36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Rushx #27822 Egyébként nem bántás de az utánpótlást tényleg pótolni kéne, mert ha a mostaniak kiöregednek és abbahagyják nem marad semmi. Én se játszok 4+ hónapja és őszintén mondom nem hiányzik csak tervbe van véve meg 8 év az 8 év nem illan el csak úgy, mivel ED lép ilyen irányba lesz értelme pénzt áldozni rá, és ha nem is lépne ilyen irányba ez lenne. Ott van youtube on van pár videós példaképem akik jobbak tőlem légi harcba, van aki 1 éve egy videót se tett fel. Azok videóznak mostanság akik vesznek meg minden modult gondolkodás nélkül és mindig azzal játszanak amit elébük tesznek, ők pedig a kisebbség. Az újoncokat meg segíteni és képezni kell ha van rá igény, nem elküldeni máshova mert ez a mi területünk, belépni tilos! Ahogy nézzük a multit kilehet jelenteni hogy nincs sok ember rajta max akkor ha valami extra update van, az is addig míg rá nem unnak. Szóval lehet nem is tetszik de ezekkel az egyszerű modulokkal nem kell tanfolyam szerű anyagot betanulni vagy elvégezni egy modullal kapcsolatban hogy használni tudd és szórakozhass vele a haverokkal. A kattinthatósakat meg nem törlik el ugyan úgy csinálnak többet is még. ED pedig nem poénból lép ebbe az irányba mert amit Tom is írt ezek a kattintós cuccok addig érdekesek míg ki nem tanulod de multiba meg semmi nincs és beleunsz.
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.08. 18:55:27 -
#27821 Kezdem elveszteni a fonalat , hogy most mit is akarsz az elöbb azt mondod, hogy neked nem is kell rádiózás, csak külön TS csatorna a társakkal, most meg azt, hogy azért datalink legyen a falankerben, meg szimultán cél leküzdés amit más jelöl ki számodra.
én csak azt tudom, hogy a szimulátorozás az a valóság leghűebben való leutánzása. ott nincs egyszerüsités , meg pár gombos funkció bármilyen tipusra ugyan ugy.
-
Rushx #27820 Hát ez tényleg évekbe telik, az is ott volt a hírdetésbe hogy értsen az AI hoz is a fejlesztő akit akarnak. Szép dolgok ezek csak én az évek során inkább átneveltem magam arra hogy örüljünk annak ami van mert nincs még egy ilyen szimulátor ami ennyire leköt akár engem vagy mást. -
Rushx #27819 Amit leírtam azt tudja a Su 27 és Su 33 is, meg ha jól tudom Mig 29 ben lazúr rendszer volt amin keresztül az A50 vezethetett célra vagy más harcálláspont ami tud vezetni. A hang kommunikáció beszéd téma ED fórumán is hogy van rá igény. A datalink meg szépen feltudná dobni a flankerek életét multiba is meg singlebe is. A netcoderól meg csak az nem tud aki nem multizik és nem látja amint úszik a földbe a gép a betonon vagy mikor próbálnál kötelékezni és a lag miatt berázkódik a gép mellett és emiatt ütköztök. Szóval ezek mind igényszerűek és messze nem arcade játékot képviselne. Ha kattintható gépekről van szó akkor nem lenne arcade?
Su 27 datalink, a jobb oldalon még ott sincs a kis csillagszerű cucc ami a harcálláspont lenne.
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=26524&page=3 -
#27818 Amit a tartalomról és a netkódról mondasz, azzal abszolút egyetértek. A többszáz fős multi is nagyon jó, CloD alatt vannak 99 fős szerverek, amikor 15 vadász kísért 24 bombázót, és belefutottunk két századnyi angolba (mindenki human pilóta volt), azt az akváriumot soha nem felejtem el :)
A dinamikus hadjárat viszont azért jó dolog, mert az mindent kezel, amit nem tud vagy akar a játékos megcsinálni. Vezetik a tankert, szállítják az utánpótlást, mozgatja az összes földi csapatot. És persze ellenfélként is repül, ha haverokkal Coopban akartok menni. Én nagyon szeretem a BMS-ben azt, hogy nem kell órákat pöcsölni küldetésszerkesztővel, és nem is ismerem előre azt sem, hogy a gép mit fog csinálni legközelebb. Elindítjuk a hadjáratot, és onnantól minden megy külső beavatkozás nélkül. -
#27817 Ezért mondjuk, hogy neked nem a DCS kell, mert te nem szimulátorozni akarsz hanem , multilayeres DM-et repülövel respawn pontokkal meg capure the base szintü modokkal és néha DLC-ben skinpakkot meg upgrades fegyvereket.
Mindezekre ott a wártündér, meg a többi hasonszörü tucat árkád játék.
A COD FPS játékoktól is pont ezért ment el a kedvem, mert annyira elmentek egy kapkodós futok lövök mindenre ami mozog és nincs egy perc megállás sem, hogy ez már nekem mindenféle realitásérzékemnek sok. elég megnézni a batlefield5 trailerét. 200m-en belül rádtámad egy hadosztály tank elakar ütni egy repülö rádesik a hid meg minden más és közbe még lövöldözöl is, ráadásul egy nöi karakterrel mükampós kézzel mindezt a 2vh idején. -
Rushx #27816 Lehet én különleges vagyok de nekem soha nem hiányzott a dinamikus hadjárat. Jobban hiányzik a tartalom a játékból meg kijavítsák a netcodeot mondjuk 200 vagy 300 slotos stabil szerverek legyenek és max nem is kell rádió szimuláció elég a red meg blue oldal, mondjuk mikor belépsz egy szerverre nem csak egy név lenne ott hanem mondjuk 4 slot egy gépnél és mehetnénk 4 es groupba erre egy 4 es osztott rádió meg lehetne egy automata datalink. Rush papa fentről fest, alsó vingman meg passzívba adagolja az R27ET t! Vagy A50 vezet célra passzívba. Nekem így már tökéletes lenne a játék. Dinamikus cuccok helyett hús vér emberek, akár a katonáknak is csinálhatnának kézifegyvert meg vállról indíthatót azt oda is lehetne szórni a slotot hogy pörögjön a multi. -
#27815 Már majd 2 éve megjelent a dx12 és a vulkán , de még egy játékot sem láttam ami kimagasloan profitált volna belöle. techdemokban jol mutat a grafikon, de ahogy beharangozták, mint a messiást, hogy ezzel majd többszöröse lesz az FPS még régebbi VGA-kon is, meg régebbi de többmagos CPUkon .
Aztán helyette mi van dx12 meg vulkán alatt max 10% körüli növekedés, de van hogy lassabb az adott játék vele.
Ez megint csak parasztvakitás volt eddig.
Meg gondolj bele a DCS 2.5 mennyi időbe tellett mire elkészült és még ez sem dx12 vagy vulkán , ahhoz, hogy egy ujabb grafmotort hegesszenek din kampány támogatással együtt az legalább 5 év ha nem több . -
Rushx #27814 Itt pedig a Vulkan API működése, figyeljétek jobb oldalt a CPU t mennyire nem csinál semmit, meg most ha valamit dolgozni kell DCS be mit vergődik az az 1 szál.
https://www.youtube.com/watch?v=rvCD9FaTKCA -
Rushx #27813 Amit most írsz, ahhoz hozzárakod azt hogy ED dinamikus hadjárat enginre fejlesztőt keres, meg elvárás hogy több programszálon tudjon programozni akkor kirakhatod a kirakót hogy külön szálra lehetséges hogy írnak egy ilyen enginet ami nem befolyásolja magát a játékot mert teljesen külön van. Manapság 6 meg 12 meg 16 szálas processzorok elérhetőek, akkor írnak mondjuk amiket ti szeretnétek mondjuk 4 szálra és kész is van ez a BMS es szintű dinamikus hadjárat! Sőt ha a Vulkan API t is ide vesszük hogy az is lesz, az is arra hivatott hogy a processzorról vegye le a terhet, itt megint viheted tovább hogy a felesleget lehet másra hasznosítani.
Én ezt raktam össze a kirakóból.
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.08. 17:40:50 -
#27812 Na, ha ilyen lenne minden ATGM akkor, jönne a nagyhalál. Ezért ne ilyen... -
#27811 De nem önálló egységként és ez a kulcs. Rohadtul nem mindegy, hogy hány szög és távolság összehasonlítást kell csinálni és nincs unit AI, mert csak 2D-s elkent battalion stattal számol.
Az online játéknál naná, hogy nincs gond 20 db bubble-vel, mert 20 db játékos van sőt, egy bubble-n belül több szóval akár összes is lehet vonni azt, de 4-szer annyi erőforrásod van, mindegyik számol a sajátjával sanszosan. Próbáld meg ez szólóban a normál bubble terület 4-9-szeresével. Nagyhalál.
Hadosztály alatt gondolom a battalion-t érted. (Az zl. de más kérdés, hogy annak méretét sem éri el az egység.)
Azt is hozzátenném, hogy a földi egységek fegyverezete sincs DCS szinten modellezve, az ATGM-emek pl. ágyúként vannak megcsinálva. Én poénból megmoddoltam, hogy legyen ATGM rakéta is, de kibaszott nagyot kellett vele színvni és nem valós, mert AGM guidance-szel nagyon de nagyon trükközni kellett... Nem SACLOS módon repül...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.08. 16:55:48 -
#27810 Nem jeleníti meg az összes 3D-t állandóan, de számol velük. A háború gócpontjainál pedig borzalmasan sok 3D objektumot kell kitenni, amikor elrepülsz felettük. Online pvp szervereken, amikor 20-an 20 különböző bubble-ban repülnek a FLOT mindkét oldalán, akkor sincs gondja. Nem egyszer van, amikor CAS-t adunk, akkor a FLOT fölött mozgunk csak, és az nem 20 km2-t jelent, hanem jóval többet. Legutóbb kezdtünk egy Korea coop hadjáratot, Szöultól északra kb 20-25 hadosztály torlódott föl (jó időben szedtük ki a hidakat). Semmi gond nem volt felettük dolgozni, úgy sem, hogy közben a földi csapatok is osztották egymást rendesen. Felettük meg volt vagy 30 gép minimum, de a kék oldalnak több mint 50 aktív package volt folyamatban.
Ezt bubble -el vagy anélkül, a mostani DCS kizárt, hogy hozni tudná. És nem azért mert nincs dinamikus hadjárat, ezt még kézzel lerakott AI-kkal sem tudja. De legalább a katonáknak mozog a szemgolyójuk, ahogy a borostát vakarják az állukon. Az is valami -
#27809 Ez a része erősen WIP volt, mindig is csak kozmetika volt. A századoknál én még olyan nem láttam, hogy a pilot mennyiség előbb fogyott volna el. Az ős F4.0-ben generálta le csak ehhez a RESCAP heliket, később már nem. Soha nem volt jelentősége. Az F4.0-ben levő dolgok számottevő része WIP és vagy valami ötletkezdemény maradéka is, amit soha nem fejeztek be. Pl. ezért van chemical sebzés is a játékban, holott soha nem tettek bele vegyifegyvert, de van ilyen sebzés és ellenállás is, ahogy nuclear is. -
#27808 Ehhez azt tenném hozzá, hogy a kulcs az, hogy pont hogy nem ennyit kezel a bubble miatt. A földi egységek 2D --> 3D transzformációs távolsága kb. 8-12 nm típustól függően, csak a nagyobb SAM egységek esetén van 20-50 nm. Tehát egy battalion, amiben van akár 30-40+ db jármű, az bubble-n kívül valójában csak 1 db. Repcsiknél dettó ez van, egy 4 gépes kötelék is csak 1 db.
A térképméret miatt az általad említett egységszámról álmodni is felesleges. A lerepülöd és aszerint változat esetén csak akkor lenne élvezhető, ha akkor meg valamiféle körökre osztott lenne. Tehát két mission közötti időben számol supply-tól kezdve minden egységmozgást és aztán az lesz a következő kiindulópont. Ennek a koncepciónak a bibije az, hogy online játékra nem jó. A Falcon esetén tetszőleges helyen lehet beugrani. A fenti modelell hogyan lehetne azt jól megcsinálni, hogy már legyenek gépek levegőben, visszatérők, stb? Hát, igen nehezen... A kontinuitás érzése nincs meg. A Falconban igen. Gépek jönnek, mennek, stb. -
#27807 Sőt ha jól emlékszem akkor ha lelőttek és még katapultálás elött tudtál egy vészjelzést leadni akkor generált egy rescue missiont és annak a sikere alapján döntötte el, hogy fogságba estél meghaltál vagy kimenekítettek és folytathattad a küldetést. -
#27806 Ha BMS szintű dinamikus hadjáratot vár valaki, azzal kapcsolatban én azért vagyok szkeptikus, mert ahhoz valami nagyon komoly csodát kellene villantaniuk. A BMS több mint 850 gépet és 16000+ vegyes földi cuccot kezel egy időben (!) több ezer olyan térkép elemmel együtt, amikkel a dinamikus hadjárat számol. Ráadásul stratégiai részbe is bele tudsz szólni (térképen kijelölve, hogy a térkép melyik részére mennyire koncentráljon), a különböző feladatok tervezésébe is (súlyozni a feladatok előfordulását repült feladat típusa szerint), és még egyéni Package-eket is a térképre tudsz tenni. Vagy törölni ha az AI hülyeséget akarna csinálni. Jelenlegi DCS-ben kizárt, hogy ennyi egységet, akár tized ennyi egységet normálisan kezeljen ráadásul úgy, hogy online és offline is ugyanazt kapd, repülhetsz coop-ot vagy pvp-t is ugyanazon a háborúban attól függően, hogy mihez van kedved.
Sajnos a DCS elképzeléseiről semmilyen infó nincs, folyamatos hadjáratot akarnak, vagy dinamikusan változó küldetéscsomagban gondolkoznak? Offline vagy online játék lesz, mennyire lesz beleszólás a tervezésbe, stratégiába, vagy csak lerepülöd amit eléd adnak, és annak függvényében változik a következő feladat? -
sakkay #27805 Amúgy dinamikus(nem az csak majdnem)kampány terén jelenleg ez a maximum:
Pár éve hegeszti. -
sakkay #27804 -
#27803 Az alábbi szimulátor / árkád gondolatmenethez csak egy megjegyzésem lenne: kapásból fel tudok sorolni jópár arcade játékot ahol nem kell gombokat nyomogatni, tehát egyszerűbb a kezelés (BoX széria, WT, WoW, WoP, de akár ide sorolhatnám az FSX-et is ahol többszáz szépen kidolgozott gép van, 1hv-s gépektől a modern jetekig).
Az összes közül kiemelkedik a DCS a komplexitásával, minden hibája ellenére is.
Akkor miért kell ezt is lebutítani a többihez?
Amit Tom írt a farokfutókról pl. az egy tök jó gondolat, emiatt teljesen más technikával kell leszállni a Messzerrel vagy a Fókával, Spittel.
Ha ez valakinek túl komplex akkor vegye meg a Battle of Kubant és nyomja azzal.
Pont az a jó a DCS-ben hogy lehet a bizbaszokat kapcsolgatni és minden működik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.06.08. 13:23:36 -
#27802 Virtual tunderbirds FB oldalára tették ki és majd a jövö heti E3 alkalmával lesz bemutatva a másik vezérlövel együtt, gondolom onnantól már meg is lehet majd venni jó pénzért. -
Lysandus #27801 Hali! Ezt hol találtad? És milyen bejelentés?
Nekem még mindig túl keskenynek tűnik, túl közelinek egymáshoz a két pedál. -
#27800 Olvastam, de ebből ennyire távolra nem extrapolálnék. Lehet, hogy csak a 3D világ jelenlegi állapotán akarnak változtatni és szó nincs dyn. hadjáratról. Ahhoz ugyanis a Falcon szerű "bubble" modellezés kell. A DCS hanyattvágná magát attól, hogy ha 300+ egyeséget kellene mozgatnia 3D világban. Az fix. MP nélkül is. És ez még nem is sok, ha belegondolsz mindkét oldalon kb. 1-1 ezred minimális légvédelemmel és néhány repszázad.
A másik probléma amit más is említett, a kicsi tékép. -
Rushx #27799 ED szeretne munkavállalót hogy RTS = real time strategy mechanikát fejlesszen. Ami még lényeges benne van hogy több szálon futó is legyen a fejlesztés.
Itt a post sajnos orosz nyelvű. Elküldtem privátba a linket mert 30 napig nem linkelhetek új regisztrációval. Ha bírod majd linkeld ide ki a többieknek is.
Valamint a Belsimtek is beszállt az ED mellé a fejlesztésekbe. -
#27798 szorozva ezerrel! Engem qrvára zavar a nagy kuss, ami van meg az, hogy alapvetően a civil járműveket leszámítva kihalt a térkép. -
#27797 10+ éve fejlesztés után. Ez mutatja azt, hogy a ED fogalmatlan, hogy mi kell... Meg persze összavissza hazudozott anno.. -
#27796 Az alapján a programozót keresünk felhívás alapján gondolod? -
#27795 Az ezeréves Falconban is lehet szűrni, hogy a steup beállításoknál mi a minimum. Tehát a DCS-nél a "simplified avionics" beállításos szerverre csak olyan mehet fel oszt jónapot.
