Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
To me, graphics ins not the biggest factor. Not even close to that. The curent level is more than fine to enjoy the flight sim or even ground based unit sim.
The higher res. terrain mesh what is only needed but not only graphical reasons it is important becuse of low level flying vs. radars and of course for any LOS required missiles.
About 13-14 years ago I played Falcon 4 SuperPAK3/4 instead LOMAC because it could provide the dynamic and semi random (the inital setup considering location could not be randomized, only the force ratio) environment which is (IMHO) is the key and heart of a tactical simulator. I did not care that LOMAC was much better looking. Why? Becase I did not have to spend a single minute to work for a dynamic environment.
To me important factors are which improving tactical modeling and weapon system modeling:
Clouds, fog, etc. have effect on IR/EO weapons and laser designation as well as on AIs eyeball and VID capability.
Uncertainity of VID. As I know AI cannot do curently false VID while a player can.
Better SAM modeling. As I know not the Patriot or S-300 famioly or Tor-M1 have sim. eng. capability while in RL they have. (Or AEGIS.)
And finally, the most important, at least a smaller scale dynamic campaign and/or campaign generator.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.30. 16:52:29
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sajnos a windows kalibrálója sem volt jó...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 16:10:40
Ha nincs gari akkor megpróbálhatod. Én már szétszedtem az enyémet nem egyszer, bezsíroztam, rugóval matattam, szóval nem para.
GOOBY, pls
Én is arra tippelek, hogy kicsit el van mozdulva, mert pl balra koppig elhúzva nem megy ki a végére, kicsit jobban meg kell húzni hogy odaérjen...
Asszem szétcsavarozom... 😊
Target szoftverben vettem észre... persze repülés közben is gyanús volt, hogy balra kell mindig trimmelni, de azt hittem a szél fúj 😄
Van valami mód a gariztatás előtt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.29. 22:22:43
Ka-50
www.pumaszallas.hu
Amikor kiadnak egy új modult, akkor azzal együtt ugrik egyet a verziószám is. A Harrier érkezett most ebben a pakkban, nem pedig hibajavítás.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.29. 20:55:42
GOOBY, pls
De mint ebbe se nagyon látunk bele ,hogy mit miért .
Csak ugy mint a leirtaknál, hogy voltak olyan modulok amit állami kivánságra csináltak. csak kár , hogy emiatt nagyon sok idő elment .
Mert lehet , hogy 3 év mire elkészül egy modul, de külön csoportokra osztva meglehetett volna szervezni az évenkénti kiadást, mint ahogy a CoD is csinálja.
itt
@Leon,
oszt milyen a Harrier? 😄 (irigykedek...)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.29. 18:21:14
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Isten nem bottal, hanem VMware.
A sablonok megléte kb. 0 lépése lenne egy féldin. hadjáratnak, ha lenne mögötte hadjárat motor...
Valahol el kell kezdeni...
A baj az, hogy ezeket sem látni. Enélkül a DCS meg egy dolgora marad alkalmas, videókat vágni vele... (Vagy még arra sem..)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ennek mondjuk baromira örülök.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Hogyan lehetséges az, hogy tök új dolgokat is beletesznek modulba, de már a LOMAC (!) idejében létező AIM-9X sehol...? Mindezt úgy, hogy az AIM-120 totál impotens az R-73 meg félisten? Ez aztán a balansz....
Én repkednké a DCS-sel ezerrel, ha ezek lennének. Én a mission editorral úgy működő bevetést nem tudtam összerajni, hogy azt legyen, amit én akarok. Még, ha sikerülne is, mi benne a random és meglepi? Ez itt a bibi...
@sakkay. PONT az örömködés alatt szokták a trollokat kitenni, mert senkinek nem hiányzik az okoskodást olvasni, amikor nem is az a téma, és nem is kérdezte senki sem, hogy éppen kinek mennyi siráma gyűlt össze az évtizedek alatt. Azokat a topikokat a fejlesztők amúgy sem olvassák, ha át is pörgetik, senki nem jegyzetel, hogy akkor legyen-e 9X a játékban vagy sem. Mindennek megvan a helye és a módja.
www.pumaszallas.hu
De a többi pont szerntem totálisan valid.
Ka-50
Ka-50
"One of the biggest factors in creating a great flight simulation is the graphics engine. This is also probably the most technically complicated."
Lehet, hogy velem van a baj, de nálam egy harcászati szimnél, ami más most azon a graf szinten van, ahol most nem ez lenne prioritás, hanem a harcászatilag fontos dolgok modellezése
AI ne lásson át felhőn, ködön, ne lásson éjszaka szabad szemmel, ilyesmik...
Köd, felhő, stb. blokkolja az IR sugárzás, lézeres megvilágítást, ilyesmik...
Legyen normális loadout. Igen, az F-15A/C gépeket élesben szinte senki nem használta csapásmérse, de a gépek bizony képesek rá. Jó lenne ezt is lemodellezni... (Meg AIM-9X-et is...)
Mikor lesz hadjárat generátor, előre elkészített század vagy zl. szintű egységpakk, stb.? Ezekkel operálhatna a hadjárat. Egy harcászati szim random és dianmikus helyzetekért ne a játékos szopjon már heteket, hogy aztán az első update szétkúrja az egészet...
Az IADS tényleg IADS-nek legyen modellezve.
Normális SAM modell. Mikor lesz az, hogy szim. célleküzédsi képességgel bíró SAM képes erre? Mert a SEAD modellezéshez és anti ASM és ARM-hoz ez sem ártana...
Ezeket kellene fejleszteni és nem grafikára meg n+1 kb. semmre sem jó gépet betenni a bugos alapba.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.29. 11:00:36