36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Fehercsoki
    Redditen megkaptam rá a választ, nem szimmetrikus a gép sajnos, jobbról a cannon van, balról meg valami "feed tank", szóval ez így normális.
  • wolfhgb
    A-10c hez is van, fc3 gepeihez tobb is.
  • sakkay
    Bizi.
  • VO101Tom
    Jaa, helikhez van? Akkor ok...
  • Fehercsoki
    Nem akad össze semmivel, nagyon fura:(
  • sakkay
  • sakkay
    Uh-1, Kamov, minyó-ezekhez mind jár.
    Sőt Kamovhoz több is.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.25. 20:49:51
  • VO101Tom
    ??
    Egyikhez sem jár kampány.
  • sakkay
    Melyik az? Jár elvileg mindegyikhez, ha nem béta. Na ez így nem igaz, de majdnem.
  • lac coo
    Miért gondoltam én, hogy egy 50 dolcsis repülőhöz jár valami kis kampány is.... ?! :DDDD
  • sakkay
    Na igen. Mondjuk a mk 82 is kurvára szeretem szórni, de az csak akkor faxa már, ha tankok meg pszh-k maradtak csak. Azok ellen simán lehet menni ezzel, hiába lőnek, csak ügyesen kell megválasztani a szöget meg a sebességet. Csak zsu ne legyen..
  • sakkay
    Nem akad össze mégis? Pedállal vagy gázkarral.
  • macleody
    Kár hogy maverickből nem tud csak 4-et vinni. Bezzeg gbu12-ből elcipeli a 12-őt.
  • Fehercsoki
    Megvettem a leárazás során a Flaming Cliffs 3-at, viszont nagyon fura dolgot vettem észre. F15C-nél amikor elfordítom balra a repülőt 90 fokkal, majd hátrahúzom a joystickot akkor a repülő ahelyett, hogy elkezdene fordulni, vízszintes helyzetbe hozza vissza magát, viszont ha ugyanezt jobbra csinálom, akkor minden jó, fordul ahogy kell. A többi repülőnél nincs ilyen gond, az irányítás jól be van állítva elvileg. Ez mitől lehet? Ha jól gondolom akkor minden irányba ugyanúgy kellene fordulnia.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.25. 17:48:46
  • LeonSilver
    Valami ilyesmi lehet, de nem az üzemanyag, mert nekem tankolás nélkül sem szállt fel.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.25. 15:13:58
  • macleody
    Ez sem friss gép volt, "bevetésről" jöttem vissza, megtankoltam fullra, aztán leengedtem az üzemanyagból. Lehet csak a számláló ment lefelé, a súly meg nem csökkent.
  • LeonSilver
    Könnyen lehet, hogy valami még buzik, mert nekem előszokott fordulni, hogy leszállás után közvetlenül az Istennek sem akar függőlegesen elemelkedni. Ha a seggemet a földhozcsapkodom, akkor sem..
  • sakkay
    Esetleg a szél. Néha iszonyat nehezen szakad el a földtől, az sem mindegy, hogy betonon állsz-e. De ha tuti, hogy nem volt rajta semmi és nem is volt tele-akkor bug-...ert ha nincsen rajta semmi akkor elugrik mint egy szöcske
  • LeonSilver
    Az előferdülhet ebben a nagy kavarodásban :)
  • macleody
    Csumi üres volt, flaps tök lent, víz rátolva és még csak el sem emelkedett. Lehet valami bebagzódott.
  • LeonSilver
    84°, full gáz, flaps teljesre állítva. Ha nem megy (mennie kell), akkor adj neki egy kis vizet. Ja. És fegvyerekkel és/vagy podokkal nem fog felszállni függőlegesen.
  • macleody
    Hogy kell a lézer kódját átállítani 1688-ra? Van hogy néha sikerül de általában nem. Enter után visszaugrik 1111-re.
    Gyakorolni akartam most a függőleges fel-leszállást, de nem emelkedett el a földtől, még 2000 kiló naftával sem.
  • sakkay
    Ez a Harrier is marha aranyos. Tök jó vele repkedni. Ha az elhárító rendszer működni fog, elég jó kis írtógép lesz! Igen szeretek fele bombázni. Jóval gyorsabb mint az A-10, sokkal jobban forgolódik-főleg ha már jól használod a sugarat-és egész sok fegyvert elbír. Jó mondjuk a találatot nem nyeli úgy mint az A-10, de azért lehet vele harcolni nagyon.
  • Papa01 #26478
    :D Simán előfordulhat...
    @Sakkay: Lehet megveszem én is... :)
  • lac coo
    Hat en nem orulok meg tole..:) Nyilvan nem ket mp kesesrol van szo...
    De szerintem kutanek kicsit talalnek usb s atvitelre valo cuccog is.
  • macleody
    Jó az, nekem gatyagumival van rákötözve a track clip pro a fejhallgatóra :)
  • wolfhgb
    Pont a keses az ami baromi zavaro tud lenni, en kb megorulnek tole, ha kesne a kep a fejforgasomhoz kepest.
  • lac coo
    :)
    Egyelőre csak bedugtam a fejhallgató és a fejem teteje közé :))) Majd megoldom normálian :)

