Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Fél évig csak jókat mondok róluk, ha ezt belátható időn belül megteszik! <#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
Én az ilyen dolgokat hiányolom. 20 éve nem sikerült ezen a területen előrelépni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A legnagyobb gond az egymáson "csúszó" müanyag alkatrészének felületi megmunkálása, én ekkora fröcsöntési sorjákat utoljára gyerekoromban a lengyel piacon vett mig 17 makettnél láttam 😄
Előbb utóbb ugyis szét fogod szedni mert ezzel nem tudod legaranciázni,esetleg ha mégis visszaveszik akkor is ugyanolyan szart kapsz.
Én azt mondom vedd meg aztán ha szerencséd van nem kell hozzápiszkálni.
Ha meg nincs hát akkor szétdobod ,nem egy nagy varázslat.
Nekem 2 év után kezdett rendetlenkedni a hat switch a gázkaron de az is simán cserélhető úgyhogy nincs baj vele.
Mindezek ellenére azt mondom jelenleg ez a legjobb a piacon jelenleg. (VKB-t még nem próbáltam sajnos).
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.26. 19:28:46
A Béna.
Most itt jol ertem, h februartol aki venni akarja a felsorolt modulokat, az ennyit fog fizetni a 2.5 alatt a modulokert? De akinek mar megvannak, azt ugye nem erinti?
Nekem az nagyon furcsa, hogy én még olyan videót nem láttam sem Wags-tól (pedig neki elég erős gépe van), vagy bárkitől dev update-ben, ahol ne ilyen 20-30 fps-el recegő repkedést mutattak volna, főleg ha nagy erdő is van alatta. Legutóbb a négy évszakos volt ilyen. Most vagy az van, hogy nem tudják hogy kell 60 fps-es videót youtube-ra tölteni, vagy ha az van amit én gondolok, akkor ez is olyan lesz mint Normandia. 1070 és 1080 tulajok örülnek, mindenki más meg bekaphatja. Kb.
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
Ha tiszta telepitést akarsz az se január 31 hanem február 1 lesz és az is béta tehát ugy mondanám, hogy a stabil 2.5 az inkább február közepe mintt január vége.
Nem tudom milyen naptár szerint dolgoznak
Leonsilver porvédő megoldása is nagyon jó, én is csinálok olyat 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.01.26. 15:56:41
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Régebben vettem egy ThermalTake fejhallgatót, ahhoz adtak egy ilyen zsákot, hogy abba hordozzam a cuccot - soha nem használtam... viszont qrva jó lett provédőnek a warburgra 😊

Kérdésem még, van arra lehetőség, hogy egy küldetésbe magunk válasszuk ki a helikopter típusát, festését, illetve magunk fegyverezzük fel? Sehol nem találtam ilyet....
Hálás lennék ha valaki segítene....
Ha esetleg valaki adna skype vagy egyéb elérhetőséget, lenne még egy- két kérdésem.
Köszi
Egyébként nem kell nagyon szétszedni, csak pár csavar az egész..és a minőségi zsír 5 dollár volt az ebay-ről.
Ha teheted próbáld ki a warthogot valahol és akkor meglátod milyen. Nekem sokféle joyom volt már de a desznyó az egy teljesen más kategória, nem bántam meg hogy megvettem.
GOOBY, pls
Mondjuk én meg is zsíroztam a cuccot mikor megvettem, meg csináltattam rá hosszabbítást is és így finomabban is mozog alapból.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.25. 21:04:59
Új vagyok, a segítségetek kérném! A steamről letöltöttem a programot, ha további gépeke- a meglévő két gépen kívül- t, illetve missiokat szeretnék akkor azokat megvehetem a steamről, jól gondolom? Esetleg vannak ingyenes kiegészítők is melyek magas színvonalúak?
Köszönöm előre is válaszokat!
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.01.24. 22:29:26
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Mester! Hogyan tudom a játékélményt maximálisan kihasználni?
-Az attól függ, fiam. Nézted már mennyi Memoriát használ?
-Igen, Mester!
-Mérted már meg mennyi a CPU hőmérséklete és terhelése ?
-Igen, Mester!
-Figyeled az FPS számot játék alatt?
-Igen, Mester!
-Na, akkor amíg ezzel a sok f@szsággal törődsz, addig biztosan nem!"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.01.24. 20:19:07
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.pumaszallas.hu