36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Én nem. De az csak a 3D-t cseréli ki, asszem F-15 alapot rakja át. Bohóckodásra meg screenshotokra jó, repkedésre nem.
  • molnibalage83
    Van valami F-16 mod 2.5 alá is. Ezt merre találom? Próbálta már valaki?
  • VO101Tom
    Ezt szerintem ED sem tudja. Wags írta még decemberben, hogy jan végén jön a 2.5. Aztán 31-én kiadták helyette az openbeta-t, azt mondták, a phase 2 kb két hét múlva jön. Aztán jött info, hogy valami memory leak hibát javítanak ezerrel (az egy nagyon szívatós hibatípus). És most itt tartunk, holnap jár le a két hét.
  • Papa01 #26218
    Nem, a béta a későbbi változat.
  • wolfhgb
    Okok, akkor biztos rosszul kerdeztem, de elobb beta, aztan alfa, mikor mar vegleges, nem? Szoval mikor lesz vegleges es nem nyilt tesztverzio a 2.5?
  • sakkay
    Igen. McLeody talán állítsad kicsit hátra az ülést
  • VO101Tom
    Valszeg a külső FOV nagyobb, minél többet látsz a perifériából, annál gyorsabbnak tűnik a mozgás.
  • macleody
    Igazából nem tudom mert nem repültem 2.5 óta semmivel. De inkább a külső nézethez viszonyítva. Mondjuk F3-mal nézve elsuhan a gép a kamera előtt, benne ülve meg vánszorog :)
  • sakkay
    Hát nemtom' most ezen a 21.9 monitoron, lehet a perifériás (szerű)látás miatt, nekem az eddigi legjobban érzékelhető sebesség élményem van. Nagyon sokat számít a monitor-most már tudom.
    De neked mihez képest nem érzékelhető? Mármint van olyan amiben a 300 gyorsabbnak tűnik?
  • LeonSilver
    Pedig van sebesség... én akkor lepődtem meg, amikor mavericket indítottam és majdnem együtt értünk oda... mert ugye az A-10C az cammog ehhez képest.
  • macleody
    Tök fura a harrier, nem érzem benne a sebességet. 300-nál olyan mintha gyök kettővel repülnék.
  • beci43
    Már béta...
  • beci43
    Nyugodtan másolhatod egyikről a másikra.Csak az asztali ikont ne felejtsd el úgy módosítani,hogy az elérési út benne legyen.
  • sakkay
    Ja én is tudtam, csak nem sejtettem
    Mondom inkább megkérdezem, hátha valaki tudja biztosan is!
    Köszi
  • wittman
    Nem kell beszarni! Mivel minden beállítást a C: meghajtón tárol a users/felhasználói neved/Saved games/DCS World Open beta mappában és ez uninstall során nem kerül eltávolításra. Deaktiválni sem kell a modulokat.
  • sakkay
    Nem merek buzizni vele, így is béta, félek problémázik majd az állandó frissítéseknél..
  • PhantomAss
    Én nem uninstalláltam csak simán átkopiztam az egészet, és megmaradt a beállításom.
  • sakkay
    Ha uninstallálom a dcs-t és felrakom egy másik patricióra, a joy beállítások megmaradnak?
  • sakkay
    Ott olyan jött elő, hogy:új egyszerű kötet-mint választható valami, más nincs.
    Ja ok ez az. Köszi.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.13. 13:25:34
  • Colos1357
    Igen, de ne a Lemez[sorszám] -ra kattanjál a jobbklikkel, hanem mellette a lemezterületre, ami alighanem fekete csík, és "nem lefoglalt".
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.02.13. 12:47:42
  • sakkay
    Srácok az ssd mire kell állítani a lemezkezelésnél, hogy tudjam használni? Azt hittem lesz olyan opció, hogy formázás, de nincsen. Olyan van, hogy konvertálás dinamikus lemezzé, vagy mbr lemezzé...jó helyen vagyok egyáltalán?
  • wolfhgb
    Van mar valami hir, h mikor lesz alfa a 2.5?
  • lac coo
    VKB Europanal valahol nyomon tudom kovetni a rendelesem ? Sehol nem talaltam ilyesmit...
  • LeonSilver
    "Igen, amennyiben az Európai Unió bármely tagállamából vásárolunk, az uniós jogharmonizáció eredményeképpen egységesen megillet minket az elállási jog."
  • LeonSilver
    Ha a neten vásárolsz, akkor mindenhol kötelesek 14 napon belül visszavenni a cuccot és még indokolnod sem kell.

ITT egy nagyon hasznos infó az elállási jogról! Érdemes tanulmányozni.
  • z0ty4
    és ott van még a 15 napos visszavásárlási garancia
    legtöbb helyen van ilyen.
  • lac coo
    Vegul gladiator lesz, bar eleg draga lett a vegen , 37 000....:(
  • LeonSilver
    emag-nál is van ilyen.
  • LeonSilver
    Ja. És találkoztam olyannal, ahol ez plusz pénzbe került. Nem sokba, de akkor is.
  • LeonSilver
    Csinálhat, de csak akkor ha a weblapon a rendelésnél írják, hogy a futár megvárja, amíg kicsomizod és szemrevételezed. Különben nem kötelezhető arra, hogy foizetés előtt engedje kibontani és meg is várja.
  • VO101Tom
    A futár egyáltalán csinálhat ilyet? Úgy értem, hogy számol el azzal, hogy esetleg bontott csomagot visz vissza a telephelyre azzal a szöveggel, hogy "nem vették át, de felbontották". Amennyire én tudom, jogod van nem átvenni a csomagot, de ha kibontod, akkor az már nálad marad, és max a feladóval vitázhatsz, a csomagos emberrel már nem...
  • Pitti
    Jogos, ebben az esetben viszonylag könnyű dolga volt laccoo-nak, a doboz mérete és súlya elárulja.
  • lac coo
    Emag engedi kibontani a termekeket.
    Mondjuk nagy gepeket nem..
  • wolfhgb
    Sajna nem mindent csomagolnak átlátszó dobozba és viszonylag kevés az olyan futár, amelyik megvárja amíg kipróbálod a rendelt terméket, főleg úgy, h csak akkor fizetsz és írsz alá, ha már letesztelted a portékát, de tény, h bizonyos esetekben célravezetőbb ez a rendelési forma.
  • Pitti
    Jól csináltad, az ilyet csak utánvéttel szabad rendelni, egyébként előre utalással csak nagyon kevés helyen vásárolok. Azt emag sem érdemli ki, ahhoz kevés ott az információ és a support. Nagyon sokszor kérdéses, hogy igazából mit is kap az ember, így meg utánvét aztán ha nem jó megy vissza.... nekem eddig jó volt :)
  • lac coo
    En is rengeteg kindent vettem mar az evek alatt, nem bolt bajom semmi .
    Ez a mostani ez meg ilyen , meg kellett probalni :))
  • Pitti
    Nekem csak jó tapasztalataim vannak emaggal, soha semmi bajom nem volt pedig vettem már sokmindent. lehet hogy én vagyok a kivétel ami erősíti a szabályt. :)
  • sakkay
    Hm. Mondasz valamit.
  • VO101Tom
    miért nem hagyod külön SSD-n a windowst? A nagyra meg majd mennek a játékok?
  • sakkay
    Nincsen.

ez a csávó eléggé vágja a dolgokat.