36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Fehercsoki
    Kihúztam minden mást, van joystickom természetesen, a videón pedig azt kellene nézni, hogy teljesen máshogy reagál a gép jobbra és balra fordulásnál.
  • LeonSilver
    :D Én is szerizlek :D :D

Egyébként szeretem az FFB-t, hiányzik is és vennék szívesen - csak ne a lógi csinálja, mert sok mindent tud, sok mindent kurva jól tud, joyt nem...

Főleg most, hogy egy-két napja megint kicsit kamovozok, és ott NAGYON hiányzik az FFB - főleg a trimmelés miatt. Épp mondtam is sakkay kollégának, ,hogy lehet nézek majd valamit..
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.28. 14:23:43
  • Solt
    Pubi vagy! :D
  • molnibalage83
    Nekem a videóról az tűnt fel, hogy nem azonos AoA-ba húzta a gépet a gép mozgása alapján.
  • LeonSilver
    Nem kell megkérdeznem senkit, három FFB-s joyom volt. Az első 1999-2000 körüli vásárlás, a legendás Miccrosoft Sidewinder FFB pro volt. Aztán jött valami saitek és végül a G940.
    A mikoroszofté egyszerűen verhetetlen volt és azóta is az lenne, ha lenne game port még...

Sőőőt! Juteszembe! Volt még egy Lógitek ffb-m is!! Na az is egy ótvar volt... egy vagy két hétig volt a tulajdonom.
  • VO101Tom
    öööööö, te klaviatúrával játszol?
    Akkor oké. Akkor ez ilyen, ne is keresd a hibát.

Egyszerűen túlhúzod, a gép kritikus állásszög fölé kerül, és leborul. Onnan tovább húzva meg már a leborításból csinálsz egy felhúzást.
    Pedállal kellene folyamatosan a horizonton tartani az orrát, és kevesebbet húzni a botból.

Ezért kellene ehhez a játékhoz egy joy, mert kalviatúrához nem való.

A reddites posztban amit az AoA-ról ír (állásszög), az jó. Hogy mit akar a gépágyúval, azt nem is értem.
  • LESCO
    Javaslom az alábbi fogalmaknak utána olvasni:
    Aerodinamika, állásszög, kritikus állásszög, átesés, esetleg aszimetrikus átesés (de ez már haladó szint!)
    Jó tanulást!
  • Fehercsoki
    Redditen írták az alábbi sorokat, nem szabad elhinni az ilyet? Írjak inkább a hivatalos fórumra?

"You actually do have equal performance, you're just pulling it to an AoA where it's un-controllable. Even with a right bank you're just lucky that the gun is aligned with the gravity vector, but you're not in as much control as you may believe you are. In both directions you need to reduce AoA a bit."
  • Solt
    Kanyarodik --> fordul! ;)
  • Solt
    Minden lényegesen jobb érzés FFB-l... kérdezd meg Tom-t, ha nekem nem hiszel! :))
  • Fehercsoki
    Csináltam videót a problémámról (F15C nem úgy kanyarodik balra mint jobbra), a videóban kb. 300 KIA mellett 90 fokkal balra/jobbra kanyarodok majd nyomva tartom a lefelé nyilat (= full pitch up). Jobbra kanyarodásnál néha elég egy pici korrigálás (jobbra nyíl = roll right) és simán sustainelhető a kanyarodás, balra kanyarodásnál viszont hiába nyomom folyamatosan a balra nyilat (= roll left), akkor is visszaáll egyenesbe a gép. Ha nem nyomom folyamatosan akkor pedig még hamarabb visszaáll vízszintes helyzetben. Ha a jobb szárnyra rakok 2 darab AIM120-at akkor ugyanúgy kanyarodik balra is mint jobbra. 100%, hogy nincs input probléma, nem akad össze semmivel. Minden ki van húzva, csak a billentyűzet nincs amivel irányítottam, próbáltam újratelepítést és a dokumentumokból a játék konfigját is töröltem.
    Itt a 2 videó, az első a jobb kanyar, ami jó, a második a problémás bal kanyar, loadout mindkettőnél empty, 0 gun, 0 chaff, 0 flare, 5000lbs fuel.

• LeonSilver
    Biztos, hogy nem fog sírni. Egyedül a KA-50 ami lényegesen jobb FFB-vel, mint anélkül. Hueynál, Minyónál annyira nem számít. Meg hát ugye lógitek... ótvar pedál, ótvar kivitelezés :p
  • Lysandus
    Hali!

