36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
feca1229 #27141 Tehát ha jól értelmeztem, akkor amit a STEAMen megveszek azt az ED-en használhatom. Szuper, akkor a múltkori STEAMes leárazást azt el bambáskodtam!
Ha jól értelmeztelek Tom!
Köszi -
StevN430 #27140 -
#27139 Ugy tűnik megvan a hunyó, a terrain textures ha highra van állitva akkor nem indul a játék, viszont low-on meg minden mást még lehet médium közelébe huzni.ÉS még ezt azt feljebb is lehet még állitani, mert elég folyamatosnak tűnik, nem akad flare dobáskor sem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Preload Radius 100 nem azt jeleni, hogy az objektumokat 100m -re előtted fogja kitenni, az a Visibility range és a Trees visibility -től függ. Deferred Shadinget meg ha elbírja, akkor azért kapcsold be, anélkül valóban rondább, mint az 1.5.
-
#27137 Btw, csak hogy kicsit bonyolítsuk a dolgot , a nem steames DCS World feltehető Steam alá "nem steames játékként", hozzáadva az Exe-t a játéklistádhoz (Steam főlapon a Games menü, ott az "Add non steam game to my library" menü).
Olyan fícsörök, mint másik játékosra automatikus csatlakozás, az nem működik, de játék közben van Steam overlay és az ismerősök is látják, hogy épp DCS-ezel. Valakinek ez mondjuk hasznos. -
#27136 Köszi igen valahol a memória és a tárhely körül lesz a gond, bár a játék meghajtóján 17 a c meghajtón 11gb szabad hely van.De nincs SSD-m és két külön meghajtón van a játék és a win . remélem sikerül megoldni a memoria éhséget a 2.5.1nél ,mert igy is mire betöltött addig el tudtam egy bögre teát késziteni és még akkor is csak a 3/4-ig töltött be a freeflight.
viszont visszavettem mindent a legalacsonyabbra igy elindult, de sokkal rondább mint az 1.5.8. igy most ki kéne találnom, hogy mit mennyire lehet visszahuzni,mert azért a 100m es rajzolási sugár eléggé zavaró tud lenni , mikor elötted nő ki a fa.
Egyébként igy low beállításokon sztem megvan a 30 FPS és még felette is ,mert kikapcsolt v-sync mellett törik a kép. -
#27135 "Az van a modul aláírva hogy a STEAM-el nem kompatibilis! Hülye nyomorultak... miért jó ez nekik így. "
Ezek a modulok után az ED nem fizet a Steamnek semmit, ezért a Steam nem engedi használni a saját szolgáltatásait. Letöltés, szerver sávszélesség, ügyfélszolgálat, support, egyebek. A weblapon vásárolt modul nem működik Steamen, ez már régóta így van.
Viszont amit SgtChris megerősített, visszafelé működik. Amit Steamen vásárolsz, az a serial kód feltehető a nem steames DCS World-re, mert annak a tulaja az ED, neki a steames meg a nem steames modul is ugyanúgy a "saját kölke", ő nem tesz különbséget. -
#27134 -
#27133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én ezeket zongoráznám végig a helyedben:
Cleanup + repair:
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/support/faq/709/
Ha több kijelződ van, egyet hagyni fizikailag a gépre kötve
DCS-ben grafikai beállítások:
Textures: Medium
Terrain Textures: LOw
Water: Low
Visibility range: Medium
Shadows: Low
Resolution: desktoppal megegyező
Monitors: 1
Res. cockpit displays: 256
MSAA: Off
CLutter/Grass: off
Trees visibility: 40%
Preload radius: 100 (minimum érték)
Chimney smoke: 1
Cockpit global illumination: Off
Disable Auero interface/Vsync/Full screen/Scale GUI: mind Off
OK, kilép
\Saved Games\DCS\metashaders
mappa tartalmának törlése
A Windowsban "rendszer kezelje" méretű lapozófájl beállítása, ami SSD-n legyen, és emellett legalább 15 giga szabad hely
Ezután reboot és hajrá.
Végül DCS-ből Instant action - Su-25T - free flight-tal tesztelni.
Ha nem SSD-n van a lapozófájl, akkor extrém soká fog betölteni akármi küldetést a DCS (ha SSD-n van, akkor is...), ha egyáltalán betölti - 8 giga RAM mellett mindenképp fog a virtuális memóriához nyúlni, és az is lehet, hogy HDD-re swappolva "elveszti a fonalat" és ezért fagy le.
Ha már egyszer legalább sikerül a legalapabb küldetést sikeresen elindítani, utána mehetsz felfele a grafikai beállításokkal.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.04.15. 13:58:29 -
Klusi86 #27132 "new raindrop effects coming soon to DCS World" -20FPS -
#27131 No akit érint! Szóval a steam-ből sikerült átvinnem a Black Sharkot a non steam változatba is! A weblapon a saját profilom alatt a modulokhoz bemásoltam a BS2 steam serialját, hozzákötöttem a saját felhasználói fiókomhoz. A játék elindítása után felajánlotta a BS2 letöltését a többi modul mellé. Mondjuk a steam-es változat annyival jobb talán, hogy nem kell a deaktiválással/újraaktiválással szórakozni...mert pl a múltkori géptelepítéskor deaktiváltam a Mi-8-at, kiírta, hogy még van 8 alkalmam...majd egy későbbi üzenet szerint maradt 2 aktiválási lehetőségem...pfff... -
#27130 Szöveg lemaradt. "April showers bring Hornets? Sneak peek at the new raindrop effects coming soon to DCS World - NineLine/Norm" Szerintem arra utaltak, hogy akár áprilisban megjelenhet a Hornet, hát jó lenne az biztos. -
#27129 Nah ezt kipróbálom ma...azért majd jól jönne valamikor az a pár tucat GB-nyi hely :-D -
#27128 -
feca1229 #27127 Az van a modul aláírva hogy a STEAM-el nem kompatibilis! Hülye nyomorultak... miért jó ez nekik így.
Tudom, régen működött a dolog aztán történt valami, itt is volt róla szó, és azóta nincs átjárás. Csak jó lett volna megvenni a Harriert, akciósan megérné nekem de teljes árat már nem, azt talán majd a Tomcatért. -
#27126 Azért ennek nézz utána, egy időben biztosan így volt, de elég sok minden változott mostanában. -
feca1229 #27125 ha ezt tudom megveszem steamen a harriert félpénzen...
általában követi a steam leárazást a dcs is. Kicsit várok.. aztán többet... -
#27124 Ha jól tudom a nem steames modulba be lehet regelni a steames verziót. Csak visszafelé nem működik.
Ami érthető is, Steamen vásárolt játékok olyan kényelmi funkciókkal rendelkeznek, amiket nem adnak ingyen. Bármikor letöltheted Steam szerverről, csomó játék használ Steam cloud-ot, Steam support, ügyfélszolgálat vagy fórumok sincsenek ingyen - miért biztosítsa ezeket a Steam, ha ezekért ED-től már nem kap pénzt? Steam olyan 30%-ot levesz minden ott eladott játék után, ami elég sok, még ED-nek is. -
#27123 Ha már az egyéni kívánságoknál tartunk, én annak örülnék, ha a standalone változatba megvett modulokat át lehetne reggelni a steam-be, vagy fordítva, mert így nem kéne, hogy dupla helyet foglaljon pl nálam. (Még az elején sikerült a Mi-8at a non-steam változatban megvenni...a többi kiegem, az FC3. és Ka-52 steamen van, szóval cumi...) Végülis, ha megvettem, az enyém, nem mindegy nekik, hogy miképp használom? -
#27122 Erre kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak vele. Ha nem töltenek be mindent a mission indulásakor, akkor azokat mission közben kell töltögetni. Ami egyenlő az akadással, lagokkal. Talán nem kellene ennyi és ilyen méretű textúra, és akkor nem lenne gond a szükséges hellyel sem. 120GB SSD-t írnak a gépigénynél. Milyen proci és átviteli sebesség kell 120 GB mozgatásához? Egy lövöldözős játéknál ahol külön pályákat töltesz be, meg telerakod cutscene-el, ott lehet kezelni, de repszimben, ahol a teljes csomag túlnyomó részét még az induláskor a térképre kell rakni, ott ez borzalmasan sok. -
sakkay #27121 We just wanted to update everyone on what we are currently working in.
Right now, we are hard at work trying to better manage the memory load for the sim, with all goodness that 2.5 has brought, we need to better balance how things are loaded and unloaded to memory. A solution is currently in testing.
Also, we are now testing an Offline mode, we appreciate there are a number of users that go long periods without internet, we are trying to better manage how the new DRM works with an offline mode.
All these are currently being tested and we hope to have out in version 2.5.1! -
#27120 igen azt csak akkor tettem fel mikor a log filok elküldése után szóltak, higy nem e a vga tulmelegedése miatt omlik össze ,elötte nem használtam és azóta se indul automatikusan a géppel. -
#27119 Afterburner nélkül is crash van? -
#27118 Már átfutottam,de sajnos nekem egyenlöre kinai. viszont vagy 6ot elküldtem a ede forumra is, ott azt irták, hogy frissitsem a drivert és , hogy nem melegszik e a VGA.DE a válaszomra már nem reagáltak, mert irtam, hogy a legfrissebb drivert használom és az ASI afterburner szerint amikor összeomlik a game akkor 41-47 fokig jelölte a vga hömérsékletet , tehát egyik sem jelentené, hogy gond lenne . -
#27117 Próbálj belenézni a \Saved Games\DCS\Logs\dcs.log fájlba, hátha van valami árulkodó hibaüzenet benne, mitől hasal el -
#27116 Az amit bemásoltam a hivatalos forumon irták és 04.21 ig van idöpont megadva.
@Sure:Ezt én sem hiszem, de azért az sem jó,hogy az 1.5öt medium közeli beállitásokkal tudtam futtatni ez meg el sem indul. azért nem kéne ekkora ugrásnak lennie.És mint mondtam , az első updatig ugyan ugy ment mint az 1.5, de onnantol meg be sem tölt.
jó példa a benchmarkok ott is az elején örül ha 2-3fpsel végigmegy a teszt,de mégsem omlik össze akadozva de végigmegy.
Értem, hogy egy játéknál azért ennél több kell, de akkor sem kellene hibát dobnia, mert az mindenképp program hiba amikor crash file-t is csinál -
sakkay #27115 Hol? -
#27114 Én nem fűznék azért túl sok reményt ahhoz, hogy a minimális gépigényt lejjebb vigyék, csak hogy olyan konfigokon, ahol akár 2 komponens (esetedben a CPU és a VGA is) sem éri el a minimumot, egyáltalán fusson. -
#27113 We just wanted to update everyone on what we are currently working in.
Right now, we are hard at work trying to better manage the memory load for the sim, with all goodness that 2.5 has brought, we need to better balance how things are loaded and unloaded to memory. A solution is currently in testing.
Also, we are now testing an Offline mode, we appreciate there are a number of users that go long periods without internet, we are trying to better manage how the new DRM works with an offline mode.
All these are currently being tested and we hope to have out in version 2.5.1! -
#27112 amd x4 965be,7850 2gb vga, 8gb ddr3 ram. az első frissitésig elindult a játék de az update 1 óta csak összeomllik a betöltéskor. az 1.5 meg gond nélkül futott médium közeli beállitással -
#27111 Korábban írtad, hogy a konfigod a minimum gépigényt sem éri el, itt egy lehetőség van szerintem, minimál (default Low) grafikán indítva is fennáll-e, és szépen elkezdeni feljebb menni a beállításokkal.
A jelenség, amit leírsz, nekem továbbra is a nem elégséges méretű RAM/swap file által okozottnak tűnik. Persze kérdés, mennyire van a minimum alatt a géped (pl. 4 giga rendszer RAM, 1 giga VRAM mellett lehet, hogy a legminimálisabb beállítások mellett se fog elindulni). A processzoron szerintem nem múlik az elindulás/el nem indulás, csak az FPS-t befolyásolhatja negatívan egy gyenge CPU.
Én is írtam korábban, a konfigom elvileg a minimum alatt van (8 giga rendszer RAM, 2 gigás VGA), az elején nekem is összeomlott, de az élsimítás visszavétele driverből FXAA-ra (DCS-ben teljesen kikapcsolva - bár 8x-os értékkel is elindul, csak éppen 15-20 FPS-em van) + elegendő szabad hely a rendszer SSD-n "rendszer kezelje" méretű swap file-lal, megoldotta, közepes beállításokkal játszható.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.04.14. 10:14:06 -
#27110 Már van hír a 2.5.1.-ről. -
#27109 Most kipróbáltam de nálam fut a su25 free flight is simán.
Érdekes. -
#27108 Csak ugy próbáltam, semmi modul csak a DCS world és a freeflight szu 25t minden esetben a betöltö képernyönél crash. -
#27107 Offline sem megy?
Mert nálam pl. sokkal jobbban fut a 2.5 mint az 1.8, és sokkal szebb is.
És nekem is régi gépem van, 8 giga rammal. -
#27106 Gépigény ugyanaz mint Kaukázusnak?
Hihető.
-
#27105 az csak egy dolog, de már 3 hónapja megjelent és már a "stabil " is de még nem sikerült elinditanom a játékot, hogy ne omoljon össze, addig oké, hogy nem egy izomgép ami van nekem, de az 1.5.8 az afolyamatosan ment vele, és mégha akadozva is ,de a 2,5 nek is el kéne hogy induljon mint ahogy teszi azt a többi nagy AAA cimü játék aminek szintén alatta van a gépem a minimum követelménynek, de mégis tudom a minimális beállításokkal futtatni .
Olyat még a DCS-kivül nem tapasztaltam, hogy csak amiatt mert gyengébb a gép vagy valamelyik összetevője, ne indulna el . -
#27104 Hát ezek be vannak baszva... semmi frissítés, de azért vegyük már meg elővételben ezt a mapot.. :D -
#27103 -
Krokoliszk #27102 Kicsit össze húzod magad vagy kiegyenesedsz és újra centerezed és akkor az lesz a referencia pont. Máshogy nem lehet. Ugyanez a módszer ha közelebb vagy távolabb akarod rakni az alapállást, vagy esetleg oldalra.