Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@sakkay: Olyan lapot nézz amelyiken normális számban (min 4 db) van USB 3.0-s csatlakozó. Ha később VR-t akarsz, akkor ezekre szükség lesz. Valami ilyesmit: LINK Azért nézz utána, ez csak egy tipp...
Az, hogy milyen hűtő kell az 5GHz-hez, az attól is függ mit fogsz ki a szilícium lottón... léggel delidelés nélkül kétlem, hogy menne az 5GHz, de ha van egy kis szerencséd akkor egy normálisabb kompakt vízzel meglehet delid nélkül is.
Viszont én továbbra is azt mondom, hogy VÁRJ, mert jelenleg nagyon durva felár van a 8700K-n... olyan 110-115000.-Ft körül kéne lennie az árának, ehhez képest 140000.-Ft alatt nem kapsz...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.08. 21:23:50
www.smart-bus.hu
1.egy alap msi gaming pro, vagy ilyesmi z370alaplapot gondolok 50 körül, szerintetek is elég lesz-e.
2.milyen hűtőt vegyek rá, ami elég akkor ha mag 4,9-5ghz húznám egyenlőre.
Köszi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyenlőre nem tervezek újabb modult venni, mivel a játék fejlesztési sebessége és minősége számomra nem indokolja a befektetést.
A 60GB-os SSD formázott mérete talán 55 GB lehet, így azzal is kalkulálj hogy ha a későbbiekben szerválsz újabb modulokat + a frissítések is beleférjenek a limitbe. Nálam két modullal (fc3, a10c) cirka 40GB-ot foglal.
A nem steames dcs-t át lehet vinni/másolni egyik meghajtóról a másikra a modulok deaktivál/aktiválása nélkül?
Azon gondolkodnám, hogy beszerzek egy occó 60gb-s ssd-t(már láttam 25 usd-ért csájnából) csak a dcs-nek, mert eléggé tetű lassan töltöget, pedig wd black+defrag minden héten
A lapnál meg a QVL listával tököltem, hogy tényleg olyan gyors legyen a memória amit kiválasztok, ez nagyon megszívtam az előző gépemnél, amikor mind a négy slotba memória került, a frekije kb. feleződött :/ Ennek mondjuk horror ára volt (és azóta csak emelkedett, 90 ért vettem, most 120 lenne a két 16GB-os modul), de Corsair táp MSI alaplapban tényleg 3GHz-en megy, szóval ez is pipa. Olyan 20-30 ezret tudtam volna spórolni, hogy gagyi memória menjen bele, ami aztán vagy működik, vagy nem. Még az asszon is megértette, hogy az lenne igazán a pazarlás <#vigyor>#vigyor>
www.pumaszallas.hu
Lehet, hogy nem mindig a csúcs/hi-end cuccokat vettem meg, de a tápon soha nem spóroltam.(vargáné és tsa táp több géphalálért felelős mint a stuxnet😊))
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.08. 13:51:03
www.pumaszallas.hu
Először egy H270 lapot vettem Tom, de az egy ótvar.. 😄 Ehhez képest persze.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
végül Z alaplapot vettél? K-hoz az a jó <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
@Papa gratula!Milyen procit vettél bele?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.07. 17:46:43
Ka-50
2 eset lehetséges:
-Minden szipiszupi, füledig ér a szád.
-Masszírozod a fejbőröd ahol kitépted a hajadat, mivel a remekül optimalizált dcs motor még mindig mikrolaggol😊
Inkább az első legyen.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.07. 15:15:12
- nincs szerszámom hozzá
- nem szeretnék a konyhában töketlenkedni
- és a legfontosabb: nem vagyok egy barkács típus
😊
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.06. 10:19:33
Azt szeretném megtudni, hogy DCS 1.5 ben talalhato billentyüzet parancsokat hogyan lehet átrakni a DCS 2.0 be. Egyenkét gepenként, vagy van erre valami másolási lehetőség is.
Ka-50
PS: A banner alá be tudnád tenni a DCS forum linkjét? ugy gyorsabban oda lehetne találni
A gázkart kell átraknom, mert így nagyon kényelmetlen. Ez nyilvánvaló is volt, de amíg az alap nem készült el, addig nem tudtam, hogy hová is tegyem. Viszont már megvan a terv a fejemben 😄 Az a szar, hogy a Csercsics lapszabászat kábé két hetes átfutással vállal munkát.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Most Warthog szettet árulok éppen😊
www.smart-bus.hu
Mindenről a lógitek tehet és az az öreg fószer, aki a plakátokról riogatja a böcsületes államógárokat :p Kábé ennyi a történet 😉
www.smart-bus.hu
Pl. a gépen van egy víztartály (kb 150l), amit arra használnak hogy lebegés közben a hajtóművet hűtik vele. Ezért a helyből fel/leszállásra max másfél perc van, ennyi idő alatt kell megoldani, különben elfogy a hűtővíz és a hajtómű túlforrósodik. A helyből felszállást nem is szokták alkalmazni, mivel akkor nagyon kevés fegyvert bír elvinni, csak a leszálláskor. Ez a vízhűtés egyébként szintén le van modellezve a dcs-ben.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.04. 09:07:44
GOOBY, pls
CloD alatt meg szerintem ezért csinálja ezt, mert akkor "érkezik meg" az FFB amikor megmozgatom a botot.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu