36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • lac coo
    De most a 2.5 betát frissitették ?
    Mert nekem semmit nem szed le .....
  • Colos1357
    Ezekben javítva van:
    https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/1766778/
    vagy
    https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/602834/

Bemásolod a Mentett Játékok\DCS.openbeta\Liveries\Cockpit_Ka-50\ könyvtárba egy mappába, majd a játékot elindítod, és a speciális beállításoknál a Ka-50 -nél kiválasztod a kívánt cockpitet.

Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.03.14. 19:36:59
  • repvez
    viszont nekem steamen még nem jelezte a javitást :(
  • sure
    Nem, a 7+ giga után elkezdett újabb 6 gigát lehúzni, úgyhogy sajna ki kellett lőnöm, mert nem lett volna elég szabad helyem...ez időre kikapcsoltam a page file-t (épp 8 gigát evett, system managed size-ra van állítva). Az update-ek telepítése után ez a tizeniksz giga megint felszabadul majd úgyis.

utána persze az autoupdater nem akarta onnan folytatni, parancssorból kellett kényszeríteni a DCS_Updater.exe update mókával.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.14. 19:03:25
  • LeonSilver
    Nekem 11+ giga. Gondolom az eltérő mapok és modulok miatt.

Merem remélni, hogy visszaállítják a kurva grafot olyanra, mint amilyen indulásnál volt.
  • sure
    Jah, csordogál lefele egy aprócska 7.7 gigás ápdét...
  • sakkay
    Ja az tényleg gáz, nem tudok rá megoldást. Mondjuk talán éppen most lehet, hogy hozzányúltak, nézd meg.
  • sakkay
    Jött javítás, pl. a több képernyő problémákra. Voltatok itt páran...
  • gorgon_gollob
    szervusztok, csak beköszönök ide, új vagyok a fórumon, viszonylag friss 'fertőzött'.
    2 évnyi elite után pár hónapja kíváncsiságból kipróbáltam a dcs-t és rajta maradtam.

rögtön lenne egy kérdésem is: tanulnám a kamovot, de a 2.5-ös frissítés óta a megvilágított kapcsolókon (pl. az automata pilóta csatornái) alig látszik, hogy ki vagy be vannak-e kapcsolva és borzalmasan zavaró. ha a grafikai beállításokban kikapcsolom a deferred shading-et, jó, de úgy meg rusnya a játék. nincs erre valakinek gyógyírje, amíg a fejlesztők (remélhetőleg) kikalapálják?
  • lac coo
    Köszi ! Beüzemelés megvolt, a beállításokban veszek el mindig ..:)
    Majd kikísérletezem .
  • wittman
    EDTracker beüzemelés
  • macleody
    Én 10%-on, de a trackir progijában. Gondolom máshogy működik a két progi.
  • lac coo
    Olyan ki tha holtjatekot is adna hozza..fura .:)
    Tegnap addig allitgatgam amig total szar lett az egesz :))))
    Ha valaki farad vele nehany shotot megneznek nagyjabol ki hogy hasznalja...
  • wittman
    Huzogasd aztán látod az eredményt... Van akinek elég az 50%, én 80%-on használom.
  • lac coo
    Azt kérdeztem volna, hogy mit jelent a szó ...? :DDDD
  • Colos1357
    https://www.youtube.com/watch?v=Oqfwnz1JPLE

https://www.youtube.com/watch?v=pjM1G-gWisI
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.03.13. 06:20:50
  • asw27
    • elsimít, lesimít, egyenget, simává tesz
    • legyalul, csiszol, lecsiszol, simítóz, simára munkál, fényez, tompít, letompít
    • elsimul, simává lesz
    Van még jelentéscsoport!
    • lecsillapít
    • csillapodik
    • smooth away
    elsimít, kisimít, elhárít, elegyenget
    • smooth down
    lesimít, elsímit, kisimít, lecsitít, lecsillapít
    • smooth down
    elcsitul, lecsillapodik
    • smooth off
    legyalul, lesimít, tompít, letompít
    • smooth out
    simít, kisimít, elsimít, simává tesz, csiszol, lefarag
    • smooth over
    palástol, takargat, leplez, kimagyaráz, menteget
    • smooth over
    elrendeződik, elintéződik
  • lac coo
    Edtrackerben a smoothing az mit allit pontosan ?
  • Frenky
    MiG-29 dogfight bajnokság

I. Nagy Miklós, Békéscsaba <- Szép volt Foxi :-)
    Az első helyezéssel járó díj: RepTár Kupa
    RepTárs Klubkártya (1 évig korlátlan belépésre jogosító, névre szóló klubkártya)
    Szimulátor utalvány (4800 Ft értékben)
    II. Székely Károly, Szolnok
    A második helyezéssel járó díj: Családi belépő a RepTárba
    RepTár ajándékcsomag
    III. Szakács Dávid, Szolnok
    A harmadik helyezéssel járó díj: Páros belépő a RepTárba
    RepTár ajándékcsomag
    Különdíjat ajánlottak fel: Ugrik Csaba dandártábornok, az MH59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis parancsnoka, az első három helyezettnek 2 fő részére szóló Kecskeméti Repülőbázis látogatást ajánlott fel.
  • lac coo
    Off.:

Pomaz Szentendre Fot kornyeken hol lehet normalis forraszzoallomast kapni keszletrol ?
    Sehol nincs mindenhol csak kamuzgatnak mikorra tudnanak hozni....
  • lac coo
    Regen legalabb kiraktak a 15-osoket a jetszoterekre maszokanak ! :))
  • macleody
    Aha, azt hittem ezeket visszatoltuk a ruszkiknak :)
    Egyet hazahozok cockpitnek :)
  • lac coo
    Pedig el is adhatnak oket aluminim kilos aron ! :))
  • sakkay
    Hogyan lehet használni a warthog micro joy-t, hogy ne csak gombként működjön?
  • beci43
    Csak tudnám hogy mi a fasz baja van ezeknek a 29-eseknek,hogy ott rohadnak?Hány Gripenünk van,hogy így pazarol a honvédség?
  • repvez
    google térképadatok szerint 2018as és kecson is ott vannak a 29esek amiket kivontak , azokat is láthatod .
  • macleody
    Hány éves ez a gugli térkép? A kecsó reptéren mig 29-esek vannak.
  • sakkay
    Szerintem nyár végén, ősz elején lehettem ott-szóval kamu. Mondjuk lehet eladtak 1-2 darabot, nem számoltam mennyi van ott de kb ennyi.
  • lac coo
    Én még tavaly olvastam valahol, hogy eladták ezeket a vasakat és már viszi el a tulaj ..
    De akkor az kamu volt lehet ...
  • sakkay
    Ja ezt én is láttam nyáron a levegőből, nagyon durván néz ki..
  • PhantomAss
    Köszi! Asszem megnézem valamikor
  • repvez
    itt találhatók
  • PhantomAss
    Ez magyarországon van?
  • sakkay
    Ez is igaz, habár míg az F-18-ban van egy csomó érdekes dolog-főleg a tech buziknak-addig a yakban kb ez az egy amivel lehet villogni.
    De nehogy félreértsetek-nem akarom védeni edét, baxódjanak meg-csak agyalok néha mi mehet a háttérben. Amúgy meg nincs más (alternatíva)sajna, és ezt ők is tudják.
  • sakkay
    Persze. Az egyik nem zárja ki a másikat.
  • repvez
    Sajnos ezt meg lehet csinálni következmény nélkül. persze fényképezni és megnézni nem lehet ,de hagyni szétrohadni...
    az már nem érdekel senkit.
  • repvez
    Csak valahogy azzal nem igen villognak vagy hirdetik, hogy milyen dolgokat fejesztenek alá, amiből a többi modul is profitálhat.Eddig csak a kabinban lévő avionikát mutatták, de a hangsebesség feletti vagy transzszónikus tartományokra valahogy eddig nem igen tértek ki , hogy ugyan ilyen lelkesedéssel csinálnák mint a yakot.

Vagy ahogy a sérülés modellt részleteznék, mint annó a szu25T-vel.
  • VO101Tom
    Tudtommal a Jak-52-őt rendelésre csinálják, és mellesleg kiadják DCS modulként is. Alba is így készült.
  • lac coo
  • sakkay
    Ja, bár szerintem az is van, csak az meg a F-18 alapján. Van onnan is pilóta szerződve. Mindenesetre a jövő héten már illene valamit nyögni-ha már mutatni nem tudnak-mert ez már megint a szokásos edés kenés kezd lenni.