Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Éppen azon gondolkodtam, hogy ezt amechanikát meg lehetne csináltatni egy cnc-s emberrel és kicserélni. Mert a gladiator tök ugyan ez, csak fém cuccokkal

És igen. a Saitek tányéros szara az valami elképesztően ótvar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Ár érték arányban szerintem is jó cucc.
A tartóssága lesz kérdéses mert ugye műanyag a mechanikája belül, de a saitek tányéros megoldásánál fényévekkel jobb. Annál minden jobb.
Már csak arra várok hogy a MS legyen olyan tökös hogy kiadja a Sidewinder 3 ffb joyt 😄
Jó repülést 😊

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.18. 14:33:03

GOOBY, pls

LeonSilver
Nos ma megjött a javelin. A hvaprón vettem, kicsit olcsóbban mint a bóti - természetesen garral (aqua).
A srác állítása szerint 2 órát használta-tuti nincs benne több ez látszik rajta.

Azt kell mondanom, hogy a saitek-féle rugós megoldás nyugodtan elmehet a búsbüdös 3.14csába.

Ha ezen a javelinen lenne még egy, kicsit jobb helyen lévő hat szviccs, akkor lenne teljesen felhőtlen a boldogságom.
Még szoknom kell a mechanikát, de helikopterezni sokkal-sokkal jobb vele, mint a köcsög rinocérosszal.
Nincs az a szar, hogy akad a joy, aztán meg ugrik egyet. Simán megy.

Ahogy néztem, ennek a javelinnek kábé azonos a mechanikája a gladiátorral (csak asszem nem fém). Márpedig ilyen húzó rugót akkor lehet bele akár gyengébbet is tenni.
Szó mi szó, kurva jó cucc - egyelőre.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hat évvel ezelőtt, ezen a napon zúzták össze a felújított MiG-15-öst... :/
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.07.18. 07:09:45

😄

Papa mondta a frankót akkor... 😉

www.smart-bus.hu

Papa01
Írj e-mailt, és ők fognak Téged keresni... én is így csináltam.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.17. 20:35:07

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dominós telefonnal nem lenne őszinte a mosolyom, ha 20 percig a várakoztató bimbammot hallgatnám. 😉

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Telefonálj, akkor adnak technikust... az ügyfélszolgálaton lila fingjuk nem lesz arról, hogy mit akarsz! 😊

www.smart-bus.hu

Holnap bemegyek Digiékhez, jelentkezem majd mi lett az eredmény, hátha még más is jár majd utánam ebben a cipőben.

VO101Tom
Ok, akkor lehet, hogy nálam másképp osztják, nekem soha semmilyen hostolással nem volt gondom eddig, Clod, DCS, Arma3, Falcon BMS, de soha nem is kellett kérnem a Digit erre. Lehet, hogy azért mert régóta megvan az előfizetésem, és akkoriban még nem volt szokás ilyet beállítani, utólag meg nem nyúlnak már hozzá, nem tudom.

www.pumaszallas.hu

Jaja, Digi alapból legtöbb helyen carrier grade NAT-ot használ, de ha kéri az ember, hogy adjanak neki publikus IP-t, adnak rögtön.
Van olyan hostolás, ami enélkül is megy, van ami nem.
Olyan 7-8 éve vagyok digis, de csak tavaly volt először gond, amikor NAS-t vettem.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.07.17. 11:49:34
z0ty4
nekem is volt csatlakozási problémám. irtam a diginek, ez a válasz jött:

Tisztelt Ügyfelünk!

Rendszerünkben 100-as NAT-olt IP volt kiosztva Önnek, valószínűleg ez okozta a problémát.
14:55 után automatikusan bontódik majd a kapcsolata, visszacsatlakozáskor már publikus IP-t fog kapni, amivel valószínűleg nem lesz tapasztalható a probléma.
Megértését köszönjük!
Tisztelettel:
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.07.17. 10:20:24

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Papa01
Nekem is Digi netem van és ez volt a gond.
Érdemes tehát Zoltánnak is megnézetni, hátha.

Az ügyfélszolgálatot kiemelném, mert az email megírása után nem sokkal hívtak is, elmondtam, h mi a gondom (kiemelve azt h nem tudok hostolni) az ügyintéző ügyködött egy kicsit, majd kérte indítsam újra a masinát.

Megtettem,onnantól kezdve ment a host. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.17. 06:29:32

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Nekem is Digi netem van, az nem lehet a gond.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Igen, írj, vagy hívd fel a szolgáltatót és kérd amit lejjebb írtam.

