36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SgtChris
    És most ez steam-en is frissült már? Úgy értem, ha a steam kliensben a beta fülön beállítom, hogy kijelentkezés minden beta-ból, akkor elvileg itt a 2.5 final-nál kéne kilyukadnom, nem?
  • sakkay
    Köszi, ez nagyon jó!
  • lac coo
    Én csak offline használom, de teljesen rendben van nálam, gépigényt se mondanám veszett soknak .
    Valami csak változott mert pl nálam most ugyanolyan szép kontrasztos, színes mint megjelenéskor volt .
    A 8 giga kevés, ez van, nem ez az első játék ....
  • beci43
    Urak,akit érdekel a Harrier Chuck féle kézikönyve,itt lehet letölteni.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.04.06. 04:21:04
  • VO101Tom
    Nem tudom. Elvileg ez a kiadás pont hogy rávilágít arra, hogy nincs is peccs. Ha nincs update, sem semmi más, akkor mindenki gondolná, hogy biztos ezen dolgoznak ezerrel. Erre most itt ez a változatlanul kiadott verzió, aminél nem tudni, hogy egyszerűen csak kiadták véglegesnek akármilyen okból, és majd jönnek rá a peccsek továbbra is, vagy innentől egyszerűen az lesz a kommunikáció, hogy "a játékkal nincs baj, a gépeitek szarok". A minimumnak mondott memória igény, és hogy a release verzióról szóló topikot eldugták az ED Forums » English » Reality » Chit-Chat » DCS Update Patch Notes Discussion Thread alá, az nem mutat semmi jóra.
    Tegnap este én pl végignéztem az összes releváns topikot, mert kíváncsi voltam a júzerek általános véleményére, nem is találtam meg. Csak ma láttam meg véletlen egy átmozgatott komment miatt. Reality meg Chit Chat az anyjuk picsája.
  • LeonSilver
    Nekem nem volt ilyen szerencsére, de nincsenek illúzióim EDével kapcsolatban.. Ez egyébként lehet, hogy csak gumicsontként lett kidobva, merthogy addig sem azzal foglalkoznak a népek, hogy érdemleges peccs megint nincs.
  • VO101Tom
    Én is feltettem ezt a 2.5-öt, ha ezt most így kiadták, akkor jó ideig úgysem lesz másik/jobb. Már az installer lefagyott, egyszer az alapjáték, egyszer a modulok telepítése végén. Szerencsére csak a végén, a torrentről leszakadásnál beakadt, és homokórázott a végtelenbe. Kezdésnek remek
  • lac coo
  • beci43
    Úgy van,ahogy Papa mondja.Gyakorlatilag alig tölt le valamit.
  • LeonSilver
    Mivel alapvetően nem történ ápdét, ezért az ápdéttel nem megy fel - próbáltam.
    De nem telepíti nulláról, átmásolja a fájlokat és megteszi a megfelelő bejegyzéseket a regisztiben.
  • molnibalage83
    Sima updattel felmegy vagy 0-ról kell telepíteni?
  • beci43
    Valamit frissült,beta 5-re,na azt nyomták ki publikus verzsönre.Gondolom elröhögcséltek maguk között 'oszt adjuk má' ki ezeknek a parasztoknak,had örüljenek...gondolom azért nagy rajtuk a nyomás,a fórumukon sorban törlik a negatív hangvételű postokat.
    De ettől függetlenül imádom...
  • VO101Tom
    @Sakkay, @Leon. Na jó, elhiszem, de akkor is csodálkozok rajta. Legalább valami látszólagos dolgot csinálhattak volna, ha már hülyének vagyunk nézve, legalább csináljon úgy, mintha ez a helyzet zavarná őt is...
    De nézd a jó oldalát, most már nincs akadálya, hogy a Hornet publicbeta is megjelenjen tavasz végén :)

@papa. Nemtom. PR. Semmi más oka nem lehet. Egyébként a publicbeta nekem nincs fent, mondtam addig azt a bugos szart nem teszem fel, míg nincs valami stabil, végleges verzió. Most már feltehetem nyugodtan :D

@macleaody. A 60GB nagy része nem rossz, azt nyugodtan másolhatja is akár. Legalább nem kell letölteni megint. A gond, hogy a jelek szerint a másolás végén készen is van a telepítő...
  • macleody
    Elindítottam a telepítőt. Elkezdte átmásolni a fájlokat a dcs world openbeta mappából. Anyjuk picsája.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.04.04. 19:56:12
  • Papa01 #27007
    Ezt telepítette fel: 2.5.0.15365.345
  • LeonSilver
    Pedig látod, hogy megtették.
  • sakkay
    Ha egy pár fokkal normálisabb cég lenne, mondanám, hogy mindjárt jön a frissítés, ami 2.5-é teszi, mert hát amit most látunk az valami technikai probléma csak és hamarosan orvosolják. De sajnos nem az, és nem fogják hamarosan...
  • Papa01 #27004
    De akkor mi értelme ennek a kiadásnak? :)
  • sakkay
    Nem hiszed?
  • VO101Tom
    fb-n azt írják, hogy még a verziószáma is ugyanaz, mint a legutolsó public beta-nak.
    Asszem én kivárok még egy kicsit, míg kiderül mi ez. Nincs kedvem 60GB-ot feleslegesen letölteni.

