Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem inkább az a bajom, hogy néha a 45 sincs meg és mivel elég friss nekem még ez a VR világ, nem igazán tudom mit kellene piszkálni. Nekem csak sima 1080GTX van i7 4970 CPU-val, de nem hinném, hogy ez ne tudna 45-öt.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.16. 12:04:38
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lehet rendelni a VKB Gunfightert a VKB EU-tól (nincs vám)
Gunfighter
Játékokhoz egyedi profilt tudsz rendelni, automatikusan belövi, hogy az Oculus fülesén jöjjön a hang amikor elindítasz egy játékot, stb...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nálam így néz ki, plusz a PD 1.5. Próbáld ki, kíváncsi vagyok mit lép erre az 1080Ti Nevada-n...
@ PD 1.5 fölé szerintem nem érdemes menni... érdemi különbséget nem ad, csak zabálja a GPU-t.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.15. 19:48:46
www.smart-bus.hu
Most igy vagyok, 1.7 pixellel, de meg keri, mit erdemes huzni, aminek van ertelme vr alatt?
www.smart-bus.hu
https://youtu.be/sfoPmAGPkGo
biztos, hogy olcsobb lenne, es a tarsadalom is megertobb a heroinistakkal, mint azokkal akik 60-70 dollaros modulokrol hadovalnak
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.15. 12:34:13
www.smart-bus.hu
Másrészt mindenki arra bassza el a pénzét, amire akarja. Ki piára, cigire, kurvákra, ki pedig dcs modulokra.
Vagy ezekre együtt :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nevadát/normandiát azért hoztam fel, mivel ezek már 2.x motort használnak és még mindig nagyon problémásak NEM VR-en.
Bele sem merek gondolni VR-en mit szívhatnak az emberek.
Hormuz engem is érdekelne, de csak akkor fogok edééktől ezután bármit vásárolni, ha több tesztelő/youtuber stb eskü alatt vallja, hogy i5 7100-7600+gtx1060+8Gb ramon(vagy a ryzen megfelelőjén) döccenés nélkül fut a játék 60fps-en high/low-high-on.(jelenleg röcög a medium is, és időnként randa is)
A tények: pont hétvégén mondta nekem egy emberke kb 800-900k Huf-os géppel, hogy ő biza már nem játszik normandián meg nevadán mert valamit a komák olyan jól optimalizáltak, hogy játszhatatlan lett az egész.
Egyébként tényleg senki nem tud semmit, nem mondanak semmit, nem történik semmi, de az is lassan.
Nézd pozitívan:Ha a dcs csak kicsit rángat, akkor minden más játék photorealisztikusan 90fps környékén üzemel.:)
Itt ez a cucc, oké, hogy a vga egy "mezei" 1080 és nem Ti, de ha tök csutkára felhúzom a graft, akkor még így sem fut telejsen zökkenőmentesen ez az ótvar.
Ka-50
www.pumaszallas.hu
Mindig jön egy új innováció/optimalizáció ami megold dolgokat.
A rift még nincs kész(még a végleges képernyőket sem kapta meg), ha az elkészül, akkor lehet, hogy kap egy hardver gyorsítás/optimalizálást ugyanazon az áron, beépítve. A korai pc-s korszakban ki jövendölte meg előre a voodo I,II áttörését?:) (yepp ilyen vén f****z vagyok:))
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.14. 22:54:40
Majd jöhetnek az infók, hogy mire képes a kicsike...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu