36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #27061 Ja. -
Death Rattle #27060 Tök jól néz ki ! Csak teljesen felesleges túlrészletezés. -
sakkay #27059 Naaaaa?
Targoncás hajó munkás...Szemcsivel'
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.07. 17:28:15 -
sakkay #27058 Ja akkor az ilyesmit lehet nem is láttátok! -
#27057 És akkor még nem is láttuk a szemet forgató borostás katonákat amiket mutogattak nekünk, hogy a hajó fedélzeten hogy néznek majd ki meg a gyalogság.
Arról meg nagyban hallgatnak, hogy az mikor és egyáltalán minek. -
#27056 Ezen mondjuk eszemfaszom megáll. Kell az eyecandy, de azért na.. -
sakkay #27055
"a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám"
-
#27054 Nem vagyok kiakadva, mert látod, nálam ezen a konfigon jól fut (Alap Kaukázus térképen mentem, mikrolag idegesít kicsit, de fagyásom nem volt tegnap. Majd ma kipróbálom Normandiát is), csak megjegyeztem, hogy ebből szerintem gáz lesz. 8GB video ram ne legyen elég, az nagyon durva. De én ezt azóta mondom, amióta a WIP képeket látom róla. Ugyanezt mondom F-14-ről is meg az új hordozós modulról is. Az idióták telepakolják minden high res objektummal és 4K textúrákkal ész nélkül, aztán csodálkoznak, hogy jééé, elfogyott a memória. Pedig nem túl bonyolult, hogy min kellene változtatniuk... Múltkor néztem a DCS videót, hogy mi várható 2018-ban. Dubai térképen a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám. Jól néz ki, tényleg, kell is oda, hisz anélkül nincs meg a városkép, mindent értek, de amikor komplett városokat kell lemodellezni, akkor ilyeneket nem raksz bele. Vagy ha beleraksz, akkor nem csodálkozz azon, hogy mekkora lesz a gépigény. Mert ED most ezt csinálja, kiadja az ilyen 60GB-os modulokat mint a 2.5, aztán a júzereket okolja, hogy 2018 van, igazán mindenki leakaszthatna magának egy félmillás konfigot, mert aki nem, az mostantól ne is játszon DCS-el tovább. Parasztok. -
#27053 Ezért kérdeztem én is. Igaz csak jó 15 percet toltam a Hueyval.
-
Ludowik #27052 Nem tudom de amikor elkezdődött a 2.5 elsőre nekem sem volt vele bajom. Szépen ment aztán valamit mókoltak és kezdtem írogatni a memória nagyságra irányuló kérdéseket, meg hogy kevésnek érzem a gpu-t hozzá. De akkor is csak laggolt meg meg röccent vagy csak sokkal tovább töltött be. Most hogy kijött a "végleges " 2.5 meg lejjebb kellett vennem a grafot mert rém sok volt a töltés ami közben még fagyott is és a 16 gb meg kevés ha szépet akarok. Lehet finomítani a beállításokat de lefelé már nem vagyok hajlandó. A kártyám meg , jó nem 1080 de akkor is egy 1060 ti ssc gaming.(csak halkan a másik repülős izében meg van 200fps meg használ 8Gb néha) Kérdem én a repülőnek amelyik fent repked 1km felett számít hogy lengedezik a fű? -
Ludowik #27051 Én egy tíz percnyit repültem mikor jött a harc rész akkor kattant be . -
sakkay #27050 Azért nagyon fura. Nekem nem fizet a DCS, nem azért védem őket-de nálam az itt leírtak 90% nem jelentkezik. Simán tudok reppenni 2órát és mondjuk ha van egy fagyás-de repülés közben nagyon ritka. Teljesen játszható. Amit Ludowik írt azt nem várhatják el, a többségnek szarabb gépe van mint neki. -
#27049 Mennyi idő utány fagylaltozik nektek? Ésssss.. mikó? Sima örömrepkedés alatt is?
