36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#26661 Az lehet. Viszont a zenég is hallhatóan jobban szólnak, mint az integrált szarokkal.
Semmiféle drájveres szarakodás nincs. Lehet használni a PAX-féle drivert de a Creative is adott ki w10-es drivert :p
Lehet, hogy nem vagy vájtfülü, de azért nehogy azt mond, hogy egy szaros, fülesbe épített bizbasz szól úgy, mint egy X-Fi.. Rögtön leteszem a hajamat ha ezt állítod ;) -
Solt #26660 Ami ugyanúgy szart sem ér ha a szoftveresen nincs támogatva és a végén ugyanúgy a CPU végzi a számításokat. :)
Nekem is van még egy X-Fi-m valahol, de a driveres szarakodásból elegem lett... :) Plusz már nem is kell, mert a fülesnek is van külön hangkártyája és a Rift-nek is... az alaplapi kis vacakra (ami egy jobb lapon már nem is annyira vacak) csak két kis pici hangszoró van rákötve youtube videókhoz. :) -
#26659 Én meg ezért tartok hangkártyát a gépben (X-Fi rulez) és nem azt az ótva szart, amit ráintegrálnak szerencsétlen alaplapra... ;) -
Solt #26658 Van hozzá API, tehát ha valaki úgy dönt, hogy implementálja akkor azt számol amit "csak akarnak". Ez az utolsó infó róla:LINK -
#26657 És az számol doppert is? -
Solt #26656 Ezért tett az AMD dedikált hangprocesszort a GPU mellé... :) -
#26655 Sok összetevős a dolog, első körben függ attól, hogy hány csatornán generálja a hangot, és mennyi hangforrásra kell számolnia.
Clodnál volt nemrég, hogy a doppler effektet túl nagy frekvenciával számolta a program, akár másodpercenként valami 50-60 alkalommal ellenőrizve, hogy a kamerához képest milyen mozgást véges az ellenőrzött hangforrás, és annak a hangszíne hogyan változik ennek függvényében (gyakorlatilag minden frame-nél külön), és hiába van megírva a hang engine úgy (jó esetben), hogy csak a legközelebbi tizen-huszon akárhány hangforrást figyelje, a hangforrások száma és az ellenőrzési freki szorzata úgy is rohadt nagy számot ad ki. Ettől esett az fps nagyon látványosan amikor bombázók közt repült át valaki. A programozónk szerint ha másik gép volt körülötted, a mindenkori CPU load több mint felét ez a doppler effekt számítása vitte el. A gépek mozgása, animációk, FM, DM és minden más együtt sem igényelt ennyit. A másodpercenkénti ellenőrzések le lettek víve tizedmásodperces értékre, rohadtul nem hallani a különbséget, viszont egy 75 gépes köteléken átrepülve a 60-70 fps helyett nekem van most 100-120. Az nem kis különbség. -
#26654 Hát, akkor én lehetek a kivétel. Az EULA-t én sem olvasam ol, de ennyi szöveget azért igen. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.05. 09:59:52 -
#26653 Hm... Ha a FO idején - ok, az nagyon durván túlvállat és optimista projekt volt - kb. 10 évvel ezzelőtt belefért a hang generálása nem hiszem, hogy egy mai gépnek ez olyan gond lenne. Nem kell 100%-ra tűppontos, elég a hihető eredmény.
Milyen tapasztalatból jött ez az eredmény? Mert nem maga a hanforrás generálás az igényes, hanem a hang terjedése. Vagy te mindkettőt beleértetted a generálsába úgy érve, hogy adott ponton hallható hang generálása? Tehát más hang lesz, ha external view a saját gépet és más pl. fly-by nézetben vagy földről statikus kamerán? -
#26652 És így születnek az "úristen micsoda hang, best sim ever" kommentek. Ami persze ED-nek nem baj, sőt. -
#26651 Persze mert a sablon szoveggel kezd , wip stb...senki nem olvassa vegig...:)) -
#26650 Igen, ezt írják is a video elején, ettől függetlenül az emberek 90%-a fb lapon csorgatja a nyálát, hogy úristen micsoda hang, beszt szim evör. Egyébként a hang generálás nagyon proci igényes fícsör, a doppler effekt számolás, könnyel elviheti a mindenkori CPU load felét(!) is akár. Nem is tudom, jó lenne-e nekünk, ha ilyen minőségű hangot tennének bele? Milyen gép kellene akkor alá? -
#26649 Akkor nem kell !;)) -
#26648 Sound FX have been added for cinematic purposes.
Tehát nem ez lesz a hang alatta. Ameddig statikus hangfájlokból dolgozik, addig ilyen nem is lesz. Az Fighter Ops-hoz lett volna generált hang, anno azt kitették previewba és letölthető volt. -
sakkay #26647 -
#26646 https://www.facebook.com/eagle.dynamics/videos/10160165116815341/
Jó hangja lesz .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.05. 06:35:01 -
sakkay #26645 Ha az ember tudja hol van-márpedig igazából tudják ugye:) akkor a számok és betűk azért jelentenek valamit a kereszteződésnél
De ahogy Leon írta, k betűvel előhozod a reptér térképet, kiválasztod hol vagy és mindent megtalálsz rajta. Az egyszerűbb út f10... -
#26644 Jah ,ennyi ? :)
azt hittem van valami fefestés amit én nem értek csak, vagy valami ,de akkor jó ... ! :)) -
#26643 Rádiózol a toronnyal, ő megmnondja, hogy honnan kell felszállnod. Vagy megnézed / kinyomtatod a reptereket vagy megnézed a mapon.
-
#26642 Lama kerdes, de lovesem sincs , eletemben nem folalkoztam ezzel: rampan , bunkerban allva honnan lehet tudni merre kell elindulnom a kifuto fele ? :)) -
#26641 Igen igy beugrott , lattam mar , de lesz is ebbol iden valami ?! :) -
sakkay #26640 Lehetséges, hogy azért is van húzva az f-18 megjelenése, mert a 2.5 még nem kezel komoly részletességgel valamely olyan technikai elemet, ami eddig nem volt olyan egyértelmű, de a Hornet mélységeinél egyből nyilvánvaló lenne?
Gondolok itt radarok, vagy fegyverrendszerek működésének szimulálására. -
#26639 Itt elolvashatod a hivatalos bejelentést, elég sok információ van róla. -
#26638 Hmm..az jó .
És lesz is belőle valami ? -
#26637 200USD lesz panelek nélkül, +21% EU VAT, az úgy 60k körül van, még ha növekszik picit az alap ár mire ideér az EU-ba, akkor is olcsóbb lesz mint a TM gázkar. -
#26636 olcsóbb szerintem nem igen lesz :)) -
#26635 Vagy megvárod a VKB gázkart ami jobb és olcsóbb lesz... -
#26634 Igazából csak a gázkar lenne használva ...
viszonylag olcsó, talán valami apróért még a joy -t is el tudnám adni.
vagy gyűjtést rendezek és maradok a TM gázkarnál 70 000-ért .... -
#26633 Hát... a gázkat még csak-csak használható, bár vannak kapcsolók, amik nem minden esetben elérhetőek az ehhelyezkedésük miatt. De a joy... az egy katasztrófa. Nekem egyrészt nem állt kézre, másrészt ez a rugós-tányéros megoldás egy ótvar....
Itt van egy jó kis videó. Azt is tudni kell, hogy Ralfidude nem egy kezdő csóka...
Valahol 9:50 körül kezd el fakingolni :D
-
#26632 X56 ( még a kék színű ...) gázkar mennyire használható , tartós ? Kissé elbizonytalanított a zinternet ...! :DD
Írnak jót is de olyan rosszat is, hogy a hajam égnek áll ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.04. 09:42:31 -
Frenky #26631 Jó reggelit!
-
#26630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos amit találtam eladó TrackIr-t, választ se kaptam sehonnan, így ide írok ...ezen a hétvégén Budapest - Fót környékén vennék egyet, elmegyek érte .Aztán ha így sincs eladó vasárnap este rendelek üzletből .Köszi ...! >) -
#26629 Kettő, azaz 77 nap után -
sakkay #26628 Attól függ melyik két hét
Igazából így is jobb mint eddig bármikor, szóval most annyira nem idegesít. Mondjuk azért böföghetnének legalább valami udvariasat Orosz hülyék.. -
#26627 Már lehet a két hét letelt -
#26626 Hány hét után ér énmegmondtamozni? -
sakkay #26625 Jaja...nagy a kuss. -
#26624 Pontosan ez baszott fel engem is! -
#26623 nagy a csend a frissitések terén is , csak a hornet és a yak52-esról van infó a heti hirekben, nem nagyon akar a stabil verzió kijönni . -
#26622 köszi