Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En 2 re allitottam a PD it, a videoban javasolt grafikai beallitasok mellett, kaukazus alatt 30% os a gpu kihasznaltsaga, fix 45 re rakva az asw t, mert a 90 et nem viszi folyamatosan, csak ha az eget nezem, pedig a gpu hasznalat nem uti meg meg a 60% ot sem, ritka fos az optimalizalasa a proginak. Nevadana egy fokkal jobb a helyzet. Minden mas proginal kihasznalhato a kari, de kaukazusnal ertelmetlen a gpu izomero.
Nagyon magasan lehet, hogy elvan így, de földközelben vagy egy eseménydúsabb szituációban biztos, hogy így élvezhetetlen. Nálam a 980Ti + a 4770K mellett 1.5-s PD mellett sincs meg mindig az abszolút minimumnak mondott 45 FPS.

Senki kedvét nem akarom elvenni, de VR-hoz a 980Ti / 1070 a minimum, ezalatt nagyon sok kompromisszum kell.

www.smart-bus.hu

LoL akkor mégis VR képes a cuccom? Mennyi ram-ot pakoltál a gépbe?

Vasból lehet a gyomrod... 😄

www.smart-bus.hu

Kaukázust tolom, max pixel density-vel (2.5) , GTX 1060 (6Gb) kártyával és egy i5 procival.
Mennyi a pixel densiti ertek, amin tolod? Es milyen karival? Nevada v kaukazus?
Foleg most, h leakcioztak a riftet mar egy ideje.
<#taps> Nem fogod megbánni ha veszel 1et!
Hát,ha már minden majomnak lehet,akkor én is el kezdek gyűjteni egyre... 😊

Ka-50

macleody
Én próbáltam ezt a VR- beállításokat! Sztem jó! Simán fut a dcs, a pixel density viszont nálam max-on van.
Reméljük nem!A MIG-21 után ezt a modult várom a legjobban.Meg a MI-24-et,ha lesz belőle valami...

Ka-50

repvez
Tomcat fejesztési napló hát még elég sokára lesz ebból valami sztem.

Meg egy kis Hornet az uj térképen.
Fiuk, a modul menegerben a telepitett modulok vegen van egy js avionika nevu valami, az mi a hobelebanc?
<#nevetes1>ja..

<#szomoru1>

Ka-50

Kicsit körülményes vagy...de nem baj,a döntés úgyis a tiéd. 😊

Ka-50

Ja igen, csak a pumpa pumpahang<#nevetes1>-meg bonyolultabb. De még mindig nincs döntés, megkérdem a boltos havert, mennyi a vizes hűtő gari probléma.

Adam Jonas
VR-témához egy kis videó. A lenti videóban a srác elvileg megosztja a gondolatait a VR-hoz történő beállításhoz; nem tom, hogy hülyeség-e, egy próbát talán megérhet.

LeonSilver
A hónap végén. Hogy melyik hónapén? Az nem tudhatom,... 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A mai zárt rendszerek már nagyon biztonságosak.4 éve használok vízhűtőt,soha nem volt vele gondom.Az előző egy ventis vízhűtőm a mai napig teszi a dolgát a nejem gépében.Szóval csak bátran!

Ka-50

Na én is "előfizettem" a Harrierre Papa!Mikor jelenik meg?1-2 év? 😊

Ka-50

Persze, nem fekete vagy fehér a sztori, de erre van a garancia! 😊

www.smart-bus.hu

Rendben értem én, viszont ahogy olvasgatom sokkal több a gond-neked nem jött elő-mint a normál hűtőkel. Az, hogy van benne vízpumpa (+alkatrész ami elromolhat) csak bonyolítja a dolgot. Szóval előny-hátrány. Jövő hétig eldöntöm.

Szerintem tényleg a kompakt vizek a legjobbak. Jóval kisebb súllyal és méretekkel (nem feszítik a lapot, tuti elférnek alatta a ramok, stb) hozzák azt vagy jobbat mint a top léghűtők. Nekem cirka 8 éve van meg a Corsair H80-m... évente egyszer kifújom a port a bordákról és ennyi.

www.smart-bus.hu

Huh. Inkább léghűtés lesz<#nevetes1>

A vízhűtés elég macerás sztori... egy komplett rendszer (mert akkor már a VGA-ra is) bőven 100.000.-Ft felett van. Vegyél valami kompakt vizet ahogy beci is ajánlotta. ITT utána tudsz járni melyiket érdemes.

Viszont anélkül, hogy a kedvedet elakarnám venni, a 8700K-t továbbra is gondold át... egyrészt még mindig elég nagy felárral árulják, másrészt még szarabb a hűtési helyzet mint az előző szériát illetően. Itt ugye már 6 mag fűt a kupak alatt, a hőátadás pedig borzalmas. Van olyan, akinek a gyári alap feszen 90-95 fokosak a magok, a hűtője pedig bőven kéz meleg.

Ebből ugye az következik, hogy mindenki viszi delidre... na most, egy 130000.-Forintos CPU-t esetén ez elég meredek nekem, főleg, hogy ezzel ugrik róla a garancia!

Szóval amit javasolni tudok, ne kapkodj! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én sem, de mintha lett volna valami - persze lehet, hogy csak placebo..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HA alatta vennék, 2-3 év múlva úgyis lenne csere. Vsz buknék annyit a cserével mintha most megveszem ezt, aztán ö évig ez is marad.
Legalábbis ezt mantrázom magamnak<#alien>

Köszi srácok. Mondjuk lehet nem a hűtővel kellene szaroznom-szóval már hajlok a vízhűtésre.

Ezt tudom ajánlani.
Nekem is ez van 7700K-ra.60-65 fok terhelés alatt,4 (!) venti hűti a radit,mindezt úgy,hogy szinte semmi hangja.A pumpa is teljesen csendes.Több mint egy éve használom,ezért bátran ajánlom!

Ka-50

z0ty4
srácok: black friday alatt volt tavaly vmi dcs akció? már nem emlékszem

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Hmm i7 8700k , akkor láthatólag jófajta erőforrásokkal tudsz gazdálkodni😊
esetleg egy vízhűtés?
Van már faszán házba beépíthető: pl Thermaltake CLW0224-B Water 3.0 Extreme S vízhűtés
Thermaltake Water 3.0 Ultimate CL-W007-PL12BL-A vízhűtő (ez komoly)
Thermaltake Pacific RL240 CL-W063-CA00BL-A(God tier😊)
És ezekkel szerintem kedved szerint húzhatod a cuccot😊

Ide is..
Srácok javaslatokat kérnék. I7 8700k elvileg jövő héten tudok szerezni. Milyen alaplap-MSI z370 tomahawk-ban gondolkodom (50k körül), ja és milyen hűtő (max 15-20 k) között?! Ram 16gb-mi legyen???

Mi a tokot kell csinalni a 21 es modullal, h aktivalni tudja ujra, az aktivacios problemai ota most hasznalom eloszor a dcs t.
Én egyszer egy kiszemelt leányzó ölébe hánytam. Nem direkt csak úgy jött.Rosszul voltam és megkértem had tegyem az ölébe a fejem,amit ő meg is engedett. Azóta sem láttam.😊Pedig egy papírzsepivel még le is akartam tisztogatni😊
A zalaegerszegi határőrségnél pl szerintem egy darab tiszt sem volt aki az alant említett szpenzumot nem tudta volna röcc nélkül abszolválni.Hadműveleti tiszt ,tisztek szolgálatban is ! pl😊 Volt egy krapek sose felejtem el,amikor hernyózott a járdán elért egy villanyoszlopig majd kb 20 perc kellett neki,hogy annak a segítségével feltápászkodjon.Végigvártuk mert kiváncsiak voltunk a végeredményre,aztán hazavittük a nejéhez,aki nem is lepődött meg. Szerintem sose volt józan. Vagy egy másik aki kiszállt az uazból,majd a felsorakozott állomány előtt a mezőn szónoklatba kezdett. Emígyen szólt. "Fiaim! Behugyoztam" és összeesett. Komoly hadfiak voltak ,"tiszteltük is őket 😊))
Neeee, ez mar kicsit sem ide valoooo! 😊 hogy fogunk igy aludni? 😊
Papa01
Pláne, ha ő visz haza, és én kérdezem meg, hogy mi volt.. 😄

#24700: 😄 Nekem a fősulin volt egy haverom, aki, miután érezte, hogy jön az anyag, a kezeit a szája elé tette mint egy oxigénmaszkot... az öklendezés után pedig lefetyelő hangot hallatott...<#ijedt>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fuuu, az tenyleg gaz, foleg masnap egy ilyen mellett felebredni, akkor mar inkabb armageddon! 😊
<#alien>

Tudom fokozni... a tetőpont az, amikor rádöbbensz, hogy akasztják a hóhért! Tulajdonképpen ő itatott le téged azért, hogy megkapjon, mert józanon bottal sem piszkálnád! 😄

www.smart-bus.hu

Az mondjuk tenyleg lelombozo, foleg, ha meg olben is viszi haza utana az embert, az ilyen csajt kell hivni legkozelebb disznovagasra! 😊
LeonSilver
Ültek Egerszegen valami szálloda bárjában és a z.pk az ő tányérsapkájába okádott 😄 😄 Meg volt, hogy felhajtotta az asztalterítőt és úgy az asztal alá 😄

Az igazán szar érzés az, amikor nő ilyen szivacs... isztok, isztok, te kezdesz zsibbadni, ő meg ugyanabban az állapotban van mint 2 órával előtte! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja. És egyébként egy könyveb is szerepel - név nélkül.
A Zalaegerszegi rendőrök panaszkodnak, hogy őket még a katonatisztek is utálják, leköpködik és megverik 😄 Ne ez volt ő... 😄

LeonSilver
Nem tudom. Én 89-ben találkoztam vele utoljára. Akkor bukott egy szépet 😄 Ment volna haza, dácsiával. Persze be volt állva szokás szerint.
Iccaka felborult az autóval, nem lett semmi baja. Kiállt az útra, látta, hogy jön valami. Gondolta kér segícccssséget. Kért - rendőrök voltak.
De ez még nem lett volna baj, csak hát a dácsijja csomagtartója kinyílt és az abban tárolt motyó kiszóródott a földre - némi éles lőszer egy-két kézigránáttal karöltve 😄 😄 Ekkor telt be a pohár - leszerelték. Hozzánk is már úgy került büntetésből, mert zászlóalj törzsfőnök volt, de a balhéi miatt visszavetették rendfokozatban és ugye más beosztást kapott.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.16. 21:04:41

repvez
Akkor ez olyan volt mint a kollégám , ö is megkérdezte , hogy az aperitif előtt mit iszunk 😊
Papa01
Egyébként nekem is volt egy ismim aki, úgy itta a konyakot az üvegből mint én a vizet. És kb, a hatása a annyi is volt rá.. 😄
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.11.16. 20:59:59

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb