36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sure
    Régi szép idők, főleg még a Lock-On időszakból, mikor felkerült a virágbolti verzió a torrentekre is, heti egyszer elhangzott a "mivel tudok lőni" kérdés

@lac coo: Ha földön állva a resources menüt előhívni nem számít cheatnek, akkor ALT+' megmutatja az ammót.
  • krisztian005
    A harom kis gombot 3 masodpercig kell nyomva tartani hogy mukodjon. Manual 135. oldal.
  • feca1229
    Nem vagyok épközelben. Holnap viszont igen mahd megnézem.
    Sajnalom hogy nem megy.
  • lac coo
    De nem látok semmit amit én ne kapcsolnék be ....
  • feca1229
    Keress rá a jutubon én mindig ott nézem meg ezeket.
  • lac coo
    Mar neztem , persze, de semmi trukkot nem talaltam :)
    Jobb panelet van a negy kapcsolo : a ket fegyver, a celzo es a kamera.
    Bal fent az elesites harom gombja a kis fekete dobozon , boton meg a cover....
    Masrol nem tudok , de nalam meg a visszajelzo fenyek sem gyulladnak ki, biztos en rontom el de nem jovok ra hol...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.15. 19:15:17
  • feca1229
    Valami kapcsoló vagy biztosito a boton nem a joyon hanem a valódi boton. Nekem mintha igy rémlene.
    Esetleg megnézheted a youtubon is mig15 weapon tutorial vagy valami ilyesmi.
  • lac coo
    Élesítem, elvileg, vagyis biztos valamit elrontok, de nem jövök rá mit...elvileg nem egy nagy mutatvány mégse működik valamiért ...
  • LeonSilver
    :D :D

"de legalább rondább sem" Igen, ez a szomorú, hogy már ez is eredmény EDénél egy frissítés után, hogy "de legalább rondább sem" lett.
  • Fehercsoki
    Valószínűleg élesíteni kell a fegyvereket.
  • lac coo
    MIG 15 -ön hol tudom ellenőrizni mennyi ammo van ???

Az van, hogy ha nem a levegőből indul a küldetés, sehogy nem tudok lőni , fogalmam sincs miért ....
  • sure
    Az én beállításaimmal nem, de legalább rondább sem ;)
    De nálam sokminden le van húzva maxról, pont ezért írtam, hogy beállításfüggő-e?

Terrain textures low
    Textures medium
    Visibility range High
    Clutter/grass 200m
    Trees 60%
    Chimney smoke 1
    Shadows low

lehet, ezek közül ugrott meg valamelyiknek vagy többnek is a magasabb beállításokon a gépigénye
  • sakkay
    A fényerőt jól fel lehet húzni-mint régebben-meg az ai gépek is ütköznek a fákkal. Amit eddig észrevettem. Fps-ben nem éreztem változást..talán egy kicsit -de az inkább placebo lehet
  • macleody
    Miért, szebb lett?
  • sure
    Pont akartam írni, hogy én is inkább enyhe (5-10%) FPS növekedést tapasztaltam ugyanolyan beállítások mellett így röpke első kipróbálás után.

Lehet, hogy van egy vagy több adott grafikai opció, ami jobban eszi az erőforrásokat és nálam ki van kapcsolva vagy le van húzva - talajnövényzet, civil traffic, fák, kémyényfüst (ápropó, lehet, mosmá télleg kavarja a rotorszél is a füstöt? ;) ), visibility range, és még sokan mások, kimaxolva, lehetnek hunyók az FPS-esésben, viszont ha cserében szebb lett tőle, hát valamit valamiért :)
    Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.15. 17:44:20
  • LeonSilver
    Én sem
  • beci43
    Én nem tapasztaltam csökkenést,3 óra játék után mindenféle szituációt kipróbáltam.
  • sakkay
    Dekurvajólnézki
  • repvez
    Nekem még mindig nem töltött le semmit a steamen a javitásból.Meg amiota kint van a 2.5, azóta kb 2x indult el a játék az összes többi alkalommal a menüböl továbblépve a misszio betoltésekor összef@ssa magát.
    Nagyon jó lett :(
  • macleody
    Ja, nálam is kevesebb lett az fps.
  • gorgon_gollob
    köszi a tippet. ezeket használtam is, de korábbi verziót, a friss tényleg jobb. világítani így sem világít, de legalább a színe más.
  • lac coo
    Nem tudom mihez nyúltak, nagy változást nem láttam, kivéve, hogy egy negyeddel kevesebb FPS-em lett ! :DD
  • gorgon_gollob
    hát nem nyúltak.
  • Ludowik
    Addig örülj amíg ezt poénra lehet venni.
  • sakkay
    Adom el a kocsim. Erre jön egy csapat cigó, szlp a kocsi jól is megy de megmondják a tutit, hogy 150000 km több van benne, mint amit az óra mutat. Persze mondta, hogy nem én csalok hanem biztos az előző tulaj(10 éve van nálam)-majd éppen rátért arra, hogy akkor neki úgy érné meg és akkor leállítottam. Mondom neki:garantálom, hogy egy tízest sem fogok engedni, csak szólok, hogy ne is fárasszuk egymást. Viszlát Marha pofátlanok.
  • LeonSilver
    Idén biztos, hogy nem!

