Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyértelműnek tűnik, de gondoltam, azért a biztonság kedvéért megkérdezem: szerintetek jól gondolom, hogy a frissítés/javítás után csinálódott "_backup.XXX" nevű mappákat nyugodtan kitakaríthatom a francba?
Na mind1 majd belejön az ember, legalább jó tudni, hogy nagy hülyeséget nem csinálok, ez a megfelelő megközelítés.
Szóval nagyrészt cold war vagy mig-21 vs f-5 szerveren játszom.
Ilyenek érdekelnének, hogy:
-mi a "harci pontnak" (kijelölt gyülekezési pont a légi harcra ) az ajánlott megközelítési magassága, és mi az ajánlott magasság mig-21-el, f-5e-vel.
-repgép radar használat, ajánlott, nem ajánlott, vegyesen időszakosan ajánlott az awacs-al együttműködve.
-honnan érdemes közelíteni a harci zónát, a hegyek felől(ha vannak) ala"suprise motherf***r", vagy a víz felől, hogy a saját radarral(mig-21,f-5e) be tudd lőni az ellenséget
stb,stb.
A tanácsokat előre is köszönöm.
Egyáltalán érdemes használni az f-5e radarját, vagy hagyatkozzam az awacs és a szemgolyó eszközökre? És inkább lopakodósra vegyem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
rep számítógép-> in -> tárcsa takt-> üsd be 666-> Ls gomb.....
lehetőleg reptéren állva😊
De ennél finomabb műveletekre nem.
Ja meg a huey-nél: egyik a fordulatszám másik a kollektív😊
Szóval ma reggel, mosogatás közben azon elmélkedtem, hogy amikor megjelent az első, osztott gázkaros hotas mennyire "örültünk" neki meg minden.
De... Használjátok rendszeresen a külön-külön gázkarokat? Lett / van valami gyakorlati haszna? Mit gondoltok?
Nyúzom a Viggent, eszméletlen kis szerkezet.
Tudja valaki azt, hogy a Viggen radarja passzív módban képes-e érzékelni aktív radaros repülőgépet?
Szét kerestem az internetet, de ott csak hajókat említenek, azok radarja szép nagy irányvektort rajzol a képernyőre.
Mókás lenne, ha repcsikkel is működne, szegény mig-21-ek meglepődnének😊
Ka-50
Egyébként én is voltam élő szövet a fém vázon 😄 És nekem az intenzíven (1 hónapocskát szüttyögtem ott) rá is írták az infúziómra, hogy: Terminátor 😄 Imádtam a csajokat, majdnem a halálomon voltam, de széjjel röhögtem az agyamat 😊
Valahogy mindig sikerül csinálni valami hülyeséget amivel megterhelem a gerincem... Politikusnak kéne állnom vagy a médiában elhelyezkedni akkor nem lenne ilyen problémám. 😄 Szóval azért egyre többször leszek errefelé is, mer' szidom én is néha a décsét, de azé' csak jó repülni. 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
www.smart-bus.hu
A Viggenről alkotott véleményed meg azt hiszem pont helytálló.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Urak, hölgyek, válogatott kalózlegények és leányok!
Siker!
Végül a Digis public ip oldotta meg a dolgot. Gyakorlatilag úgy ahogy mondtátok. Az ügyfélszolgálat vakon volt, ahogy mondtátok.
(Érdekesség, előadtam a kérésemet, néztek rám okos tekintettel, én meg büszke voltam, hogy na ugye, megy ez így is, elkérték az igazolványom, lakcímkártyám adategyeztetésre, tutira éreztem, hogy célegyenesben vagyok, majd közlik, hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, hívjam az 1272-t, na de ehhez mifasznak volt szükség az igazolványomra?! 😄 )
Kerítettem kanócos telefont, természetesen ilyenkor semmi várakoztatás, akár a saját dominómról is hívhattam volna, elmondtam, értették, mire megcsináltam az ebédet public ip-m volt egy újraindítás után.
Este sikeresen multit hostoltam, unokaöcsémmel repültünk egyet Ai-k ellen, akik keményen seggbefenyítettek minket, de lesz ez még jobb is. 😊
Szófosásnak is egy a vége, köszönet a segítségért és a türelemért, jövök nektek eggyel! 😊
###################################################################
A Viggent megvettem én is. Kicsit repülgettem vele, de inkább olvasgattam. Amennyire én látom, nem egy gyors A-10, hanem valami más. Annó mint csatagép oktatták, de ez inkább egy könnyűbombázó. Nem tud célokat keresgetni, mint az A-10, többé kevésbé pontosan kell ismerni a cél helyét. Ahogy most látom, meg kell tervezni a repülést és szépen le kell repülni a tervet. Inkább gombnyomogatós gépnek tűnik, mint botrángatósnak. Vagy mondhatnám tatásabb repülésre vágyók típusának is. Elsőre nekem ez jött le a svéd cuccról. Aztánmajdmeglássuk... 😉
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Nekem az egész gep olyan, hogy a nyers erő győzelme az aerodinamika fölött! :-)
Elképesztően jókat lehet vele repülni.
Ja, hát a tolóerő-fordítónak meg van az az előnye, hogy hátrafelé is lehet szambázni 😊
Bónusz: lehet a géppel tolatni! 😊
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.19. 09:01:59
Sok lehetőseg van benne, több mint a mirageban, bár a mirage is jó gep. Nem bantam meg egyiket sem!
Tök jó kis gépezet egyébként.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Elég jól lehet vele bombázni is, alacsonyan nagy sebességgel akár.
Nem könnyű, persze ez leginkább gyakorlás és megszokás kérdése.
Viszont nem lehet a fegyverzetet keverni.
Ha viszel Mavericket (Rb 75), akkor nem tudsz bombázni... ÉS ez így van illetve volt IRL is.
Van egy, irányítható levegő-föld rakéta, amit (állítólag) lehet légiharcban is használni - nekem még a büdös életben nem sikerült 😄
Én annak idején lőttem egyet-kettőt a Maljutkával és még IRL sem könnyű célba juttatni, pedig a BMP ugye az állt 😄 😄
Főleg, hogy a TM Warthog joy magában 58e Ft...
www.pumaszallas.hu
Melyik adja a legjobb multi élményt? (Nevada a heliwars miatt érdekelne)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.18. 22:18:12
Szóval akkor rövidre veszem: Érdemes megvenni a Viggent(használat: cold war server air-air vagy földizés más szerveren), vagy inkább a Nevadába fektessek be?
A lóginak meg nem kellett volna sokat módosítani a G940-en ahhoz, hogy a legkirályabb legyen. Legelőször is nem kellett volna abbahagyni a gyártást 😄
X65F-el szemeztem egy ideig, de másodlagos joynak drága (300 dollár használtan a legolcsóbb, de amazonon van 700 dollárért is, az is használt), az mondjuk csövesekhez lenne jó a force sensor miatt, ww2-esekhez nem tudom. Lehet, hogy végül Gladiatort vennék én is.
www.pumaszallas.hu

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ka-50
Illetve a javelinét le kellene gyártatni fémből, és megnézni.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.07.18. 16:43:32
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
És igen. a Saitek tányéros szara az valami elképesztően ótvar.