37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Megcsináltam én is de ugyanaz, 1-4 , vagy pedig ismeretlen eszköz.
Mindegy, egyelőre nem akarok g2-t venni, meglátom idén jön-e vmi értelmes hmd a piacra. De még alszom rá egyet.
-
A #36056-os hszben van a link.
Kicsit barkácsolni kell, de simán megoldható :) -
Sikerült valamit intézned? Úgy néz ki az én kábelem is beszart :D
Tegnap még jó volt ma meg már csak az 1-4 hibakódot adja, usb nem megfelelő.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.01.20. 15:20:05 -
B93 #36060 Sziasztok srácok! :)
Igazából egy kérdés miatt regeltem csak be az sg-re.
Az f14-el kapcsolatban kérdeznék. Már egy éve repülök vele, de jó ideje van egy olyan jelenség,hogy amikor én vagyok a RIO és kiadok bizonyos utasításokat.Pl.:emelkedjen a gép vagy forduljon 5 fokot jobbra egyszerűen nem csinál semmit...Csak megyünk tovább ugyan úgy. Pedig ez sokáig jó volt és szerintem már több mint egy hónapja nem jó. Imádon kezelni a radart többet ülök hátul mint elöl,de sajna ez tönkre teszi az egészet.. Egyedül a tolóerőt állítja de ezen kívül kb semmit.
Ez valami bug ? Másnál is ilyen ? A legfrisebb béta van fenn,mint mindig és most lett újrahúzva a gép újra rakva a dcs,szóval én passzolom. -
-
végre egy uj F16-os Hotas De nem számitok rá, hogy olcso lenne sajnos. és egy kicsi fiktivitás is van benne néhol, de legalább lesz idle detent. -
beci43 #36057 Igen, csak mentsd el a mappát. A vezérlöket (joy, hotas, pedál) úgyis újra kell kalibráld. -
Köszönöm :)
Végül hasonlóképpen oldottam meg:
LINK -
Sidewinder #36055 Az ED orosz cég. Náluk december 31-én van a leállás,a pravoszláv karácsony pedig január 6-a. Ezért általában dec 31-től január 10-ig van a leállás az orosz cégeknél. -
beci43 #36054 Igen, legalább máshol kapható. -
Koszi a valaszt! Win 7 van amugy a gepemen, de az mar nem tamogatott es gondolom erdemes win10-re valtani, ha mar ugyis ez tortent.. Siman rakok egy 10-est es utana belepek az accountba es ujra tudom telepiteni? Alap win10-hez mit kell meg felraknom(drivereken kivul)? A keszitett kuldeteseim beallitasok, stb. ugyanugy hasznalhatoak lesznek?(van vagy 150 kuldim, + beallitasok a c meghajtona saved games mappaban)
-
Koszi a valaszt! Win 7 van amugy a gepemen, de az mar nem tamogatott es gondolom erdemes win10-re valtani, ha mar ugyis ez tortent.. Siman rakok egy 10-est es utana belepek az accountba es ujra tudom telepiteni? Alap win10-hez mit kell meg felraknom(drivereken kivul)? A keszitett kuldeteseim beallitasok, stb. ugyanugy hasznalhatoak lesznek?(van vagy 150 kuldim, a c meghajton)
-
Persze.. Megvannak az accountomban.. -
Én még amikor mejött, akkor gyorskötözővel rögzítettem a kábelt "körbe" a fejpánthoz és ami talán még lényegesebb, hogy fel van lógatva a kábel. Persze a fellógatás helyfüggő is. Nagyon sajnálom, hogy így jártál vele és azt, hogy nincs vagy ha van, akkor baromi drága ez a qrva madzag. -
Ilyen? -
Ahogy hozzá van csíptetve a fejpánthoz, közvetlenül utána, ott hajlik meg lefelé. -
Ez még a régi -
Ha megvetted a modulokat , akkor csak be kell jelentkezned a weboldalra és ujra letölteni az uj meghajtóra a modulokat és az alapjátékot -
Megásároltad a modulokat? -
Sziasztok! Elszallt a vinyom(gyakorlatilag kuka) amin a game volt(dcs alap, fc3, harrier, mirage 2000, perzsia, sziria map, f16).. Raaadasul offline modban voltam.. Mit lehet csinalni??! -
beci43 #36043 Ez az első verzió. Elég szomorú hogy a HP webshopban már szinte semmit nem kapni hozzá. -
Hol van megtörve a kábel? -
Ez még a régi vagy már a G2? -
Ahogy nézelődtem a neten a problémával kapcsolatban, mások is szívnak vele, és elég barbár megoldások vannak,de kénytelen leszek belevágni az egyikbe, ha máshogy nem megy.
Valahol azt írják, hogy felkeresték Voodooimaxet, és hogy szinte annyiba kerül a kábel, mint egy új reverb. -
Ennek a csatija nem sima DP sajnos, formára olyan, csak sokkal kisebb. -
Köszönöm!
Megpróbálok írni neki, hátha segít. -
Neten kerestem, egyenlőre nem találtam. Beszéltem a magyar szervízzel ahol azt mondták, hogy ha garis lenne sem javítanák, hanem cserélnék az egészet. -
Egyébként kipróbálhatnád sima, DP - HDMI kébellel, működnie kell. Az USB szerintem csak a hang miatt van, azt meg ki lehet váltani. -
Ezt akartam javasolni magam is! Nagyon jó arc, ha tud, segít, ez ziher! -
Ha nagyon nem jutsz előrébb keresd meg Voodooimax-ot Redditen, ő a HP vr quality managerje, biztosan tud segíteni. -
beci43 #36033 Új kábelt nem tudsz berendelni? -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Gajra ment a Reverbem, nagy valószínűséggel megtört a kábele, a garancia novemberben lejárt, a HP szervíz pedig nem javítja.
Van esetleg tippetek, hogy hová vigyem javíttatni?
-
Igen, jönnek a dlc-k, meg is van az összes, kivéve persze a paint job cuccokat. Megy openxr-rel is. Jópofa ez a 3D-s móka, de azért szoknom kell a látványt, mert kicsit sem olyan a kép mint 4k-ban egy 50'-os tv-n. Egy erősebb vga jól jönne, de horror árak vannak. Bár ha azt nézem, hogy használtan 350-400 körül mennek az 5700xt-k, lehet el kéne passzolnom, meg az rx480-at is és venni valami combosabb kártyát. -

Én régen toltam, de nagyon jó kis cucc és már néhány éves, de még mindig foglalkoznak vele, jönnek javítások és egyebek hozzá. -
Megy már nálam is, dx11-ben kellett indítani, meg 32 biten. -
Kipróbáltam, amikor a shotot lőttem, nekem megy. Kiírja, hogy a VR nem támogatott, de megy. -
Ja, ezt próbáltam de meg se nyikkan. A bétákat is kipróbáltam, sima béta, oculus+vive sdk akármi. Néztem a worpx támogatási listában is, de nincs benne. Na mindegy. -
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2022.01.08. 12:52:32 -
Igaz G1, de nekem ment vele. -
ED-nél mikor van a téli leállás vagy van egyáltalán ? a héten még nem volt hirősszefoglalo.