Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@sakkay. PONT az örömködés alatt szokták a trollokat kitenni, mert senkinek nem hiányzik az okoskodást olvasni, amikor nem is az a téma, és nem is kérdezte senki sem, hogy éppen kinek mennyi siráma gyűlt össze az évtizedek alatt. Azokat a topikokat a fejlesztők amúgy sem olvassák, ha át is pörgetik, senki nem jegyzetel, hogy akkor legyen-e 9X a játékban vagy sem. Mindennek megvan a helye és a módja.
www.pumaszallas.hu
De a többi pont szerntem totálisan valid.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"One of the biggest factors in creating a great flight simulation is the graphics engine. This is also probably the most technically complicated."
Lehet, hogy velem van a baj, de nálam egy harcászati szimnél, ami más most azon a graf szinten van, ahol most nem ez lenne prioritás, hanem a harcászatilag fontos dolgok modellezése
AI ne lásson át felhőn, ködön, ne lásson éjszaka szabad szemmel, ilyesmik...
Köd, felhő, stb. blokkolja az IR sugárzás, lézeres megvilágítást, ilyesmik...
Legyen normális loadout. Igen, az F-15A/C gépeket élesben szinte senki nem használta csapásmérse, de a gépek bizony képesek rá. Jó lenne ezt is lemodellezni... (Meg AIM-9X-et is...)
Mikor lesz hadjárat generátor, előre elkészített század vagy zl. szintű egységpakk, stb.? Ezekkel operálhatna a hadjárat. Egy harcászati szim random és dianmikus helyzetekért ne a játékos szopjon már heteket, hogy aztán az első update szétkúrja az egészet...
Az IADS tényleg IADS-nek legyen modellezve.
Normális SAM modell. Mikor lesz az, hogy szim. célleküzédsi képességgel bíró SAM képes erre? Mert a SEAD modellezéshez és anti ASM és ARM-hoz ez sem ártana...
Ezeket kellene fejleszteni és nem grafikára meg n+1 kb. semmre sem jó gépet betenni a bugos alapba.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.29. 11:00:36
De ez valóban jó ötlet. Eszembe se jutott <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 07:43:48
Részemről örülök ennek a nyílt hangvételű levélnek,elég tartalmas és lényegre törő.
Ka-50
-megköszönik az elmúlt 27 évnyi támogatást, és felsorolják hogy honnan indultak, az 1995-ös Flanker 1.0-tól a mai DCS-ig. A z egyszerű repmodellt leváltotta a PFM (professional flight model), ehhez az A10 -nél kb. 3 év fejlesztés kellett. Emellett a jogok beszerzése is kb. 2 évet vett időbe.
-közel vannak az F18 béta kiadásához, emellett több más modulon is keményen dolgoznak (AV-8B Night Attack S/VTOL, F-14 Tomcat, FC-17, F-4E Phantom II, Mi-24P Hind, Bo-105 és mások)
-nagy hangsúlyt fektetnek a grafikai engine fejlesztésére. Implementálják a dx11-et és a Vulkan api-t.
-a következő hetekben szeretnék kiadni a DCS 2.5-öt (free update)
WW2:
-külön csapat foglakozik vele. Sok gépet külön kérésre fejlesztettek (p51, L-39, Jak 52), de kiadták megvásárolható formába is. Általában a kezdőbb programozók vannak itt, mielőtt a modernebb gépek fejlesztésére engedik őket.
facebook link
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.28. 18:56:36
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50
A JAk ahogy a képeket nézem már eléggé elörehaladott állapotban van, már akár bétaként is árulhatják és majd éveken keresztül kalapálják még.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.11.24. 16:31:54
Isten nem bottal, hanem VMware.
(Tudod olyan mint az autó. Kérdezik ismerősök milyen autót vegyenek.
Mondom BMW...aztán vesznek fosvágent. Nekem aztán mind 1 ! Én elöbbivel járok, más meg ha nem hisz h jó, akkor járjon fosvágennel)<#mf1>#mf1>
Én a tapasztalatomat írtam le, hátha ezzel segítek a kollegának.
Ha valaki elhisz h simán fut elhiszi, ha nem hát nem...Nekem végül is ez teljesen indiferens!
Más beállításokkal a DCS medium vagy High-on nekem is beszaggat, és játszhatattlan. Amióta a lent linkel videó szerinti beállításokkal "repülök" , azóta tökéletes.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TakiPetya77, 2017.11.22. 09:44:30
www.smart-bus.hu
Nem lehet h túl mélyen belebocsájtkozol a részletekbe?<#email>#email>
AC sem megy? Hmmm... pedig annak tuti működnie kell. A Steam VR beállítások nincsenek elpiszkálva?
www.smart-bus.hu
Tenyleg, amikor allitom a tray toolst, az oculus szobat be kell zarnom, vagy futhat is kozben? Mondjuk probaltam igy is, ugy is.
Ha ezután sem működik, marad a global profil... 😊
A Debug Tool elvileg úgy marad ahogy beállítod. Assetto-nak CFG-ben lőd be az 1.5-t és letudva a sztori. /Assetto Corsa/cfg/oculus.ini
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.21. 20:08:55
www.smart-bus.hu
Egyébként mennyi VR program van a gépeden, hogy ennyire kellenének a profilok?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu