36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #26421 Pl. ez de még butítottak, mivel a béta sok gonddal jár. Kb olyasmik mint az ATAG.
Ez is érdekes.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.22. 15:48:06 -
beci43 #26420 Szar lesz,úgyhogy ne vedd meg! -
#26419 Hol vannak ezek a hadjáratok és mi a tartalmuk? -
#26418 Én is így vagyok vele. Dogfight szerveren lehet velük bohóckodni, vagy előre szerkesztett mission pack-ot végigjátszani, amik faszán ki vannak dolgozva, de 15-20 küldetés után ott is elfogy a tartalom. Újrajátszani meg unalmas, ha már tudod, hogy hol mi történik. Én ezért szoktam le a modulok gyűjtögetéséről, az érdekes és jó, ahogy megtanulod egy új típus kezelését, de ha az megvan, onnantól olyan üres az egész (ennek is az a qrva BMS az oka ). És ez nem ér modulonként 50-70 dollárt nekem.
Mondjuk most vettem meg a Condor 2-őt, ahol húszezer forintot fizettem egy "új" játékért, ami normális esetben egy új patchnak is alig menne el, hangok, menü, az egész gyakorlatilag ugyanaz, a 30 gépből maradt 7, amiből három esetleg négy használható versenyre, a kabinok ugyan szebben kidolgozottak, és a táj is szebb lett, meteorológia is változott valamennyit, de mostantól minden gépért külön kell majd fizetni, és minden eddig elkészült extra térképet is át kell alakítani (azok legalább maradtak ingyenesek). 15 év után kicsit többet várt az ember, de persze így is megveszik az emberek, mert konkurenciájuk egyáltalán nincs. -
sakkay #26417 Ja hát ez nagyon más persze. Ahogyan Solt mondta, majd rááll az agyad aztán könnyebb lesz -
#26416 Ja, nem errol van szo en is szeretem a tanulasi fazist , izgalmas, csak nekem nem megy egy nehany nap alatt ! :)) Lockon ota nem igen jatszottam ilyesmivel, csak autossal..... -
sakkay #26415 Akkor én meg a másik oldal vagyok-imádok gépet tanulni-tök jó amikor egyszer csak összeáll a kép, és minden fegyver megy. A dcs-nél pont az volt a bajom amikor eddig eljutottam, mert onnantól nem tudtam mit kezdeni vele Csak örömrepkedés maradt, azt meg megunom.. Ez remélem most változik, mert tök jól felpörögtek ezek az online, fél dinamikus"kampányok". Lehet harcolni, nem csak öröm repkedni. -
Solt #26414 Feküdj rá a Su-25T-re... egyrészt ugye ingyenes, másrészt kevésbé bonyolult mint a többi. Ha képben leszel vele és már tudod is, hogy mit miért csinálsz akkor az meghoz annyi sikerélményt, hogy a többivel már könnyebb dolgod lesz. ;) -
#26413 Gondoltam !! :)) -
Solt #26412 Igen! :) -
#26411 Csak en vagyok itt ilyen agyilag debil, hogy egy repulot nem tanultam meg meg normalisan , nem hogy ujat venni...?! :))) -
sakkay #26410 hátööööööö -
#26409 Mondjátok hogy szar lesz és nem kell ezt is megvennem :) -
-
#26407 Hmm, köszi, érdekes, nem tudtam reprodukálni a hibát (se 10 m/s-nál nagyobb széllel, se teljes szélcsenddel), biztos túl csoffadt még ehhez is a VGA-m , mindenesetre kiélvezem, hogy a High víz nem visz plusz FPS-t a low-hoz képest, mert ha hozzányúlnak és "megjavítják", van rá egy jó esély, hogy az drága FPS-ekbe fog kerülni. -
#26406 az edtracker oldalánn fen van az összeállitási manuál lépésről lépésre vagy a youtubon megnézed ott is fenn van videon -
#26405 Es tudni fogom en egyertelmuen mit mihez kell...? :)) -
gantus68 #26404 csak engedik le a vizet a medencéből :) -
#26403 Forrnak az indulatok, mert ED megint elkúrta biztos azért buborékol már a játékban is a víz... :) -
wittman #26402 Víz hiba -
#26401 ha forrasztani tudsz akkor fél óra alatt kész csak azt a pár lábat kell egymáshoz forrasztani. -
#26400 Ez jo oenne nekem , nagyon nehez osszerakni ? ;) -
#26399 Igazából ezt a Laci tudná megmondani, de gondolom nem beszélhet róla.