De leszámítva, hogy van egy pici input lag ( mivel ugye WIFI-s, de legalább madzag nincs...) 100 %-ban használható, hát ugye ugyanaz mint az edtracker csak nagyobb kicsit :)) Opentrackel működik .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.25. 10:05:29
  • wolfhgb
    Mond, h nem szigszalagoztal a fejedre egy iphone 3gs t! :)
  • lac coo
    Vegul egy hirtelen otlettel megoldottam a fejkovetest egy kidobott giros mobillal :))
    Es meg penzbe se kerult.
  • beci43
    Körülbelül 1/3-adával.A minimum FPS-re van főleg jótékony hatással.
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Videokártyát szeretnék venni, az lenne a kérdésem, hogy mennyivel ad több FPS-t a GTX 1080 Ti 11GB mint GTX 1080 8GB? (Full beállításokkal)

Köszi
  • sakkay
  • LeonSilver
    Így van! Ha más nem, majd az unokám tolja.
  • sakkay
    Azonnal vedd meg. Még én is megvettem
  • VO101Tom
    Nem kell kapkodni, "tavasz végén" jön majd a Hornet első early access kiadása, amiről egyenlőre annyit tudni, hogy nagyon alapszintű fícsörök lesznek benne, nem lesz TGP vagy Amraam sem, csak buta bombák, nem irányított rakéták, és tud majd repülni (complex engine managementről, fedélzeti rendszerekről nincs info).
    Most úgy áll, hogy ezt követően három lépcsőben tervezik hozzáadni az újabb fícsöröket, amikre természetesen nincs céldátum, de tuti, hogy nem lesz kész 2018-ban (ahhoz olyan gyorsan és hiba nélkül kellene kiadniuk a frissítéseket, amit ED-től még nem láttunk).
  • Papa01 #26465
    :))
    Jaa, még nem használható? Megmondom őszintén, évek óta nem vettem tőlük semmit, de ez a gép tetszene, mert multirole.. de a teljes árán nem venném meg és csak tavasz végéig akciós.
  • LeonSilver
    Én beruháztam rá Papa, de véleményt nem írok. Mert én is egy G. vagyok :D :D Szóval Hornet még leginkább horNYET :) Majd valamikor kiadják. Tudod, két hét múlva, pénteken :D
  • Papa01 #26463
    Sziasztok!

Van itt valaki, aki beruházott a Hornet-re? :) Ha igen, írnátok véleményt/tapasztalatot róla?
    Köszi! :)
  • repvez
    Ami engem jobban zavar a FOV-nál az a POV (point of view)
    Amikor nézem a videokban a kabinokat és körbenéznek olyan érzésem van,mintha nem egy 3d fülkében lennék hanem egy sik lapot nyújtanának a kamera elött(Nehéz megfogalmazni, de talán ugy néz ki mintha Egy kabin fotót magad elé tartasz és amikor jobbra akarsz nézni akkor a bal szélét a lapnak magad felé huzod a jobbot meg eltávolitod torzul és nyúlik a kabin keret, de közben a müszerek mintha mégis szembe maradnának veled) és a kamera mozgás is furának hat, mintha nem egy pont körül forogna hanem köríven, mert ha szembe néz a műszerekre és elkezd körülfordulni mire hátrafordul már olyan mintha a tarkója lenne a pilótának a műszereknél.Sokkal tágasabbnak hat mint valójában.
    ilyen a játékban
    és a valós