Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez a két DCS vonalat nem akarják egyesíteni? Ha igen kb mikor?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szóval a kérdés az, hogy miért akarsz 8700K-t, és mennyit számít az ára? Ha a piacon lévő egyik legjobb, legmodernebb, legfaszább intel procit akarod megvenni, kerül amibe kerül, akkor vedd meg ezt (amint lesz hozzá alaplap), ez évekig elég lesz úgy, mint az előződ. Ha szimulátorokhoz keresel procit, azoknál inkább csak mérhető lesz a különbség pl egy 7700K-hoz képest, míg az ára -a magokhoz hasonlóan- tuti, hogy másfélszeres környékén lesz. Ha nem több.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.30. 12:28:26
www.pumaszallas.hu
Az 1.5.akrámennyi a mostani vason nem_kompromisszummentesen de tisztességgel fut, de a'szem az anyagi lehetőségek még erősebben tudják sugallni nekem a kivárást.
Lesz most valami különösen kedvező állása a csillagoknak hw vásárláshoz vagy mi az oka az ápgrédnek? Vagy egyszerűen csak megérdemled? 😄
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ez a mostani ákcijó meg attól ákcijó, hogy ezt a százalékot jól megemelték egy időre, így akinek felgyűltek a bónuszai azt most el tudja használni ennél a modulnál, a szokásosnál jóval nagyobb arányban.
Csak átfutottam a levelet félszemmel és a 70% off, meg a deal szavak maradtak meg😊 De akkor úgy néz ki nincs árleszállítás.Egyébként mijafene az a bonus deal?(dcs auchan kártya?😊)
Egyébként ahogy nézem, lehet nem is érdemes a FC3at már megvenni, mert ahogy nézem, minden gépet ami szerepel benne( kivéve a mig 29et ) már meg lehet venni külön modul ként, ez sztem azt vetiti elöre, hogy ha kiadnák a 29est is akkor beszüntethetnék az fc3as eladást és igy végleg megszünne a kapcsolat a lomac vonnallal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Egy itt megismert, egyébként szombathelyi kolléga fog (többek között) segíteni.
Én még sehogy sem... simán csináltattam egy 10cm-es extendert csupán a próba kedvéért.
Ez a próba meg annyira jól sikerült, hogy ugyan így "kicsit" szar használni - mégis qrva jó 😄 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ilyesmi érdekelne még, hogy pl a hosszabbított joy magasságát, távolságát a széktől hogyan lőttétek be?
Sztem itt annyi volt a probléma, hogy a sajtósok mögött volt a cél és a pilóta elnézte az elötte parkoló autókat a célnak.
Mintha a nulla pontnál a torony melletti autókra löne a távolabbi célok helyett.
Az a hátsó ürge vajon megúszta? Elég közel volt hozzá.
Most van tervben a "bővítés". Autóüléses megoldással.
A joyt vagy a földre fogom rögzíteni vagy csináltattam egy ilyen bizbaszt, amit a székre fogok csavarozni és erre megy a joy.
Még nincs kifurkálva, de látod már nagyjából, hogy hogy is képzelem el.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.18. 18:04:25
Én egy autó üléséből, 2 méter zártszelvényből és némi asztallapból építettem egy pilóta ülést annó.
Ha érdekel, akkor megkeresem a terveket és elküldöm.
Jövőre akarok egy egyszerű cockpitet építeni, külön üléssel
fotó
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.18. 17:16:34
GOOBY, pls
Hogyan oldottátok meg a joy elhelyezését? Nekem a monitorom egy konyhaasztalon van. Előtte a bill meg egér ahogy kell. Amikor repültem akkor a billt előre toltam középre jött a rágcsáló és a bill két oldalára a hotas, molyan efftizenhat stílusban oldalsó megoldással.
Namost, hogy nekem is sikerült hosszabbítani ugye már nem lehet oldalt, meg nem lehet az asztalon se mert túl magas. (Hosszú... 😄 )
Gondolkodtam rajta, hogy lehetne egy fapadlózatot szerkesztenem, és arra menne a pedál meg valami kis dobozszerűség a joynak, meg mellé valami a gázkarnak.
Vagy az asztal szélére szerelek egy levehető konzolt. Azaz vagy hármat. Középre a joynak meg két oldalra egy-egy a gáznak meg a zegérnek.
Mielőtt nekivágnék érdekelne ki hogy oldotta meg a dolgot és hogy vált be, nyilvánvalóan pofátlan ötletlopási céllal.
És ahogy a művelt orosz mondaná, pikcsörz ár külön wellkám!
A tökömet kell össze-vissza pakolgatni ezeket a szarokat.
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A monitor káva nélküli, beépíthető cucc, amihez wolfhgb kolléga csinált egy qrva jó tartó bigyulát.
20 000 pézé odaadom, viszont el kell jönni érte.
Szóval nekem egy HD monitor volt beállítva másodiknak és ahhoz akartam venni ezt a TM MFD-t és én is rá akartam applikáni a monitorra.
De így most nem kell 😊
Majd megnézem ezt az éjszakai cuccot - éjszaka 😉 Egyébként maga a monitor is automatán állítgatja magát attól függően, hogy mit csinálsz éppen.
"Dell Display Manager: Tartalmaz egy automatikus módot, amellyel az előre konfigurált színbeállítások közül választva optimalizálhatja az egyes alkalmazások megjelenítését. Minden alkalmazáshoz saját, előre beállított mód rendelhető."
Viszont most a képeid nézve realizáltam, hogy a kiterjesztett műszerfal képe és világítása nem változik a környezeti fényekkel együtt? Erre nem is gondoltam korábban. Éjszakai repülésnél van arra mód, hogy átválts éjszakai nézetre? Ha egy ekkora monitor így a képembe világít, akkor szart sem látnék abból ami a kabinon kívül történik.
www.pumaszallas.hu
Mert ugye az egy dolog, hogy maga a VR sem egy olcsó mulaccccssssság. És akkor alá a vas...

Nagyon jók a színei, pontos és megfelelően érzékeny az érintős része.
Van rajta sima VGA, HDMi és DVI bemenet, egy USB és egy audió kimenet.
Egyébként ugyan úgy működik, mint egy marhaokos telefon 😊 Szóval lehet két ujjal nagyítani például.
És hát az A-10C ... Akartam venni egy TM MFD bigyulát tudod, de így okafogyottá vált.

www.pumaszallas.hu
Egyébként a Saitek szarok után egészen más dimenzió a Wartburg!
És hát a touchscreen... QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ 😄
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.12. 21:59:52