@Papa. Hát, passz. Ha a verziószám is ugyanaz mint korábban, akkor az online kompatibilitásnak is jónak kell lennie, akkor teljesen felesleges letölteni.
  • repvez
    nincs change log a hivatalos oldalon csak annyi van, hogy mátol elérhető az uj kaukázus map a public számára.

Pont én is irni akartam, hogy elvesztettem a fonalat a fejlesztést illetöen, mert ugye a béta mindig egy kicsivel megelözi a stabil vonalat, hogy mire a stabilba valami bekerül addig a bétások leteszteljék, hogy minden ugy müködik e ahogy kell.
    DE a béta eddig elég sok összeomlást produkált és a memory leak is ott van, ezekre még egy javitást sem adtak ki, hogy megnézzék, megjavult e a dolog mielött stabilba megy.
    Ha viszont változtattak a dolgon akkor a stabil elvileg újabb kiadás mint a béta.
    Ha meg nem javitottak rajta semmit akkor meg a stabil nem stabil.

Valami nagyon félrement ott náluk a fejlesztésben és a komunikációban is, ha ilyen sunyi modon kell megtudni, hogy kiadták azt a verziót amit két hétre kellett volna megjelenni a béta után.
  • Papa01 #27000
    Akkor feleslegesen szedem le? :)))
  • VO101Tom
    Changelog van valahol? fb-n azt írják semmi nem változott, még a verziószáma is ugyanaz maradt mint eddig. Nem hiszem el, hogy ezek csak átcimkézték volna az előzőt és kiadják mint "stabil végleges"
  • sakkay
    Ejha
  • beci43
    DCS World 2.5 végleges elérhető.
  • Reflected
    Nekem olyan 40-60 minimum (GTX1070, Ryzen 1600x, 16G RAM)
  • molnibalage83
    Az FPS mennyi ennyi particle effectnél?
  • Reflected
    Sziasztok! csináltam egy elég masszív single player bevetést, ami Csepel 1944 Július 27-i bombázását rekonstruálja. Vannak hozzá custom skinek, egyedi rádiózások (magyarul, a MALÉV Aero Club pilótái jóvoltából), plusz briefing és térdblokk képek. 8 Messzert fogsz harcba vezetni, a kettes rajnak az F10 rádiómenüvel tudsz parancsokat adni. Kell hozzá a WW2 assets pack, a Messzer, és a DCS 2.5.

LETÖLTÉS:
    https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3251234/

• molnibalage83
    '80-as évek dogfight konfigját látod.
  • VO101Tom
    Naugye. 10 Amraam azért csak 10 Amraam. Sidewindert meg vigye aki akarja...
    (valszeg early access miatt van ez a konfig, kiadáskor még nem lesz használható az Amraam)
  • repvez
    elég ritka konfigurációt sikerült feltenni rá, én még talán nem is láttam csak sidewinderes fegyverzetet rajta, dupla sinen meg pláne.
    Nem azt mondom, hogy nem lehetséges, csak, hogy igy nagyon szokatlan.
  • macleody
    Na ezt már szerintem meg sem nézem, az előző is nagyon langyos volt.
  • Papa01 #26989
    Igen.
  • lac coo
    Vasárnap Hornet -Persian Gulf map live ismét, ezúttal a térkép felső , Iráni oldalán ....

• sakkay
    Mármint a kaukázus 2.5?
  • Papa01 #26986
    Köszi a választ! :) Sajnálom, mert ahhoz a maphoz már kevés a gépem, kb 10 perc amíg betölt a térkép...így meg nem hiszem, hogy érdemes beruháznom a Hornetre, ami kár, mert tetszene. :)
  • LeonSilver
    Igen. Bár hornet még sehol sincs és nem lepődnék meg, ha EDénél a tavasz vége a novembert jelentené. Mondjuk igaz, akkor már vége a tavasznak
  • Papa01 #26984
    Üdv Urak! A Hornet csak 2.5 alatt fut? :(
  • molnibalage83
    A legnagyobb probléma, hogy har arcade gépet ersztesz összes egy részletesen modellezettel, akkor kétfelé szakad az egész. Mintha az egyik pilóta más nehézségen és más beállításon játszana a másikhoz képest.
  • Lysandus