Ka-26-ra én is, meg még tuti, hogy sokan vevők lennének. Azért egy dugattyús helikoter, koaxiláis rotorral... igazi kuriózum.
    Nem beszélve arról, hogy lehetne nyomatni 1000L a kemlét :D
  • PhantomAss
    Ka-26 ot én is várnám, persze ilyet nem fognak csinálni. Ott a nehézséget inkább a nem automata gázkar lemodellezése jelenti, illetve kiváncsi lennék hogyan oldanák meg egy sima gázkarral a kollektív mozgatást és a gázadást.
    A mi 24 meg jöjjön minél előbb, remélem idén kiadják.
  • sakkay
    Ha kész a Mi-24, tőlem csinálhatnak trágyázót is...addig nem
  • Sidewinder
    Én a Kamov Ka-26-ot vagy Ka-226-ot várom. Természetesen PFM repülési modellel, továbbá vegyszerező és műtrágya szóró berendezéssel. Ha lesz Jak, lesz valami totál civil műrepülőgép(nem tudom mi,de sajnos nem a Szu-26),akkor ezek után szerintem ez simán beleférne, főleg, hogy nem hinném,hogy a típus lemodellezése során olyan akadályokba ütköznének, hogy nem, "ezt a vagy azt a rendszert ezt nem tehetitek bele, mert ez titkos, katonai felhasználású". Ha már elindult a civil vonal akkor helikopteres téren is megtolhatnák. Orosz típusok vonatkozásában is lenne pár lehetőség, a Kamovokon kívül. Például a Mi-2-es vagy a kedvenc civil Mil típusom, a műrepülhető Mi-34-es. A mi-24-es típusból 2 példány került Magyarországra. Az egyik, egy suttyomban szervezett falunapi utasrepültetés során utasokkal együtt beesett a Dunába, mert nekiment a folyó feletti villanydrótnak. A pilóta azzal védekezett, hogy a gép egyszerűen elhagyta a faroktartót, miután beremegett a levegőben, és, hogy ő annak nem is mehetett neki, mert nem repült alacsonyan,hiszen 130 méteren repült. Csak a felszállóhely tengerszint feletti magassága pedig 110 méter volt, továbbá az uatasok és a mentésben résztvevő szemtanúk akik látták a gépet szintén azt vallották, hogy szinte a fák koronáit súrolta minden egyes alkalommal aznap, már az ominózus esemény előtti utaskörök során is. Ha 110m-ről szállt fel, és 130 métert mutatott a QNH szerint beállított magasságmérője, akkor nem nehéz kitalálni, hogy ő bizony 20 méter magasan repült valójában. A gépben volt rádiómagasságmérő is a barometrikuson kívül, amin be lehetett volna állítani egy minimális repülési magasságot amihez odaérve illetve alatta figyelmeztető jelzést adott volna, hogy emelkedjen magasabbra a géppel a pilóta. Viszont ezt a berendezést kikapcsolta, ahogy a fedélzeti adatrögzítőt is.
    Mi-34 műrepülés, a MAKSZ-2001-en,a pilóta Szergej Barkov,a Mil tervező iroda gyári berepülőpilótája,a szovjet-afgán háború veteránja:

• Sidewinder
    Egy 29-es pilóta mesélte még 10 éve, hogy "nagyjaink" fele annyit költöttek 1993-tól 2007-ig 28 db MiG-29-esre, mint 2006-2007-ben a Gripenekre. Amikből 14db van, és amiket állítólag jóval olcsóbb üzemeltetni, mint a 29-eseket, mert egyhajtóművesek. A reklámanyagban legalább is ez volt, a valóság mégis máshogy néz ki. Amihez kellett a jó magyaros politikusi hozzá(nem)értés is. Az oroszoknál repültetnek civil utasokat pénzért MiG-29-essel. Tokkal-vonóval(odautazás,vízum, ebéd a nyizsnij novgorodi szokol repülőgépgyár éttermében,stb.) 6,5 millió forint a történet. Ebből kb 6 millió maga a repülés a géppel. Itthon állítólag volt olyan,hogy 2 millióból kellett kihozni egy repóráját a gépnek.Az,hogy ez mennyire igaz, nem tudom. Mert azt viszont tudom,hogy egy civil üzemeltetésű Mi-8-as helikopternek ennyi a költsége. A lényeg viszont az, akár igaz a kétmillió akár nem(ezt nem a pilótától hallottam), hogy itthon egyszerűen nem törődtek a típussal, ami nem a katonák hibája. A politikusok és az ő hozzáállásuk tehet róla. Minden évben az volt a szöveg, hogy nem kell rájuk pénzt adni, mert úgyis ki lesznek vonva. Aztán amikor először hatalomra került a narancssárga színű párt akkor a miniszterelnök bejelentette, hogy "el kell vágni az orosz köldökzsinórt", akkor lépett be az ország a nato-ba, a politikusok természetesen szolgalelkűen demonstrálni akarták a nyugathoz való hűségünket az ilyen megnyilatkozásaikkal és tetteikkel. Pont úgy, ahogy az elődeik tették ezt korábban a kelet irányába. Amikor pótalkatrészeket akartak rendelni vagy bármit a gépekhez akkor jött a politikusi szöveg,hogy nem, nincs pénz rá, amúgyis "max 2 év és nyugati gépekkel repültök"( azt,hogy addig esetleg csak a hangárajtó marad, mint repülési alternatíva, pont leszarták). Tehát ahogy az ny.á. vadászpilóta mesélte, mostohagyerekként volt kezelve a típus. Nem adtak pénzt a megfelelő üzemeltetésre, nem volt miből alkatrészt rendelni. Erre volt egy olyan politikusi taktika, hogy elkezdték az oroszokat cseszegetni, hogy nem szállítanak alkatrészt a géphez. Az oroszok meg válaszoltak, hogy persze, hogy nem, hiszen sem megrendelést, sem pénzt nem kaptak alkatrészre. A 2000-es évek második felére vált szükségessé olyan szintű beavatkozás, amit ha nem végeznek el, akkor a gépek nem lettek volna tovább üzemeltethetők, hadrafogható másik harci típus pedig még nem volt. Ekkor kellett végrehajtani az RD-33-asok nagyjavítását is. Az orosz fél a nagyjavítások előtti vizsgálatok után közölte, hogy égőtér csere vagy javítás szükséges a hajtóműveknél, mert nagy igénybevételt kaptak. Az égőtér csere az azt jelentette, hogy a régit kiszedik belőle, a helyére újat raknak. A javítás pedig azt, hogy ahol repedéses sérülést találnak az égőtéren, azt meghegesztik.Természetesen az égőtér csere volt a drágább opció,így bölcs politikusaink, a javítást választották ehelyett, amire az oroszok azt mondták,hogy az csak "kevésbé tartós". Ez sajnos ki is derült, mert Szabó Zoltán örnagy hajtómű tűz miatt kellett katapultáljon.
    Ahogy a pilóta mondta( a neve maradjon titokban,noha már utasszállító gépet vezet, de jobb a békesség): az az országnak a szerencséje, hogy a Gripenek nem kerülnek magyar tulajdonba, csak lízingbe. Így a svédeké a döntő szó. Ugyanis,ha magyar tulajdonba kerültek volna, akkor szerinte 1-2 éven belül az évek számának előrehaladásával arányosan a flotta egyre nagyobb része a fűre húzva, szétkannibalizálva állt volna, mintegy jurassic park 2-őt képezve. Aki valamennyire követi a Gripen típus pályafutását, az tudhatja,hogy volt már ilyen eset a világban, amikor a Gripen állomány nagyobb része ugyanígy a földön állt, szétkannibalizálva, hogy pár gép még repülhessen. Az,hogy itt ez nem ismétlődött meg, csak annak köszönhető, hogy a magyar Gripenek nem magyar tulajdonban vannak.
  • lac coo
    így megy, köszi ! :)
  • macleody
    Nem tudom mi változott, de nálam tuti kevesebb lett az fps.

Laca start menüben ott van a dcs update, repair... Próbáld ki, hátha azzal feldobja a frissítést. Vagy az asztali parancsikonon jobb egér, tulajdonságok és beírni : ...updater.exe" update
  • repvez
    csak tudnám mi lett 7gb ?Mert a change log szerint nem sok minden változott ami ilyen nagy adatmennyiséggel járna.
  • lac coo
    Nekem 14304, semmi nem frissül ...
    no mindegy majd elkapja egyszer talán :DD
  • LeonSilver
    2.5.0.15085
  • Ludowik
    Nekem se frissít a stream
  • lac coo
    nekem nem steames van ...
    Lehet csak modulokat frissit, vagy nem tudom ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.14. 20:03:09
  • repvez
    egyenlöre a nem steames frissül.
  • lac coo
    hmmm..nekem nem jött semmi szerintem ..mi a patch után a verziószám ?
  • LeonSilver
    Már csak az frissül.