Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De... egyedül vagyok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én nem rég cseréltem le a cuccom. i5 3450 (nem volt húzva), 16 GB RAM, GTX770. Egyedül, örömrepkedve tök faszán ment, szinten minden csutkára húzva.
De ha mondjuk egy komoly csatában vettem volna részt, ahol mondjuk több 100 földi egység mozog, füstöl még az Isten nyila is és repked több tucat légi jármű... nos szerintem lett volna olyan -1 FPS-em, és a probléma az, hogy a mostani cuccal sem lenne eget verően több, szerintem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A várható fps-re nem válaszolt <#banplz>#banplz>
www.pumaszallas.hu
Mint tudjuk EDét qrvára nem érdekli, hogy milyen hardver kell a szoftveréhez.
www.pumaszallas.hu
For the updated Caucasus map for DCS World 2.5, we’ve spent a LOT of time and effort to add a lot more detail to the world. In fact, we are right against the edge of what our system memory specification can handle. This is particularly true from lower altitudes where it is more easy to see these details. This is why most of our updated Caucasus map images to date have been from lower altitudes. For today, we’d like to show off how the map looks from a nose-bleed altitudes of 20,000 feet. The biggest changes from the 1.5 map you may note are the terrain projected shadows, realistic haze, view distances, forest rendering distances and coverage, and the improved elevation mesh resolution (no more pyramid mountains).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
That plan didn't pan out, as there were obvious issues w/ the old Caucasus in the new Engine.
Instead Caucasus was Literally re-built from the ground up w/:
-New Higher Resolution Terrain Mesh
-New Higher Resolution Textures
-New Object Textures
-New Airfield Textures
-New Collide-able Trees and Forrest
-New Deferred Shading and PBR Ready Assets.
-Extensions of the Map's Area.
And a bunch of under the hood stuff.
Caucasus for 2.5 is essentially and simply an entirely new map module, nothing from the old Caucasus was kept, every aspect has been re-done.
Kingston 16GB DDR4 3000MHz Kit(2x8G😎 HyperX Predator Intel XMP
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.05. 20:50:41
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.05. 18:33:18
www.smart-bus.hu
Ka-50
Simán ki lehetne tenni a honlapra a letöltések közé...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.01. 11:03:19
Ezért is gondoltam hogy a harriert az új dcs wordel együtt adják majd ki.
A VIP a Very Important Person, vagyis ha csak kiválasztottak kapták volna meg.
Ez azért kicsit más, csodálkoztam is, hogy ilyet meglépnének, hogy előrendelések közt is lenne VIP meg nem VIP csomag.
De ez amit ír, csak annyit jelent, hogy még nincs kész.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.12.01. 07:38:37
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A jobb oldali MFD-n a junoszty üzemel.. 😉
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
GOOBY, pls
A Harrierben meg azért nem működik még sok cucc, mert nincs kész. De ezt tudtuk, amikor megvettük. Előre 😉
DCS-ben is szuper minden... köszi
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 20:30:23
Az utsó amit vettem tán egy éve a spit volt.
Azóta se a normandia térképet, se más modult nem vettem meg.
Nem mintha nem engedhetném meg magamnak, csak kicsit már beleuntam az örömrepkedésbe, másra meg nem igazán jó.
Inkább megvárom a CloD-ot, vagy próbálgatom az X plane 11-et, ezek még lekötnek 😊
Elismerem hogy pl. a Harrier is nagyon összetett dolog meg mittomém, de amíg a netkód szar meg alap dolgokkal nem törődnek, addig hanyagolom. Kiváncsi leszek a 2.5-re, meglátjuk mit hoznak ki belőle, lesz-e javulás.
GOOBY, pls