Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: Hiuuz, 2021.10.22. 20:37:45
Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
Ka-50
A megjelent roadmap alapján idén kellene a dinamikus hadjáratbol is egy kis izelitönek megjelenni external betatester cimszoval nyár és öszre josolták benne.
Az AI javitást is.
DE az alábbi videoban, amit bemutattak 2020 decemberében a legtöbb azért ha nem is teljesen ,de azért kiadásra került. (Felhők, moskito, mi24, apacs, Marina map)
Talán idén decemberben is csinálnak egy 2022 and beyond videot.
Ka-50
Semmi konkrétum, őszintén szólva én nem látom nagy esélyét, hogy 1-2 éves távlatban ez bevezetésre kerüljön vagy ha be is hozzák, valami érdemi javulást okozzon. Iszonyú meló átírni egy grafikus engine-t az alapoktól, miközben a programozók világa sajnos irtózatosan hígul. És ha "kész" is lesz, mire abból egy elfogadhatóan hibamentes valami lesz, hát az ED sebességével ez évek.
Meg aztán a megvalósításaik, ott van pl VR shader kiváltása, ami sz*rabb lett mint a rajongó által összerakott, eddig tök jól működő hobbi project - legalábbis nálam eddigi folyékony élmény eléggé darabos lett, mióta "gyárilag támogatott" funkció lett belőle. Attól, hogy vulcanAPI és multiprocesszor támogatás esetleg belekerül még nem biztos, hogy bármi javulni fog, azokat a LEHETŐSÉGEKET jól használni se árt, és nem vagyok biztos benne, hogy ezt megugorják.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk én VR nélkül nyomtam, de úgy is levett a lábamról. VR-al párszor biztos nugátos lett volna a gatyám... :D
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én régebben Conter Strike-ot is játszottam. Ez még a 2000-es évek elején volt. Két, akkor eléggé ismert klánban voltam (
Nekem a legjobb, amikor nem is emberek ellen játszol, pl robotok. Kevésbé gond morálisan. De leginkább tényleg az a tuti, ha a harc csak egy nagyon marginális dolog, vagy elkerülhető és nem az a főcél.
Na, de elég az offolásból :) Ja, Subnautica megvan de még sose játszottam vele. Akkor előveszem, pláne VR-ben.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.10.09. 12:45:01
A Below Zero is jó, de szartak beletenni a VR-t, ezért utálom (az Epic games-t)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Természetesen vannak filmek, amiket bármikor megnézek, de ezek olyan klasszikusok, mint a Szarvasvadász, Hamburger Hill, a dollár trilógia (Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért és A Jó, a Rossz és a Csúf), stb..
De már régóta nincs az, mint mondjuk 35-40 évvel ezelőtt, hogy szinte mindegy volt, csak lövöldözzenek benne. Nagyon megválogatom már, hogy mit nézek meg és inkább kétszer mondjuk a Szegény gazdagok mint egyszer a Rambo IV...
A DCS-vel iy úgy vagyok kábé, min Te. Játszok mmo-val, de nem pvp - csak sima pve. És olyankoat imádok, mint például a Subnautica. Mert nem kell benne mészárolni :)
És most off.
De úgy látszik öregszem már. Gyerekként sose értettem, hogy anyám (aki kb annyi lehetett mint most én, vagy ennyi sem) miért nem szereti a háborús filmeket, annyira, hogy nem is nézte inkább. Tök izgalmas, meg amúgy is csak egy film.
És most én is nézve az átlagos mozit, ahol hullanak az "ellenségek" mint a legyek, vagy ezt a videót, ahol egy fantasztikus gépet nézek és persze örömmel repülném - de máris az jut eszembe, hogy mekkora egy szar faj az emberiség, hogy ilyen irgalmatlan erőforrásokat fektet abba, hogy fegyvereket gyártson. Olyan eszközöket, amik arra valók, hogy megöljenek vele más tök ugyanolyan embereket mint maguk. Hogy nincs olyan, hogy jófiúk - rosszfiúk. Hogy az "ellenség" ugyanúgy egy családos ember, akinek van anyja meg gyereke meg kedvese aki hazavárja. Aki a videó elején az erdőbe fut és egy sorozattal lekaszáltam, Ahmed volt, 3 gyerek (Leia 2év, Abdul 1év és Mohamed 5 év) apja, egy feleség (aki szeret énekelni és a légynek se árt) férje, valaki gyereke aki várta haza, de lekaszáltam egy sorozattal, mert ő a "rosszfiú" vagy egyszerűen csak az "ellenség", így arctalanul megfogalmazva.
Hogy miért ne tudnának pl. az országok azon versengeni, ki tud jobb felfedező gépet készíteni? Belegondoltatok, hogy a holdraszállás óta mennyire lófaxt se tettünk le az asztalra az űrkutatásban? Miért ne lehetne ezt az erőforrást békés versengésre fordítani? Hiszen úgy is meg lehet növelni a befolyásunkat (amiről a háború szól) hogy közben nem írtom ki a másik ország (az ellenség) lakóit. A FB vagy a Google se ölt meg senkit, mégis nagyobb befolyásuk van mint sok államnak, sőt lehet az összesnél.
Na ilyenek szoktak mostanában a fejemben megfordulni. Talán ezért van, hogy én a DCS-ben is mindig fegyvertelenül csak úgy "céltalanul" repkedek, se PVP se campaign se semmi. Csak úgy élvezem a repülést, hogy leszállok egy anyahajóra. De sose vonzott, hogy akkor most öljünk meg valakit. Pedig tudom, ez csak egy játék, senki se sérül meg.
Ka-50
Ehh ennyit szívni egy nyavajás ápdéttel.
GOOBY, pls
Isten nem bottal, hanem VMware.
Annyit tudtam elérni hogy vr-ban betölt, ott vagyok a hangárban de nincs menü.
Vr nélkül nem tölt be semmit.
Ahogy néztem a fórumon másnak is van hasonló baja.
GOOBY, pls
"C:\Users\Username\Saved Games\DCS.openbeta" (vagy nemópenbéta, gondolom), aztán itt fxo és metashaders2 mappák tartalmának törlése
AZ első indtás kicsit hosszabb lehet, míg újra összehorgolja a metashadereket (akármik is azok...), de sokan ezt rutinszerűen csinálják minden update után.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.10.08. 08:54:17
Isten nem bottal, hanem VMware.
"C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\bin\DCS_updater.exe" repair
futtatást is ráküldhetsz, elvileg az is megteszi (nyilván útvonal ahol a tied)
updateltem a DCS-t és azóta nem hajlandó elindulni. A töltőképernyő bejön, utána feketére vált és ennyi. Tegnap óta próbálom életre kelteni de kifogytam az ötletekből.
Valami tipp esetletleg?
GOOBY, pls
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ka-50
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Nem rossz, vannak benne jo részek, de a legtöbb dolog nem volt ujdonság.ÉS csak csodálkozok, hogy egy egy ilyen orát meghallgat az ember és kap érte kreditet, de lényegi tudás ebbol az elöadásbol kb pár perc lenne . a többi csak anekdotázás és film, tipikus réskitoltő ora szokott ilyen lenni a nyáriszunet elötti napokban a suliba
Eszméletlen