36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #27422 A 80-85 fok még belefér, de egy laptop nem 85 fokos intenzív játék közben... ott simán megvan a 100 környéke ami hosszú távon már sok, főleg hogy átfűt minden más alkatrészt is.
Ettől eltekintve abszolút egyetértek és max olyan játékot tudok elképzelni laptopon amit fél gőzzel kihajt magából és simán megvan a fix 60 FPS. -
#27421 Persze azért is kérdeztem, hogy csak azért , hogy i7 legyen benne feleslegesen költség és hő növelésnek nem akarom.DE természetesen nem a játék lenne a fő profil a laptopnak csak ha néha ránéznék akkor elinduljon rajta..
-
sakkay #27420 Nem az ahogyan néztem. Mármint változott úgy látom, elég nehezen rakja le.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.20. 10:34:19 -
sakkay #27419 -
#27418 Miért, mi a baj? Ha az F15 le tud szállni a valóságban egy szárnnyal, akkor ez simán felszáll két féllel -
#27417 Ha a repteljesítmény változatlan, akkor ez bug. A valóságban többször előfordult, hogy F-4 és F-8 is így szállt fel deckről éjszaka, mert a piltóta elfelejtette kihajtogatni a szárnyakat. Kicsit nehezebben repültek, de a gépek simán vezethetőek maradtak. felhajtóerő tartalék bőven megvan ehhez, ha az ember nem akar 2-3G fölé menni, a három tengely kormányozhatóság megtartása az, ami igazából kérdéses. -
#27416 Alig van már hiba, ahogy gondoltam...
-
sakkay #27415 Vr F-18. -
wolfhgb #27414 Tapasztalatbol irom amit irok. Laptopot jatekra nem javaslok. Tudom gamer laptop, meg minden, csupa izgalmas reklamfogas. Sajnos tulzo hoterhelest kapnak a hardverek benne jatek kozben, nem tudjak leadni megfeleloen a keletkezo hot. Egy gpu vagy cpu 80-85 fokos homersekleten sajnos nem idotallo megoldas. Pontositok, nem a chip karosodok, hanem, a kontakt romlik a hordozo felulettel, ami vegul tonkre teszi a chip et. En senkinek nem javaslok laptopot jatekra!!! Ha jatszik vegyen desktop kivitelt. Ar teljesitmeny aranyaban is celravezetobb megoldas, de foleg tartosabb. Ez csak egy jotanacs, tudom van garancia meg minden, de nem biztos, h erre kene alapozni a vasarlaskor. -
sakkay #27413 Vajon a Hornet elhárító rendszerei működni fognak kiadáskor? Mert leginkább azért hagytam abba a Harrier repülését, mert ott félkész állapotban van-és baromi idegesítő! -
Frenky #27412 DCS World 1.5 Szervereink!
DCS World 2.5.1 Szervereink!
Jó repülés mindenkinek! HUNAF! -
#27411 viszont 1060assal szerelve meg már jelentős felár lenne, ahhoz meg lehet már jobb lenne az i7 is mint az i5.
DE mivel amúgy sem csak erre lenne használva sztem ahogy eddig néztem ennél jobb ár /érték arányú lapost nem találtam ha valaki tud az szóljon .
Meg még igy is erősebb lesz a mostani PC-mnél :) -
sakkay #27410 Az vagyok -
#27409 Ráadásul a DCS most nagyon erősen memória és videokártya limites, a procit alig hajtja meg. Nekem a 7700 4.5GHz-en olyan 30% körül szokott ketyegni. -
#27408 Ez egy jó kis notebook (én is ezt venném ilyen árkategóriában), sajnos egyáltalán nem segít az i7, felesleges a több szál, a magasabb órajel viszont számít. Kb. 10%-al lenne több fpsed CPU limit esetén ha az i7-et választod.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.19. 13:44:33 -
#27407 A hardware gurukat kérdezem, hogy a DCS mennyit profitálna ha ugyan az a rendszer i5 helyett i7es proci hajtaná?
Mert nemsokára át kell költöznom PC-ről laptopra és nézelödök laposok után , de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne a jobb választás.
Perszer a keret eléggé korlátozott 300k max és ebben a kategóriában nézegettem lenovo és asus gépeket 1050TI 4gb vga ,4-8gb ram, és HDD+SSD társaságában csak nem tudom, hogy a VGA mellé elég e az i5 vagy az i 7 legyen inkább, felesleges árnövelönek és melegitönek nem akarnám ha a vga-t nem hajtja meg jobban vagy a játéknak mindegy.
erről vélemény?
