36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#27382 Ekkora dinamikus hadjáratot én nem város el, de ennél kevesebbhez is bubble kell vagy csá. Márpedig ez meg nem mondul, ezt a játéknak alapból tudnia kellene. Ergo ilyen nem lesz. Jó lenne, ha tévednék, de láttuk mit csinálnak a Lonci óta...
Eleve az a difi a F4 világhoz képest, hogy a meglevő térképen ekkora léptékű hadjáratot nincs értelme csináklni, nagyon zsúfolt lenne.
Nekem elég lenne egy 150-200 repcsis + 50 helis hadjárat. Szárazföldi egységekből így is 1000-es nagyságrend kellene... -
sakkay #27381 Há'mit...Összefosná magát azonnal -
#27380 Múltkor számoltam össze, BMS alap KTO hadjárat, a közepes nehézségű kampány induláskor (két oldalnak összesen) van 850 gépe, 6000 légvédelmi egysége (nyilván nem 6000 SAM site, hanem radarok, indítók, kiszolgáló járművek, csöves légvédelem, manpadok, mindegy együtt), 10500 földi egység (yep, tízezer-ötszáz), 300 supply és support egység. Meg ráadásnak 45 hajó, mindenféle méret, köztük 1-2 repgéphordozó is. A térkép teleszórva több ezer stratégiai ponttal, utánpótlást és háború folyását konkrétan befolyásoló pontokkal amikkel a stratégiai részt számolja. Kíváncsi lennék mit csinálna a DCS, ha ennyi egységet kellene kezelnie a mostani térképeinél átlag 4x nagyobb területen, olyan preload rádiusszal, ami mondjuk egy SLAM-ER-nek is elég nagy -
#27379 Ameddig ilyen felvetésért a topikot törölnek, addig nincsenek illúzióim. És itt tényleg csak annyi kéne, hogy legyen balamifle század rendszer, amit mozgat egy AI/human és használja a meglevő featuröket. Persze a gond az lenne, hogy a DCS-ben nincs (?) bubble. Hogyan lenne képes lekezelni a rendszer egymástól 200-300 km-re levő több száz vagy ezer egységet? -
sakkay #27378 Soha ne mond, hogy soha -
#27377 Igen, erre a fejfordítósra emlékszem. Akkor hagytam abba a DCS megtanulását évekkel ezelőtt. Értelme nem volt.
Csak a DCS-ért én nem fogok gépet venni sanszosan. A mostani lassan 3 éves lesz és a legcsekélyebb okom sincs váltani. Amilyen játékokkal játszok rajta, az elmegy. A DCS nem, a BMS4-nél is kompromisszum kell, de azzal sem játszok.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.05.15. 15:50:52 -
#27376 Insta 100 USD-t fizetnék egy kb. Falcon szintű és léptékű dinamikus hadjáratért, ha végre lenne hozzá szuperszonik multirole gép, mint a Hornet. De ilyen nem lesz soha. -
sakkay #27375 Jó persze, de ez már így is sokkal több, mint amire számítottam. -
sakkay #27374 Csak felléptem, jól szétlőttem pár tankot, aztán megállapítottam mélyen nem mentem bele most. -
sakkay #27373 Ja bocs. -
#27372 Nekem is, repveznek szólt a HSZ -
#27371 Pedig van itt bug rendesen. Egy órája írta a Razbam:
The following has been fixed/upgraded:
- ARBS/DMT TDC bug.
- IR/TV Mavs launch constrain keyhole is now active.
- AGM-65Es are now active. Currently the missiles themselves are bugged in DCS but ED has fixed them. We'll post a video as soon as the fix is available.
- MPCD behavior after firing a Maverick has been updated.
- IR/TV Mavs axis slew is now active.
- STRS Page WPN FAIL message bug is now fixed. (The bug appears when using mavericks). -
#27370 Oké, én azt mondom várjuk meg, amíg például egy 8 gépes kötelék, mind humán pilótával akar majd hordozóról felszállni. Ott milyen lagok lesznek és mennyire lesz játszható. Meg mondjuk legyen néhány AI mellettük, legyenek harcok a térképen, egyáltalán történjen valami. Ez még nem most fog kiderülni, ez a hordozó nem AZ a hordozó, és a gép fícsöreinek tizede sincs leprogramozva még.
Egyetlen géppel a környéken, offline szórakozni a régi DCS is teljesen jó volt. Aztán amikor 8 gép állt egymás mellet a reptéren, akkor már 50 métereket ugráltak akkor is, amikor elvileg a földön kellett volna állni. Képes volt hajtóműindítás közben hozzád vágni a másikat. Vagy játszhatatlanul recegett, amikor elnéztél abba az irányba ahol a földi csata folyt. Térkép sem kellett hozzá bakker, csak körbefordítottad a fejed, ahol akadt, arra kellett menni :/
Ráadásul azt sem láttuk még, hogy mennyi fps lesz akkor, ha a kabinbelsőben minden működni fog. Ne felejtsd el, hogy egy valódi gépben számítógépek tucatjai számolják és végzik azokat a számolásokat, aminek a lebutított szimulációját itt majd látnunk kell. A Radar működése, Datalink működése, Fegyverek működése (!), RWR, IFF, TGP, eleve a fedélzeti szoftver a gép fícsöreivel - ICP, a rádiózás, és akkor még a különböző küldetés eseményeit nem is számolom. Ezeknek töredéke sincs még benne a mostani Hornetben, ahogy a gép üzemeltetését sem tudjuk, hogy mennyire van kész.
Falconnál nekem a vcync nélküli külső 170-180 fps simán leesik 90-100 köré, ahogy átváltok kabin nézetre. Ennyit számít, hogy mi mindent kell a grafika meg az időjárás mellett számolnia csak azzal, hogy működnek a dolgok (külső nézetben sok mindent lekapcsol, a külső monitorokra tett műszerek sem működnek). Ok, más program, de ezeket a DCS sem a levegőből fogja kiszívni. Mindezt úgy, hogy ezek nagy része teljesen friss, nulláról programozott dolog, amit meg tudunk, hogy ED mennyire hadilábon áll a bugokkal vagy az fps temető fícsörökkel. Még kint sincs játszható beta, felesleges az új modulokról beszélni. Csinálják előbb ezt meg, fejezzék is be (!), és ha akkor is jól fut, akkor igen, jöhet az F-16. A 2020-as évek elejére valszeg a PC-k is feljődnek annyit, hogy egy szaros i7 7800 egy 1080-assal már bárkinek alap legyen. -
sakkay #27369 Tudom itt páran megköveztek, de arra gondolok, hogy-bár eszméletlenül sok technikai probléma van még-de ideális esetben(!!!) elképesztő grafika mellett, képes jól futna az új motor, akár 60 fős multinál is. Amióta van a DCS, meg sem közelítette ezt a számot, és össze sem lehet hasonlítani a régi és az új kinézetet. Tudod, mi is beszéltük egyszer, hogy képtelenség, hogy jól fusson majd, ha kiadják azokat az eszméletlen részletes kidolgozottságú anyahajókat. NA most kezdem elhinni, hogy nem az.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.15. 05:07:20 -
#27368 Milyen célszalagot szakítottak át? Lemaradtam valamiről? -
sakkay #27367 Nagyon rá vannak pörögve a témára. Lehet megcsinálják az f-16ot? Nagyon hisznek akkor, hogy most átszakították a célszalagot, hogy így akkor-nyilvánvaló az összehasonlítás-falcon ellen be merik vállalni. Habár az f-18 ért minden tesztelő(mindenki) állva hugyozik, szóval lehet. -
sakkay #27366 Nemtom' nekem megy faxán. -
#27365 Mostakkó mivan, nemindul a kettőpontötpontegy Béla verzió, sztébölöd nincs, DCölibátuS, vagy miaszösz?????
