36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • lac coo
    Nem tudom, megnezem....

A lenyeg , hogy most eleg nagy fovval rajta fekszik a pilotam a muszerfalon , onnan kellene lerangatni valahogy de nem fovval mert az mar igy is sok.
  • sure
    Ülés pozíció állítás nem, de a pilóta fejének helyét lehet állítani, jobb CTRL+jobb SHIFT+numerikus billentyűkkel, illetve jobb CTRL+jobb SHIFT+ / vagy * az csak a műszerekbe "hajol be", a környezetbe nem zoomol bele

Lehet, erre gondoltál, lac coo?
    Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.24. 10:15:19
  • wolfhgb
    Na, meg a vegen lesz egy vr ben kovetett kesztyu, kar, h nem integraljak az oculus kovetesi rendszerebe, ugy olcsobb es pontosabb, gyorsabb lenne a kovetes is, plusz nem kene a hmd re akasztani valamit, ami sulyt novel, ujabb kabel kell hozza, stb.
  • 2Pete
    A probléma az lehet hogy a Mig-15 fülkéje kattinthatós, ezért alaphelyzetben az egér ahhoz van beállítva. De ha az egér görgőt kétszer kattintod átvált a nézelődésre. Ekkor fogja a görgő a zoomot állítani. Ülés pozíció állítás szerintem nincs.
  • sure
    Azt, igen tudod a / és * billentyűkkel állítani, elárulok még egy titkot: a numerikus billentyűzettel körbenézelődni is lehet, default minden gépen

Adott nézetet (=miután beállítottad a neked tetsző bólintási szöget, satöbbit, a fenti nézet-módosítókkal) a jobb ALT+ num0 -val tudod elmenteni.
  • lac coo
    A/ meg a * az a zoom, görgőt megnézem .....

Ez már jó lenne , az alsó : Az az a kép amivel aktív pause-ban indul a játék, de utána ugye ráközelít a kamera, nem zoomol , nem szűkíti a FOV-ot hanem közelebb megy .... Azt kellene vissza tolni hátra valahogy .

• macleody
    Nem tudom mire gondolsz pontosan de van a numerikus "/" meg "*", meg van az egérgörgő nyomva tartása közben tekerni a görgőt.
  • lac coo
    Akkor egyszerűsítek: lehet-e valahogy mozgatni a fülke nézet kamerát ? :)
  • VO101Tom
    Üdv. Olyan nincs, hogy kisebb FOV-al nagyobb "látóteret" létrehozni, mert ez a két szó ugyanazt jelenti. A FOV az a látótér szög értéke, amit a kép jobb és bal széle között bezár. Itt most ez 180 fokos FOV. A kamerát ha elmozgatod, az azt módosítja, hogy ezen a látómezőn belül te mennyit láss a kabinból, mit mutasson a kamera. De a látómező FOV értéke az adott.
    Ha a FOV kisebb, akkor a kép zoomol, a 75 fok általában jó monitorra manőverezéshez, a 30 fok körül szokott lenni az az érték amit a monitorod előtt ülve a monitor-t nézve valós értéket kapnál. Csak ez már nagyon csőlátás. Az 1-2 fokos érték meg amikor teleobjektívvel rázoomolsz a nagyon messzi dolgokra.
  • repvez
    egy ujabb startup a VR-hez
  • lac coo
    Ki lehetne valahogy kisebb FOV-val nagyobb látóteret hozni 3 monitorból ?
    Mittudom én, pl : hátra mozgatni a kamerát és csökkenteni a FOV-ot ...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.23. 22:03:59
  • LeonSilver
    IS :D
  • sakkay
    Pedig én azt hittem csak perverzióból
  • LeonSilver
    Miért lenne szégyen? Én is hiszek bennük meg nekik, különben nem venném meg a cuccokat.l De megveszem :D
  • sakkay
    Ott a pont Én most hiszek bennük egy kicsit-szégyen vagy nem
  • LeonSilver
    Kedves Barátom! EDééknél minden nap ünnep van, mert a sok marha (gy.k.: mi) szórja a pénzét .. ;)
  • sakkay
    Most olvastam szenvednek rendesen edéék a memória problémával, de ma nincs javítás, mert ünnep van náluk
  • sakkay
    Pl. ilyesmik,,
  • lac coo
    Es ez konkretan miben merul ki MIG21-nel ?
  • LeonSilver
    Erről van szó! Az ifjú titánok talán nem is tudják, hogy a projectet még Becz Laci indította, valamikor ezer éve.
    Ez a videó is az ő keze munkáját fícséri. Nem hiszem, hogy bárki is többet kihozott volna ennél az FC2 ből...