Az aranybánya részhez annyit szólnék hozzá, hogy én emiatt egy fia modult nem vettem...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.07. 23:39:06 -
#27794 Ó, akkoriban én is beleálltam olyan vitákba, amikre qrvára semmi szükség nem volt. Senki nem foglalkozik azokkal ma már szerintem :) -
#27793 nos igen, de a BMS-ben alapból multirol gép van, de a DCS most kapta meg az elsőt és még az sem teljes.
igy a nem multirollos gépekkel lett volna igény a váltásra. esetleg ha már az elején lett volna koncepció és egy felépitett ütemterv alapján elkezdik a mig 15-el és jönnek sorba a kor gépei természetesen párban, akkor mindenkép megveszi az uj modult, mert mindenkinek az uj kell mert az jobb azzal könnyebb lesz stb..
DE ha az elején egy multiroll gép van akkor már senki nem akar visszamenni a mig15ösbe csak aki fanatik a tipusra vagy a korra.
TEhát mindegy hogy magyarázzuk EDE mindenképp elbaltázta a lehetőséget, hogy egy igazán ütös és a felhasználók igényei szerint fejlesszen. -
Rushx #27792 -
#27791 Most így hirtelen nekem csak egy nick ugrik be, asszem megvan ki vagy -
Solt #27790 Szerintem itt senkit nem fogsz arról meggyőzni, hogy az egyszerűbb jobb... itt a többségnek az a "hitvallása", hogy a rendelkezésre álló információk és technikai lehetőségek határain belül minél valósághűbb legyen. Engem például már az is szórakoztat, hogy megtanulom az indítási procedúrát... tudom, hogy hülyén hangzik, de maga a tanulási fázis is szórakoztat. Az meg már fél orgazmus, amikor megvan az indítás nulláról egy értékelhető iskolakörrel párosítva. :)
Egyébként én annak tudnék még örülni (a dinamikus kampány mellett) ha a toronnyal történő kommunikáció illetve a reptéri szabályok és azok figyelembe vétele is jelentősen fejlődne. -
#27789 A BMS a legjobb példa erre. Pont azért mert egy multirole gép, amit használhatsz légi harcra, légvédelmek ellen, hajók ellen, tankok ellen, és van hozzá egy olyan hadjárat, ami hetekig, hónapokig leköt, addig nem érzed azt, hogy neked mennyire kellene már egy új modul, mert itt nincs mit csinálni. -
Rushx #27788 Az akit régen nagyon utáltak az őszintesége miatt és eltávolították mindenhonnan ahonnan csak lehet. De nektek hála jót tett és tanultam abból amit tettem. :)
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.07. 21:26:14 -
sakkay #27787 Nincsen ezzel gond, de mint mondtam, olyanból azért van pár lövölde Meg most is jön ki. Szóval a DCS meg nem baj, ha nem lesz butítva-mert ilyenből viszont csak egy! van. (falcont nem számítom) De neked nem tetszik ok. Nekünk sem , de ezt leírtuk alul... -
#27786 miért ne lehetne a kettő együtt, ha valaki élvezi a környezetet akkor lehet megveszi a következő modult is, hogy kipróbálja magát egy másik szituációban is.
Mennyivel jobb az a helyzet, hogy a modulok megjelenése között is aktiv és folyamatos az érdeklödés a termék iránt mintha csak a megjelenésidején pörög a szerver aztán meg 2 évig vagy tovább csak a pangás van? -
#27785 Szorri, remélem nem sértődsz meg ezen, sg nicked alapján én nem tudom ki vagy. De ez kb mindegy is, én azt kommentálom, amit leírsz, nem azt aki leírja.