-
Ludowik #27048 Megtörtén az amit nem gondoltam volna olvasva a tesztet amit Tom csinált. Elindítottam és fagyi nélkül elindult hihg beállításokkal vsync be csak kampány. 3 perc alatt töltött be de ebből másfelet inaktívan töltött 7-8 Gb rammal . Majd elindult pici laggok ha lenéztem,de nem vészes .És jött a bumm lefagyott. Néztem az erőforrás figyelőt amikor gebasz kezdett lenni megette mind a 16Gb a procim nem ment nagyon de a 1060 99% volt. Szóval lejjebb a beállításokat médiumra. Nincs lagg a 1060 60%on vsync be. És tényleg kevés lesz a cumóm lassan hozzá. El fogom engedni szerintem . Majd ránézek egy idő múlva ha még pakoltam bele cuccot a gépházba. Mert lehet ezt mediumon is játszani de nekem valahogy pláne ha pénzt is áldoztam rá mutasson is valahogy. Az fáj hogy konkrétan telibesz..ják azokat az embereket akik pénzt adtak nekik a fejlesztésekre. -
sakkay #27047 Off. Van esetleg valakinek tapasztalata toyota corolla verso-ról? -
#27046 Így van, a szépség napszak függő. Este 8-kor, 1.6-os gammával nagyon szép tud lenni a cucc. -
#27045 Oki, akkor ezt megkérdem majd. A jövő héten nem vagyok az országban, majd ha hazajöttem (ha hazajövök egyáltalán :D ). -
sakkay #27044 Amúgy ez a két hetezés a mániájuk! Most is ugye a következő 2 hétben jön a probléma megoldása. De legalább írnák, hogy 3 hét. -
sakkay #27043 STEAM-on 50% leárazás van! Még a Harrierre is!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.07. 09:04:20 -
sakkay #27042 Egyrészt v sync, anélkül mindenképpen lesz microlagg. Szerintem amúgy azért látod nem olyan szépnek, mert a legnemszebb akkor a dcs, ha nincsen semmi fényeffekt'-tehát déli nap, felhők nélkül, jó időben.. Nyugodj meg, brutálisan szép tud lenni. Amúgy nem értelek-legalább a videókártyát atomra kihasználja. Az sokkal jobb, mintha 20% használna nem?! Az meg, hogy túlzás-hát nem tudom. Brutálisan szép, és hatalmas adatmennyiséggel dolgozik. Pl. a total war ugyanúgy -sőt az szinte folyamatosan 99% használja. Nagyon jól is fut. -
beci43 #27041 Nem csak Harrierhez van.Itt megtaláljátok a többit is. -
beci43 #27040 Papa,bementek egy fénymásoló szalonba és cirka 2000 Ft-ért kinyomtatják,lefűzik.Nekem van egy Canon lézeres printer,kazettánként 3000 oldalt képes nyomtatni.De a négy kazetta úgy 70000-be kerül.
Szerintem csak minimálisan olcsóbb ha valaki otthon nyomtatja,ráadásul nem biztos hogy le tudja fűzni.
Én itthon nyomtattam az elsőt,de az összefűzéssel megkínlódtam.
Azóta bejárok a Copy Generalba,nyomtatás,fűzés,első oldal-hátsó oldal fóliázása cka. 2500 Ft-ba kerül.Profik csinálják,olyan mintha a nyomdából került volna ki.
Egyszóval szerintem megéri.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.04.07. 06:27:27 -
#27039 Kipróbáltam, hogy mindent feltoltam teljesen max-ra, ramok kihasználtsága ugyanez, gpu kihasználás magasabb lett, most már 99% , az fps esett le 40-50-re, a mikrolag sokkal durvább lett, főleg alacsonyan. A táj szerintem ezekkel az efektekkel csúnyább lett, DOF miatt elmosta a távoli részeket, a kép nagy része egy nagy homályos paca. Úgy tűnik az csak filmezéshez meg screenshotokhoz lesz jó. Vissza is állítottam mindent a korábbira. -
#27038 Azt figyeltem még meg, hogy amikor alacsonyan mentem erdő mellett, akkor nagyon ugráltak a fák mellettem, olyan, mintha a fák pozícióját nem mindegyik frame-nél frissítené, ezért az erdő jóval kevesebb fps-el követte a talajt. Nagyon zavaró, egyáltalán nem azt éreztem, hogy simán futna (pedig 60 fps körül az nem lenne rossz). -
#27037 Teszteltem egy kicsit online nekem 32 GB RAM van a gépben (afterburner rosszul méri, "csak" 3GHz-es ramok, nem 4). Default grafikai beállításokkal (minden high, de semmi nem volt max vagy ultra), MSAA és anisotropic alacsony. bementem az egyik dogfight szerverre, amin bent voltak 10-en. Kettő és fél perc töltés után beléptem, az fps meglepően jó volt, 90-120 fps között, viszont sokszor volt mikroakadás, főleg amikor körbenéztem. Egyébként simán futott (1080 HD monitoron). Lehet, hogy vcync-el a recegés kevesebb lenne, majd megnézem máskor úgy is. Ami vicces, hogy 18 GB RAM-ot használt csak, mellette csinált 27 GB swap file-t is (egy gagyibb SSD-n van a játék, egy másik SSD-n a windows, oda menti a swapot is), az MSI GTX 1070 -es viszont kiakadt 98%-on (rosszabb mintha bitcoint bányásznék ), és teljesen telenyomta a 8GB video ramot is.
Ezek a száraz tények, ami szubjektív vélemény még, hogy a grafikától nem vagyok hanyatt esve. Ennél azért jóval szebb screenshotokat lehet látni DCS témában, nemtom, hogy mit kellene feltolni, a visibility range mehetne még ultrára, de akkor valszeg a jó fps-nek is reszeltek... -
Ludowik #27036 All told, I have about €4017.84 in my sim rig, so €401.78 is not a significant amount of money, if the additional memory would make a difference.
DCS is a professional product. It needs what its need. Its necessary to buy the fitting hardware (RAM or Graphic). In my Opinion there is no discuss and no crying should be
allowed. I also have to invest into a new Graphic Card and will save my money until I can buy it. Wonder me about these whiners and complaints.
Ez mindent elmond. Ez ugye más országban itt az Euban meg amcsiban sem jelent gondot hiszen van euró meg dollár és ugye meg is van rá a pénze, de itt ....
Szóval ez a Dcs ha nincs paks2 a gépházadba akkor kapjad be és hagyjál minket az optimalizálatlan cuccunkkal együtt . Nem mi vagyunk rosszak ti vagytok lámák mert nincs 64 Gb meg Titan gpu tok ! Jó akkor én meg kérném a titán kártyám árát mert odaadtam modulra! Csak elfelejtettek szólni hogy mi úgy fejlesztjük hogy te csak kapd fel a fejed hogy mi lett itt. Tegnap még elég volt 16Gb ma meg 32 is kevéske lehet. Taps Taps. -
Sidewinder #27035 Plusz még ott vannak a tisztelt játékpénz bányászok, akik miatt mászik az egekbe minden hardver ára,a videókártyától a memóriáig...
Azt meg sajnálom, hogy úgy tűnik megint bejött a jóslatom, amikor azt írtam, hogy a véglegessel lehet,hogy több baj lesz, mint az első openbeta-val.Nagyon jó szimulátor ez, de attól még baromi idegesítő ez a fejlesztői hozzáállás,hogy "Nem megy? Akkor vegyél jobb gépet, mert optimalizálja a faszom..." Én is vehetek egy Paks-3-at tekintve, hogy az előző gépem kuka lett. Így pedig maximum videókat tudok nézni a Ka-50-esről,hogy milyen szép és jó repkedni vele az új Kaukázus fölött. -
#27034 Mindezt az után, hogy a valag pénzt költöttél a moduljaikra... akciósan 60 dollár a Hornet.. azért ez is érdekes... -
#27033 Hmm, mit is tippeltem tegnap? Most jön a "játéknak semmi baja, a gépeitek szarok" téma. Király. -
#27032 DE amíg vannak olyanok mint ott páran akik azt mondják, hogy olcsó a memória,mert ha 3 évre nézi akkor csak 4 dollár havonta , addig az ED se töri magát, hogy változtasson.