• molnibalage83
    Igen.
  • lac coo
    Repmodell alatt mit kell erteni , hogy viselkedik a levegoben fizikailag ?
  • sakkay
    Nagyon jó a kabin, minden faxán működik-de a rep modell talán a legszarabb. Az ellenérzés a gép iránt a fórumon mégsem ezek miatt van, hanem a készítő gárda viselkedése okán, amit az alapítóval szemben véghezvittek. Szó szerint.
  • TakiPetya77
    Ha nem vagy pilóta, akkor vedd meg! Nem fogsz csalódni, kellőképpen bonyolult szerkezet, de "amatőr" szimulátorozóknak nagy élményt ad! Én is imádom, és nem azért vettem meg mert a rep. modellje nagyon élethű, hanem mert 1xűen szeretem és tetszik!
  • lac coo
    Mig21 et ugy megvennem, de mindenki azt mondja nem jo....Dehat megis csak egy Mig21 !:))
  • lac coo
    Irj egy privatot hatha erdekel !
  • Fehercsoki
    Március elejéig minden orosz gép le van árazva 30%-al.
  • csolee
    trackir 4 eladó
  • lac coo
    Nincs valakinek elado led cucca WII hez ?
    Tokom nincs ideje barkacsolgatni.
    Esetleg hasznalt Trackir okcson, kesz Edtracker ? :)
  • sakkay
    Va n neki Most fel is pörgött.
  • molnibalage83
    Akartam nyitni ennek topikot, hogy ilyen modul is lehetne payware. Ezért még fizetnék is. Nem keveset. Egy rakás definiált battalion, generator és az egészet kezelő engine kellene hozzá. Ha 20 éve ment a Falconban a túl komplex és agyonbonyolított, akkor mehetne itt is...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.22. 16:22:51
  • sakkay
    Ja, igazából hatalmas igény lenne rá. Talán talán egyenesbe jön a 2.5, és EDE rámegy erre is, a sok mapp készítése mellett
  • sakkay
    Na itt is pl. 40 humán van, és 2k felbontás-de teljesen jól megy a gyereknek. Pedig nem atomerőművel repüli!
  • molnibalage83
    Engem is foglalkoztat ez a kérdés, hogy elvi szinten meddig tolhatóak ki a DCS határai egy din. hadjárat terén.
  • sakkay
  • sakkay
    Szívesen beszélnék erről ts-en veled is-te nagyon vágod a falcon dinamikus kampányát ami a maga nemében ma is a legjobb-meg olyannal is, aki ezekben az online DCS kampányokban van otthon. Nem tudom lehet e ebből a kettőből valami használhatót alkotni a DCS 2.5 keretei között. Nagyon érdekel, hogy pl. a humán mennyire szólhat bele a stratégia menetébe. Gondolom ehhez kell a combined arms.
  • molnibalage83
    A Longbow sem tűnik rossznak. Meg kéne tanulnom repülni...
    (A YT videók nálam nem töltődnek be most az egyik linken.)
  • sakkay
    Igen, habár lehet, hogy a 2.5 nagyobb teret enged technikailag. Már csak az is, hogy az 1.5, 15+ humán után kezdett használhatatlan lenni, most meg még 50+ után is lehet használni.
  • molnibalage83
    2015 végén akitől vettem a joyomat, ő mutatott valami ilyesmit 1.5 alá. Ez annak újrahúzott változata?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.22. 15:57:08
  • sakkay
    Itt van pl a longbow nevűnek a leírása. Ez a 3 a legnépszerűbb. Illetve van még egy de az most nem jut eszembe.
    104th Phoenix - Operation Longbow, a teljes megnevezés.