Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Far smoother mountain ranges
-Large numbers of trees that weren’t previously there (density has increased)
-Shadows are a much stronger presence on all objects including trees
-Greater dynamic range
-High resolution ground and building textures
v2.2 Batumi

www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szeretem ezeket a chrome bővítményeket 😊 éppen azon bosszankodom, hogy egy bővítményt, amit qrva régóta használtam (AddThis) most megszüntette a kiadója a támogatást, ki is vették a letölthető cuccok közül és hát ez engem qrvára bosszant. 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meg ez egybevágna azzal is, hogy a turbozott kinézetü caucazus map is ingyenesen frissülne az alap dcs worldbe. Máshogy nem tudom elképzelni, hogy a régi 1.5 ös ágra is kiadják a caucazus javitást és, hogy elvinné e a régebbi grafmotor a többlet objektumokat.
De erról még nem igen találtam emlitést sehol sem.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.27. 18:09:57
Ka-50
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.27. 17:56:06
Ka-50
De vannak itt, akiknek régóta van.
Ka-50
Hála istennek nem az az idióta, rugós szart használja, amit a Saitek.
Mintha eredeti videót néznék, nagyon klassz lett.
Amúgy nem is lehet előrendelni, még nincs fent az oldalon.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.27. 12:54:51
GOOBY, pls
Ka-50
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
Jól emlékszem, hogy azt mondták 40%-l nagyobb leértékelés nem lesz Steam-n?
www.smart-bus.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.26. 18:44:41
Ka-50
Ka-50
gondolom aktiválva vannak.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.10.26. 12:59:29
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.26. 09:44:55
Ka-50
Ka-50