Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, ha ezt tényleg végig is viszik belátható időn belül akkor egy hétig nem szidom őket! <#hawaii>

www.smart-bus.hu

Nyáron volt megszellőztetve hogy ha minden jól megy akkor a Caucasus update a 2.5el fog jönni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Far smoother mountain ranges
-Large numbers of trees that weren’t previously there (density has increased)
-Shadows are a much stronger presence on all objects including trees
-Greater dynamic range
-High resolution ground and building textures

v2.2 Batumi
Logikus lépés lenne és szerintem ez is fog történni... a kérdés, hogy mikortól két hét múlva pénteken! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ez egy igen jó kérdés..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igazán nincs mit.
Szeretem ezeket a chrome bővítményeket 😊 éppen azon bosszankodom, hogy egy bővítményt, amit qrva régóta használtam (AddThis) most megszüntette a kiadója a támogatást, ki is vették a letölthető cuccok közül és hát ez engem qrvára bosszant. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Márcsak egy kérdés maradt nyitva elöttem, ugye a harrier vide o elején irták, hogy a dcs2.5 el készült a video, most ez akkor azt jelenti, hogy kiadáskor a 2.5 ös verziót is kiadják?Mert ugye azzal együtt irták, hogy egybeolvad az 1.5.x és a 2.x es vonal .
Meg ez egybevágna azzal is, hogy a turbozott kinézetü caucazus map is ingyenesen frissülne az alap dcs worldbe. Máshogy nem tudom elképzelni, hogy a régi 1.5 ös ágra is kiadják a caucazus javitást és, hogy elvinné e a régebbi grafmotor a többlet objektumokat.

De erról még nem igen találtam emlitést sehol sem.
Köszi!Közben hozzáadtam a böngészőhöz.Nagyon jó!Én is gondolkodom rajta,de november végéig várni...a Mig-15-öt is alig tudtam kivárni,közben Matt nyomta a jobbnál-jobb videókat róla. 😊
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.27. 18:09:57

Ka-50

LeonSilver
Be tudod neki állítani, én nem szoktam mert így is kábé jó, ahogy átváltja. Egyébként bármiről bármire.

Ahh,és ez követi a napi árfolyamot?

Ka-50

LeonSilver
Van egy chrome bővítmény, ami átváltja a zsetont. Chrome Currency Converter a böcsületes neve 😊

Qrva drága vazze.De hogy lehet,hogy neked ft.-ban írja?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.27. 17:56:06

Ka-50

repvez
Na nem is kellett olyan sokat várnod, bárcsak minden kivánság ilyen gyorsan teljesülne 😊
LeonSilver
Jesssz 😄 Most már igazán lehetne november vége.... 😄

LeonSilver
Én nem sokáig használtam, talán 2 hétig. Csak addig kellett, amíg a wartburg meg nem jött.
De vannak itt, akiknek régóta van.

Vedd meg a Javelint,nagyon jó.Hall szenzoros,sokkal jobb mint az X 52.Jó súlyos darab,nem lesz vele gondod,az X 52 gázkarját meg használhatod is hozzá.

Ka-50

krisztian005
Most egy Trust GXT 555 Predator van nálam kölcsön, ami tiszta új, mégis borzalom, még billentyüvel is jobban repülök mint ezzel. Mennyi ideig használtad a Javelin-t, mert ha megveszem egy két-évig biztos nem fogok mást venni, nem szeretném hogy újonnan jó legyen de idővel csak kinlódás a használata.

LeonSilver
Nekem volt, amíg meg nem jött a wartburg. Szerintem nyugodtan vedd meg, tuti nem fogsz csalódni.
Hála istennek nem az az idióta, rugós szart használja, amit a Saitek.

krisztian005
Sziasztok megadta magát a Saitek X52-es joystickem, aminél már vasárlás után volt egy-két gondom, ezért most mindenképp más tipus után néznék, egy Warthog lenne az álmom de az nagyon drága. Egy RAVCORE Javelin-el szemezgetek, de mielőtt megvenném kiváncsi lennék mi a véleményetek, mert nekem ez is sok, de még éppen válalható kategória, próbálta már valaki hosszabb ideig, sajnos sok joysticket próbáltam már ki és a legtöbb vagy alapból rossz vagy hamar pontatlan lessz, ennél mi a helyzet? Ezt kell valamivel kenni, vagy egyéb módon karban tartani? Az X-52-nél kellet volna kenni, amit sajnos nem tudtam és ez később gond volt mert a müanyag mitha hámlani kezdett volna és ez a pontosság rovására ment. Esetleg hasonló árban van ami jobban megéri? Helikoptert Mi-8, Ka-50-t lehet vele irányitani, nincs külön pedálom, csak a joy rudderét használnám.

LeonSilver
Ja. Engem sem nagyon érdekel, hogy mennyiért adják, már... 😄

LeonSilver

Gondolom a weekend news-ban lesz a bejelentés, csak utána indítják
Sajnos ahogy sejtettem! 😞
PhantomAss
A b*zik, megint elérték hogy egy csomó pénzt fogok fizetni nekik 😄
Mintha eredeti videót néznék, nagyon klassz lett.
Amúgy nem is lehet előrendelni, még nincs fent az oldalon.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.27. 12:54:51

GOOBY, pls

Sajnálom srácok,nem fog menni.Nemrég jött a válasz,csak aktiválatlan modulnál lehet bindelni.

Ka-50

Gyönyörűen megcsinálták a kurva anyjukat...aki szereti ezt a gépet akkor is megveszi, ha utálja a DCS-t. Így leszek én a mi-24el.

Meg jo, h nincs meg mind, most vakarnam a fejem! 😊
VO101Tom
Hmm, 1000 Euro körül lenne a full extrás csomag kedvezmény nélkül? Kevesebbre tippeltem volna...

www.pumaszallas.hu

z0ty4
40%

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ezert araznak le a sajat oldalukon 50% ezt azt neha napjan. 😊
Csak van egy olyan emlékfoszlányom, amely szerint mintha kijelentették volna, hogy max 40%-s leárazást engedélyeznek steamre, annál nagyobbat nem.

www.smart-bus.hu

Passzolom.Egyik modulom sem onnan van.Steamen van 75% leárazás is,nem tudom a DCS-re mi vonatkozik.

Ka-50

Jó,akkor legyen így.Küldtem a supportnak üzit,még nem válaszolt.Azt még megvárom.

Ka-50

Ha megiscsak at tudod ruhazni, akkor mar hasznalni is tudom, el nem veszhet, akkor fizetem is, termeszetesen, ha megjelenik a profilomban, aztan kuldod a serialt, ahogy anno is tettuk. Igy gondoltam a probalkozas dolgot. A felhasznalo nevem gondolom meg tudod, a privat uzeneteinkben gondolom meg latod.
De tudom, akkor meg mukodott. Fel eve szuntettek meg a lehetoseget kb. Nem tudod elvesziteni, mert max visszabindeled magadnak a modult, mivel az atruhazas lehetoseget szuntettek csak be. Mondjuk innentol mi szukseg van a bindelesre, azt mar ne kerdezd. 😊 mondjuk olyanrol is hallottam, aki irkalt a supportnak es megiscsak at tudta adni vegul valahogy masnak, de ebbol nem tudom mi az igaz. Ha megis sikerul valami megoldas, irj, a viggent viszem.
Urak,

Jól emlékszem, hogy azt mondták 40%-l nagyobb leértékelés nem lesz Steam-n?

www.smart-bus.hu

Azt sem tudod használni,amit én bindeltem neked?

Ka-50

Hát jó,de a bindelés lehetősége még adott.Nem tudom megéri-e,mert nehogy az legyen hogy elveszítem a modult,Ti meg nem tudjátok használni.DCS fórumon írok az illetékesnek,majd ott megmondják hogy érdemes-e.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.26. 18:44:41

Ka-50

z0ty4
ha sikerül jövök a mirage-ra 😊

Ha gondolod megprobalhatjuk a viggent, habar mar probaltam massal, de bindeld le es probald atkuldeni nekem, ez az atkuldes resze nem el mar mint lehetoseg sajnos, a dcs oldalon sem.
Sajnos kb fel eve zartak be a lehetoseget a dolognak a ruszkik, elotte valoban mukodott meg, most mar sajnos egyik verzio sem mukodik, csak ha nem volt meg senkinel aktivalva. Most mar csak a teljes accountot tudod atadni valakinek.
Rosszul mondják.Kérdezd meg Wolfot,vett már tőlem modult.

Ka-50

z0ty4
facen mindenki azt mondja, hogy ha már aktiváltad akkor nem lehet átadni 😊 fákkk
gondolom aktiválva vannak.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.10.26. 12:59:29

De át lehet ruházni.Csak a steames modulokat nem.

Ka-50

z0ty4
mirage jöhet 😊

Ha megis talalsz ra megoldast, a viggent veszem.
Sajnos legjobb tudomasom szerint mar nem lehet atruhazni a modulokat.
z0ty4
szia
átruházható még a modul?

Urak!Gazelle,Mirage,Viggen,MI-8 moduljaim darabonként 5000-ért eladók.Combined Arms 3000.Szinte sosem repülök velük,ezért válnék meg tőlük.Érdeklődőket privátban várok.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.26. 09:44:55

Ka-50

<#nyes>

Ka-50