36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #27942 Itt! -
#27941 Hol? -
#27940 Ez ebben a formában azért általánosan nem igaz. Egy F-16A Block 1 vagy Block 15 azért a Szu-27Sz ellen papíron elég izzadós, mert még BVR képessége sem volt és WVR-ben megvannak a szükséges dolgok.
Ezen felül a "nyugat" nem egyenlő az USA-val. Egy Tornado ADV kifejezetten vérszegény egy MiG-29 9.12-vel szemben, kb ipari hulladék volt, el sem készült a hh végéig asszem és kb. akkor lett meg rendesen a Skyflash integráció, amikor az AMRAAM már megérkezett. A német F-4F is nem a világ teteje a MiG-29 9.12 és Szz-27Sz-hez képest.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.19. 20:47:01 -
#27939 Melyik lesz? Hol a hír? A kereső csak azt hozza ki, hogy "cancelled" és 2016-os hírt. -
#27938 8an csinálják és mindent a eredeti gépről vagy a gyártótól szereznek be infót, Az, hogy sok vagy kevés a 8 fő azt nem tudom, Ahogy azt sem, hogy ha már FC időkben lévő modot fejlesztik tovább az innentől még hány év lesz mire open alfa lesz megvehető 70$-ért. -
sakkay #27937 NA? Így azért már tényleg sok nem?
Vagy vásároltak egy csomó embert, esetleg a szétoszló csapatoktól. -
sakkay #27936 Sugaras buzik' gyönyöre-jön a Razbamtól az F-15!!!!!!!!!!!!! -
sakkay #27935 Természetesen az alkalmazott technológiára gondoltam. Amúgy éppen most írtam egy másik fórumra-"Ha lenne normális keret, dinamikus kampány, korhű sima kampány oda való mappal, meg ilyesmi, talán meg is venném. " -
#27934 A Gripen is elötte készült, söt még az F22-is
A viccet félretéve én is igy gondolom, de a multiroll gépek fontosabbak lennének, mint a régiek . Bár az a gond, hogy a nyugati gépek annyira fejlettebbek az azonos érában is a keleti blokkal szemben , hogy esélyük sincs .
A mig-21/23/29-es a kedvenc gépeim közé tartoznak, és örülök is neki, hogy végre normális szinten kidolgozásra kerül, de egy kampányban, egyikbe sem szivesen ülnék, mert esélyem sem lenne a nyugati vasakkal szemben . Multiroll képes keleti gép meg még mostanában sincs ami olyan szinten képes prec fegyverek autonom használatára , mint akár egy F16-block 50 -
sakkay #27933 2000-nél húznék határt.(szívem szerint még előtte 10 évvel) Utána nem lehet modellezni egy csomó fontos dolgot érthető okokból. Pl a Hornethez most megkaptak némi+ infót Edéék a IFF rendszerhez, azért tudják megcsinálni. De nem sok stúdió van ilyen jóba az anyacéggel'. Szóval ez + mák. Pedig ez a gép 2000 előtti, ha nem is sokkal. -
#27932 Egyébként a jetfly által fejlesztett Gripen licencelési gondok miatt maradt abba vagy mi lett vele, mert a 3D modell az eléggé elöre haladott állapotban volt legalább olyan szinten mint amit most a 23-asnál és a mig-19-nél mutogat a razban.
A programozásra át lehetett volna passzolni valami 3rd party csapatnak. -
sakkay #27931 -
#27930 Én tök örülök neki, hogy jön valami, amit végre nem kell megvennem... -
sakkay #27929 Azt nemtom' melyik lesz.
Ja, MLA.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.19. 17:53:23 -
sakkay #27928 Ja tudom, múltkor beszéltük ezt, de akkor is. 3 nyíl a levegőben és az első még le sem ér. Ráadásul akarnak még valamit bejelenteni Mondjuk a harier lassú fejlesztésére azt mondják, hogy egy csomó minden a hornettel érkezik, és amíg az nincsen kész ők sem tudnak lépni. Lehet. -
#27927 Kár hogy nem az MF verziót csinálják.
Amugy jó lenne , ha ilyen szinten tudnék modellezni . -
#27926 A 3D modellező, textúra festő már el tudja kezdeni, ha a Harriernél főleg programozási feladatok vannak hátra. -
sakkay #27925 Jön a mig-23 Razbamtól. Úgy szarják ki a gépeket mostanában!
Csak az a baj, hogy még a harrier is erősen béta, csinálják a 19-et, most meg ez -
#27924 Nope. -
sakkay #27923 Köszi. Azt hittem alapból benne van. -
#27922 Ha jól tudom valami LSO mod kell hozzá, ott lesz majd bill parancs is amivel a kamerát oda teszi. DCS Hunafban Zoliékat kérdezd meg, nekik van működő.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.19. 15:02:38 -
sakkay #27921 Hogyan lehet előhozni azt a nézetet ahol a hajó személyzet nézi a gép leszállását és segít neki ha kell. -
#27920 Szép az fps. Hajót nézem 14, elnézek jobbra 50.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.06.18. 21:20:31 -
#27919 -
#27918 Működni fog a következő pöcsben, de valószínű 14 dollár lesz áááákcjóóóósan... -
#27917 Röhej egyébként. Most úgy lehet megcsinálni, hogy beteszel egy repcsit mondjuk a hajótól balra és elindítod a missönt. Megnézed hova kerül, vissza editorba és korrigálsz. Belövöd a hajóra merőlegesen, tologatod ide-oda, aztán megint elindítod a missönt, hogy akkor most hova is kerül az gép. Ezt csinálod egy darabig, aztán mikor már kellően felbaszta az agyadat ez a fos, akkor nyomsz egy delete-et és letöltesz egy templat-et a dcs oldaláról. Amit ha elindítasz rájössz, hogy pár gép pont útban lesz landoláskor, de azért megpóbálod hátha. És igen, landolás, instant halál, egy kis törmelék sem maradt utánam, legalább a ground crew nem szidta az anyámat. Bezzeg én EDE-ét elég sokáig :) -
sakkay #27916 Faxa... -
#27915 Miért is működna? Hisz' EDe... :D -
#27914 Semmi, nem működik elvileg. Azt olvastam legalábbis, hogy korábban ha editorban ráközelítettél a hajóra, látszott a fedélzet, de már nem működik. -
sakkay #27913 Mi volt? -
#27912 Tárgytalan. -
#27911 Az valami mod lenne, hogy editorban látszik közelről az anyahajó fedélzete? Statikus cuccokat akarok berakni de nem tudom a helyére tenni őket. -
Solt #27910 -
Rushx #27909 Köszönöm! -
#27908 Nézd.
Sértődött vagy, mert banoltak és levegőnek néztek - azért mert csúnya dolgokat tettél - de te vagy sértődött. Én ezt így nem tudom összerakni.
Azt is elmondanám, hogy velem együtt vannak itt olyanok, akik fegyveres testületnél szolgáltak vagy szolgálnak, de ilyen sítlus nincs - én a saját gyerekeimről tudok nyilatkozni - egyikük sem vette át a testületi stílust.
Egyet fogadj meg és akkor nem elsz probléma - mielőtt leírsz vagy mondasz valamit gondold át háromszor legalább. Szép dolog az "ami a szívemen az a számon" csak éppen nem mindig célravezető. -
#27907 -
Rushx #27906 Sértődött azért vagyok mert banoltak sok helyről és levegőnek néztek, amit megértek mert sok csúnya dolgot tettem. Akkoriban nagyon ráértem szimezni és ezért volt ez a csináljunk már valamit dolog. Mostanság már van melóm, leköt és azzal is foglalkozok. A modorom meg azért ilyen mert apám 30 évig bent volt bázison fegyveres, és ott nem kérni szoktak hanem parancsolni úgymond, szóval ilyen katonás, és ez átjött ide is rám, meg én úgy fogom fel ez miatt bárki kritizálhat. Megállok figyelek rá és látom ha ért hozzá akkor már van egy ember aki mellett fejlődhetek. Olyan közegben te se fejlődsz ahol nem vagy rákényszerítve. Kritikából tud legjobban tanulni az ember és válhat jobbá. Azért nincs tisztelet az írásomban ha úgy érzed mert sok ember cseszett ki velem, vezetett meg. Volt aki besértődött mert 22 óra után nem ültem le játszani vele, nem értette meg, ezért mentem a levesbe és lettem senki. Vagy merészeltem valamihez érteni és mertem leírni a véleményem. Vagy hosszú hónapokon át használtak utána dobtak a levesbe. Én nagyon örültem volna anno ha 59th esek közül akik nagy nevek jöttek volna és csomót tanulhattam volna tőlük vagy mástól, olyat hogy csak pillázok mert ilyet még nem láttam. Az évek során tudod kb 2 évig nem ment semmi csak örömrepkedés és azok akik komolyabban repültek, volt aki ott is hagyta a csoportot, konkrétan facebookról is törölte magát. Egy másik még fent van de nem tudom mit csinál manapság. Potenciális tagok voltak akik vágytak a tudásra nem fun flightra. Ők belefáradtak én még itt vagyok mert szeretem a légi harcot, kb gyereknek a cukros polc olyan még mindig ha meglátok egy sukhoit :) Ennyi lett volna az előzménye ennek de azóta már változtam, anno írtam az volt a probléma hogy túlságosan ráértem, most hétköznap max ha nagyon akarom akkor 3 - 5 órám lenne repülni ha mindent félre lökök. Régen meg kb reggeltől estig. Felfogtam azt is nem szabad kritizálni, ezt az egyet kéne megtartanom, és ha lenne segítségem benne akkor tök jól kijönnénk a többiekkel is. Eltudnám a régi dolgokat engedni mert hiányoztok és jó lenne akár csak ott lenni, miután lenne új gépem repülhetnénk is. Videóim sajna már nincsenek, eltűntem sok helyről hogy ne zavarjak másokat mert nagyon mérgező voltam, így most új van. De amint lesz gépem és lenne rá igény sok órányi témázgatós videót tudnék csinálni repülés közben külön a légi harcról. Taktikákat, manővereket, avionika működést, légi akrobatikát advenced szinten, rakéták működési és használati módjait, kötelékrepülést, navigációt, vizuális landolást, akár szűkfordulósat, sok mindent főleg orosz technikával. Szóval a legnagyobb jó indulattal írom anno mindent én vittem el hibát sarat problémát míg kb majdhogynem inaktív volt a csoport a megalakulása után. Mostanság látom sok aktív tag van nem kéne már vergődnöm, meg van külön aerobatic server ahol leköthetném a fölös energiáimat. Nagyjából ezért vagyok, voltam ilyen... -
#27905 Nem ismerlek, de sztem harcművészetet is kellene tanulnod...
Az írásod alapján mi nehezen lennénk barátok! Véleményem szerint nem erőltethetsz rá valakire olyat, amit Te jónak gondolsz. Én pl. hülye vagyok a repüléshez, de szívesen repülök azzal is aki nálam is hülyébb. És ha lelőnek nem duzzogok hogy az Ő hibája, hanem folytatom a repülést. Ha nem jön repülni, mert a családjával tölti az időt, akkor elfogadom. Ha ettől nem fejlődik, akkor tudomásul veszem.
Az őszinteséggel nincs baj, de ha nem tisztelsz másokat, akkor azok ellenségeiddé válnak. Sztem az írásodban nincs sok tisztelet... Inkább sértődöttség. És hozzáteszem nem tudom mik az előzmények. A videóidat szívesen megnézném. Thx! -
Rushx #27904 Bocsánat ha sértő volt de most mondja itt mellettem más is hogy sértő volt, télleg sorry! -
Rushx #27903 Tudjátok én elég sok időt beleöltem, volt 1 órás videóm ahol csak a su 27 kabinjáról témáztam magyarul és még csak fel se szálltunk hogy folytassak akár egy másik egy órás videót a repülésről. Úgy hogy nekem jobb ha nem is térek vissza, nem miattatok hanem már alapból unalmas az egész ami itt van ami a DCS Worldben van, meg az orosz állam miatt hogy olyan gépeket titkolnak és emiatt nem lehet realisztikusan repülni amik már nincsenek is hadrendben (Su 27S) Hosszútávon meg nem fog fejlődni a szim mert elavult a motorja. Szóval jobb is csak a ram miatt spórolok egy 280 - 300 ezres ram kitet, már ez nagy dolog.
