Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Egy itt megismert, egyébként szombathelyi kolléga fog (többek között) segíteni.
Én még sehogy sem... simán csináltattam egy 10cm-es extendert csupán a próba kedvéért.
Ez a próba meg annyira jól sikerült, hogy ugyan így "kicsit" szar használni - mégis qrva jó :D :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ilyesmi érdekelne még, hogy pl a hosszabbított joy magasságát, távolságát a széktől hogyan lőttétek be?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Sztem itt annyi volt a probléma, hogy a sajtósok mögött volt a cél és a pilóta elnézte az elötte parkoló autókat a célnak.
Mintha a nulla pontnál a torony melletti autókra löne a távolabbi célok helyett.
Az a hátsó ürge vajon megúszta? Elég közel volt hozzá.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most van tervben a "bővítés". Autóüléses megoldással.
A joyt vagy a földre fogom rögzíteni vagy csináltattam egy ilyen bizbaszt, amit a székre fogok csavarozni és erre megy a joy.
Még nincs kifurkálva, de látod már nagyjából, hogy hogy is képzelem el.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.18. 18:04:25
Én egy autó üléséből, 2 méter zártszelvényből és némi asztallapból építettem egy pilóta ülést annó.
Ha érdekel, akkor megkeresem a terveket és elküldöm.
Jövőre akarok egy egyszerű cockpitet építeni, külön üléssel
fotó
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.18. 17:16:34
GOOBY, pls
Hogyan oldottátok meg a joy elhelyezését? Nekem a monitorom egy konyhaasztalon van. Előtte a bill meg egér ahogy kell. Amikor repültem akkor a billt előre toltam középre jött a rágcsáló és a bill két oldalára a hotas, molyan efftizenhat stílusban oldalsó megoldással.
Namost, hogy nekem is sikerült hosszabbítani ugye már nem lehet oldalt, meg nem lehet az asztalon se mert túl magas. (Hosszú... :D )
Gondolkodtam rajta, hogy lehetne egy fapadlózatot szerkesztenem, és arra menne a pedál meg valami kis dobozszerűség a joynak, meg mellé valami a gázkarnak.
Vagy az asztal szélére szerelek egy levehető konzolt. Azaz vagy hármat. Középre a joynak meg két oldalra egy-egy a gáznak meg a zegérnek.
Mielőtt nekivágnék érdekelne ki hogy oldotta meg a dolgot és hogy vált be, nyilvánvalóan pofátlan ötletlopási céllal.
És ahogy a művelt orosz mondaná, pikcsörz ár külön wellkám!
A tökömet kell össze-vissza pakolgatni ezeket a szarokat.
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A monitor káva nélküli, beépíthető cucc, amihez wolfhgb kolléga csinált egy qrva jó tartó bigyulát.
20 000 pézé odaadom, viszont el kell jönni érte.
Szóval nekem egy HD monitor volt beállítva másodiknak és ahhoz akartam venni ezt a TM MFD-t és én is rá akartam applikáni a monitorra.
De így most nem kell :)
Majd megnézem ezt az éjszakai cuccot - éjszaka ;) Egyébként maga a monitor is automatán állítgatja magát attól függően, hogy mit csinálsz éppen.
"Dell Display Manager: Tartalmaz egy automatikus módot, amellyel az előre konfigurált színbeállítások közül választva optimalizálhatja az egyes alkalmazások megjelenítését. Minden alkalmazáshoz saját, előre beállított mód rendelhető."
Viszont most a képeid nézve realizáltam, hogy a kiterjesztett műszerfal képe és világítása nem változik a környezeti fényekkel együtt? Erre nem is gondoltam korábban. Éjszakai repülésnél van arra mód, hogy átválts éjszakai nézetre? Ha egy ekkora monitor így a képembe világít, akkor szart sem látnék abból ami a kabinon kívül történik.
www.pumaszallas.hu
Mert ugye az egy dolog, hogy maga a VR sem egy olcsó mulaccccssssság. És akkor alá a vas...

Nagyon jók a színei, pontos és megfelelően érzékeny az érintős része.
Van rajta sima VGA, HDMi és DVI bemenet, egy USB és egy audió kimenet.
Egyébként ugyan úgy működik, mint egy marhaokos telefon :) Szóval lehet két ujjal nagyítani például.
És hát az A-10C ... Akartam venni egy TM MFD bigyulát tudod, de így okafogyottá vált.

www.pumaszallas.hu
Egyébként a Saitek szarok után egészen más dimenzió a Wartburg!
És hát a touchscreen... QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.12. 21:59:52
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha tudnék már írtam volna előbb is. Én is voltam így, rohadt idegesítő!
Előre is köszönöm a tippeket!
https://hardverapro.hu/apro/logitech_g940_flight_system_3
Üdv! TakiPetya
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.11. 14:16:31
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A lapozófálj méretét úgy lehet a legpontosabban ellenőrizni, hogy úgy állítod be a win10 -nek - SSD esetén érdemes is így beállítani - , hogy 1024MB kezdeti méret (attól függ, hogy milyen memóriaképet kérsz összeomlás esetén, lehet akár 16MB is a minimum), és egy tetszőleges maximális méret. Majd játék közben nyomsz egy alt+tab -ot, és megnézed fájlkezelőben, hogy a pagefile.sys mekkora. Ha 1GB, akkor az alapméret van, ekkor 1GB alatt volt a használat. Ha több, mint 1GB a méret, amit látsz, akkor maximum annyi, amennyit látsz. Nálam ez még sosem ment 1GB fölé DCS közben, de máskor sem, 16 GB RAM mellett.
A virtuális memória viszont teljesen más. Nem szabványosított, ezért két különböző program is mást-mást jelezhet ilyen néven. Elvileg a virtuális memória = RAM + PageFile + vRAM (oprendszer és VGA függő) + bármilyen memória, akár a HDD cache is.
A W10 cirka annyi lapozófájlt használ mint amennyi a fizikai memóriából "elfogy".
www.smart-bus.hu
Szerk.: A látszat ellenére ez két külön videnyó, nem pedig elszabott linkelés. :)
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2017.09.11. 08:36:42