-
#26398 Mit qrtak el a vízen? Én annyit vettem észre, hogy a High beállítás nem jár FPS csökkenéssel a Low-hoz képest, cserébe azért sokkal szebb, de nincs mihez hasonlítanom, 1.5-ben még adott pár FPS-t a low víz, így eleddig azt használtam. -
#26397 Azt lehet már tudni, hogy mi történt ott pontosan? Csak mert még mindig nem tiszta, hogy lehet az, hogy Becz Laci mindent normálisan lepapírozott és szerződés szerint csinált, akkor hogy jöhet a saját ügyvédje azzal pár héttel a kiadás előtt, hogy azzal jár legjobban, ha az addigi alvállalkozóira (vagy alkalmazottaira?) íratja a céget (ezt még ő írta ide). Nem fizetett nekik? Mert én ha vállalok valakinek 3D vagy textúrázós melót, szerződést írunk, hogy mikorra és mennyiért végzek, akkor én ugrálhatok utólag akármennyit, hogy mégis többet akarok, simán elhajtanak a picsába. Egyetlen esetben adna nekem igazat a bíróság, ha én nem kaptam volna meg az előre kialkudott pénzt a munkáért, amit elvégeztem. Arról is ment fórumozás, hogy a kickstarteres pénzüket befagyasztották valami pöcs miatt aki az apja kártyájával fizetett, az meg feljelentette őket. Ez a két dolog összefügghet?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.20. 04:46:41 -
#26396 Szinténzenész! Soha nem adtam volna érte egy megveszekedett vasat sem azért, amit műveltek Lacival.
Azért van csak meg a modul, mert egy barátom nyert egyet és nekemadta. -
wittman #26395 Az AI a legnagyobb overkill!
A MiG-21Bis fejlesztő mittudoméjnmánkiatökömcég kapja is az ívet a fórumon... -
Sidewinder #26394 Elképesztő... Pedig olyan szép volt,erre a javítással elcseszik... A MiG-21-nél ott lehet a gond, hogy ezek a Leatherneckék vagy a franc tudja most éppen mi a nevük, úgy látom,hogy az osztódással való szaporodással vannak elfoglalva,ahelyett, hogy a repmodellt megcsinálnák normálisra. Miközben a rendelkezésükre áll egy aktív szerb MiG-21-es pilóta. Már, ha őt éppen még nem tették ki, és nem lesz kénytelen egy a bánat tudja milyen nevű a leatherneck romjaira felépült n+1-ik cégben folytatni a munkát. Ha szart kevernek akkor nem nagyon van idő repmodellt írni. Azt hittem,hogy csak szegény Beczl-t túrták ki a csapatból undorító módon, de ha jól tudom azóta volt egy újabb kör, ahol több ember is lelépett. A dolog nem érint, mert amikor kirakták Beczl-t megfogadtam, hogy ezektől semmit nem veszek. Viszont sajnálom azokat, akik kénytelenek szívni a gányolt MiG-21-esükkel. -
#26393 Overkill....??
A MiG-23MLD-ket nem tudtam lefordulni 2-3 km magasan corner speed táján...
Vagy akkor a MiG-23MLD még inkább overkil...?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.19. 22:36:26 -
wittman #26392 Su-27 után a Su-33-as is PFM-et kapott, ez nagyon jó lett. Klikkelhető kabin az FC3-as gépekben nem igen lesz, esély van rá, de őnálló modulként csak. Mostánaban erre nem kell számítani. F-15 repmodel overkill lett(PFM volt nek is), minden típust lefordul max súllyal is. Ez is röhely. Kezd az egész árkád fos lenni. -
#26391 Nem tudom...Kérdezem . -
sakkay #26390 Su-33 nem ilyesmi ráncfelvarráson esik át éppen?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.19. 22:12:15 -
#26389 Eddig teljesítményük alapján? Szerinted?
A gépek modellezési szintje is fél-arcade, ami miatt nem is nagyon kell ez. Nincs MFD és ICP+DED ami az A-10C-n, ahol ez must have kell vagy nincs életképes gép...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.19. 21:47:01 -
#26388 MIG29-et és vagy SU27-et már nem fogják nyomkodós fülkére upgradelni ? -
#26387 Szóval már videózásra sem alkalmas. Áh, tragikmoikum ez.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.19. 21:16:56 -
sakkay #26386 Én is írtam ilyet pár napja-nem hiszem el, hogy ennek olyan bonyolultnak kell lennie, hogy évek óta, nem tudják megcsinálni. -
#26385 A replay sem ér kalap sz@rt sem. Tegnap beraktam az X reptérre egy tort, felszálltam Harrierrel Batumiról, kimentem jól a tengerre. Rámegyek a torra, kilövöm raksival, visszamegyek Batumira, leszállok. Erre mi van a replayben? Addig stimmelt, hogy rámegyek a torra. Raksi helyett gépágyúzott, aztán nemes egyszerűséggel átesett és belezúgott a tengerbe. -
sakkay #26384 Mondjuk addig bétában sem engednék gépet, amíg 98% nincsen tutira kész a repmodell. A műszerezettség, fegyverek meg az elektronika még belefér, de ez már nem. -
wittman #26383 DCS fórumot elvétve nézem már csak, mert ha építő jelegű kritikát fogalmazok meg, akkor azt a hozzászólást törlik...persze megy az anyázás, de azonnal törlik is a hozzászólásokat.
Jelenleg is hegesztik a jelentős memória szivárgás miatt, dolgoznak a fényeken, erre van a legtöbb panasz. Sajnos a MiG-21 Bis is egyre szarabb, flight model egy nagy nulla lett, igaz ez nem az ED sara...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2018.02.19. 20:33:44 -
#26382 A fórumot nem nézted? Háborognak az emberek vagy mindenki leszarja?