36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#26341 Nálam tegnap eltűnt a "szárazpart", mint a kevinkosztnyeles filmben. Csak egy kurva nagy tenger volt az egész cucc :D
-
#26340 Kapja be ..megint megállt ez a szemét ! :)) ( Semmi mással soha semmi gondom ...) Így nem is áldozok pénzt erre a játékra :)
Lehet az online küldikkel van baja ? -
sakkay #26339 JA ez faxa. Én jó sokáig szerintem így hagyom, aztán ha kevés lesz majd, veszek rá komoly hűtést, és\vagy delid, így még pár évet így kihúzok. De szerintem 5-6 évig ez marad. Majd a karit cserélem amikor a garancia már csak 4 hónapos lesz, remélem addigra leesnek az árak. Meg jön a 2xxx sorozat. -
wolfhgb #26338 A 6700k m 4.6 ig huvos volt viszonylag, szar kupak mellett, 1.3 vcore volt az alja a fesznek ezen az orajelen. Feljebb huzva, mar minden 100mhz nel kert ujjabb 3 szazad voltot, igy elment stabilan 4.9 ig, ott mar 1.39 volt a vcore es burning tesztben 90 fokos a proci, gyors ugrassal 50 fokrol, vizezve. Delid utan 70 fokos lett, sokat javult, most 4.7 en fut, 1.31 vcore mellett, burning teszt 55 fok, hasznalat kozben 40 korul, ezzel kiegyeztem. -
sakkay #26337 Most ugyanabba a hibába futottam, csak a multi chat ablakkal, de még macerásabb volt. Aztán egyszer csak működött. Van egy tök jó szeró, de csak akkor enged választani, ha előbb beírod, hogy melyik oldalon akarsz lenni. -
sakkay #26336 Igen és igen. Nem is volt stabil-mert amikor kérdezted rámentem tesztel-nem is értem ezt, talán amikor visszaállítottam nem futtattam elég alapos tesztsorozatot. -
wolfhgb #26335 Hat, ha 1.22 rol novelte a feszt 1.23 ra akkor szazadot novelt, vagy 10 ezredet. Elirhatta. :) viszont akkor az 1.22 nem az alja volt a korabbi orajelnek, mert nagyobb feszlepcsoket szokott kerni egy proci 100 mhz en kent. -
#26334 Köszi :) Nem működött a LWin+U, LWin+N meg még valamelyik bal wines cucc. Már azon voltam, hogy letúrom a bánatba ezt a fostalicskát :) -
#26333 Az a 10 tized csak elírás nem? -
-
sakkay #26331 Múltkor rosszul mondtam a cpu terhelést, mert a tesztet mindig úgy csináltam a heli "benchemark"-al, hogy nem a pilóta fülkéből nyomtam. Ha bent vagyok van, hogy 65% is felugrik egy-egy pillanatra, de az átlag 30% körül van így is. Viszont a procinál 10 tized hozzáadással simán megy a 4.8. Szóval így 1.230 feszen megy a 4.8. A hőmérséklet meg alig változott. -
beci43 #26330 Akkor nem tudom.Nálam a Spectre-Meltdown féle patchnál csinálta.(Az első javításnál) -
sakkay #26329 Nálam nincs. Most is 36 multiban voltam, nagyon stabilan futott kb egy órája, egyszer nem reccent de most kivágott -
#26328 7-es ! :D -
beci43 #26327 Windows 10-ed van? -
#26326 Igazán nincs mit ;)
Sensor Select FWD: INS, IRMV/EOMV ( LWin+U)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.17. 22:16:21 -
#26325 Köszi a videót Papa. Nálam a bal oldali monitoron, a bal felső sarokban INS felirat van és nem jövök rá hogy vált át. -
#26324 Nálam bosszantóan sokszor akad meg a játék ...
gondol egyet ,főleg hirtelen fordulónál megáll a kép, hang megy tovább bár az is "beakad", innentől csak feladatkezelővel tudom kilőni ....
Másnak is van ilyen ? -
#26323 -
#26322 Hát... kicsit bonyolultabb, mint az A-10C-n lévén a Harrier hangyányit korosabb.
Alapvetően mindent úgy kell csinálni, mint amikor a kamerával használtad a Mavericket. -
#26321 Köszi, ez fel sem tűnt :)
Na szóval akkor most ott tartok, hogy ráálok a célra de a maverick kamerája nem lockol. Hiába nézem a videót, nem látom mit csinálok rosszul. -
sakkay #26320 Ez tök hangulatos vidi!
-
#26319 A TGP automatikusan rááll arra a célra, amire ráviszed a célkeresztet.
