Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Először egy H270 lapot vettem Tom, de az egy ótvar.. 😄 Ehhez képest persze.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
végül Z alaplapot vettél? K-hoz az a jó <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
@Papa gratula!Milyen procit vettél bele?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.07. 17:46:43
Ka-50
2 eset lehetséges:
-Minden szipiszupi, füledig ér a szád.
-Masszírozod a fejbőröd ahol kitépted a hajadat, mivel a remekül optimalizált dcs motor még mindig mikrolaggol😊
Inkább az első legyen.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.07. 15:15:12
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
- nincs szerszámom hozzá
- nem szeretnék a konyhában töketlenkedni
- és a legfontosabb: nem vagyok egy barkács típus
😊
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.06. 10:19:33
Azt szeretném megtudni, hogy DCS 1.5 ben talalhato billentyüzet parancsokat hogyan lehet átrakni a DCS 2.0 be. Egyenkét gepenként, vagy van erre valami másolási lehetőség is.
Ka-50
PS: A banner alá be tudnád tenni a DCS forum linkjét? ugy gyorsabban oda lehetne találni
A gázkart kell átraknom, mert így nagyon kényelmetlen. Ez nyilvánvaló is volt, de amíg az alap nem készült el, addig nem tudtam, hogy hová is tegyem. Viszont már megvan a terv a fejemben 😄 Az a szar, hogy a Csercsics lapszabászat kábé két hetes átfutással vállal munkát.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Most Warthog szettet árulok éppen😊
www.smart-bus.hu
Mindenről a lógitek tehet és az az öreg fószer, aki a plakátokról riogatja a böcsületes államógárokat :p Kábé ennyi a történet 😉
www.smart-bus.hu
Pl. a gépen van egy víztartály (kb 150l), amit arra használnak hogy lebegés közben a hajtóművet hűtik vele. Ezért a helyből fel/leszállásra max másfél perc van, ennyi idő alatt kell megoldani, különben elfogy a hűtővíz és a hajtómű túlforrósodik. A helyből felszállást nem is szokták alkalmazni, mivel akkor nagyon kevés fegyvert bír elvinni, csak a leszálláskor. Ez a vízhűtés egyébként szintén le van modellezve a dcs-ben.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.04. 09:07:44
GOOBY, pls
CloD alatt meg szerintem ezért csinálja ezt, mert akkor "érkezik meg" az FFB amikor megmozgatom a botot.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem pl Falcon alatt rohadt kemény a bot, mert kevesebbet kell használni mint Clodban. Clodban és ED-ben meg inkább könnyű. 30% körüli.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.03. 19:06:00
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.03. 16:07:01
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Bár most hogy már a desznyó van, nem sírom vissza a ffb-t, nem cserélném le semmire ebben az árban.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.02. 08:08:40
GOOBY, pls
Ka-50
Warthog a megoldás, azt levan a gond 😄
Legutoljára talán 10 éve vettem x52-t, 15k-ért, annyit megért. A pedált meg egy tizesért vettem, az is jó üzlet volt anno.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.01. 19:36:01
GOOBY, pls