Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warthog a megoldás, azt levan a gond 😄
Legutoljára talán 10 éve vettem x52-t, 15k-ért, annyit megért. A pedált meg egy tizesért vettem, az is jó üzlet volt anno.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.01. 19:36:01
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.01. 19:15:03
Ka-50
Meg kell próbálni alkudni...
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50
Ka-50
első körben, szerintem kérj kölcsön valami joy-nak látszó tárgyat havertól, hogy tetszik-e a szimezés,és utána ,ha pénz nem számít vedd meg a legdrágábbat...
Apropó ez a legjobb pénzért megvásárolható pedál, ha a lóvé nem számít:Crosswind
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.01. 16:41:08
Bf-109 pedál replika szimulátorhoz
Hozzá mondjuk egy hosszú szárú VKB Gunfigther KG12 replika markolattal, és még ehhez a gázkar a virpiltől.
Talán majd egyszer. :-D
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.11.01. 14:00:44
www.pumaszallas.hu
Urak,
Valaki ismeri a Wasteland 2-őt? Érdemes megvenni, most csak 10$ a Humble-én: LINK
Nagyon szerettem a régi Fallout és Jagged Alliance 2 játékokat is, ez hasonló ugye (A poszt-apok műfajt egyébként is nagyon szeretem.)? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.11.01. 10:56:13
De ha már más is ajánlja...
A ruddertől nagyon féltem, mert szűknek tűnt a távolság a pedálok közt, gondoltam, hogy kényelmetlen lesz. Nem mondom, hogy nem lenne jobb, ha szélesebb lenne, de meglepően jó így is.
A többi meg kifejezetten fasza.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Árak
Én most ilyet vennék. Hogy mit vennék, ha sokkal nagyobb lenne a keretem az egy másik kérdés.
www.smart-bus.hu
https://virpil.com/en/
Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.10.30. 20:35:20
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.30. 19:56:13
Ka-50
A joy meg a kar sem lenne kihasználva egy jó darabig, aztán majd ha már lesz elég időm akkor pedál is lesz meg minden ami kell.
www.pumaszallas.hu
Ha tudsz várni akkor nemsokára rendelhető a MCG (Modern Combat Grip)
Ennek full fém a mechanikája csapágyazva és hall senzorokkal igy elvileg örök élet +1 nap az élettartama, hátránya viszont még nincs hozzá gázkar. és nem tudni, hogy milyen gondok jönnek elö vele tapasztalat híján.
Ha a Warthogot veszed ahhoz megtudod venni az MCG markolatát is, ha orosz stilusú bot kell.
Akkor még átgondolom.
Köszönöm
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem a joy qrvára nem tetszett. Valami csernobili szökevény kezéhez tervezhették vagy nem tudom, de nagyon ótvar.
Valami tesztelős csávó ki is akadt rajta egy videón, de nem lelem most. Amúgy nem lenne rossz. De modnom - x52 betegség az a rugós szar.
Talán tetszene, csak megint ez a rugós megoldás, nem igazán szimpatikus...
Valakinek van amúgy, hogy érzi milyen?
az x52-őt zsirozni kell?
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.10.29. 09:55:49
Ami hátrány ,kb 2 év használat után az elsütő billentyű elfáradt és eltört . Esetleg talán még annyi ami zavar benne rakhattak volna még magára a botra legalább 2-3 gombot de alapjában véve az árához képest baromi jó .
Én tudom ajánlani mellé ezt
GÁZKAR
www.smart-bus.hu