36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Jogos észrevétel! :)
  • sakkay
    jaaaaa az lesz.
  • macleody
    Batumi, thunderstorm, de be se indítottam a gépet csak álltam a parkolóban. Ja, a menüben kell bepipálni a rain drops-ot.
  • VO101Tom
    Igen, de a "hasznos" rész is kisebb, a szélső repterek közé eső terület itt a Kaukázusi terület harmada, és ennek a harmadnak is csak a töredékét teszi ki a sűrűn beépített terület (Abu Dhabi és Dubai). Akkor nagyon meglepő a kettő aránya, amikor méretarányos térképeket teszel egymás mellé, dubaj térkép hasznos része nagyon kicsi. Ebben az összehasonlításban kb a Nevada (kaukázusnál az is jóval kisebb) fele. Ami ezen kívül esik, ott sokkal kevesebb város és térképelem van, nagy része sivatag vagy tenger, ahol a 3D talajon kívül abszolút semmi nincs. Kaukázus meg azért elég változatos, sűrűn beépített terület házakkal, erdővel, villanyvezetékekkel, utakkal, rajta forgalommal, egyéb térképelemekkel. De ED fórumán azt írják, hogy az fps ezzel együtt Nevadánál rosszabb, Kaukázusnál jobb. Gondolom ez nagyban függ attól is, hogy hol és milyen magasan repkednek rajta.
  • sakkay
    Érdekes nekem nem olyan, pedig 2.5.2. Hol próbáltad? Én a misszió generálásnál. Igaz levegőből indultam, és csak leraktam a földre..lehet számít
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.24. 21:25:06
  • macleody
    Élőben sokkal jobb, csordogálnak lefelé szépen a vízcseppek :)
  • sakkay
    De jól néz ki.
  • macleody
    2.5.2 open bétában van.

Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.05.24. 20:26:15
  • Solt
    Lenne benne logika... azért ez csak nem toldozott foltozott mint a Kaukázus...
  • GaBika6
    Ezek a vízcseppek a kabinon mikor lesznek? Tudom, hogy esőben , de melyik frissítéssel? Vagy már van? THX!
  • LeonSilver
    Állítólag sokkal jobban fut, mint a kaukázus.
  • sakkay
    Nem tudom egyáltalán megvan-e itt valakinek. Bár biztos vannak páran-de nem merik mondani
  • Fehercsoki
    A Persian Gulf gépigénye mekkora a Caucasus-hoz képest?
  • LeonSilver
    Persze az is lehet, hogy csak placebo...

A lézeres szeretetcsomag qrva jó.

Ami viszont továbbra is SZAR és nem értem, hogy miért kételenek megcsinálni az az, hogy az egyébként NEM átlátszó dolgok (mint mondjuk a kabin alja) miért átlátszóak részben? Miért kell a qrva lámpáknak és tüzeknek átvillanni a vason? Engem ez qrvára zavar..
  • LeonSilver
    Én nem szoktam méricskélni meg ilyen fps számlálokat vizuálgatni, inkább az érzéseimre hagyatkozom. És én most úgy érzem, hogy ugyan azokkal a beállításokkal kevesebb az fps. Hueyval, "söprögetés" közben legalábbis tuti!
  • VO101Tom
    Wags az egyik utolsó Hornet videóban is említette, hogy jó lenne valamikor dinamikus hadjárat DCS-hez. De ez amolyan wishlist féle "jó lenne egyszer valamikor" megjegyzés volt. Ha konkrétan erre castingolnának már programozókat, akkor szerintem kicsit konkrétabban mondta volna, hogy "dolgoznak rajta".
  • molnibalage83
    Vótmá?

A végén lesz dinamikus hadjárat egyszer...? Vagy csak unit AI és mostai rendszer upgradhez?
  • VO101Tom
    Nem azt néztem amit linkeltél, az egyik magyar srác streamelte a repkedését, én azt néztem.
  • sakkay
    Mondjuk írhatná, hogy milyen a beállítása, mert igaz, hogy nagyon stabil-de sokszor "csak" 40 fps. ..és 1080 elvileg.
  • sakkay
    Én is néztem amit beraktam. Vagy fél órán keresztül egy reccenése nem volt-teljesen alacsonyan sem. De nézd vissza te is, láthatod. Lehet később szarabb lett.
  • sakkay
    Már tölti nálam is.
  • VO101Tom
    Földközelben még mindig sokszor szaggat. Most néztem épp egy Harrier live streamet, valamelyik online szerveren volt fent, most az imént olyan 4-6 másodperce volt 1 fps-e. Hogy fedélzeti rendszerek akadnak, vagy a térkép maga, azt passzolom. Hopp, és most ki is fagyott neki a picsába az egész. Hát, ja. Magasan teljesen jó, talaj közelben gáz (1080-ason is).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.05.23. 22:08:26
  • sakkay
    Biztos.
  • macleody
    Az gondolom a 2.5.2 ápdét miatt van.
  • sakkay
    Viszont a 30. percben jelez neki a rakéta indításra..ott már fut ez a javítás ezek szerint.
  • macleody
    1080-ason fusson is. Majd megveszem ha nekem is olyanom lesz meg intelem. Ja nem lesz :D
  • sakkay

Gyönyörű szépen fut.
  • sakkay
  • sakkay
    Razbam a házban:)
  • macleody
    Ja ok, azt hittem lemaradtam valamiről, mert már csak akkor indítom el ezt a ... izét ha kijön a hornet :)
  • sakkay
    Ja nem, csak a razbamnál olvastam mennyi mi9ndent javítanak a kövi frissítéssel.
  • macleody
    Mármint melyikre jön a javítás? 2.5 vagy 2.5.1?
  • LeonSilver
    Teljesen kész vagyok :D
  • sakkay
    Pedig már elkezdtem nézni
  • LeonSilver
    Na, ezt nem kívánom senkinek.... csak a qrva madzag volt kicsúszva kicsit... mármint ami az extender miatt külön van a csőben. A kurva életbe...
  • LeonSilver
    Úúúú... bennem van az ideg....

Valamelyik nap reppentem, minden rendben volt.
    Most megint akartam, de nem stimmel valami.
    A joyon a gombokra nem reagál sem a béta sem a normál DCS.
    Már próbáltam más USB portokban - semmi.

WTH?

Itt látni. Csak simán megnyomom és nyomvatartom az elsütőbillenytűt....

• beci43
    Én megvettem Papa.Elvileg holnap letöllthető lesz,majd tartok élménybeszámolót.
  • sakkay
    Sajnos nem. Ami a halálom, ha indul rád valami, van egy tizedmásodperces "bib". Aztán ha esetleg nem hallottad Ennyi a "riasztás".
  • VO101Tom
    Nem követem a Harriert napi szinten, de azt hittem az már kicsit jobban állt...
  • VO101Tom
    Sem azt, sem a Hornetet nem vettem még meg. Nekem mondjuk a Nevada sincs meg. Majd kiderül, hogy melyiket mennyire éri meg, túl sok modult vettem már meg, amiket nem is használok. :/