36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    ez az egyik , de nem a fő érv amiért megcsinálják a yakot, de jobb lenne ha inkább a sugaras gépeket vennék jobban a szárnyuk alá és nem a dugattyús gépekre koncentrálnának.
  • LeonSilver
    szánalmas
  • sakkay
    Lehet azért csinálják a jak-52, mert azt repülik is és így tovább tudják finomítani a 2 vh (légcsavaros)gépeket?!
    Jól belemennek.
  • sakkay
    Na vettem egyet de biztonság kedvéért egér meg billentyűzet ment rá.
  • Paladin
    Joy, gázkar kérdőjeles lehet. A falls creators update amúgy is nagyon betett az usb-s cuccoknak, azóta állandóan szopok valamelyik perifériával. (Pl. t16000m hotas-ra fél óra működés után így rácsodálkozik a win, hogy "Ez meg mi a tököm? Én ezt nem is ismerem".)
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.03.08. 22:08:00
  • VO101Tom
    Én valami noname-et vettem, az egyetlen cuccom ami nagy átviteli sebességet igényel, az egy külső winyó a backup mentésekre, de az az alaplapi USB3-ba van dugva. VR sisakokról nem tudok nyilatkozni, de gondolom azoknak is jobb, ha alaplapiba vannak dugva.
    Amivel nekem problémám volt a régi gépemen, hogy az USB 5V-ja sok perifériánál már problémázott, oda kellett vennem egy külső tápos USB hubot, ami az 5V-ot külső tápról kapta. Azzal megszűntek a játékok alatti egér fagyások.
  • sakkay
    Ja, köszi. Ha esetleg van valakinek ezekről a márkákról valami tapasztalata szóljon. Köszi.
  • Solt
    Nem ismerem ezeket, kizárólag azért hoztam ezt szóba mert a VR topikban sok szívás volt az USB csatlakozókkal, bővítőkártyákkal és gondoltam ha már veszel akkor olyat vegyél ami ebből a szempontból is megfelelő.
  • sakkay
    Ezek közül?
  • sakkay
    Mi az ami nem érzékeny erre? Billentyűzet ok..Egér, joy, gázkar pedál azokat is lehet?
  • Solt
    Sajnos a drágábbak között is van olyan ami nem hozza az USB 3.0 szabványt maradéktalanul és ez csak akkor derül ki, amikor izmosabb cuccot dugsz rá... plusz a driverek, amire megint csak hajlamosak szarni...
  • VO101Tom
    Árkategóriája válogatja, nyilván ha minőségi cuccot akarsz használni (VR sisak) azt alaplapi USB3-ba dugd, ha meg USB klavuatúrát, egeret, azokra jó akármilyen bővítőkártya.
  • Solt
    Ezekkel óvatosan, mert egyik szarabb mint a másik, ami csak akkor derül ki amikor valami komolyabb cuccot akarsz rádugni... Amennyiben tervezel majd egyszer valamikor VR-t, akkor ilyet vegyél és ezzel menni is fog, nem ér meglepetés. LINK
  • sakkay
    Köszi. Ezzel nem lesz lassabb?
  • VO101Tom
    Pl ezek:
    https://ipon.hu/?searchthis=PCI%20usb&where=shop&listorder=1
  • sakkay
    Ezen nagyot röhögtem
  • sakkay
    Bakker nincsen elég usb kimenetem..ilyenkor mi van?
  • macleody
    Kéne neked egy fojtópóráz is még mellé, hogy nagy G-nél elszorítsa a nyakad :D Bár mondjuk A10-hez minek. De jó lesz az F18-ashoz.
  • LeonSilver
    Valami hasonlóról olvastam már, csak azt székbe lehet építeni és állítólag qrva jó a helikopterhez, mert érzed a segegden, hogy mi a helyzet.
  • GaBika6
    link

Érdekes...
  • sakkay
    huh
  • sakkay
    Köszi! Már keresem is.
  • beci43
    És hogy néz ki?Képeket esetleg tudsz linkelni?
  • beci43
    2048.04.10.
  • lac coo
    Az az.
  • TakiPetya77
    Gondolom a Hormuz-i szorosra gondol, más új map nincs!
  • macleody
    Milyen új map?
  • lac coo
    Az uj maprol mit lehet tudni, nagyjabol mikor jon...?
  • wittman
    Nagyon köszönöm mindenkinek!

Jut eszembe, aki Su-25T-vel repül, annak ajánlom ezt: Javított HUD orosz kabinhoz

Aki angol kabint használ, annak ez fog kelleni: Javított HUD angol nyelvű kabinhoz
    Ezt is oda kell másolni, ahová az orosz is ment.

Így válaszható menüből
  • Solt
    Nekem így van beállítva: LINK DCS-n belül minden gyári értéken van. A kis érzékelőt valóban leragaszthatod, de annak csak akkor van jelentősége ha elengeded a botot. Leragasztott állapotban ilyenkor nem kapcsolnak ki az FFB motorok.
  • Solt
    Az illetékes wolfhgb kolléga, nekem is ő csinált egy ilyet gazdaságosabb verzióban.
  • Colos1357
    Azért van, hogy ha nem fogod a botot, akkor ne járjanak motorok. Csak tényleg idegesítő, hogy elengedés esetén középre ugrik. Meg ha belesüt a nap, akkor is meghülyül...
  • Kapido
    A joy kar oldalán van egy optikai szenzor ("dead man's switch") a csavar felett, ami érzékeli, hogy fogod e, ezt ragaszd le pl. egy szigetelőszalaggal, és nem húzza vissza.

Talán azt hivatott szimulálni, ha "meghalsz" akkor úgyis elengeded a botot.
  • wittman
    Adott egy Logitech G940. Van valakinek értelmes leírása vagy infoja, hogy décsében normálisan működjön. Trimmelés közben állandóan visszanyomja a botot, pedig ki van kapcsolva a centerbe állítás logitech progjamában. Su-25T típushoz kellene használni. Előre is köszi!
  • VO101Tom
    Hornet megjelenéskor drágulni fog olyan 10 dollárt kb. Vagy megveszed ennyiért előre, vagy kiadás után drágábbért. A modulokat kiadás után jó ideig nem szokták akciózni.
  • lac coo
    Megmondom őszintén, típus alapján MIG21 -en kívül mást nem igen vennék meg, de legalább egy új vas legyen már ! :))
    Attól félek egyszer csak leveszik szó nélkül a kedvezményt ...:))
  • macleody
    Gondolom addig míg meg nem jelenik. Izgatja a fantáziádat mi? :) Holnap mennem kell a városba és nem tudom eldönteni rakjak-e pénzt a számlámra, hogy megvegyem. Nagyon nincs kész még a Harrier se, pedig mióta kint van.
  • lac coo
    Azt egyébként lehet tudni meddig lesz akciós a Hornet ?
  • macleody
    Lehet ilyen cuccokat kapni.
  • PhantomAss
    A honlap szerint több mint 200 € a két cucc együtt
    nagyon elgurult ott a gyógyszer
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.06. 22:19:22