Ha ezt a logikát nézném akkor egy lakás is olcsó mert ha 50 évre nézem akkor csak 30k havonta. (idióták) -
#27031 Azért osztják is őket elég rendesen a fb-n. Bullshit az egész. Mondjuk én már egy éve nem vettem modult tőlük, majd ha kijavítják ezt a sok szarságot akkor talán. -
#27030 hehe magyarázzák a bizonyítványt.
szóval nem memori lék, mert az addig használja a memóriát amíg van és összeomlik, nem az övék csak egyszerűen többet használna mint ami van és összeomlik, lényegében ugyan az a végeredmény.
ÉS ahelyett, hogy piackutatást csináltak volna, hogy a felhasználók hány %-a rendelkezik 16 vagy több memóriával ahelyett inkább azt várják el, hogy aki játszana az vegyen többet a gépébe, az optimalizációt már előbb el kellett volna kezdeni.
Arról meg szó sem volt, hogy ha a 2,5 kijön annak nagyobb lesz a rendszerkövetelmény. -
sakkay #27029 Na akkor az sg szakértői mit mondanak erre? -
#27028 Facebookról:
Memory Limit Issues
Hey guys,
This post is to clarify the issues that some have been having with 2.5, and to clarify what is going on, and the best way to approach working with it.
First, this is NOT a memory leak. A memory leak would be that usage of RAM continues to increase during running of the sim until it uses all you memory and the program crashes or stops responding.
What is actually happening is that with 2.5 and all its new features, people are hitting their RAM limit on load of maps. Why? Well 2.5 has added higher object counts, from collide-able trees, new buildings, more buildings, and other objects to make the maps look more alive and detailed. Include in this higher detailed textures and you can see how more RAM is needed.
Currently ED is testing a solution that will help much of this. The initial version of the dynamic texture unload manager which will greatly improve performance for heavy online missions is currently under test and should be available for users within the coming two weeks. We apologize for the delay but a last minute issue arose with this module.
What can you do while you wait? Adjusting older missions from 1.5, especially for multiplayer, by removing un-needed units can help. Mission design can really help manage RAM usage, and for the time being will be the best bet to help. As well, look at your computer specs, by no means does ED demand you guys upgrade to 32GB, but if you are running 8GB, you may need to evolve with the times, and understand that as ED offers bigger more detailed environments, the demands on your system will need to evolve as well.
I hope this clarifies a little more of what is going on, and that ED is truly working to make this the best experience for all. -
#27027 Hát, ez elég beszédes... -
sakkay #27026 Ugyanez van nálam is. -
Reflected #27025 Nekem nagyon tetszik a 2.5, és lekopogom, zökknőmentesen működik, és az install is jól ment. Jobb a teljesítmény, mint 2.1-ben, vagy 1.5-ben, és az új Kaukázus térkép egyszerűen gyönyörű, mint ahogy az új fény-modell is. A Pumás bevetést esetleg tesztelte már valaki? -
sakkay #27024 Ja, jó ötlet. -
#27023 Nincs valakinek nyomdában vagy mit tudom én hol ösmerőse, aki megfelelő számú igénylő esetén kinyomtatná, lefűzné ezt? (természetesen nem ingyé - csak minél többen lennénk annál olcsóbb lehetne - gondolom)
beci43 #27018
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.04.06. 08:45:37 -
gantus68 #27022 Nekem bejött ez a 2.5, most vagyok a legelégedettebb vele. Igaz kellett a 16G ram és alap medium-on, meg driverben állított bővített szinkronizálással használom. Nálam jobban fut, mint az 1.5, mivel a cpu-t nem terheli le (40-60%), vga 100%-on megy, oda egy cf támogatás jól jönne. Egyedül a lassú betöltés zavar multiban, azon lehet segítene még egy kis ram.