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.05.14. 20:27:49 -
sakkay #27364 -
sakkay #27363 Az a bajom a Harierrel, hogy pont a védelmi rendszerei nem működnek, főleg a jelző hangok. Így éles multi környezetben nagyon nem az igazi. Meg most már kezdi felbaxni az agyamat az f-18. -
#27362 Az mfd-n a funkcióváltások nem jók.
Már próbáltam, hogy kimentettem a stabilból és azt beolvsatam a bétában, de nem jó.
Astabilban egyébként még fasza. -
sakkay #27361 Mi a gond nálad? -
#27360 Mission szerintem nagyon jó!!!
Aki kipróbálta mondja el a véleményét... -
#27359 Akkor nem egyforma DCS-t használunk. :D Nálam továbbra is vannak problémák a Maverickel.
Meg is néztem a stabilban, ott faszán működik. -
sakkay #27358 Jó lett a Harrier javítás, csak az a fránya füst a szárnyakon...de a rendszerek jók. -
sakkay #27357 Oroszok.. -
#27356 Nekik mond, én támogatom... Az a baj, hogy szarnak ezek ránk továbbra is. -
#27355 -
sakkay #27354 Ezek az állatok-ha fele ennyi ráfordítással csinálnának egy dinamikus kampányt!!! Kibaxott jól néz ki, de komolyan ez most tényleg csodaszép...de már le kellene állni, aztán neki a kampánynak. -
#27353 Sajna a DCS ma igen ebből áll, hogy egyedül repked az ember úgy mintha egy árkád játék lenne.
Jó ideje nem látok mégcsak mutatóban sem olyan videot, ahol valami harcra emlékeztető hangulat lenne.Se rádiózás az ATC-vel vagy a kötelék többi tagjával, csak szép csöndben követi az útvonalat ha van egyáltalán, aztán elszórja a fegyvereket aztán haza megy.
Nulla hangulat , semmi olyan dolog ami arra emlékeztetne, hogy itt most valami történik.
Más: A szu-25T-nél megmaradt a matt tempera hatás ahogy régen vagy csak van valami beállítás amivel előjön az a fajta fényes csillogás ami nem egyenletesen látszik a felületen ? néhol mattabb néhol fényesebb mint a valóságban. a textura részletesség maxra van állítva. -
#27352 Ez meghívásos, zárt tesztelés, nincs köze az early accesshez, az majd hó végétől lesz elérhető. -
#27351 Most mi a tök van, kik kapták meg a teszt verziót? Grimék is ezzel repültek ma twitchen. -
#27350 Ez ma a harmadik video amit látok F18+Dubai témában, ez valami előírás, hogy minden videóba kell legalább egy nullán áthúzás a Burj Khalifa melletti sugárúton, vagy ez valami új fokmérője a faszagyerek státusznak? Komolyan, eddig mindegyikben volt legalább egy ilyen. Ja, meg késben áthúzni két felhőkarcoló közt. Azt is nagyon fontos, kreatív, és sehol máshol sosem látott kunszt... Nem lehetne olyan videót csinálni, amiben ne ez a marháskodás menne, hanem valami komolyabb bemutató, hogy hogy is áll a modul? Vagy egyenlőre ez most ez ennyit tud? -
#27349 -
sakkay #27348 Az volt. -
sakkay #27347 Most néztem, valami Win frissítés várakozott. Na megpróbálom hátha. -
sakkay #27346 Az. Baxa meg, eddig nem volt vele gondom. -
#27345 Win10? Mert ha az akkor esélyes, hogy az oprendszer. Állítólag az új frissítés sokaknál okoz galibát. -
sakkay #27344 Nálam elég sok kék halál van mostanában. Nemtom', hogy az új total war, vagy valami win frissítés okozza-e
Page fault hiba amúgy. -
sakkay #27343 Brtutálisan néz ki.