Találtál valami szerelőt?
  • Solt
    El ne add basszus... sírni fogsz az FFB hiánya miatt, főleg heliknél! :)
  • lac coo
    Én oldalra néztem , azt sokszor nem engedi és/vagy smootholja ...
  • feca1229
    Megnéztem mig 15-öst, ha kb olyan 500 km/h sebességnél hasra húzom a botot akkor az teljesen hátra jön, megnéztem a show indicatoron is ott is koppig van és megcsiálja a bukfencet. Alacsonyabb sebességnél bedugózik, nem sokat próbáltam, de nagy sebességnél hasra lehet húzni teljesen a botot. Alacsony sebességnél nyilván nem tudod teljesen hasra húzni koppig mert ugye elveszti a sebességet.
  • sakkay
    Köszi, jó boltnak tűnik. Még jó, hogy a saitek pedál méregáron van 45-50e, így le is állt a hangya a fejemben egyenlőre.
    A G940 most kerül újra vezetékelésre, aztán még agyalok, hogy mi legyen eladom és váltok, vagy marad egy ideig.
  • LeonSilver
    Itt vettem, most 114k - http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=360488
  • LeonSilver
    Hát... én 104-ért vettem júliusban
  • sakkay
    Az a fura, hogy mellette meg csak joy majd ugyanennyiért. CSak azt nem értem.Itt.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.27. 21:46:02
  • sakkay
    Ja az úgy akkor nem rossz ár a 170-hez képest.
  • sakkay
    Legyen
  • LeonSilver
    Nem-nem! Ez, ennyiért joy és gáz. Tuti!
  • PhantomAss
    Na itt beszélünk el egymás mellett. Te fegyverről beszélsz én meg repülőgépről.
    Fegyvernek jó volt, repülőgépnek meg nem.
    Ezzel az állítással nagyjából kiegyezel?
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.27. 21:32:52
  • lac coo
    Én próbáltam Emagon ,de az jóval olcsóbb volt ennél ....
    Iponnál 130 000, szerintem ez Alzan simán lehet ennyi gázkarral , ahogy kell .
  • sakkay
    Srácok. Múltkor valaki vett joyt de csak a joy volt benne, a gázkar nem. Ez volt az? Mert az ár ugyanannyi, mintha csak a joy lenne, pedig a képen a gázkar is van és a doboz is olyan. De így ez túl szép. Vagy?Ez is alza.
  • feca1229
    Gondolom a FLY BY WIRE tehet róla...azért nem tudod tulhúzni. Ezek a ruszkik tudtak valamit.
    :-)
    Ha haza érek megnezem en is, hogy megy a Mig. Majd irok hogy nalam van-e ilyen gond.
  • sakkay
  • lac coo
    Megnéztem én a MIG15 öst, azért elég "fura" módja a szimulációnak az, ha nem számol semmit egyszerűen felülírja a joyt..hiába húzom koppig szépen smootholja mintha valami ellenállása lenne a gépnek! :))))

• sakkay
    Na igen. Meg ugye ők a forduló képesség maximalizálása miatt tripla szárnyat használtak, ami a legkomolyabb forduló képességet hozza is, de nagyon lassítja a gépet. Ez azért már akkor kiderült, hogy hosszútávon nem lehet opció.
  • sakkay
    Ja. Nem is lenne baj
  • VO101Tom
    Vissza a gyökerekhez :)
  • LeonSilver
    Nem hallottam róla, igaz nem nagyon követem a 777 által közzétetteket. Qrvára utálom őket :D Viszont a RoF-al régen szerettem repülni, aztán.... de ez már történelem :D
  • sakkay
    De de csak a fax tudja...mondjuk az engine inkább való a 1 vh-hoz az is igaz.
  • VO101Tom
    Azt nem hallottátok, hogy a 777 "Flying Circus" néven gyakorlatilag újrakezdi a WW1 vonalat is, a legújabb BoS engine-re (a "Great Battles" sorozatba illesztve)? Ez a ROF-tól független új WW1-es sorozat lesz.

• sakkay
    Én nagyon meggondolnám. Igen jónak kellene lennie ahhoz...
  • LeonSilver
    Nekem is az volt a favorit. Meg a Teve. Amig a retkes 777 el nem baszta a renoméját... Remlme azóta köröm nőtt a pöcsükre.

Viszont ha kidobnának egy új, elsőháborús szimet, simán megtvenném.
  • sakkay
    Persze. Amúgy az egyik kedvencem volt A DVIIF
  • Gundark 1 1
    Azért szépen kialakult ez is :) A DVII-nél már nem nagyon volt kompromisszum. Ott már csak az építési mizériák miatt volt veszteség, nem a konstrukció miatt. Pláne amikor bömbi motorokkal építették. De azért a nagy korabeli technika kutyázásban ne feledjük el hogy kb 15 éve emelkedett el a Flyer. Szóval ez még bőven az útkeresés volt.
  • Papa01 #26542
    Szerintem a dr1 lassúságában az is közrejátszott, hogy a Központi hatalmak a gépeiknél inkább a fordulóharcot preferálták, míg az Antant-nál az energiaharcot.