36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Sztem nem gáz! Attól függetlenül, hogy tényleg béna a cég néha. Ha ömlesztenék béta nélkül a sok szart a nyakunkba nem sokan repülnénk vele. Ez a béta direkt jól jön mindenkinek jelen helyzetben. Persze, ha nem lennénk olyan "rákényszerültek", akkor lehetne hőbörögni ez miatt, mert nekünk nem fizetnek a tesztelésért. Amúgy le kell tölteni mind2-t és nincs gond...
  • lac coo
    Lehet de szerintem most is stabil 2.5 -ös verziót ír a Hornetnél .... :)

Kapják be, tényleg egy amatőr cég amit művelnek ezzel a két párhuzamos verzióval ..
  • macleody
    Nekem már nincs energiám kicserélni a kormányt joyra :)
  • VO101Tom
    A megvett modulod is beta (már ha a 18-asról van szó)...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.05.30. 20:53:54
  • beci43
    Nekem most jön.Ma már nem,de holnap írok róla.Ma repülni kell vele.
  • lac coo
    Most ez vicc, hogy beta kell ha hasznalni akarom a megvett modult !? :))))
  • sakkay
    El kellett mennem.
  • macleody
    Na uraim, semmi élménybeszámoló vagy valami vagy bármi? :)
  • LeonSilver
    Nagyon szivi :) A képet csórtam, mert nekem mind a kettő fent van.
  • sakkay
    Huh nagyon köszi!
  • LeonSilver
  • sakkay
    17559 nekem a vége a v. számnak. Nagyon nem az kellene. Hogyan lehet megoldani a frissítést?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 19:00:35
  • sakkay
    Köszi, nézem.
    Hol kell keresni?
  • Fehercsoki
    Open beta kell. Keress rá, parancssorból meg lehet oldani hogy az Open Beta-ra frissítsen.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.30. 18:56:13
  • sakkay
    Bakker most jövök rá, az nem béta. Akkor most, hogyan tudom nem bétásítani? Remélem nem kell leszedni az egészet!!! Vagy most ez min jön?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 18:56:56
  • gantus68
    megérkezett :)
  • Fehercsoki
    Már lehet tölteni az update-et.
  • sakkay
  • VO101Tom
    Ne vessz el a részletekben, a hangulat a fontos, meg a hype
  • sakkay
    Nekedmegsincsen
  • VO101Tom
    Bakker, nekem sem.
  • sakkay
    Na mi van. Már bejelentették, de még nem tölt..
  • sakkay
  • Fehercsoki
    Ismét működik a bónusz rendszer, meg is vettem a Persian Gulf-ot és a Hornet-et is.
  • VO101Tom
    Akkor most hóbort vagy nem?
  • sakkay
    Lefordítom. Ha birodalom, meg legnagyobb légierő, csak van már valami ok(pl valami tapasztalat), hogy ők így csinálják. És nem hóbort.
  • molnibalage83
    Valahol pislogok, hogy már repszimes topikba is konteós hülyeségeket kell olvasnom...
  • VO101Tom
    Nézd, ragozhatnánk ezt napestig, és azzal egyet is értek, hogy biztonságosabb ha van rajtuk, de ők úgy döntöttek, hogy nekik a precizitás fontosabb, akkor repüljenek úgy. Az tény, hogy a műrepülő manővereikhez NEM KELL G ruha. Mert akkor leesne egyszerre mind a hat. Minden felszállásból. Kicsit szarabb lenne a loss rate mint most :)
  • Sidewinder
    Egy áldozata már van ennek a hagyománynak,innentől kezdve szerintem egy felesleges és túlzott kockázati tényező az egész. Az oxigénmaszk zavarja őket a fejük szabad mozgatásában, a felfújódó g-ruha pedig az oldalkormány pedálok precíz mozgatásában.Ezzel indokolják a dolgot. A Thunderbirds is nagyon szép,rendkívül szűk köteléket tud repülni. Az F-16-osban is vannak oldalkormány pedálok,őket nem zavarja a felfújódó g-ruha? A Thunderbirds pilótáit, nem zavarja az oxigénmaszk a fejük szabad mozgatásában?
    A programjuk színvonalát nem vitatom. A BA és a Thunderbirds repüli a legzártabb,legszebb kötelékdemókat a világon. Kettő lényeges különbség van: 1.a TB g-ruhában és oxigénmaszkban repüli a szoros alakzatokat. 2. A Thunderbirdsnek nincs g-lock jelenség miatti halottja,a BA-nak sajnos van már egy. Akkor kellett volna eltörölni ezt a hagyományt, nem pedig indokolgatni,kibúvókat keresni. Ez nem tetszik a dologban. Mert sajnos senki sem tudja garantálni 100% biztonsággal,hogy az eset nem ismétlődhet meg.
  • PhantomAss
    Na úgy látom jól szétqrták az utsó frissítéssel a mig21 műszerfalát. Plusz érdekes színe lett néhány skinnek is

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.05.29. 22:25:37
  • repvez
    plusz még azért sem használnak g ruhát, mert a felfuvodással megfesziti a lábat és igy akaratlanul is megmozdul a láb a pedálon és a 24inches manővernél meg a többi nagyon szoros alakzatnál nem fér bele ilyen hiba.
  • VO101Tom
    Ennek nincs köze ilyesmihez. Senki nem akar vagányságból megdögleni. Ennyi erővel a különleges alakulat se vegyen mellényt, mert a világon mindenki más használja, ők meg elég tökösek ahhoz, hogy nekik ne kelljen? Ugyanmár...
  • VO101Tom
    Nem értem, hol itt az ellentmondás azzal, amit én mondtam? A g ruha és az oxigén maszk egy -szerintem is jogos és helyes- biztonsági tartalék, de a manőverekhez, amit ők a programjuk alatt csinálnak, ahhoz nem kell. Azt mondják, hogy nekik fontosabb, hogy a botot tudják precízen kezelni. Ok. A szép, precíz kötelék repülések egyébként sem arról szólnak, amiről egy dinamikus solo display. Thunderbirdsnél a bot értelemszerűen nem lehet probléma, az oroszoknál nem tudom, hogy mennyi beleszólásuk lehet ebbe a pilótáknak, egyáltalán ők akarnának-e ezen változtatni?

Ha van is benne "propaganda", az pont nem az lenne, hogy G ruha nélkül repülnek pedig nekik is kellene, hanem az, ha azt mondanák, hogy a világon mindenki másnak kell, de lám milyen fasza gyerekek ők, hogy mégsem használnak. Nem gondolod? :) Azt sem gondolom, hogy BA gyengébb programot repülne mint mások. Nem attól látványos a programjuk, hogy sok G-t tennének bele.
  • sakkay
    Tudod, birodalom, legnagyobb légierő, stb stb..megengedhetnek maguknak egy két hóbortot
  • Sidewinder
    Változtathatnának a koreográfián. Nem kellene show már a földön a biztonság rovására menjen. A rágózásról meg annyit, hogy én csak vitorlázórepülök,a szakosztályvezetőnk Szolnokon főtiszti rendfokozatú harci helikopter pilóta(most értelem szerűen csak szállítón repül,de gondolom visszaszerzi a 24-es szakszóját, ha visszajönnek a gépek Szentpétervárról). Ő kategorikusan tiltja a rágózást repülés közben mindenkinek akit oktat, mivel félrenyelheted,és a rágót nem tudod visszaköhögni, garantált fulladás. De ők tudják.
  • repvez
    A BA-nál azért nem használnak g ruhát, mert koreográfiára csinálnak mindent már a géphez közelitve is és ezért nem kezdenek el öltözködni a gépnél, mert az nem lenne egységes .A TB-nél csak a földi személyzet van koreografálva a gép elengedésére , de a beszállás az még nem a show része náluk mig a BA-nál igen .
    ÉS ha jól tudom, ök még rágóznak is közben, hogy ezzel is serkentsék a vérkeringést a fejnél és a nyomás kiegyenlités miatt a fülnél.
  • Sidewinder
    Akkor szép számlát kapnak :D
  • sakkay
    DE faxa! Köszi!
  • LeonSilver
    Hájas Gábor kollégánk csinált egy ILYENT.

Köszönet neki érte.
  • sakkay
    Holnap jön a Hornet. Tudja esetleg valaki, hogy lesz-e hozzá oktató rész? Olyan ami elvileg az összes hivatalos ede gépnél volt eddig(sárga jelekkel mutatja mit kell kapcsolni)