Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészen elképesztő a sztori!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Magyarul nem tudom elképzelni mi az a plusz amit ad egy vagon pénzért.
www.pumaszallas.hu
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2017.07.02. 17:31:31
Lehet jobblenne megvárni az Ocolus Riftet...
Köszönöm!
Igaz csak 3dof,de szoftveresen elérhető, hogy haonló eredményt láss mint a 6dof-al
Még átgondolom.
Kb. talán egy hónapja az öcsém rendelt az Aliról egy telefont, valami kínait Xiaomi talán. Szép is jó is a magyar árához képest kb 30 ezerrel ólcsóbban is. A rendelést követően 3. napon már az országban volt, aztán 24 napig Pesten vámeljárásra várva...
Nyilván nem a kinai cég tehet erről, az öcsém is tisztábban volt vele, hogy mivel az eu-n kivűl rendel lesznek plusz költségek. Inkább az a bosszantó, hogy több ezer kilómétert megtesz a motyó két nap alatt, de 200 kilómétert az ügyintézés miatt 3 hét alatt. Nem rossz külföldről rendelni, mert sokszor olcsóbb, és a választék is nagyobb, szoktam én is, csak néha kicsit macerásabb. Persze valamit, valamiért.
TrackIR 5 + Vector Expansion + Basecap
www.smart-bus.hu
Nincs valakinek tippje, hogy honnan tudok beszerezni trackir 5-öst?
találtam pár helyen 88- 91 ezer forint között. Annyit viszont nekem meg nem ér meg. Régebben láttam már 50 ezer Forint körüli összegért, de már nem. Ennyit változott volna az ára?
www.smart-bus.hu
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
DE jó lenne azért.
Jó a video, de kár hogy csak 720p a felbontása.A földi gurulás egy kicsit sterilnek érzem, de ott úgysem sok időt tölt.
Azért az durva, hogy kicsit berecegett a kép alacsonyan Normandia fölött 😊 (Gondolom egy kisebb erőművön futtatva)
Ami engem érdekelni fog az a Harrier, nem igazán szeretem a nagyon modern gépeket, de Harrier az Harrier. 😊
Mondjuk én nagyon hiányolok egy F-16 modult...
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.01. 19:03:48
GOOBY, pls
AIR RACE küldetés megy a szerveren, mindenkinek jó versenyzést és szórakozást! :-) HUNter
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu