Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
asrock fatal1ty z370 gaming k6 home
Kingston 16GB DDR4 3000MHz Kit(2x8GB) HyperX Predator Intel XMP
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.05. 20:50:41
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.05. 18:33:18
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Simán ki lehetne tenni a honlapra a letöltések közé...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.01. 11:03:19
Ezért is gondoltam hogy a harriert az új dcs wordel együtt adják majd ki.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A VIP a Very Important Person, vagyis ha csak kiválasztottak kapták volna meg.
Ez azért kicsit más, csodálkoztam is, hogy ilyet meglépnének, hogy előrendelések közt is lenne VIP meg nem VIP csomag.
De ez amit ír, csak annyit jelent, hogy még nincs kész.
www.pumaszallas.hu

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.12.01. 07:38:37
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A jobb oldali MFD-n a junoszty üzemel.. ;)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
GOOBY, pls
A Harrierben meg azért nem működik még sok cucc, mert nincs kész. De ezt tudtuk, amikor megvettük. Előre ;)
DCS-ben is szuper minden... köszi
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 20:30:23
Az utsó amit vettem tán egy éve a spit volt.
Azóta se a normandia térképet, se más modult nem vettem meg.
Nem mintha nem engedhetném meg magamnak, csak kicsit már beleuntam az örömrepkedésbe, másra meg nem igazán jó.
Inkább megvárom a CloD-ot, vagy próbálgatom az X plane 11-et, ezek még lekötnek :)
Elismerem hogy pl. a Harrier is nagyon összetett dolog meg mittomém, de amíg a netkód szar meg alap dolgokkal nem törődnek, addig hanyagolom. Kiváncsi leszek a 2.5-re, meglátjuk mit hoznak ki belőle, lesz-e javulás.
GOOBY, pls
Szerintem tisztán definiálva van, mi az, amiért post törlés jár, ott figyel sticky-ben, hetedikként, sárga felkiáltójellel
New Forum Warning and Suspension of Posting Privileges Guidelines
Lvl 1. – 10 percent warning (expires in 3 months):
.........
Reviews and discussion of other flight simulation games. News items are only permitted. This is a company website, not a general gaming website.
.........
Nézd a pozitív oldalát a dolgoknak, örülj neki, hogy nem bot által kreáltnak nézték a posztot annak angolsága végett és nem bannoltak ez alapján ;) <#idiota>#idiota> <#eplus2>#eplus2>
Lvl 5. – Immediate and permanent removal of posting privileges
• Bot advertising
Isten nem bottal, hanem VMware.
Akiket itt megismertem azok nem ezt a kategóriát képviselik. Persze látszik is a hozzászólásokból hogy van elégedetlenség bőven na de ED ékre nem szabad haragudni.
Egész egyszerűen pislogok, hogy egy harcászati szim. fejlesztő képes olyat leírni, hogy a grafika a no.1. Arcade játéknál igen, ott az. Na de egy HC szimnél...?<#fejvakaras>#fejvakaras><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
OK, ha a DCS fórum "gumiszobájában", esetleg a "LOMAC/FC/DCS vs Falcon" topikban volt a HSZ, akkor viszont télleg g3cik
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.11.30. 17:57:47
To me, graphics ins not the biggest factor. Not even close to that. The curent level is more than fine to enjoy the flight sim or even ground based unit sim.
The higher res. terrain mesh what is only needed but not only graphical reasons it is important becuse of low level flying vs. radars and of course for any LOS required missiles.
About 13-14 years ago I played Falcon 4 SuperPAK3/4 instead LOMAC because it could provide the dynamic and semi random (the inital setup considering location could not be randomized, only the force ratio) environment which is (IMHO) is the key and heart of a tactical simulator. I did not care that LOMAC was much better looking. Why? Becase I did not have to spend a single minute to work for a dynamic environment.
To me important factors are which improving tactical modeling and weapon system modeling:
Clouds, fog, etc. have effect on IR/EO weapons and laser designation as well as on AIs eyeball and VID capability.
Uncertainity of VID. As I know AI cannot do curently false VID while a player can.
Better SAM modeling. As I know not the Patriot or S-300 famioly or Tor-M1 have sim. eng. capability while in RL they have. (Or AEGIS.)
And finally, the most important, at least a smaller scale dynamic campaign and/or campaign generator.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.30. 16:52:29
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sajnos a windows kalibrálója sem volt jó...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 16:10:40