-
sakkay #26318 Van itt olyan akinek megvan a combined arms? Van értelme? Néztem pár vidit a multiban ezeket a "játék mestereket" érdekesnek tűnik. Multiban néha választható. -
sakkay #26317 Mindjárt. De írd el meddig megy-csak, hogy ne írjak feleslegeset. -
#26316 Na engem ez az ugyanarra érdekelne, mert fingom sincs mit kell nyomni a befogáshoz. A10-nél azt hiszem v volt. -
sakkay #26315 Nekem volt egy olyan maveriknél, hogy mindent tökéletesen csináltam, de mégsem indított. Leonnal átnéztük és nem volt gond, de mégsem ment. Aztán végső kétségbeesésemben átírtam-ugyanarra!-és akkor már ment a befogás. Nem kicsi bug. -
#26314 Harriernél TGP-n mivel lehet lockolni a célpontot? Sehol nem találom. -
Solt #26313 Igen, egyrészt a részletességtől is másrészt a VGA erősségétől is függ... egy izmosabb VGA-t nehezebben "etet" a CPU. -
gantus68 #26312 Nálam 2.5-nél 4 magos cpu (amd) 40-60%-on teker és gpu (rx470) 100% szinte mindig, 1.5-nél fordítva volt. De ez biztos a részletességtől is függ. -
Solt #26311 Azóta megnéztem én is még párszor, marginális volt a különbség, szóval valószínűleg bekavart valami a háttérben. Van pár játék ami nem szereti a HT-t, érdemes próbát tenni a kikapcsolásával ha valami nem teljesen kerek.
Az 1.5 teljesen más tészta, ott nagyon erős szoftveres CPU limit volt. A 2.5 alatt én úgy látom, hogy ez részben eltolódott a hardveres CPU limit felé. Mértem 75%-nál nagyobb CPU használatot HT-l, ami azért 8 szálon elég durva... sakkay kolléga ehhez képest a 8700K-l azt mondja, hogy nála 30% a max.
Igazából amit nem értek az az, hogy miért van az, hogy egyszer szarik a több szálra és azt a négyet is alig használja, aztán pár száz méterrel arrébb felugrik 75% fölé 8 szálon. Most repkedtem egy kicsit a Kamov-l a fák között, ugyanez a helyzet... egyszer alig használja a CPU-t aztán három fával arrébb már fekteti. -
wolfhgb #26310 A tesztet 1.5 vagy mar 2.5 alatt csinaltad? -
beci43 #26309 Nálam 7700K,4.8-on teker.Kipróbáltam HT-vel,HT nélkül,egy kutya.Viszont ha HT nélkül fut,valóban 100% a proci használat.Tavaly készült egy átfogó teszt,a DCS fórumban megtalálod.
Gondolom ddr3-asaid vannak.
Ott érdekes módon az jött ki,ha ddr4-et használ valaki és minél nagyobb frekvencián,annál több FPS-t tudott kipumpálni a játékból.
Úgy látszik nem csak a CPU,de a memória tuning is jó hatással van rá.Bár az még az 1.5.x verzióval volt letesztelve. -
Solt #26308 Igen, 4.4 GHz-n ketyeg, több nincs benne delid nélkül. -
sakkay #26307 azért az kibaxott hihetetlen, hogy azt a szájbabaxott videó visszajátszást még mindig mesésíti a DCS. Egyszerűen nem értem miért van ez. Annyira kurva nehéz lehet? -
beci43 #26306 Húzod a procid Solt? -
#26305 Bekapcsoltam a harrierben a tgp-t meg a mavericket. Nem kellett volna. 68-ról 28-ra esett az fps. Azt hiszem ebből byebye dcs lesz. -
sakkay #26304
Ez az, a legjobb DCS benchmark. -
sakkay #26303 Na de Lefuttattam akor már ezt a tesztet a saját beállításomon:Alap high beállítás de vsync sor bekapcsolva, 2560\1080- 21.9 arány
Folyamatos - Avg: 59.978 - Min: 55 - Max: 61 Gyakorlatilag rezzenéstelen v sync. És valóban, játék közben ugyanez van. Ha valami atom szar van, pl van a kamovnak egy single battle missziója-nagyon brutál, na ott van, hogy néha 30fps. De aztán az az alja.
-
#26302 Lehet valahol hiba logot küldeni edének? vagy valahogy megtudni, hogy mi nem tettszik neki?
Mert eddig 3 ból 2x appcrachel kidob amikor inditanám a játékot, a menüig simán elmegy csak amikor töltené be a freeflightot a szu 25 nél akkor kb a fele betöltés után hibát dob., de a log file-böl nem sok derül ki számomra mi a gondja.