Persze nem a DCS az egyetlen cél, de kitudja mit hoz a késöbbiek. -
#27406 Sakkay az örök optimista Még ötlet szintjén sem írják, hogy a következő részletek (2 vagy 3 alkalommal még) mikor jön. 3 hónap múlva? Fél év múlva? Évente egy? Bármi lehet. Ahogy ez a modul kinézett három hónapja, amilyen videókar Wags már csinált a fícsörökről, én kizártnak tartom, hogy viszonylag hamar jönne valami nagyobb upgrade. Ahogy látom, amiket ígér most Wags, hogy hamarosan videózni fog navigációs és harcászati "tutorialokat", azok nem új fícsörökről lesznek, hanem most megkapott dolgokról. Én pár hónapig nem várok újdonságot még videózás szintjén sem, és igazat megvallva amekkora hype van már most, tuti, hogy rengeteg modult eladtak early accessben, és így igazán kényszer sincs, hogy siessenek vele. Kész lesz amikor kész lesz. Harrier lassú? Majd figyeld meg ezt :/
@Balázs. Ez azért early access, mert még nincs kész. Persze, hogy csak örömrepkedésre jó, de ezt tudni lehetett már fél éve is. Lesz rajta Sidewinder, Sparrow, buta bomba és nem irányított rakéta. Nem lesz AG radar, TGP, datalink, vagy bármilyen guided vagy man in the loop fegyver. Ezekkel lehet majd harcolni. Szerencsére a vadiúj J11 egyből meg is kapta az Amramszkíjt, előre várom milyen fasza pvp szerverek fognak ebből kisülni -
Frenky #27405 Sziasztok! Elindítottuk a DCS 1.5-ös szerverünket is, akit érdekel próbálja ki. A keresőben ezen a néven találjátok: „HUNAF Virtual Hungarian Air Force” Jó repülést, üdv, HUNter
-
sakkay #27404 Hát, ha elég gyorsan csinálják, éppen megtanulunk vele mindent, mire jön a következő részlet. Lesz mit tanulni. Ellen példának viszont ott a harrier, ami nagyon lassan készül, és pont ,hogy zavaró ez a szakaszos fejlesztés-mivel egy csomó minden ha kész, már máshogyan működik, mint addig és ez nagyon utálatos tud lenni. Elvileg viszont itt nem így van, mivel nem dobnak ki fegyverrendszereket félkészen. Amíg nincsen kész, nem is működik. Elvileg...Szóval nemtom'. -
#27403 Nekem ebből az jön le, hogy a géppel most kb. örömrepkedni lehet, de harcolni nem. -
sakkay #27402 " In order to meet your expectations for the Hornet early access release, we decided to move the Hornet release to shortly after the Persian Gulf Map release. Items we still need to complete are:
Completed radar-directed AA Gun, AIM-9, and AIM-7 symbology
AUTO bombing mode
Radar contacts on the Electronic Warfare (EW) Page
The Moving Map
We believe these are all vital for a great early access release.....
As we draw closer to the Hornet early access release this month, we also have a number of new Hornet academic videos to help you prepare!
Waypoint Navigation
Rockets and Air-to-Ground Gun
Case I Carrier Landing"
-
#27401 Na? Van működő AG fegyverzet és SAR radar? -
#27400 Az egész DCS egy kurva nagy béta -
#27399 Akkor ennyit ismét ezekről. F-18 után nem sokkal jön a gulf map... AhA persze... Gondolom tele van fosva hibával, mert már rég kiadhatták volna bétába hogy lenyugodjanak az emberek.
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2018.05.18. 21:39:45 -
#27398 Miért kell fájditani az ember szívét!
Május 30 a megjelenési dátum a gulf map meg 23. -
#27397 Napi gonosz című rovat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt müködik a maverick is :P
-
sakkay #27396 Ha kijön a Hornet-akármelyik korai verziója-rendes kiképző küldik lesznek ugye? Úgy emlékszem, hogy Ede által készített gépek így jönnek ki eleve. -
#27395 -
sakkay #27394 Papa! Alakul ez.. -
#27393 Vélemény RL Hornet zsokétól. (neofightr) -
#27392 Nem a grafikai megjelenítés nyírja ki a gépet, hanem az egységek számával növekvő távolság és irányszög összehasonlítások, amit a radar, RWR és egyebek miatt számolni kell.
A FreeFalcon 4 vagy 5-ben (emlékszik már a fene) bubble egy ideig állítható volt. TE-ben 7-ig felhúzva 70-80 nm-nál jöttek át a 2D világból a 3D-be gyári DB beállításokkal a korszerű vadászok. a J-5/J6 és H-5 kisebbnél. Hadjárat ezzel a beállítással akkor csak brutálerős gépen volt játszható de alapbeállítással már jól ment. Csak akkor az átemenet kb.30-40 nm-ra esett vissza.
(Kis hackkel akár 13-ig is felhúzható volt a bubble slider és kis DB edittel 125 nm értéknl is már átjöhetett gép a 3D világban. Ezzel csináltam meg az AIM-54 tesztet M2 felett hasító MiG-25 ellen ekkora távolságú indítással.
A szárazföldi egységek basztak oda nagyon az FPS-nek, mert azokból nagyon sok van. Azok alapból ~10 nm-ál mennek át 3D világba kivéve SAM-ek. -
#27391 Igen. Fura, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy az összes hiperszuper eye candy kora reggel vagy naplementekor készül a DCS-sel. Akkor nagyobbak a fák árknyéka, a domborzaté is, stb. -
#27390 Nem tudom mennyire univerzális, valszeg csak grafikai elemeket szedi le, de logikailag tovább számol velük, hiszen ha nem is látni őket, azért az események folyamatosan történnek a háttérben. -
sakkay #27389 Ne saját küldit nézz az mind ilyen lett. -
#27388 Reggel 7:30-ra időzítsd a missönt, akkor jók a fényviszonyok és szép a DCS. Ha magasan jár a nap már nem olyan szép. -
#27387 Hát kb ahogy irod, megnézem az adott frissitést, hogy elindul e de kb ennyi .
A legutóbbi elindul a szu25T-vel , de ha már a TF51et akarom annál már összeomlik.
Meg nálam valahogy nincs ez a visuális orgia ahogy a videokon. Pedig a textura maxon a ,de mégis matt tempera szinű a szu25. -
#27386 Az én szemszögemből ez így néz ki.
Új modul. Vállvonogatás. Nem veszek szart sem... -
#27385 És az mire vonatkozik? Mert biztosan nem univerzális. -
#27384 Van preload rádiusz DCS-ben is, legutóbb pl pont azzal példálóztak, hogy fps gond esetén azt kell lejjebb venni. -
#27383 Ezért tök felesleges azon ábrándozni, hogy "ha majd a DCS-ben is lesz BMS szintű kampány...".
Nem lesz.
Egyébként pont erről beszélgettünk múltkor, hogy ha jól megnézzük, ED-nek nem is érdeke, hogy olyan tartalmat adjon a játékhoz, amit egyszer megveszel és évekig ellennél vele. Nekik ez qrva kényelmes, hogy megveszel egy modult, tetszik, megtanulod, elrepkedsz pár küldetés csomagot is vele (átlagjúzer többet nem is biztos, hogy igényel egyáltalán), aztán amikor már nincs rá igazán tartalom, akkor mit csinálsz? Nézed a következő modult, amivel megint elleszel egy jó ideig. Vannak online századok, akik egy-egy típust repülnek hosszabb ideig, de az online játékosok az össze játékos létszámhoz képest egy borzalmasan felülbecsült kissebbség. Online felületen az ő hangjuk hallatszik, ezért könnyű azt hinni, hogy ők a többség, de amikor a kasszához kell menni, ott sehol nincsenek. Steamen a DCS World-ból letöltöttek több mint egymillió példányt. Igen, ez ingyenes, ezért kissé csalóka, de akkor is borzalmasan nagy a különbség. Mennyi aktív online játékos lehet most DCS-ben? 1000? Nagyvonalú becslés ez is, átlag 2-300 játékos van fent egy időben a SteamChart szerint. De számoljunk ezerrel, akkor is egy online játékosra 1000 letöltött DCSW modul jut. És ez csak a steam, a weblapos értékek nem is ismertek.
Én ezért vagyok szkeptikus, hogy mikor lenne ebből egy olyan szim, amiért én pl. letenném a BMS-t.