Router beállításoknál: Status -> WAN -> ilyenek vannak sorban, hogy: MAC Address, IP Address (100.xx.xx.), Subnet mask (255.xxx), Default Gateway: (100.xx.xx., ugyanaz mint az IP Address), Dns Server, Online time.

Ez az lenne?

Papa01
Szia!

Az ok lehet az, hogy nat-olva van az ip címed (a router-ben a wlan ip címe: 100.x.x.x ?).
Kérd meg őket (emailt is írhatsz nekik), hogy biztosítsanak számodra egy publikus címet (nem baj ha dinamikus).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.16. 22:21:12

Sajnos nem jött össze a dolog. Ha nem a router és nem a tűzfal akkor mi lehet még a probléma? Más szerverekhez mindketten tudunk csatlakozni, egyedül a host nem megy, de az egyikünknek se. Digis netnek lehet hozzá köze?

VO101Tom
nm <#eljen>

www.pumaszallas.hu

Ok, közben jött amit írtál, holnap kipróbálom és majd jelentkezek.

Köszönöm a segítséget! <#eljen>

VO101Tom
Nem.
Az a routered IP címe, amit a net felől látnak, az akkor kell, ha valaki hozzád akar csatlakozni. A belső hálózati cím az más, az az amit írtam.

www.pumaszallas.hu

Kérem kapaszkodni, hülye kérdés jön, a gépem IP-je az amit mondjuk a whatismyip kidob?

VO101Tom
Nekem Win10 van, óra mellett a net ikonon nyomok egy jobb klikket, ott "Hálózati és megosztási központ megnyitása", Kapcsolat: Ethernet -nél klikk az "Ethernet" linkre, az megnyitja a tulajdonság lapot, azon van egy "Részletek:" gomb. Arra klikk, és már látod is, hogy helyi hálózaton melyik IP mutat a te gépedre (IPv4 cím: 192.168.0.valami)
Ez a géped IP címe a helyi hálózaton.
A router port forward settingsnél EZT az IP-t kell beírni, hogy ehhez az IP-hez rendelje hozzá a nyitott portokat.

www.pumaszallas.hu

macleody
IP addressnek ne a router ip-jét add meg hanem a gépedét.
A router egy TP-link TL-WR1043ND

Menü -> Forwarding -> Virtual Servers -> Add or modify virtual server entry

Itt:

Service port: 10308
Internal port: üresen hagyva
IP Address: 192.168.1.1
Protocol: All (TCP és UDP a másik két lehetőség)
Status: Enabled

Common service port: választani lehet egyet, olyanok vannak mint DNS FTP GOPHER HTTP stbstbstb

Nem tudom ez segít-e vagy mond-e valamit.

Van valami bolondbiztos módja, hogy kiderítsem, hogy a "TCP és UDP biztosan arra az IP-re mutat helyi hálón, amelyik a Host"?

VO101Tom
A Hostnál van a gond, ott mindegy, hogy hova máshova tudtok csatlakozni gond nélkül. Amit írsz, ennek így működnie kellene, én is szoktam saját szervert hosztolni amikor repkedünk, gyakorolunk, semmi extra nincs vele. Belépek multiba, indítok egy szervert és a másik látja listában és már csatlakozik is. Az lehet a gond, hogy ha a szerever listában nem jelenik meg, sanszos, hogy a hostnál akad el. A port forwarding jól van beállítva? TCP és UDP biztosan arra az IP-re mutat helyi hálón, amelyik a Host? Ha igen, akkor passz.

www.pumaszallas.hu

Üdv hölgyek, urak, válogatott kalózlegények és leányok!

Problémám van - a DCS--vel persze - és reménykedek, hogy tud valaki valami okosat mondani.

Unokaöcsémmel szeretnénk repülni közösen de nem akar összejönni. Hiába indítok - vagy indít ő - szervert ahhoz a másik nem tud csatlakozni, mert nem jelenik meg a szerverlistában, IP alapján meg nem találja Online-nak a megadott címet.

Mindkét gép Digi-s neten lóg, mindkettő router mögött (de próbáltuk direktbe is router nélkül) , tűzfalon kiengedve (elvileg), routeren 10308 forwardolva (elvileg), verziószám egyezik, más szerverekhez tudunk csatlakozni. Yt videók alapján a beállítások a multi New Server-es részen (elvileg) jók. Online fórumok (DCS) átnéztem.

De nyilván így se sikerül ezért kérdezném itten nagy tisztelettel, van valakinek valami ötlete, hogy mit baxtam el? Természetesen a DCS-ben, az életemmel tisztában vagyok. 😉

Üdv Urak!
Egy gyors kérdés: Le van árazva a Viggen, egyik gyerekkori kedvencem, mennyire élvezhető cold war serveren levegő-levegő harcban?
A youtube-on úgy látom főleg földi célok ellen használják.Ha olyan fun mint a mig-21 már veszem is meg.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.15. 21:00:30

A Minyóról nem beszélve.

Ka-50

Ketuleses a gazella is, mar ott is mukodik a coperativ mod.
Húsz év múlva majd meglátjuk, vagy két hét mulva. Amilyen szaporák...
:-)

Elvileg már régóta dolgoznak ezen edénél, nagyon sanszos, hogy sikerült megcsinálni, ezért is lehet a bejelentés.

z0ty4
kétüléses heli hogyan lesz repülhető?

ÚÚuuaaaaaaaaaaaaaaa<#alien> bakker-a mi-24 akármennyi lesz, azonnal előrendelem ha lehet.

hozzám megérkezett a gazelle...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Tévedtem.A Mirage nem kapott leárazást.

Ka-50

LeonSilver
After release of Tiger and Magnificent Eight at the end of 2016 almost all our effort was relayed to development of F/A-18 DCS module in cooperation with Eagle Dynamics. In this project we are handling dynamics, avionics and systems, FCS (Flight Control System) included.

In parallel we continue our work on exciting project for fans of combat helicopters – the attack helicopter Mi-24P (was a long time since we pleased our helicopter enthusiasts, and ourselves as developers, by a war machine with rotor dynamics).

Also we started development of the famous fighter-bomber F-4E.

We are planning to post updates about each project in future.

Wish you to have a great time learning available DCS World modules and hope you will like quality of the upcoming ones.

With respect,
Belsimtek Team.

Jövök Viggen!
:-)

Nekem nagyon bevált. Sokat nyúzom, DCS + War Thunder "SIM" mód. Március eleje óta van meg, azóta semmit nem vesztett a precizitásából. Nem nyikorog, nem recseg-ropog, minden fasza.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

*órától

Ka-50

Urak! GMT 15.00 őrától 50% kedvezmény minden modulra!(Nem Steames)

Ka-50

Nem tudom.Nekem nagyon bevált.Főképp a MIG-21-est repülöm,sehogysem tudtam boldogulni az X-52-vel.A Javelint bedugtam,kalibráltam,azóta kezes bárány a gép.Oda nem adnám semennyiért.Nagyon gondolkodtam egy TM Hotason,de mivel megtartottam az X-52 gázkarját,talán megspóroltam egy csomó pénzt.
Egy biztos:nagyon precíz kis kütyü.

Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.14. 16:28:18

Ka-50

LeonSilver
Ezt nem EDe csinálja, szóval azért nem 10 év lesz 😊 Remélem..

PhantomAss
A Hindre instant vevő leszek, talán egy tíz év múlva ki is jön a béta 😊
Naná hogy a P változat lesz, oda nem kell csinálniuk forgatható géppityut. Még véletlenül se legyen a D vagy a V 😊
Jó hát nyilván ennek is megvan a varázsa, de számomra a Mi24 a fülke alatti forgatható 4-csövűvel az igazi.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.14. 14:40:59

GOOBY, pls

LeonSilver
A Belsimtek belengette az F-4E-t és a Mi-24P-t 😊

Középhez közeli állásban nem kell nagy erő és finoman lehet irányítani, nincs benne az a hirtelen ugrás mint a rugós, tányéros x52-mben. Talán ahhoz hasonlítva egy kicsivel feszesebb. Végálláshoz közel van itt a mechanikából adódóan egy kicsit talán szögletes mozgás. A bot nem jár olyan hosszú úton mint az X52-nek.
LeonSilver
És mennyire kell belekapaszkodni, hogy a joyt kitérítsd bármely irányba?
Én zömmel helikopterezek és ott minél kisebb a középre húzó erő, annál jobb. Az x-55 leggyengébb rugója is erős - nekem.
Ha kiveszem a rugót, akkor az tökéletes lenne, de úgy meg ugye nincs, ami középen tartaná alap esetben.

Nekem volt vele bajom, le is írtam a trigger gombos nyűgömet akkor,de megjavítottam és azóta nincs vele problémám. Több száz órát igaz nem repültem vele, csak heti pár órát. Ez idő alatt nem vettem észre amortizálódást rajta. Ugyanolyan pontos mint amikor megvettem, nem kotyog, nem nyikorog, nem kopnak le a gombok feliratai.
z0ty4