
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hát változott.... lehet kapni egy helyen 152000 forintért!
Az rx széria említve sincs sehol.
Oké gépfejlesztés bányaomlásig elhalasztva....hogy pusztulna meg az összes.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.27. 16:55:35
www.pumaszallas.hu
Gripen-est azért nem csináltam (még), mert hivatalosan nincs olyan modul, s inkább olyan gépeket akarok a banner-ra rakni, amit repülhetünk is. Mi-24-es is lesz, s már a tervek is megvannak hozzák, csak inkább megvárom, hogy végre megjelenjen.
Egyébként csináltam több változatot is, így ha érdekel benneteket, akkor az alábbi linken megtekinthetitek őket: Google Drive.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ati810 kollégának köszönhetjük, ő készíti őket.
Korábban elkészült már, csak eddig vakaróztam, hogy a telekomos ftp-re miért nem tudom feltölteni... Majd szólnom kell nekik, mert mindet elérek, bármit le tudok tölteni de fel semmi nem megy. (van hely 😊 )
Aztán a mérhetetlen nagy eszemmel rájöttem, hogy itt az ezsgén is van némi tárhely 😄
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu