36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #26541 -
sakkay #26540 Ha egy fegyver sokkal jobb mint a másik oldal tömegei, és -mint amit lent írtam-nem tudom miről beszélünk?? -
#26539 Mondjuk azért a blip szviccs nem véletlenül volt azokon a gépeken. A teve eléggé halálos gép volt értő kézben. -
sakkay #26538 Nagyon nem értek egyet. Van egy ár-érték arány. Sokkal több gépet lőttek le, mint amennyit így vagy úgy vesztettek. Ennyi. Ne a mai békeidős lószart nézzed. -
#26537 Pont nem azon át nézem. Ha egy fegyvert iszonyatosan nehéz használni, akkor nem jó fegyver...
A 2 hetes várható élettartam meg erős kamunak tűnik, mert ez alapján kb. senki nem élte túl volna vele a háborút...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.27. 17:46:24 -
#26536 Én ugyan ezt mondom, csak szerintem ezek miatt (jól fordul de lassú és nehéz repülni) inkább a szar kategória mint a jó.
Szerintem egyáltalán nem voltak sikergépek, a dr1 nagyon kis szériában épült és lassú volt, így nem sok vizet zavart. Azért lett híres mert avörös báró is repülte egy időben és ő tényleg jól repülte.
A camel-lel lőtték le a legtöbb ellenséges gépet ez így van, de abból meg rengeteget gyártottak, és ahogy írták is nagyon sok kezdő pilóta meghalt benne. Ez szerintem elfogadhatatlan, hiába fordul jól egy adott szituációban.
-
sakkay #26535 Na ja. De inkább csak' egy tipikus BNZ. Annak viszont tökéletes. Mármint a Spad. -
#26534 Én sokat repültem a RoFban, és fogom is a Flying Circusban. De ettől még egy alattomos rohadék volt :) A Dr1 pedig nagyon jól manőverezett. De kb ennyi. Olyan lassú volt hogy ki kellett szállni tolni. Az örök kedvencem a Spad XIII marad :) Alig látni ki előre, de megy mint a golyó és nem esik szét. Korának F-22ese. -
sakkay #26533 11.00-tól. -
sakkay #26532 Gondolok itt arra srácok, hogy abban az időben sikerült 2 sikergépet kiválasztanotok (Camel, dr1). Persze, a technológia zsákutca volt, de abban az időben a legjobb gépek voltak a többiekhez képest!! És volt akkor minden, még tolólégcsavar is 16-ban. Mondjuk a teve 17-es. Ami viszont igaz, hogy a kezdő pilóták tömegével haltak meg-mert nagyon nem volt könnyű repülni, aki viszont ezt a tanuló időt túlélte, nagyon nagy előnybe volt más gépekkel szemben. Jól lehetett ezt látni a ROF-ban is, sokan soha nem tudták megtanulni repülni. De aki igen, az akkora előnyhöz jutott, hogy hihetetlen. Ezért írtam:
"habár technikailag igazatok van".
Nagy hiba a törit csak a technológia szemüvegén át nézni.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.27. 17:00:39 -
#26531 Nem emkékszem melyik gépnek volt olyan motorja, kb 8-10 éve láttam dokufilmben, addig nem is tudtam erről. (A korai gépek nem nagyon érdekelnek.) Leesett az állam, hogy ekkora hülyeséget erőltettek. -
#26530 Ja, meg a fokker dr 1-ről is, meg a nieuport 28-ról, meg a többi xarról :)
A forgó motor szerintem ugyan olyan zsákutca a repülés történetében, mint pl. a változtatható nyilazású szárny. Több a hátránya mint az előnye.
Én úgy vagyok vele haogy szeretem ha valami nincs túlbonyolítva némi előnyért.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.27. 16:32:16 -
sakkay #26529 Most ti a Sopwith Camelről beszéltek? Mert akkor-habár technikailag igazatok van-amúgy meg nagyon nem -
#26528 Hűtés, meg talán az miatt is, hogy úgy viselkedett mint egy lendkerék, a gyújtás kihagyás vagy rövid emelkedés, ahol a hajtómű gyengesége azonnal jelentkezne, így egy kis buffert kapott. De tény, hogy sokkal több hátránya volt, mint előnye, nem is maradt meg sokáig.
Viszont a lenti példára még a rotary engine sem igazán passzolna, mert azzal csűrni volt nehéz adott irányba, viszont ha a gépet fordulóba vitted, ott már nem volt baja. Fokker Dr I is rotary engine volt, Richtofen elég jól elboldogult vele, ami biztos nem lett volna esélyes, ha ő is csak jobbra tudott volna fordulni... -
#26527 A hűtés miatt csinálták asszem, de emiatt az hátrány túlságosan nagy. Pusztán a teljesítményért feláldoztak minden mást. Erős csőlátás... -
#26526 Jól megfogalmaztad, tökre egyetértek. Sosem értettem minnek összeszögelni a légcsavart a motorral. Miért jó az hogy baromi bonyolult az üza ellátás és hogy a motor a légcsavarral együtt forog...
Mondjuk hamar ki is ment a divatból :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.27. 14:09:12 -
#26525 Mai napig nem értem, hogy ki volt annyiar hülye, hogy kb. az irányíthatatlan repülőgépet tervezve meg a kurvanagy precesszió átal, ami ráadásul durván manőverfüggő. Ennél még a kis teljesítmény is jobb, ha képes bármilyen "fakezű" átlagpilóta is uralni. -
#26524 Vót ilyen régen. Forgó (rotary) motornak hívták és sok esetben élmény volt vele fordulni bármerre. Ha a forgásirányba húztad akkor könnyen túltoltad, és megperdíthetett, a másik irányban meg pl max fordulatszámnál el sem fordult. Nem véletlenül tartotta a népnyelv úgy hogy a Teve több pilótát ölt meg mint az ellenség... De egy F-15 esetében elég nehezen tudom elképzelni. Bár lehet hogy csak szegényes a képzelőerőm :) -
#26523 Jesszusom, van olyan meg nem értett zseni, aki ilyenekben hisz...? -
#26522 Azaz
Csak nagyobb sebességnél óvatosan, mert letörnek a szárnyak. -
#26521 S bill , asszem....:) -
#26520 Igen, a MiG-15 megvadul a transzszonikus sebességtartományban, sőt, "ügyes" manőverezéssel maradandó deformációt lehet okozni a sárkányon (régebbi DCS-ben legalábbis lehetett)-
A Su-27/33-ban meg ki lehet kapcsolni az elektronikus "leszabályozást" (meghagyom meglepinek, melyik gombbal ), és akkor lehet hányni a Kobrákat.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.27. 07:34:31 -
#26519 Én most a MIG15-ről beszélek :)
Az valóban olyan . asszem nagy tempónál nem lehet maxra húzni a, egyszerűen nem megy ki addig a a játékban a joy...
De pl SU27-ben sem tudom halálba hasrahúzni a botot, mert nem engedi az se, gondolom a fly by wire ... -
#26518 #26501-ben amit a reddites csávó ír, az is marhaság, F-15-ben mindkét hajműhöz a feed tank a törzsben van, egymás mögött, nem baloldalt. A szárny tankok is szimmetrikusak. Volt izraeli F-15, ami leszakadt fél szárnnyal is hazament és leszállt. Aszimmetrikusan eldobált függesztmény meg tök mindennapos nem csak ezen, de bármilyen gépen. A TGP-t sem tudják szimmetrikusan feltenni, mivel csak egyet raknak a gépekre. Hogy lehetne komolyan venni, hogy bármilyen szerkezeti kialakítás vagy kisebb aszimmetria miatt a gép már nem volna képes késben balra fordulni? Jobbra meg igen? -
#26517 De amit legelőször leírt #26488 -ban, az olyan, mintha az F-15 nem tudna késben balra fordulni, mert amint húzod a botot, visszacsűr alaphelyzetbe, ami nonszensz.
Vagy a leírás nem stimmel, hogy miről van itt szó, vagy valami a játékkal.
Ezért volna jó látni egy videót róla. -
#26516 Nem, nem ilyesmi baja van. Ez ingame jelenség.
Lehet modellezve van hidraulika nyomás és már nagy a tempó vagy ilyesmi ...
-
feca1229 #26515 Szia. Nem lehet, hogy összeakad a joy valamelyik billrntyűvel?
Onnan tudod megnézni, hogy a billentyű beallitásnál ramédz a tengelyekre (axis) és megnezed, higy a pitch, roll vagy a rudel nincs esetleg gombokr is beállitva ha igy van akkor ott vannak egy mas mellett. Anbyi dolgod van, hogy törlöd a bill. Parancsit és a joy parancsait meghagyod. Remelem erthető voltam, es ez volt a gondod.
Ha nem akkor bocsi -
#26514 Nekem néha a MIG15 vadul meg, egyszerűen alig akar reagálni, most ránéztem gyorsban és ilyenkor nem is tér ki maximumig a joy... Lövésem sincs ilyenkor mi történik ! :DDd -
sakkay #26513 K*rva anyját, szegíny harrier egyenlőre még csak nem is figyelmeztet-kb semmire sem mondjuk ezt ő is tudja! -
sakkay #26512 -
#26511 Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy pontosan hogy néz ez ki nálad, és azt sem, hogy az a reddites forrás mire gondolt a gépágyúval meg a feed tankkal... -
#26510 PH-n árul [hun] warhea nevű felhasználó Trackir-t, de eltűnt amióta feladta a hirdetést, nem tudjátok ki lehet , ( Vác Budapet ...)
-
#26509 ERRE gondoltam. -
#26508 Nem a joy kiosztással van gond? A DCS alapból mindenhová tesz mindent.. :) Nézd meg, ha pl mozgatod a botot, nem mozog a pedál is? -
#26507 Sok mindent kipróbáltam, biztosan nem az inputtal van a baj, ez egész egyszerűen ilyen. Egyébként csak alacsony sebességnél/magas AoA-nál jön elő. -
#26506 Nekem a bedugott fanatec pedal szokot ilyeneket csinalni... -
#26505 Nem hiszem hogy szívatnak, mivel aszimmetrikus loadouttal sokkal jobb a helyzet (2 darab AIM120 a jobb szárnyon), videót egyelőre nem tudok csinálni, viszont nem csak kanyarodásnál jön elő, ha pl. egyenesen megyek előre (250 csomóval kb) és hátrahúzom a joystickot (oldalra egyáltalán nem) akkor ahelyett hogy szépen megfordulna, kitér oldalra az orra (controls indicator szerint is csak hátra mozog a joystick).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.26. 16:40:49 -
#26504 Ne higgy el mindent amit interneten olvasol, csak szívatnak. Ilyen egy repülőnél sincs, hogy késbe rakva húzod a botot, és ahelyett, hogy fordulna, visszacsűri alaphelyzetbe. Ráadásul aszimmetrikusan mást csinál jobbra mint balra.
Egy videót nem tudsz mutatni erről? Úgy, hogy a "Show controls indicator"-t (RCtrl + Enter) bekapcsolod? Ez jelzi, hogy melyik tengelyen érzékel bármilyen inputot a játék. -
#26503 Köszi. nekem ezek valahogy nagyon kimaradtak. Meg is lesem őket, ha majd visszateszem a DCS-t. -
sakkay #26502 Tényleg A-10 is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy harrierhez lesz-e. Az F-18-hoz tuti, csak nemtom' melyik évben.