36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
  • sakkay
    Egészen komoly kommunikációt végeznek az új hír kapcsán a facebookon. Tőlük nagyon szokatlan.
  • GaBika6
  • PhantomAss
    DCS World 2.5.1 Update
    Version 2.5.1 for DCS World is currently in external testing and includes the new Offline Mode and improved memory management as its primary features. Now that it has been built, our valued 3rd parties are updating their aircraft to operating in version 2.5.1. Once this is complete, we will first move this version to the DCS World 2.5.1 Open Beta branch.

Until we can release 2.5.1 with improved memory management, we suggest looking at your System Options in DCS World. One setting that has been found to help out considerably is the Preload Radius setting, cutting that value in half can make a huge difference in load times for multiplayer servers, we suggest tweaking this setting and find what works best for you.

DCS: F/A-18C Hornet Update
    Since the last Hornet update, the flight model continues to be refined; Air Combat Maneuvering (ACM) radar modes now auto-lock targets; the ground suspension model has been refined for landing and taxi behavior; a pilot model has been added to the cockpit view; new skins like the Blue Angels, VMFA-122 and low-vis skins for VMFA-232 and 323 have been added; external sounds are even more realistic; LEX vapors are more realistic looking; and Inertial Navigation Systems (INS) ground alignment has been added.

Here you can find three Hornet live streams we did of the Hornet over the upcoming Persian Gulf map:

Part 1: Hornet over UAE and Oman

Part 2: Hornet over Iran

Part 3: Hornet over the Persian Gulf islands

We have also released our 7th Hornet academic video, this one on Hornet waypoint navigation

While this will eventually apply to all aircraft, the Hornet will be one of the first DCS World aircraft to incorporate our new rain drops on canopy effect. While still very much WIP, this little snippet shows of the general tech and animation we are using.

Persian Gulf Map for DCS World
    Pre-Purchase the Persian Gulf Map now for $39.99 and save 20%! The price will increase to $49.99 at the end of May 2018.

DCS World War II Assets Update
    There are three primary components that currently make up the DCS World War II, the Normandy 1944 map, the warbirds, and the World War II Assets Pack. We’d like to update you on each of these:

DCS: Normandy 1944 Map

Since the map’s release, there have been several improvements like new period objects (windmills, water towers, farm houses, etc.), better beach lines, corrected mesh errors, cleaned up textures, and more detail in the England portion of the map. Currently, Urga Media (the developer) is occupied with their Syria map. However, once the Syria map is complete, we will discuss with them further improvements to the Normandy map like use of speedtrees.

Warbirds
    In addition to completing the final touches to the Spitfire (fuel tanks and bombs), our other primary focus has been the P-47D. More so than any other warbird though, this has been the biggest challenge due to the lack of data. Following the war, all wind tunnel and needed flight dynamics data was destroyed. To overcome this, we are using Flow Vision to recreate the needed data. This has proven a long and expensive endeavor. However, to create the detailed flight dynamics that DCS requires, we consider it mandatory.

In consideration of what to work on after the Thunderbolt and Me-262, we asked people to express what they would like to see next, thanks for all the votes, we have submitted the results to the team and will look at what can be done in the future! You can view the results here:

World War II Assets Pack
    Many new aircraft and ground units are in development for the DCS World War II Assets Pack and we’ve included images of a few of them in this week’s newsletter. We plan to release the first big update to the pack in June 2018. At that time, the cost of the pack will increase by $5 given the additional content.

Sincerely,
    The Eagle Dynamics Team
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.04.20. 18:49:06
  • sakkay
    Alap
  • Colos1357
    De akkor úgy legyen, hogy ha a Ka-50 -nél bekapcsolom az amúgy működő ablaktörlőt, akkor a cseppeket törölje le.
  • Frenky
    Szombat_ON 20:00-tól!

Virtual Air Racing Series
  • sure
    We plan to bring this effect to all DCS aircraft.
  • sure
    Ha ügyesen oldják meg, mondjuk egy dedikált Raindrops On/Off opcióval, akkor akár 0-ba ;)
    ...viszont akkor legalább mindegyik modulhoz csinálják meg, nemá hogy csak az F-18-nak legyen...
  • macleody
    És az idén nem is lesz
  • sure

Utoljára szerkesztette: sure, 2018.04.17. 22:40:47
  • GaBika6
    Szép munka! Bogarakat nem akarnak esetleg? Tuti valaki megcsinálja bogárszarosra...
    Szép nem mondom, de mennyi fps-be fog ez kerülni? És más fejlesztés nem lenne előrevalóbb? Vagy ez 1 nap alatt megvolt? Itt basszák az agyamat vele. Adnák ki már a p.csába. Nem? DE...
  • beci43
    Vízcseppek a kabintetőn.
  • VO101Tom
    Á, olyan tuti nem lesz, az szegről-végről azért csak repül. Egy jó kis tengeralattjáró a Combined Arms-ba viszont nagyon hiányzik, azzal lehetne még nagyon izgalmas küldiket gyártani, tengeralattjáró lopakodhat a víz alatt, felette meg a teljes DCS armada tengeralattjáró vadász képesség nélkül. Elvégre a kezdőknek is kell sikerélmény.
  • wolfhgb
    Koszi neked is, en is erre a vegkovetkeztetesre jutottam.
  • sure
    Bizonyára nem véletlen., hogy a vízre gyúr Ede, Míg-19 után jön majd a DCS Ekranoplan modul.
  • GaBika6
  • sakkay
  • Solt
    Annyival kiegészíteném, hogy azért engine-től függően 3200MHz-ig van érezhető FPS többlet, efelett már ritka. Itt találsz számos videót: https://www.youtube.com/channel/UCncuMsyOBwyiTv-6rc8mq0Q

Szerintem add el a jelenlegit, és 2 modulos kivitelben 16 vagy 32 gb-s 3200 MHz-s CL16-s kitet vegyél.
  • VO101Tom
    Pedig annyi mindent lehetne még belerakni, például lehetne engine-ből megcsinálni, hogy nőjön a fű. Milyen fasza lenne, ha hónapokig használod a repteret, és közben a betonból kinövő kis fűcsomók egyre inkább meg-megdobálnák a gépet fel és leszállásnál. Télen meg szétfagyna a beton. Vagy például időnként átfesthetnék az épületeket, és lehetne látni, ahogy szárad a festék. A tenger is nagyün üres most, remélem halakat tesznek bele, és ha a hordozó szeli a habokat, akkor delfinek ugrálnak az orra előtt, mert milyen már, ha azok nem lennének ott?
  • sakkay
    Ja jó. Ha nagyobb szelet raksz be a DCS-be, annak hatására keletkeznek a hullámok, azért az nem semmi. Nagyon jól néz ki. Repszimnek bőven-sőt-elég.
  • VO101Tom
    Ha egészen pontos akarok lenni, akkor a szabály úgy van, hogy a DLC is visszafizethető, ha az alapjátékot kevesebb mint két hete vetted és nincs benne 2 óránál több játékidőd. Nekem már fizettek így vissza DLC-t, amikor alapjátékkal együtt bevásároltam, aztán rájöttem, hogy nekem azokra semmi szükségem.
  • wolfhgb
    Köszönöm a kimerítő infot
  • GaBika6
    Na ezzel is okosabbak lettünk. THX az infót!
  • GaBika6
    Hát jah itt a víz, ezzel sztem nem kellene versenyeznie a dcs-nek...

• Colos1357
    Az órajel és a késleltetés csak egymással együtt értelmezhető. Úgy lehet összehasonlítani az egyes RAM -okat, hogy az órajelet elosztod a késleltetéssel, és amelyik a magasabb, az a gyorsabb. (Pl. a 2400@CL15 = 160, a 2600@CL17 = 153, a 2400@CL15 a gyorsabb.) Ezt viszont csak akkor veszed észre, ha 1 integrált VGA -t használsz, 2 AMD Ryzened van.

Hogy lehet-e keverni a RAMokat, érdekesebb kérdés. Láttam olyat, hogy két teljesen különböző RAM (méretükben sem egyeztek meg) tökéletesen ment egymással, de láttam olyat is, hogy két azonos gyártójú, azonos típusú RAM -al fagyott a gép. Aztán ugyanez a páros másik gépben azóta is hibamentesen üzemel... Ez függ az alaplaptól, a RAM típusától, és a processzortól is. A lényeg, hogy a RAM -oknak azonos órajelen, azonos késleltetésen és feszültségen kell menniük. Ezt az alaplap alapból be fogja lőni (legalább is megpróbálja), és ha a két különböző modul SPD -jében lévő üzemi értékek fedik egymást, akkor esélyes, hogy nem lesz gond. (Amúgy itt többnyire a másodlagos és a harmadlagos időzítésekkel szokott gond lenni. Viszont van olyan, hogy bizonyos RAM -ok egyszerűen nem hajlandóak menni bizonyos lapokkal.) Az meg alapszabály, hogy vagy a lap kompatibilitási listájából választasz, vagy a Kingston honlapján megnézed, hogy kompatibilis-e a lappal, és az is mehet.

Szóval, ha ugyanolyan RAM -okat veszel, az sem 100%, főleg, hogy a szakik szerint a 4 modul esetében sokkal többször fordul elő instabilitás.

A KIT -ben árult RAM -ok garantáltan mennek egymással - kivéve, amikor mégsem, de ez esetben ez garanciális hiba - úgyhogy én azt vennék.

Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.04.16. 18:03:31
  • VO101Tom
    Nem nem, ez a pénz visszatérítés csak játékokra vonatkozik, DLC-re nem. A modulok azok DLC-nek minősülnek.
  • sure
    A DCS-t nehéz lenne 1-2 óra alatt kijátszani, a főellenség csak minimum 10 repült óra után jön :D
  • sakkay
    Nem mást kell nézni, hanem a vizet!
  • GaBika6
    Mi ez a csoda???

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2018.04.16. 14:34:30
  • GaBika6
    A-10et nem is repülöd amióta nyakadba szakadt a sok drága modul vazze. Mirázsna, meg a Harrier Potter-ből úgy kell kilőni... De majd az F-18C félig sincs kész modulja és mindmegőrülünk EDE meg örül modulja...
  • GaBika6
    A KA-52 nincs helyette van KA-50. Ez csak elírás lehetett... Viszont baromi egyszerűen ki lehet próbálni ezt az átviszem serial dolgot. Meg kell venni steamen a modult, majd regisztrálni. Ha sikerül megvan, ha nem, akkor a steamen van egy 24 vagy 72 órás visszatérítési garancia, ami abból is áll, hogy azt hiszem 1-2 óránál többet nem futhat a játék (nyílván nehogy kijátszad). Vagy valami ilyesmi pontosan nem tudom utána kell olvasni, de működik, mert anno megcsináltam. Így kár nem ért. Ha valaki ezt végigzongorázza, azt követően megosztja és mindenki örül... Egyébként valahol érthető EDE részéről, amit Tom írt.
  • sakkay
    Eléggé felpörögtek az események Edénél, valami lesz. Úgy látom rendezik a tenger kinézetének anomáliáját is-végre nincsenek azok az izék a vízen
  • wolfhgb
    Bocs elore is az off ert. Van itt kozottunk ram hoz erto szaki? Vennek, ezert kene egy kis segitseg a jelolesekkel kapcsolatban. Most 2400mhz cl15 os ramok vannak a masinaba. Vennek meg melle, vagy uj kittet kompletten, melyik a fontosabb? A magasabb orajel, vagy az alacsonyabb cl ertek? Erezheto kulombseget okoznak egyebken ezek, ha ugyesebbet veszek mint a jelenlegi ramom parameterei? Lehet vegyiteni ugy a ramokat, ha egyebkent rajta vannak a lapom tamogatottsagi listajan, h eltero mhz, vagy cl ertek? Ha valaki paliban van a temaval megkoszonom az infot. Solt mester, ha van tanacsod, ne tartsd magadban! :) koszi.
  • VO101Tom
    Nem kevered azzal, hogy most már nem lehet átadni másoknak a modulokat? Régebben a serialok tulajdonosai átruházhatóak voltak, ma már ilyen nincs. De ez egy teljesen más téma.
  • feca1229
    Az ujat szerintem ugy érti, hogy mintha talán egy éve azt mondzák az Ednel hogy ami modul most készül el azokat már nem lehet átrakni. A ka52 az egy régebbi modul függetlenül attol, hofy most vetted.
  • feca1229
    Nekem is mintha valami ilyesmi rémlene.
    Én az Edet használom és vannak olyan modulok amiket még régen a Steamen vettem minden gond nélkül megy. Csak most pont ezért nem mertem megvenni a Harriert a Steamen mert mivan ha a Steamről sem tudom most már átrakni.
  • SgtChris
    Üdv! Nem tudom mit értessz "régi" és "új" modul alatt, de a Ka-52-est a húsvéti akcióban vettem 1 hete, a steames leárazásban, most azt vittem be a non steam alá... (ha így érted az újat, akkor az elég friss :-D )
  • macleody
    Én úgy tudtam, hogy ez csak a régi moduloknál működik, az újaknál már nem lehet aktiválni a steamen vásárolt gépet. Jó lenne ha mégvalaki megerősítené, hogy működik :)
  • VO101Tom
    Igen, régebben is így volt, és ezt erősítette meg SgtChris kolléga #27129 -es hsz-ben, hogy ez még mindig így van.
    Steam-en vásárolt modul feltehető ED weblapról letöltött DCS World alá, a Steames serialt is elfogadja modul aktiválásnál.