Amit írsz azzal alapvetően semmi baj nincs. Én pl lövöldékkel is szoktam játszani, Arma3 és Bf4 is. Na a kettő azért fényévekre van egymástól mind bonyolultságban, mind komolyságban, mindenben. Engem a BF4 is szórakoztat ha ahhoz van kedvem pedig valósághoz kb semmi köze. Viszont nem várom el, hogy Arma3-ban Bf4 katonával ugrabugrálhassak, csak azért mert nekem a Bf4 komolysága elég, de azt akarom, hogy Arma3 szerveren lövöldözzem a többieket. Érted mire gondolok? Semmi baj az egyszerűbb modulokkal, amíg ugyanolyan bonyolultságú modulok ellen használják őket. De amikor a hardcore környezetbe beengedik őket (hiszen alig vannak online a hardcore pilóták), akkor az már nem okés. Nekem a mostani FC3 gépei is átütik azt a határt, amit fair fightnak gondolok. IFF meg csoda RWR az egyik oldalt, miközben a túloldalon hat rakétából négy mellémegy. Napersze, még több ilyet
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.07. 21:16:45 -
Rushx #27784 Nekem egyszerűen másak az igényeim, mint láttam vannak rajtam kívül mások is ilyen igényekkel. Pl hajtómű indítás: engem totál hidegen hagy hogy 10 gombot nyomok meg vagy 2 őt. Ha le van szimulálva a háton repülésnél az hogy nem kap kerót a hajtómű és leáll vagy nem. Vagy az se izgat hogy orosz gépeken ED féle besugárzásjelző van nem valós amit számon kért egy orosz pilóta ED fórumon hogy miért nem működik úgy ahogy a való életbe. SPO 15 ön alul a sárga ledsor bal oldali ledje csak rakéta indítást jelez való életben, balról a 2. meg nagy hatótávolságú radart, nem SAM et radart. Azért van a kis Mig 21 a besugárzásjelzőn hogy a két kis félteke mutassa hogy alattad feletted és elsődleges besugárzás amit elsőnek befogsz mi az iránya és ez lehet levegőben vagy földön is amikor sugároz. Amikor meg rakétát indítanak akkor tudod a távolságát hogy nagy közép vagy kicsi és hogy cselekedj. Pl ha balról a 2. és pl vízszint vagy felső félteke akkor kilehet találni hogy F14 is lehet vagy Patriot. Ezt a kettőt jegyeztem meg csak hogy írta mert törölték a postot. Itt is pl totál nem érdekel hogy lehetne úgy is ahogy való életbe működik, ED így oldotta meg. Így is szórakoztat. Én elválasztottam a gép előtti munkát a szórakozástól és a szórakozás dominál. Apám szerint meg aki 30 évet volt bent a bázison fegyveres az R27 alamo két fázisba működik, inerciális rádió korrekcióval megy a cél felé amíg a radar festi a célt, amint a rakéta feje képes fogni a célt ez kb 10km elengedheti a pilóta a rakétát. Ez köszönő viszonyba sincs ami a játékba van. És apám azt mondja hogy aki bent szolgált pilótaként nem mindenki tudhat mindent és egyébként is R27 el jó ha egyszer lőttek a migek. Ezt nem vitának szántam vagy flamenek vagy minek csak szimplán érdekességként. Semmi vitát nem szeretnék, tanultam eleget tőletek és hálás is vagyok hogy tanítottatok pár dolgot. :)
Szóval amíg szórakoztat addig jó de ha már nem akkor kuka.
Sok magyarral beszéltem, gondolom rájöttetek ki vagyok. Ők nagyon komolyan veszik és emiatt más a hozzáállás. Én úgy tartom a sok gomb elveszi a szórakozás magasabb szintjét. Mivel nem gondolom vér komolyan, tudnám mert van mellettem hozzáértő aki sokmindent elmondott mi hogy működik, akkor én is merő ideg lennék meg hőbörögnék hogy de hogy miért nem így van hisz ez egy szimulátor. Mivel a szórakozás van előtérbe és nem arra összpontosítok hogy ennek így kell lennie mert ez egy szimulátor, ehelyett jut idő arra ami miatt 8 évet lehúztam FC FC2 DCS vel, a légi harc. És a felesleges túlbonyolított dolgok hogy ide kattints meg oda kattints nem veszi el attól az energiát hogy csak a légi harcra koncentrálj. Szóval ilyesmik miatt tartanak hülyének és el is viselem de ugyanakkor mindenkin látszik hogy mikor repül azt élvezi vagy sem. Ettől jobbak a könnyített modulok hogy ezt az úgymond bonyolított részt nem hozzák be a játékba, és így tudsz arra koncentrálni ami miatt itt vagy és ez pont így jó ahogy van. Ezért látom máshogy mint mások akik szeretnek kattintgatni. :)
Bocsi a hosszú irományért!
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.07. 21:05:29 -
#27783 ED-nek nem érdeke, hogy te egy géppel hónapokat játssz valamilyen online vagy offline hadjáratban. Az az érdeke, hogy megvedd, megtanuld, megund, és vedd a következőt. BMS és DCS között a legnagyobb különbség, hogy BMS-t lelkes amatőrök fejlesztik, akik játszanak is a játékkal, a DCS meg egy üzleti vállalkozás, ami profitot termel.