36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Fehercsoki
    Húsvét nagyjából biztos, azon kivül pedig random leértékelések, iratkozz fel a hirlevélre.
  • lac coo
    Mikor szokott lenni valami kedvezmeny igy tel vegen ?
  • LeonSilver
    Én minden szart megveszek tőlik (majdnem mindent :D), de kezdek kicsit morcos lenni. Legalább lehetne leszedni ezeket a buzeráns hotfixeket.
  • wittman
    Így van! A Hotfix 3-as javítás ED szokásához íven, újabb hibákat eredményezett. Látványilag is szarabb lett, elbaszarintották a vizet is. Hotfix 2-ben -igaz nem említették- újra jól működtek az orosz típusú kazettás bombák 10 év után, a 3-as javításig tartott...ezért nem veszek modulokat, főleg elővásárlással.
  • sakkay
    A cpu load line calibration nekem 1 van,de sok videóban 5 esetleg 6-ra van állítva. Mire jó ez amúgy? Megnéztem nekem max az ötre lehetne állítani.
  • sakkay
    Ilyenekben járatos itt valaki? A legtöbb még csak béta üzemmódban van-a 2.5 béta miatt-és egy csomó funkció nem műkszik, de ha ez működik, az olyan mint egy online dinamikus kampány.
  • sakkay
    Mármint az nem a 2.5, hanem a 2.2.
  • lac coo
    Ugy mondom en is ! ;)
    Ha jatekban 3 screenre allitom akkor nem akad el csak gagyi. 1 screen egy fokkal jobb ( de a jotol azert messze van...) de az meg megall allandoan.
  • gantus68
    Úgy értettem, hogy a játékban 1 vagy 3 screen módban van. Én eyefinity-t használok, ezért a DCS egy nagy képernyőt lát, ezért nem kell a FOV-al foglalkoznom. 3 screen módban a dcs 3x számol ki minden képkockát, míg 1 screen-nél csak a felbontással arányosan terheli a gépet.
  • lac coo
    Ha 1 en hasznalom megakad.
    Ha 3 on akkor megy csak hat az ultragagyi...
  • gantus68
    1 screen beállítást használsz vagy 3-at?
  • lac coo
    Nem , nem ilyen baja van.
    Nem birja a nagy fovot jelenleg. Ha atrakom 3 monitorra akkor nem akad meg csak valami csuda fura az egesz ! ;))
  • sure
    1-2 hét és itt lesz a javítás

Mekkora page file van a Windowsban beállítva? Próbáltad beállítani, hogy a rendszer kezelje a méretét? Írták lejjebb, hogy 32 giga RAM mellett is egy idő után elkezdi bőszen használni a lapozófájlt.
  • lac coo
    Én egy darabig feladtam, semmi nem segít, 5-10 perc után lefagy.
    Várok valami javítást, remélem gyorsan lesz, a forumukban minden 3 monitoros erre panaszkodik ....
  • LeonSilver
    Szívesen
  • sakkay
    Jaa köszi.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Antiskid - ott van a jettison gomb alatt.
  • sakkay
    Mi a neve a csúszásgátlónak?
  • macleody
    Próbálgatok ezzel a reshade cuccal kezdeni valamit.
  • LeonSilver
    Az víz és hűti ezeket a mozgatható szarokat :) Ha nem kapcsolod be (külön van le és felszálláshoz) éjszaka qrva jól látni, hogy izzik mint a picsa.

Kapcsold ki a csúszásgátlót és akkor faszán fordul az orrfutó.
  • Solt
    Nem tudom, én sem igazán értem... megérne egy posztot a fórumon.
  • sakkay
    Nagy túlzással.
  • sakkay
    Leon két kérdés felszállással kapcsolatban:
    1.mi a szerepe az oxigén-vagy mi-kapcsolónak ami fel\leszállás és off állású. (külön van rá oxigén számláló is-ez olyan nitró szerű faxom?)
    2) Kigurulásnál nagyon nehézkes a gurulásban fordulás. Ok, azt ajánlják, hogy legyen 60 fokon a sugár, de amikor meg beállított küldiben vagyok, tök könnyű fordulni.
  • LeonSilver
    De most ezt miért kellett elkúrniuk?? Sírt a szája a parasztoknak vagy mi? Kis túlzással most úgyan olyan, mint az 1.5.8 volt... látványilag. Rohagggggyyyyanak meg.
  • Solt
    Szerintem is.
  • LeonSilver
    Ilyen volt, és most tuti nem ilyen - hogy basszák szájbazt, akire gondolok....

• sakkay
    Ja jó, hogy mondod, közben feltűnt, hogy amit írtál nem is placebo. Tuti, hogy állítottak rajta.
  • LeonSilver
    Szerintem is. 100%, hogy amikor kijött nem iylen volt
  • macleody
    Tényleg olyan mintha most fakóbbak lennének a szinek mint az első 2.5-ben.
  • sakkay
  • gantus68
    Addig voltak megállásaim és problémáim a multival, amíg 8gb ram-om volt. 16gb-al ezek eltűntek (már a 12gb is jó volt).

5 monitorral használom eyefinity 5400x1680-as felbontással, szinte minden gép max. FOV-on, Medium, DS off, 2x AA, 1xAF, 100% trees. Nekem ez adta a legjobb fps-t. Vsync on, ez a multimonitor miatt kötelező.
  • macleody
    Próbáltad a ...users/neved/saved games/dcs openbeta mappából törölni az options.lua-t? Vagy akár az egész mappát.

Na, nálam a játék, a trackir meg a billentyűzet progija akadt össze.
  • repvez
    Nekem el sem indul csak a menüig jutok el a játékbetöltésnél már kifagy
  • macleody
    Ok, nem vágom. A TrackIR összeakad a DCS-vel. Ha nem indítok TrackIR-t működik a két gomb.
  • macleody
    Ez most megint mi a tököm?

• lac coo
    Beleolvastam forumba..sokan szivnak ezzel , ugy tunik a 3 monitor es/vagy az oriasi fovot nem kepes kezelni ez a build....
  • Fehercsoki
    Nálam nincs ilyen gond, sok grafikai beállítást kipróbáltam, de mindegyik jó volt. Olyan küldetéseket használj csak, amik már updatelve lettek (azaz az van odaírva hogy 2.5-el kompatibilis).
  • VO101Tom
    Oké, én nem olvastam, hogy miről mire változtatta Sakkay kolléga, csak hogy 1V-al emelte a feszt. Azért kérdeztem, mert az kicsit dundi lenne core fesz növelésnek.
  • repvez
    nem hinném, nekem is ahogy irtam a betöltéskor crashel a játék igy nem igazán tudtam még kiprobálni sem vagy megtalálni az optimális beállitásokat aminél még jol megy és nem olyan csunya.