Ha szabad még leírok pár gondolatot. Én anno elég sokat ráértem és foglalkoztam a közösséggel (volt hosszútávon akár napi 8 - 10 óra amit elég sokáig napokon át csak a szimbe öltem napi szinten hosszú hónapokon át), de nem tudok vele mit csinálni hogy nekem kicsit magasabb szinten van a repülés (abszolút nem nagyképűen írom) Szu 27 el repültem 80% ban. Anno Németh Attilának csak 6.5 órába adtam elő a légi harcot amolyan felületesen, és még tudtam volna tovább vinni mert nem mindent mondtam el neki. Ez volt 4 nap napi 1,5 órában és nem egy 20 perces témázgatós videó. Elismerem hogy én voltam erőszakos, de a tétlenség nagyon kikészített. Más squadronokban van élet és az nem megoldás hogy akkor menj oda mert nincs másik magyar csak ez. Nálam azért 3 év alatt legalább egy 2 vagy 3 fős műrepülő csapat létrejött volna régen és 100 emberből össz visz 3 ember kéne hozzá ami nem sok. Lenne egy koncepció amiért ott vagy a repülés. Vagy egy kisebb csapat ami egy fajta típust repül nem épp azt ami a boltba kerül. Tényleg próbálom nem sértően írni de ott bent semmi nem volt, mint a lutri, repülj mindennel mert épp kinek mihez van kedve, aztán vegyél 15 000 ért Mig 21 et. Abból is lement 2 vagy 3 event utána abba maradt, videókat se látok hogy bárki repülne vele. Úgy hogy számomra ez nem volt megfelelő. Nagyon szívesen visszamennék de sajnos olyan dolgokkal nem tudok mit kezdeni hogy privátba pl megkérdeznek valakiről egy véleményt, szimplán annyit írtam hogy gyakorolni kéne neki a leszállást felszállást. Ez nem tudom miért sértő egy szimes csoportban és ott mindenki tudta hogy akár órákat is repülök bárkivel és élőbe mondom mit merre hogyan csináljon. Szóval ez nem volt rendben hogy mert véleményt alkottam egyből ki lettem banolva és kérdés nélkül. Így nem tudok változni, pedig miattatok akartam és tudtam is amíg pihentem. Másik dolog szerintem ennyi kritikát megengedhetünk mással szemben hogy ha oktat akkor tudja megnevezni magyarul a műszereket hogy más is megértse. Pl besugárzásjelző nem lokátor (ami radart jelent) vagy a HSI ami pörgettyűs tájoló vagy a variometer ami a vertical indicator vagy ha alapokat oktatunk akkor legyen korrekt és ne csak az alapjait ami hiányos és félbehagyott. Tényleg próbálom nem sértően de ami oktatásokat néztem attól az embertől 3 év múlva azt néztem youtube on hogy nem várja meg F15 el se a huskyt ami a rávezetés passzív fázisa és a pitbull az aktív amikor már magát vezeti az AMRAAM. Emiatt sokszor lelőtték 104 esen akár gépágyúval ami megalázó egy pilótának ha már oda jut a sor, pedig csak kb 5 - 8 mérföldre kellett volna közelebb menni olyan célra ami nem is felé néz és ráengedni manőverező távolságból a rakétát hogy ki se tudjon térni. Én 8 éven át semmi mással nem foglalkoztam csak a légi harccal meg műrepüléssel, más nem is érdekel. Emiatt láthattatok sértőnek nagyképűnek pedig csak zavart hogy lehetne jobban is amiben tudtam volna segíteni.
Úgy hogy bocs az ilyen dolgokért. Megtanultam csak csöndbe kell maradni. És most se voltam este sértő szerintem csak őszinte. Jó lenne veletek kapcsolatba maradni mert tök jól elbeszélgetünk itt is de jelen pillanatba nem tudom van e értelme újra szimezni mert cirka 537 000 ft lenne benne alap hangon ami 4 hónap múlva meg is lenne de variálok megéri e egyáltalán és tényleg sajnálom amiket anno tettem de veletek lehetnék egyszer csoportban akkor érdemes lenne visszajönni. Nem egyszerű...
Köszi hogy elolvastátok! :)