36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • macleody

Az zavar be nálam, hogy a TrackIR z-tengelye a zoomoláshoz van beállítva. De mivel az asztalon van az érzékelő -mert a tv teteje túl magasan van és ha lefelé nézek a fölső led takarja a középsőt- csak így tudok közelebb hajolni a monitorokhoz pl.: A-10-ben.
  • wolfhgb
    Hasznalj irodai szeket, azon szabajozhatod az ulolap magassagat, meg a realisztikat is fokozza! :)
  • sakkay
    Srácok. Akarok küldeni postán monitort mert eladtam. Milyen céget javasoltok, meg mi a fenébe csomagoljam? Nincsen doboza már.
  • gorgon_gollob
    ha jól emlékszem, nekem úgy sikerült megoldani, hogy kikapcsolt mozgáskövetéssel (nem trackir gyártmány, házibarkács cucc és opentrack) beállítottam, elmentettem defaultnak a fejpozíciót (alt + num0, asszem), ezután visszakapcsolva a trackir már abba a pozícióba ugrott vissza középre.

de simán lehet, hogy rosszul emlékszem és az il2 volt az. egy próbát megérhet.
  • macleody
    Uraim, TrackIR-t használva hogy lehet üléspozíciót beállítani? A TrackIR center gombja mindig visszatolja alapra.
  • opelpapa1979
    Köszönöm a segítséget működik a dolog!
  • wittman
    Enter gomb megnyomásával tudsz oldani csak, vagy konfigold fel a botra. Nyugati gépeken a guns és fegyverzet oldás külö-külön gomb.
  • opelpapa1979
    Sziasztok! Nemrég töltöttem le a játékot és lenne egy pici problémám: az a-10a-nál ha beállítom a fegyverhasználatot csak a gépágyút használja a rakétákat és a bombákat nem tudom használni,a többi gépnél nincs ilyen probléma ha tudnátok segíteni megköszönöm!
  • lac coo
    Pedig így van. nem mintha lényeg lenne . alapon sokkal jobb az fp IL2-ben ,de London felet használhatatlan még minimumon is ...
  • VO101Tom
    Nem azt mondtad, hogy nálam szaggatna, de ha azt mondod, hogy nálad ez a DCS 2.5 fut rendesen, de a CloD-ban 20 fps-ed van, azt egyszerűen nem hiszem el.
  • LeonSilver
    Kedvelem a Harriert, de... a Huey-t még neki sem sikerült letaszítani a trónról :)

• GaBika6
  • macleody
    AMD-n már nem ilyen rózsás a helyzet :)
  • lac coo
  • Mozes
    Nálam i7 3770 4,5Ghz, 8GB, Radeon RX480-on teljesen rendben van 1920-on, minden High-on, látótávolság meg maxon, MXAA 2X. 45-60Fps között van és nagyon ritkán megakad, de nem zavaró. Sokkal jobban fut mint a 1.5 és nagyságrendekkel szebb. Teljesen meg vagyok vele elégedve, most előszőr amióta kijött a DCS World :)
  • lac coo
    Nohát.... azt írtam volna, hogy nálad szaggat London felett .?! :DD

• VO101Tom
    Ne hazudozz már, az én gépemen a DCS 60-90 fps között fut, a CLoD meg 180 fps-el, London felett is van 130.
    Ha a clod grafikát lejjebb veszem, akkor meg 280 fps van az egész térképen.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.04.08. 17:02:53
  • lac coo
    Nincs szuper gepem, de mi az elvaras, fusson egy tiz eves vason es mellette fejlodjon ezerrel ?
    Van am ellenpelda is, IL2 COD Blitzbe ha kozel megyek Londonhoz azonnal 20 fps max.....:)
  • repvez
    és ha az a néhány 100 poly az közel minden toronyházon rajta van ? akkor már kijön, hogy plusz egy repülő kijönne belőle, tudod sok kicsi sokra megy.

Meg ha már csak azt a pár kilobájtot megspórolod akkor annyival kevesebb memória kell
  • repvez
    arról nem is beszélve, hogy más fejlesztőknél ha nem is érte el a gépem a minimum szintet akkor is elindult a játék csak mondjuk szaggatott ,de nem omlott össze .Azon felül még a minimum beállításokkal azok is játszhatóak voltak.
    DE általánosságban eléggé rossz irányba mentek el a fejlesztők, mert bár igaz, hogy jól néznek ki a játékaik, de irgalmatlanul nagy helyet foglalnak , drágák és erős gép kell hozzájuk és a legtöbb esetben csak 5-6 órás a játékidő. régen ha vett az ember egy játékot akkor tudta, hogy azzal ellesz pár hétig.
    Persze ez repszimnél nem jellemző, de bármely más SP game-nál igen .
  • macleody
    Jaja, a te gépeden :)
  • lac coo
    Ne etess már, az egész ablakmoso lift nagyon max néhány 100 poly, plusz néhány kilobájt textura...:))

Hagyjuk már ...:))

Továbbra is tartom, hogy grafikailag jó a cucc, jól is fut .
  • VO101Tom
    Üdv.
    Van.
  • Mozes
    Sziasztok!

A Final 2.5-nek van már multi része ugye? Az openbeta-ban még nem volt amikor játszottam vele.

Köszi,

M
  • VO101Tom
    Szerinted mik töltik meg a memóriát, és mitől 60GB a játék? A számolatlanul beletolt ilyen modelltől, amik akkora textúrát és poligon számot pazarolnak el egyetlen szar ablaktisztító liftre, amiből máshol megcsinálják az egész homlokzatot. Az, hogy a 3d modellező meg a textúra festőnek fingja sem volt róla, hogy mit és milyen messziről fogsz látni, vagy egyáltalán nem is kategorizálták a modelleket. Játékfejlesztésben ki szokták számolni, hogy milyen felbontású kijelzőre tervezik a játékot, milyen közel kerülhet normális esetben a játékos ahhoz az objektumhoz, és az az objekt a képernyő mekkora részét fogja elfoglalni. Ha ez a dobozt te sosem látod 20 pixelnél nagyobbnak - akkor sem ha helikopterrel megfüggesz mellette - akkor nyilván nem fogsz egy 2K-4K-s textúrát elhasználni rá és az ablaktisztító liftre, mert akármekkora textúrát teszel rá ami 20 pixelnél nagyobb, az pazarlás. És ha megnézed milyen éles az a koszolás a korláton, az is teljesen felesleges. Ezeket a méret/kidolgozottság kategóriákat már a modellezők és textúra festők is megkapják, melyik kategóriájú modellnek mekkora poligon limitje és textúra limitje van. Főleg akkor, ha a végeredmény ilyen 60GB-os játék.

Persze lehet másképp is csinálni, például kiadás után rácsodálkozni, hogy mennyire nem megy a játék a régebbi PC-ken, és utána hibáztatni mindenki mást, akinek nincs félmillás konfigja otthon.
  • sakkay
    Én egyenlőre csak a technikai dolgokról beszéltem, a dinamikus kampány más. DE ami a kampányt illeti ilyen hibrid megoldások már vannak, és nagyon jól működnek amúgy. Persze nem BMS.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.08. 11:22:23
  • repvez
    A dcs addig nem igen rug labdába amíg nincs olyan dinamikus kampánya ami a játékos beavatkozása nélkül is képes olyan környezetet biztosítani, hogy egy élő hadszíntér lenne, mert lehet grafikában vagy szimulációban nagyon erős a DCS ha a játékos csak egymaga repked vele-
    HA még bejönne a képbe a VR támogatása a BMS-nél akkor még ez miatt se lenne előnybe a DCS pont az jobb hangulat miatt
  • Papa01 #27074
    :D
  • sakkay
    Ja az nem én voltam, én azt keretezném
    Azért raktam be, mert azt hittük, hogy a DCS soha nem csinál F-16-ot, mert akkor a BMS-el való összehasonlításban, bizony elcsücsülne. Privát véleményem, hogy az F-18 hozza azokat a képességeket amikkel már ki lehet állni a BMS-el szemben is. Na azért van ott most.
  • repvez
    Sztem ez eddig sem volt kérdés, hogy megcsinálják, csak nem hagynak ki egy ekkora ziccert, hogy a legelterjedtebb gépet nem csinálják meg.A kérdés inkább az , hogy mikor, mert ugye már vagy 10 éve is volt róla kabinfotó, de azóta még a létezéséről sem hallani, nemhogy a fejlesztés üteméről, csak úgy mint az Apache és a Hind esetében.
  • lac coo
    Nevetségesen apró dolog ez a matrica azon az ajtón ...Nem is értem mit lovagoltok rajta...Kb egy fél fa a térképen ....

• Papa01 #27070
    Azt hittem,Te a Hind-ot fogod bekeretezni..
  • sakkay
    Nahát.
  • feca1229
    Én azt hittem először, hogy valami targoncás játekot promótálsz itt nekünk...
    Gondolom Paks jellegű gépekre optimalizálják majd!
    Amugy nqgyon jol nez ki, de mikor elrepülsz mellette 300 csomóval gondolom akkor látszik majd igazán, hogy mennyi időt, energiát öltek bele.. . :-)
  • sakkay
    Ja de, most, hogy látom akkor fel is tűnt, hogy ez meg miért kell.
  • sakkay
  • lac coo
    En ugy latom pont a grafikaval nincs baja a jateknak, azt eleg jol kezeli, nyilvan kell vas, de ma mar a telefonokba is keves a 4 giga...:)

Sokkal inkabb a hatterben futo szamitasokba szakad bele. Pl az elobb vagy egy orat repkedtem, majd editorban hozzacsaptam egy hajot, es ahogy az elkezdett ram tuzelni meg is halt az egesz, 1-2 fps-el szaggatott.... pedig csak ket raketa indult el, de amig el nem talalt szaggatas volt csak....
  • VO101Tom
    Te ezt nem láttad? Hormuz teaser trailerből:

• LeonSilver
    Töketlen fecske? ;)
  • sakkay
    Hogyan érdemes monitort küldeni szerintetek? Vagy kivel?