36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #27902 Nem, illetve most már igen tényleg faxa! -
#27901 -
#27900 Wágner úr új videóját láttad? Egész fasza. -
sakkay #27899 Hamarosan érkezik egy küldi, aztán meg az ingyenes kampány Hornetre! -
#27898 Erről van szó.
És emellett adott a lehetőség - lehet csinálni jobbat. -
#27897 A kezdők nagy része nem beszél angolul, a másik nagy részük meg a manualt akkor sem olvassa el, ha épp értene. Zoli rendszeresen segít azoknak akik kevésbé vannak képben a dolgokkal, és pl én ha látok benne hibát vagy pontatlanságot, akkor szólok neki és kész. De ez, hogy ennyi erővel ne is csináljon semmit, ez hülyeség és nem is ezt érdemli. -
sakkay #27896 Nézd, nem ismerjük egymást és a magam nevében beszélek. Nem oktatok (legalábbis a virtuális világban), de nekem pl. a saját szintemen, nagyon sokat segítenek ezek a vidik. És ha vannak is benne hibák, jóval többet tanulok belőle, mintha nem lenne pl. éppen ez a vidi. Szóval ragozhatnám, de ennyi. -
Rushx #27895 Lépek fórumról nem akarok senkit méregbe hozni. Meg amúgy komolyan, ha oktattok ügyeljetek a pontosságra, mert bárki néz videót tőletek és látja hogy hemzseg a hibáktól az nem fog titeket komolyan venni. A legnagyobb jóindulattal írtam ezt, ha nem oktattok rendesen a kezdők kedvét veszitek el, vagy eleve rosszul fogják megtanulni. Ne röhögjetek de ha valakit oktatással bíztok meg vagy engeditek neki akkor legalább csináljon valami vizsgaféleséget ahol megfelel és legyen normális pilóta.
Még egyszer bocs ha erős volt, én leszoktam írni amit gondolok, más csöndben marad, így nem tudtok építkezni a kritikából mert aki csöndben marad az max röhög egy sort aztán tovább lép.
Hali! -
sakkay #27894 -
Rushx #27893 Igen! De ne számíts több ragere csak leírtam mert zavart ez a színvonal. :) -
#27892 Te voltál 3G0 néven a DCS Hunaf-ban?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.16. 21:18:54 -
Rushx #27891 Érdekes hogy olyan oktat aki 10 percig szenved egy légi utántöltéssel utána feladja mert nem tud betalálni a kosárba, legalább másolta volna le valaki más videóját az alapján magyarra fordítva normálisan lerepülni. Sértődés ne essék lehet utálni de nekem az nem oktató aki a besugárzásjelzőt lokátornak hívja meg fetreng a fűbe a géppel leszállás oktatásnál, meg 3 év után aki oktatja az alapokat F15 el nem tudja mikor kell lőni az AMRAAM el, nem tudja mi a pit bull mi a husky, valamint manőverező légi harcban nem manőverező távolságból lövöldöz és még sorolhatnám...
Engem ezért utalnak mert én ha oktatnék és laikus lennék egy géppel kapcsolatban legalább megnéznék pár videót hogyan kell csinálni és utána segítenék másokon miután normálisan végre tudom hajtani amit kell. Ez nem 3G0 megint ragel csak valakit azért hívunk oktatónak mert hibátlanul végrehajt egy feladatot, és én ezt ki nem mertem volna adni a kezemből így... Ez a színvonal, bocs de nagyon irritált ez a videó!
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.16. 21:07:38 -
sakkay #27890 ez azért jobb.. -
sakkay #27889 -
sakkay #27888 Ez milyen játék? -
#27887 -
#27886 Szoktam AI-val repülni, beteszek wingmaneket és reppenünk. Anyhajóról indulunk, az AI összevissza áll a fedélzeten. Tegnapelőtt indítom a missönt, az AI szépen bent áll a parkolóban. Mondom ez meg mi, ilyet még nem láttam. Repültünk egy kanyart, landolás az anyahajón, félreállok, jön az gép landolni. Leteszi, félregurul majd beáll a parkolóba, de úgy, hogy rendesen betolat a helyére. Én meg csak lesek, hogy mi a franc van, sose láttam ilyet. Hozzáteszem azóta se, mert megint összevissza állnak kezdéskor. -
#27885 Itt már a gazdaságosság is beleszól. Leprogramozni a radart, hozzá igazítani a fegyvereket és a netkódot, átírni az UI-t, gombokat rendelni hozzá, átírni az összes manualt, fórumon elmagyarázni mindenkinek, hogy most miért működik másképp mint a korábbi megoldás, ez mind mind pénzbe kerül. Az ilyen javítások pedig nem hoznak tömegével új vásárlókat. Nehéz elképzelni, hogy valakinek tetszik a 29-es, megvenné, de az a fránya radar miatt inkább nem. És a "tömegével" az tízezres, százezres játékos létszámot jelent, nem csak néhány online játékost. ED ezt már több alkalommal, elég egyértelműen elmagyarázta, ez egy üzleti vállalkozás, aminek profitot kell termelnie. A hibajavítás, 1-2 új fícsör nem termel észrevehető profitot. Egy új modul igen. -
Rushx #27884 Tudom, apám is mondta ilyen játékokhoz egyik Mikoyan vagy Sukhoi se fog dokumentumokat adni max a hadseregnek. Egyébként megkértem egy orosz tagot hogy tegye ki Chizh nek semmi komoly nem volt, ezt reagálta rá: Судя по транспаранту FAILURE это вероятно малазийский борт.
Egyébként ezt az egyet nem értem, hogy a távolság függvényében való keresés ami a Migeken a bal oldali skála változásával van jelölve míg a Sukhoion a tányér állásszöge fölött lévő szám ami a Sukhoion valóságosabb, de a Migen miért nem lehet megcsinálni ami a videón is van. Így ha pl 50 km re állítod a felett nem mutatna semmit csak akkor ha feljebb tolod... de ez is kb engedély miatt lehet. De ha van videó is meg más szimulátorokba megcsinálják akkor itt miért nem? Senki se érti...
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.16. 13:33:22 -
#27883 Hát, sok sikert
ED fórumon időről időre megjelenik ilyen komolyabb, jobban kidolgozott orosz kabinokra az igény, arra vigyázz, hogy ne told túl a győzködést, mert akkor bannolnak. De azt ugye tudod, hogy nem azért nem csinálták még meg, mert nincs róla anyaguk, hanem vagy nem éri meg nekik, vagy nincs rá engedélyük (ezen a szinten mindent, de tényleg mindent licencelni kell. Olyan nincs, hogy láttad egy filmen (eleve, kié a film?), vagy "leszedted netről" és abból modellezed le). -
sakkay #27882 Szálltam fel a hajóról. Azt hittem be van akadva a katapultba-nem volt. Elindultam, és egy jó ideig a kerekek a hullámok tetején pattogtatták' a gépet' Visszanéztem-csak hozzáért 2x...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.16. 12:42:00 -
Rushx #27881 Kivágtam egy videót működés közben hogy néz ki a Mig 29 avionikája pár keresési módban, meg bemásoltam ED fórumra lássák a fejlesztők is. Hátha lesz valami előrelépés hogy legalább hasonlítson a valódira a működése, ne ilyen arcade ED féle kitaláció legyen.
A videó!
Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.16. 09:29:00 -
Rushx #27880 Egy kis hírek orosz fórumról.
K: A standard FC repülőgép egyedileg jön ki, amikor készen áll, vagy várnia kell a FC4 teljes csomagjára?
Fejlesztő: Valószínűleg egy csomag.
K: A kattintható verziók tulajdonosai FC módban használhatják azokat a nem kattintható verziók vásárlása nélkül?
Fejlesztő: Nem. Meg kell vásárolni külön. De nem lesznek drágák.
Meg egy jó kis netcode fícsör!
-
#27879 Szivi ;) -
#27878 Köszi. -
Solt #27877 Egyébként a steam-s "stabil" verzióhoz terveznek még frissítést kiadni? Hónapok óta nem jött semmilyen javítás... -
#27876 Auto throttle -
#27875 Az ATC engage - disengage gomb mi a túró lenne? -
sakkay #27874 A 2.5.5 az most mi? Nekem 2.5.2.18521 van. Akkor ez most mi? -
sakkay #27873 Heti javítás. -
gantus68 #27872 Chuck's Guides
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.06.14. 14:12:44 -
#27871 egy kis elözetes a cuccokról
-
#27870 Valakinek Gázkar a Hornethez? -
#27869 Nem. Az úgy van, hogy nyaljanak nyulat. ;) -
#27868 Nyaljanak sót. -
#27867 Idén még nem kell ezen aggódniuk, az biztos. -
#27866 Hát attól még bejelenthették volna, ha még nem is lesz megvehető, vagy tudják, hogy még van pár évük fejleszteni mire kijön a bétából a Hornet? -
#27865 A Warthogra szerelhető F-18 markolatra nem azt mondták, hogy az akkor jön ki, amikor a DCS Hornet kijön beta-ból? -
#27864 Hát ugy néz ki mégsem markolat a másik TM hardver.
-
wolfhgb #27863 Koszi szepen!