Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen, mert hiaba a csucs periferia egy fos lapba! 😊
VO101Tom
Én az alaplap és a memóriák kiválasztásával sokkal többet tököltem, mint a procival vagy videokártyával. Az hamar megvolt 😊 De ezek is legalább ugyanolyan fontosak, pedig sokan próbálank ezeken spórolni (alaplap, memória, táp), pedig sok múlik rajtuk is.

www.pumaszallas.hu

Azaz fonok, soha tobbe kompromisszum! 😊
LeonSilver
7700K

Először egy H270 lapot vettem Tom, de az egy ótvar.. 😄 Ehhez képest persze.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Az igen, gratula! 😊 Korrekt konfig lesz! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
ezzel nem sok problémád lesz azt hiszem <#zavart1>
végül Z alaplapot vettél? K-hoz az a jó <#eljen>

www.pumaszallas.hu

<#taps>

www.smart-bus.hu

Nem lesz vele gond.Nekem 1070 van,kicsit meghúzva,nagyon ritka a mikro lag.

@Papa gratula!Milyen procit vettél bele?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.07. 17:46:43

Ka-50

Grat😊 Jól néz ki.
2 eset lehetséges:
-Minden szipiszupi, füledig ér a szád.
-Masszírozod a fejbőröd ahol kitépted a hajadat, mivel a remekül optimalizált dcs motor még mindig mikrolaggol😊

Inkább az első legyen.

LeonSilver
Hála Istennek a kamion nem borult bele az árokba, így megjött a cucc 😊

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.07. 15:15:12

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ennek roppant egyszerű okai vannak, úgy mint:
- nincs szerszámom hozzá
- nem szeretnék a konyhában töketlenkedni
- és a legfontosabb: nem vagyok egy barkács típus

😊
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.06. 10:19:33

És miért nem veszed meg a bútorlapot meg az élvédőt(nagyobb barkácsáruházban)? Kézi szúrófűrésszel egészen pontosan és könnyen lehet leszabni bármit(csak idő és odafigyelés kell hozzá). Az élvédőt a kivágott bútorlapra meg egy sima vasalóval rá tudod rakni😊 Időben és anyagilag is jobban járnál.

Üdv emberek!
Azt szeretném megtudni, hogy DCS 1.5 ben talalhato billentyüzet parancsokat hogyan lehet átrakni a DCS 2.0 be. Egyenkét gepenként, vagy van erre valami másolási lehetőség is.

LeonSilver
Ugyan, igazán nincs mit. Mondjuk magamtól is eszembe juthatott volna... 😄 😄

repvez
igen ,. köszi
LeonSilver
Ott van, erre gondoltál?

LeonSilver
Aha

LeonSilver
Nagyon jól dolgoznak és qrva sok a megrendelésük.

Gondolom lejjebb,kicsit a bal kezed közelébe kéne szerelni,hogy ne kelljen nyújtózkodnod.

Ka-50

repvez
Akkor nekik is az a jelmondatuk, hogy jót, olcsón, gyorsan, de ebből egyszerre csak kettőt választhat a vevő 😊

PS: A banner alá be tudnád tenni a DCS forum linkjét? ugy gyorsabban oda lehetne találni
LeonSilver
Van még mit csinálni vele, de alapnak jó.
A gázkart kell átraknom, mert így nagyon kényelmetlen. Ez nyilvánvaló is volt, de amíg az alap nem készült el, addig nem tudtam, hogy hová is tegyem. Viszont már megvan a terv a fejemben 😄 Az a szar, hogy a Csercsics lapszabászat kábé két hetes átfutással vállal munkát.

Irigyellek Papa!<#taps>

Ka-50

<#eljen>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Lassan-lassan elkészül a jáccccóhelyem 😉

Ment PM.Még átgondolom ma
Oszt mennyi? 😊

Ka-50

Akkor el is ment gondolom.

Én voltam😊
Most Warthog szettet árulok éppen😊
LeonSilver
<#eljen>

Sakk és matt! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Drága kolléga úr!
Mindenről a lógitek tehet és az az öreg fószer, aki a plakátokról riogatja a böcsületes államógárokat :p Kábé ennyi a történet 😉

Hááát... ha tízből kilenc programban jól működik akkor lehet, hogy nem a Loginál van a gond! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Néztem a yt-on doku filmeket a harrierről, érdekes dolgokat mondtak.
Pl. a gépen van egy víztartály (kb 150l), amit arra használnak hogy lebegés közben a hajtóművet hűtik vele. Ezért a helyből fel/leszállásra max másfél perc van, ennyi idő alatt kell megoldani, különben elfogy a hűtővíz és a hajtómű túlforrósodik. A helyből felszállást nem is szokták alkalmazni, mivel akkor nagyon kevés fegyvert bír elvinni, csak a leszálláskor. Ez a vízhűtés egyébként szintén le van modellezve a dcs-ben.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.04. 09:07:44

GOOBY, pls

LeonSilver
Hát.... lógitek ugye <#taps> nincs mit tenni

VO101Tom
Aha. Hát passz. Nem emlékszem, hogy nálam gond lett volna.

www.pumaszallas.hu

No, csak akkor lehet rugóerőt állítani ha nem zárom be a Játékvezérlők --> Logitech G940 joystick - tulajdonságok fület! :S

CloD alatt meg szerintem ezért csinálja ezt, mert akkor "érkezik meg" az FFB amikor megmozgatom a botot.

www.smart-bus.hu

Nem megy az FFB, hiába állítok bármit... 😞 Ha kikapcsolom akkor is ugyanolyan nehéz és darabos... mondjuk már eleve gyanús, hogy a játékon belül nem lehet FFB-t állítani.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ja, akkor passz 😊

www.pumaszallas.hu

Félreértesz... 😊 A jelenség CloD alatt nálam az volt, hogy amikor például levegőben kezdtem, akkor amíg nem mozgattam át a botot minden irányba addig nehéz és darabos volt, de amint ez megvolt, minden helyreállt. Na most ED alatt ez nem történik meg hiába mozgatom át... bármennyire leveszem az értéket, nehéz és darabos marad. Centering spring nálam nincs belőve, az 0-n van, minden más 50%-n.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Hát akkor álljtsd lejebb 😊

Nekem pl Falcon alatt rohadt kemény a bot, mert kevesebbet kell használni mint Clodban. Clodban és ED-ben meg inkább könnyű. 30% körüli.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.03. 19:06:00

www.pumaszallas.hu

Nekem az FFB nagyon felkeményedik, pedig a profilban csak 50%-n van. CLOD-ban is volt ilyen, de ott az első komolyabb belehúzás után beállt, itt viszont nem akarja az igazságot! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Semmi spéci profilom nincs. FFB is ua mint általában. A hajó mozgatása ua mint repülőnél, a csúsztatás, emelés segédfúvókák a joyon lévő kis joyra van téve. TrackIR-el használom.

www.pumaszallas.hu

Van esetleg valami bevált profilod a G940-hez? Illetve milyen FFB beállítással használod? 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.03. 16:07:01

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Hogy tolom az túlzás, de megvan és egy időben repkedtem vele elég sokat. Mostanában nem. 😊

www.pumaszallas.hu

G940 tulajok! Valaki tolja esetleg az Elite Dangerous-t?

www.smart-bus.hu

Ha azt te árultad 1-2 hónapja majdnem megvettem, pedig van egy. De így is majdnem..(G940)

PhantomAss
G940-est adtál 25-ért??Ennyire nem kellett senkinek? Azzal valaki nagyon jól járt. Annyit simán adtam volna én is érte, ha nem warthogot vettem volna (mondjuk én is majd féláron vettem).
Bár most hogy már a desznyó van, nem sírom vissza a ffb-t, nem cserélném le semmire ebben az árban.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.02. 08:08:40

GOOBY, pls

Hát ha azt nézem,hogy x52 pro-t adtam szettbe 20 ezerért aztán egy G940 full szettet 25 ezerért igencsak sokat kér😊
Jövőre mindenképp cserélek gázkart,egyenlőre ez is megteszi,eddig nincs vele gondom.Sokat repkedek a MIG-21-el,azért vettem meg a Javelint,meg a Cápával,a pedál főleg azért kell.Én 2009-ben vettem az x52-őt,akkor 33 ezer volt a M.M.-ban.

Ka-50

PhantomAss
Hosszú távon az x52 gázkar sem az igazi, abban potik vannak és elkezdenek zajosodni egy idő után. Lehet tiszítani persze de elég macerás.
Warthog a megoldás, azt levan a gond 😄
Legutoljára talán 10 éve vettem x52-t, 15k-ért, annyit megért. A pedált meg egy tizesért vettem, az is jó üzlet volt anno.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.01. 19:36:01

GOOBY, pls